Written by AbangNara | August 28th, 2015

Abang Nara kagum melihat kepopularitian dan kehebatan Luminous Skincare yang kini sedang hangat diperkatakan ramai. Mendengar namanya, ingatkan ia adalah ciptaan orang luar. Rupa-rupanya Luminous Skincare diimport dari Itali oleh orang kita sendiri.. Tunjang utama di sebalik penyelesaian terbaik untuk masalah kulit wajah ini adalah Namee Roslan, seorang blogger yang cukup popular.

luminous skincare

dah kahwin dah si Namee nie, jangan nak ngorat plak

95% dari pengguna berpuas hati dan terbukti keberkesanan Luminous Skincare pada kulit wajah mereka! “Macam tak percaya, masalah kulit yang dialami bertahun2 lamanya akhirnya selesai . Syukur sangat.” Itu antara testimonial yang sering diterima oleh Namee Roslan. Namee sendiri mempunyai kulit wajah yang mulus dan tulus. Iyerlah, takkanlah si pengasas kulit tak cantik kan? Hebat sungguh Luminous Skincare ini.

Luminous Skincare adalah set penjagaan wajah 4 in 1 yang mempunyai kehebatan untuk merawat kulit yang bermasalah dan dalam masa yang sama mencerahkan wajah dari dalam secara sihat. Luminous Skincare adalah 100% organik. Diperbuat dari 100% ekstrak tumbuh-tumbuhan memberi khasiat kepada kulit. TIADA pengelupasan. Kesan seawal 1 ke 3 minggu.

Sebelum bercerita panjang, silalah LIKE Facebook Luminous Skincare dan follow Instagram Luminous Skincare terlebih dahulu. Nanti kang terlupa pulak. Dan kalau terasa terus nak buat tempahan atau nak bertanya, boleh terus Whatsapp ke 016-250 9143. Harga? Memang berpatutan sangat-sangat. Semenanjung Malaysia cuma RM157 (termasuk postage) sementara Sabah Sarawak hanya RM165 (termasuk postage). Ok jom kita cerita sikit tentang Luminous Skincare nie.

luminous skincare

100% organik . Tidak mempunyai bahan merbahaya seperti MERCURY atau HYDROQUINON. Formula yang diimport dari Italy . Ramai yang telah menjadi mangsa bahan mercury. Tanda2 wajah anda mangsa mercury adalah bila kulit wajah menjadi kemerahan dan pedih bila terkena cahaya matahari. Malah risiko menjadi kanser kulit. Kulit akan menjadi rosak bila anda berhenti penggunaan skincare mercury tersebut.

luminous skincare

Mangsa mercury dan hasil 4 minggu selepas menggunakan Luminous skincare.

Luminous Skincare
– 100% organik. (Halal)
– Texture yang sangat nipis. Anda tidak akan rasa melekit atau berminyak walaupun berpeluh.
– Diimport dari Italy
– Sesuai untuk lelaki dan wanita
– TIADA pengelupasan
– Wanita mengandung

Dalam set Luminous Skincare ni ada 4 item yang membantu merawat wajah:

Cleanser
– berfungsi untuk membersihkan wajah dari cela dan habuk persekitaran. Mempunyai fungsi merapatkan liang pori.

Toner
– membuang sel kulit mati dan menyegarkan kulit.

Emulsion
merawat, melembapkan , mencerahkan ,dan melindungi kulit tetapi dipanggil Emulsion kerana texture nya yang sangat nipis. Mempunyai sunblock spf18 dan collagen untuk anti-penuaan.

Repair Activator
– Merawat kulit dan memulihkan kulit yang berjerawat , tona tidak sekata, pori terbuka, bintik2 hitam/putih, dan mengimbangkan kelembapan kulit. 

Produk ini membantu untuk:
– merawat masalah jerawat , blackhead dan whitehead,
– merawat jerawat pasir
– meratakan kulit yang menggerutu
– memudarkan parut
– memudarkan pigmentasi
– mengurangkan masalah kulit berminyak/ kering
– mengimbangkan kelembapan kulit
– memperbaiki kulit kusam dan tona tidak sekata
– mempunyai agent anti peneuaan.
– bertindak sebagai sun-block spf 18

ANTARA TESTIMONI PENGGUNA YANG BERPUAS HATI !

luminous skincare

Pengguna mempunyai masalah jerawat batu yang amat teruk dan kulit yang amat berminyak di bahagian dahi. Telah berjumpa dengan pakar tapi telah menelan kos beribu ringgit. Ini hasilnya selepas menggunakan Luminous skincare selepas 3 weeks.

luminous skincare

Pengguna mempunyai masalah kulit sensitive dan allergic. Ini adalah kesan selepas 1 minggu menuggunakan Luminous Skincare.

luminous skincare
Pengguna mempunyai masalah kulit berminyak da tona tidak sekata. Ini hasil selepas 1 minggu menggunakan Luminous Skincare. Kulit menjadi lembap dan tidak berminyak. Adik sepupu tegur kulit nampak cerah dan sekata.

luminous skincare

Masalah parut hitam yang bertahun tahun lamanya. Kesan selepas 3 minggu menggunakan Luminous Skincare.

luminous skincare

Pengguna adalah mangsa mercury. Kulit wajah menjadi rosak selepas berhenti menggunakan produk mercury.Menggunakan set Luminous sejak dalam tempoh mengandungkan anak kedua. Organik dan selamat.

luminous skincare

Pengguna mempunyai masalah kulit jerawat, berminyak dan pori terbuka. Hasil selepas menggunakan Luminous skincare, pori semakin tertutup dan kulit lebih cerah sekata !

