Written by AbangNara | May 9th, 2017

Semakin ramai yakin dengan produk Luminous Series . Formula yang berkesan dan diimport jauh dari Italy kini menjadi pilihan ramai wanita tambahan lagi jarang produk organik dijual online di Malaysia yang menggunakan bahan 100% organik ! Ramai yang jatuh cinta dengan texture produk Luminous Series yang sangat ringan dan tidak melekit. Lain dari produk yang lain.

luminous series

92% dari pengguna berpuas hati dan terbukti keberkesanan Luminous Skincare pada kulit wajah mereka! Macam tak percaya, masalah kulit yang dialami bertahun2 lamanya akhirnya selesai . Syukur sangat. Itu antara testimonial yang sering diterima oleh Namee Roslan, pengasas Luminous Skincare ini. Sudah pasti si pengasas memiliki kulit wajah yang pernah menjadi mangsa produk mercury.

luminous series

Mangsa produk mercury . Sembuh selepas menggunakan Luminous Series. Kulit jadi terbakar dan bernanah semasa rosak akibat produk mercury

Rata-rata pengguna Luminous Skincare adalah mangsa produk mercury. Ini adalah contoh kulit yang telah rosak akibat produk yang mengandungi bahan mercury dan Luminous Skincare memulihkan wajah mangsa mercury. Antara testimoni yang berjaya selepas menggunakan Luminous Series

lumi

lumi

lumi

lumi

lumi

lumi

Luminous Skincare
Organik. (Halal)
Texture yang sangat nipis. Anda tidak akan rasa melekit atau berminyak walaupun berpeluh.
Diimport dari Itali
Sesuai untuk lelaki dan wanita
TIADA pengelupasan
Wanita mengandung

Baca artikel ini sepenuhnya untuk lebih testimonial dan keberkesanan Luminous Skincare. Kalau rasa nak cuba terus, boleh Whatsapp ke 016-250 9143 atau follow di Facebook: Luminous_Serieshq dan Instagram: Luminous_Serieshq
lumi
lumi

Dalam set Luminous Skincare ni ada 4 item yang membantu merawat wajah:

Cleanser
– berfungsi untuk membersihkan wajah dari cela dan habuk persekitaran. Mempunyai fungsi merapatkan liang pori.

Toner
– membuang sel kulit mati dan menyegarkan kulit.
Emulsion
– merawat, melembapkan , mencerahkan ,dan melindungi kulit tetapi dipanggil Emulsion kerana texture nya yang sangat nipis. Mempunyai sunblock spf18 dan collagen untuk anti-penuaan.

Repair Activator
– Merawat kulit dan memulihkan kulit yang berjerawat , tona tidak sekata, pori terbuka, bintik2 hitam/putih, dan mengimbangkan kelembapan kulit.
Produk ini membantu untuk:
– merawat masalah jerawat , blackhead dan whitehead,
– merawat jerawat pasir
– meratakan kulit yang menggerutu
– memudarkan parut
– memudarkan pigmentasi
– mengurangkan masalah kulit berminyak/ kering
– mengimbangkan kelembapan kulit
– memperbaiki kulit kusam dan tona tidak sekata
– mempunyai agent anti peneuaan.
– bertindak sebagai sun-block spf 18

Antara testimonial pengguna yang berpuas hati:-

luminous series

Pengguna mempunyai masalah jerawat batu yang amat teruk dan kulit yang amat berminyak di bahagian dahi. Telah berjumpa dengan pakar tapi telah menelan kos beribu ringgit. Ini hasilnya selepas menggunakan Luminous skincare selepas 3 weeks.

luminous series

luminous series

luminous series

Pengguna mempunyai masalah kulit berminyak da tona tidak sekata. Ini hasil selepas 1 minggu menggunakan Luminous Skincare. Kulit menjadi lembap dan tidak berminyak. Adik sepupu tegur kulit nampak cerah dan sekata.

luminous series

Luminous skincare set 4 in 1 sangat selamat ! Tiada pengelupasan atau bahan-bahan terlarang. Anda akan jatuh cinta dengan set Luminous Skincare ini. Belum cuba belum tahu !

Harga untuk Semenanjung Malaysia ialah RM157 (termasuk postage) sementara untuk Sabah Sarawak ialah Sabah Sarawak : RM165 (Termasuk postage). Boleh whatsaapp ke no 016-250 9143 untuk dapatkan Luminous anda! :) Boleh lihat banyak lagi testimoni di fb page : FB : Luminous_Serieshq dan Instagram : Luminous_Serieshq

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

33 responses to Luminous Series Skincare Semakin Menjadi Pilihan Ramai

  1. Rita says:

    2 bln lebih dh gne .Serasi n bgos alhmdulillah.

    0

    0
  2. Anonymous says:

    Aku pakai produk ape pon xsesuai ngn kulit muka kecuali bodyshop,org lain licin mulus gebus..adoiii..tp bodyshop ok jugak sb me’maintain’kan kulit aku..

