Written by shahzeeq | March 14th, 2016

Semakin ramai yakin dengan produk Luminous Series . Formula yang berkesan dan diimport jauh dari Italy kini menjadi pilihan ramai wanita tambahan lagi jarang produk organik dijual online di Malaysia yang menggunakan bahan 100% organik ! Ramai yang jatuh cinta dengan texture produk Luminous Series yang sangat ringan dan tidak melekit. Lain dari produk yang lain.

luminous series

Luminous Skincare adalah set penjagaan wajah 4 in 1 yang mempunyai kehebatan untuk merawat kulit yang bermasalah dan dalam masa yang sama mencerahkan wajah dari dalam secara sihat. Luminous Skincare adalah 100% organik. Diperbuat dari 100% ekstrak tumbuh-tumbuhan memberi khasiat kepada kulit. TIADA pengelupasan. Kesan seawal 1 ke 3 minggu.

95% dari pengguna berpuas hati dan terbukti keberkesanan Luminous Skincare pada kulit wajah mereka! “Macam tak percaya, masalah kulit yang dialami bertahun2 lamanya akhirnya selesai . Syukur sangat.” Itu antara testimonial yang sering diterima oleh Namee Roslan, pengasas Luminous Skincare ini. Sudah pasti si pengasas memiliki kulit wajah yang tulus lagi mulus.

luminous series

Mangsa mercury dan memilih untuk menggunakan produk Luminous 100% organik.

Rata-rata pengguna Luminous Skincare adalah mangsa produk mercury. Ini adalah contoh kulit yang telah rosak akibat produk yang mengandungi bahan mercury dan Luminous Skincare memulihkan wajah mangsa mercury.

luminous series

luminous series

luminous series

luminous series

luminous series

luminous series

luminous series

luminous series

Luminous Skincare
– 100% organik. (Halal)
– Texture yang sangat nipis. Anda tidak akan rasa melekit atau berminyak walaupun berpeluh.
– Diimport dari Itali
– Sesuai untuk lelaki dan wanita
– TIADA pengelupasan
– Wanita mengandung

Baca artikel ini sepenuhnya untuk lebih testimonial dan keberkesanan Luminous Skincare. Kalau rasa nak cuba terus, boleh Whatsapp ke 016-250 9143 atau follow di Facebook: Luminous_Serieshq dan Instagram : Luminous_Serieshq

Dalam set Luminous Skincare ni ada 4 item yang membantu merawat wajah:
Cleanser
– berfungsi untuk membersihkan wajah dari cela dan habuk persekitaran. Mempunyai fungsi merapatkan liang pori.

Toner
– membuang sel kulit mati dan menyegarkan kulit.
Emulsion
– merawat, melembapkan , mencerahkan ,dan melindungi kulit tetapi dipanggil Emulsion kerana texture nya yang sangat nipis. Mempunyai sunblock spf18 dan collagen untuk anti-penuaan.

Repair Activator
– Merawat kulit dan memulihkan kulit yang berjerawat , tona tidak sekata, pori terbuka, bintik2 hitam/putih, dan mengimbangkan kelembapan kulit.
Produk ini membantu untuk:
– merawat masalah jerawat , blackhead dan whitehead,
– merawat jerawat pasir
– meratakan kulit yang menggerutu
– memudarkan parut
– memudarkan pigmentasi
– mengurangkan masalah kulit berminyak/ kering
– mengimbangkan kelembapan kulit
– memperbaiki kulit kusam dan tona tidak sekata
– mempunyai agent anti peneuaan.
– bertindak sebagai sun-block spf 18

Antara testimoni pengguna yang berpuas hati:-

luminous series

Pengguna mempunyai masalah jerawat batu yang amat teruk dan kulit yang amat berminyak di bahagian dahi. Telah berjumpa dengan pakar tapi telah menelan kos beribu ringgit. Ini hasilnya selepas menggunakan Luminous skincare selepas 3 weeks.

Pengguna mempunyai masalah kulit berminyak dan tona tidak sekata. Ini hasil selepas 1 minggu menggunakan Luminous Skincare. Kulit menjadi lembap dan tidak berminyak. Adik sepupu tegur kulit nampak cerah dan sekata.

Luminous skincare set 4 in 1 sangat selamat ! Tiada pengelupasan atau bahan2 terlarang. Anda akan jatuh cinta dengan set Luminous Skincare ini. Belum cuba belum tahu !

Harga untuk Semenanjung Malaysia ialah RM157 (termasuk postage) sementara untuk Sabah Sarawak ialah Sabah Sarawak : RM165 (Termasuk postage). Boleh whatsaapp ke no 016-250 9143 untuk dapatkan Luminous anda! :) Boleh lihat banyak lagi testimoni di fb page : FB : Luminous_Serieshq dan Instagram : Luminous_Serieshq

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

13 responses to Luminous Skincare , Produk Organik Menyelesaikan Masalah Kulit !

  1. hihi says:

    okey

    0

    0
  2. Lola says:

    Abg nara.. bleh x iklan ni jgn pjg sgt.. kalo gosip leh plak letak sila klik untuk cerita penuh. Yg iklan xde pulak. Semak la. Jgn la pksa org tgk..dr xsuke trus benci kt produk tu

    0

    0
  3. Anonymous says:

    semak la iklan namee ni

    0

    0
  4. Sijilhalalmana? says:

    Sijil halalnye mana? X jumpa la dlm direktori jakim. Tolong bagi pencerahan sikit. 100% organik bukan bermaksud halal ye. Apa jaminan yg proses pembuatan tu halal? Nara oo nara jgn pakai review je..tgk akhirat jgn tgk $$

    0

    0
  5. i am me says:

    rse semak lak iklan pjg lebar ni.
    confuse, dh jd tpt jual brg lak ke. pfttttt

    0

    0
  6. Menyesal says:

    Yg dh try muka jd teruk xde plk masuk dlm ni.. mnyesal bli..

    0

    0
  7. x says:

    membongak sepanjang kehidupan…cer buat koje lain.

    0

    0
  8. dora says:

    testimoni yang gud2 je…yg pki muka kuar jerawat…jeragat…muka jd cm udang bakar tak lak tjk…

    0

    0
  9. L says:

    da prnah pkai, x smpai sebulan muka da start brbintik

    0

    0
  10. nana___ko says:

    Buat iklan kt tv la woiii…. apa iklan panjang2 ni. Menanah mata aku tgk!!!!

    0

    0
  11. Menyesal says:

    Tula..sy pakai 2weeks jerawat naik mencanak canak..pastu wasap namee gtau blh plk dia suruh stop pakai.. sy bli bkn harga sekupang dua.. patut tulisla situ bkn utk all skin type.. sah2la skin type mcm sy ni xsesuai pakai.. menyesal amat bli..

    0

    0
  12. Anonymous says:

    penah pakai. pun tak sesuai.
    ade bnyk lagi isi nye tu..
    kalau ade sesiape nak try…boleh lah beli separuh harga..

    0

    0