Luminous skincare set 4 in 1 sangat selamat ! Tiada pengelupasan atau bahan2 terlarang. Anda akan jatuh cinta dengan set Luminous skincare ini. Belum cuba belum tahu !

Harga
Semenanjung : RM157 (termasuk postage)
Sabah Sarawak : RM165 (Termasuk postage )

Boleh whatsaapp ke no 016-250 9143 untuk dapatkan Luminous anda! :)

Boleh lihat banyak lagi testimoni di fb page : FB : Luminous_Series dan Instagram : Luminous_Series

21 responses to Luminous Skincare, Penyelesaian Terbaik Untuk Masalah Kulit Wajah Anda

  1. Anonymous says:

    1st tak hihi

    0

    0
    • Anonymous says:

      Kt atas tulis hasil buah tgn org kita. Tp kt tengah tulis diimport dari Italy. Mana satu ni. Ke hasil buah tangan org kita yg diimport dari Italy?

      0

      0
  2. Anonymous says:

    utk sabah sarawak, atas harga 165
    bawah 264
    mane yg betul?

    0

    0
  3. Anonymous says:

    before and after camera 360

    0

    0
  4. AdikNara says:

    Boleh tak iklan kecik2 je. stick kat 1 page je. semak la aku tgk

    0

    0
  5. Leh cya ke says:

    Bosan dn serik pki produk2 ni.suma x brkesan.byk yg dh aku cbe tp xde satu pn yg serasi.dnars aku pki 2 thun tp jragat ttap xmo hilang.aku pki ellfie trus kulit aku jd glap.mcmne aku tgk org lain pki cntik2 kulit mreka.aku x pnah skip pki pn.

    1

    0
    • try skII says:

      try skII miracle water. maybe berkesan. tapi agak mahal la.

      0

      0
    • Anonymous says:

      Saya pakai Ellfie Essence sekarang Alhamdulillah kulit saya better daripada 3 bulan lepas. Memang muka dah bersih dan clear walaupun parut jerawat still tak berapa nak hilang lagi. Lain orang lain kesannya kot.

      0

      0
      • produk mercury says:

        aku pakai ellfie jadi lagi teruk ada lah. tengok krim malam n siang ponn tahu ada mercury. krim malam kuning krim pagi macam krim safi tuh hmmm

        0

        0
    • kiah kokdiang says:

      based on my own experience..klau nk pkai produk skincare apa pon try stop kejap pkai any make up msa sebulan pertama pkai skincare..tp stakat lipstick ok la nk apply pon..one more thing klau nk change skincare make sure stop kejap pkai any skincare for at least 3 days then bru change pkai skincare baru..

      1

      0
    • Bukan penjual produk says:

      Try pakai brand Garden of EDEN. Produk organik. Beli d farmasi jek. Saya baru pakai xsampai sebulan.. Tp husben kata jeragat makin kurang.. Bes produk Eden ni, sebab bau natural.. Saya beli pencuci, toner dan serum.. Serum tu yg berkesan sgt2.. Sila la gogle lagi kalau nak tgk feedback lelain :)

      0

      0
      • klcc says:

        i pun pakai product organic aid beli kat watson sajokkk kesan xcepat la like 3 hari pengunaan seminggu pengunaan takes at least a month or two kulit makin better n better. xde sampai ratus2 pun

        0

        0
  6. yanie says:

    hi salam. nk tnye mengenai iklan dilaman ini

    0

    0
  7. siti zaleha says:

    boleh cuba ni..cam menarik je produk ni.

    0

    0
  8. ryan says:

    I pernah cuba produk ni tetapi TAK BERKESAN. Kesan memang berbeza mengikut kulit but for me, memang produk ni tak berkesan la.

    0

    0
  9. list says:

    suka tgk namee…indah ciptaan Allah
    http://nameeroslan.blogspot.com/

    0

    0
  10. Alya says:

    Saya dah beralih ke Nurraysa..semua produk keluaran Nurraysa natural.
    Memang best. Gincu dia pun best sangat ^_^

    0

    0
  11. anon says:

    alhamdulillah kulit muka xde prob sangat..
    pakai bedak sejuk homemade je, so muka kurang berminyak
    bila keluar rumah pkai krim fair and lovely atau sunscreen..tak payah la nak pkai fondesen ke apa..senang kui3

    0

    0
  12. Mira says:

    Saya guna DD cream je brand daliaskincare..foundation boleh rawat kulit sekali… murah je pulak tu..

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Dah gne 3 bulan,,bestttttt. Luminos ni ala2 produk jnama clinique or christian dior camtuhhh . Muka jd licinnnn

    0

    0