    1

    0
    • Sari Ratu says:

      Tula..semua product skang re-branding or packaging je..sya pakai safi n temulawak dari remaja je lagi..amat berkesan..murah pon murah..nasib baik save poket..low maintenence

      4

      0
    • eliz says:

      sama le….sy pun start pkai body shop baru ok. jerawat smua hilang. cuma body shop ni xda utk parut.

      1

      0
  3. Wahhh, nak cuba lah produk ni. Nampak mcm bagus jer..

    0

    1
  4. lin says:

    Nk bli yang jual. 70 tu..cne nk contact?

    0

    0
  5. Kak Peah says:

    Cantik budak Namee ni , dulu time akak muda zaman keja pat kilang roti cam ni la muka akak dulu.
    Sayang bila lepas beranak 6 , da tak jaga muka tak scrub , jaga suami .
    Nk Ajak romen gan laki pun da tkde mood.
    Haizz

    0

    0
    • Kak Marpoah says:

      Dah kira bagus tu laki tak lari dari kakak…mungkin masih ingat anak anak.

      Anak 6…faham faham ajelah…dah rabak giler tu kak!!

      1

      0
    • Anonymous says:

      Dengan gigih komen pembohong.Rosak kulit je pakai menatang nie semua.

      0

      0
  6. nina says:

    brunei ada supply tak?

    0

    0
  7. Boringla hari ni says:

    Adek aku pakai ni. Elok. Aku nk cuba tpi belom cuba lagi . Dr italy kan benda alah ni??

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Produk rita rudaini pn terbaek jugak…..amat berkesan…

    0

    0
  9. melati says:

    tak nak coba Q Putih ker…hahahahahahahahahahahaahahhhaaaa..org gila jer pakai Q Putih ni..

    0

    0
  10. lara alana says:

    pm.

    0

    0
  11. yaya says:

    HI, ni pengakuan jujur saya tentang produk luminous ni. Alhamdulillah dah 2 bulan guna. so far tak nampak apa sgt kesan pon lg..kulit saya jenis berminyak dan berjerawat pasir seluruh muka. namun walaupun tiada improvement till now, saya selesa guna produk ni dan akan teruskan guna maybe utk 2-3 bulan lagi..cuma saya nk ckp, bagi yang nk beli produk ni, x semua org akan bernasib baik dpt kulit cam namee. kita kene realistik. ada org pakai cepat nampak perubahan, ada yang tak. saya pilih utk terus guna sebab saya suka tekstur dia yang tak oily dan berbau nyaman. and walaupun saya cuma beli set kecil yang RM157 tu, ia tahan sampai sekarang walau da masuk 2 bulan. cleanser dia pekat. so jimat lah jugak. So nasihat saya utk beli apa-apa produk pon, lower your expectation and choose the one that is kind to your skin (and your money). Terima kasih.

    5

    0
  12. aimi says:

    hellloooo

    0

    0
  13. kerja says:

    bila baca bab produk muka untuk cantik ni… mmg aku confuse sendiri… aku ni skrg umur 30 tahun kerja pegawai, selalu bagi talk kat hdpn, tpi jerawat tak pernah hilang… selalu ada… minum air kolagen, dari yang murah puluh ringgit hingga ratus ringgit dah, produk dari yang murah hingga ratus ringgit dah… kadang2 jadi skejap lepas tu xlut.. jerawat aku lagi kuat, makan dan minum fiber untuk buang toxic dah…. lama2 stress juga… sbb stiap kli jumpa rmai yg kta umur cam aku sepatutnya xada jrwt la, biasa org dh kawen jrwt xnaik la… ada yg suggest suruh prgi buat bekam muka… mmg rsa nak prgi… cikit lgi.. ni iklan mcm ni mmg rsa nk cuba, tpi produk brand aje lain, dlm tu sama aje… keciwa lagi…. hurm….

    1

    0
    • Kertas Pasir says:

      Saya sarankan gunakan product yg terbukti berkesan ia itu kertas pasir/sand paper yg nombor 4 punya. Memang sesuai buat sesiapa saja…cubalah try cost nya pun murah dan berbaloi.

      0

      1
  14. sue says:

    saya dah cuba..memang berkesan…

    0

    0
  15. hey says:

    Yes product ni bagus my son ada guna n alhamduillah bekesan, n utk warga Brunei mendukacita coz tak dtg keBrunei even pakai pos n very disappointed drong punya staff, yes the one yg handle that hotline number very unprofessional , “benda bagus tapi pekerja sendiri mau ingat lah….” f Namee Roslan tak handle staff dia elok2 hancusss lah products dia

    1

    0
  16. fromthe_truestory says:

    apa sal lah ” ada byk mesej lama2 tahun 2015″…
    mulahlh di kuarkan..27 hb Mei kn puasa…27hb June kn Aidil fitri…mulalh nk jual dn promote barang..

    1

    0

Leave a Comment

Optional