Written by AbangNara | November 4th, 2010

luahan hati peminat nabil raja lawak

Semalam kami ada menerima satu lagi luahan hati seseorang yang meminat Nabil Raja Lawak. Kami dapat fahami ke”frust”an si dia yang menghantar email ini. Tentunya kecewa dengan kontroversi perpisaanh Nabil dan Irma dan terkeluarnya gambar Nabil bersama Qasha. Korang baca ajerlah luahan hati peminat Nabil Raja Lawak ini.

[note]LU pIKIRLAH sendiRI…! saya ingat kamu sangat bijak…bijak dalam melontarkan idea2 yg bernas..bijak menjaga diri kamu..bijak menilai & bijak menjaga hati peminat2 kamu…tapi sebenarnya kamu sangatlah hampeh..hampeh spt hampagas..cuma menyedut habuk2 kotor & xmeluahkan..kamu makan sendiri semua sampai menukarkan diri kamu mjadi debu seperti itu…apa dh jadi pada kamu? kamu mensia2kan bakat & anugerah yg Allah beri…kamu xreti mensyukurinya dengan erti kata yang sebenar…

Benarlah spt kata orang, peluang yg datang cuma sekali dan seharusnya kita kena menggunakan peluang yang ada dengan sebaik2nya… jangan menidakkan lagi kebenaran..semuanya telah terbukti…kamu telah LUPA DIRI…kesiannnn..itu yg mampu saya katakan pada seorang insan yang saya sangat suka..yg seringkali menceriakan idup saya dengan lawak jenakanya…

Tapi kini tidak lagi..saya sudah tidak suka pada kamu..saya sudah menci sama kamu..saya sudah menyampah & meluat pada kamu…kalaulah saya boleh bertemu kamu sudah pasti saya akan menampar2 kamu & menyumpah2 kamu….huh.. (sgt emo saya kan…? )

Saya tak tahu kenapa kamu mensia2kan peluang yg ada depan mata.. :'(

DULUU…saya ingat lagi…saya tgk muka kamu saya sudah gelak…bkn gelak sikit2..tapi besar2…belum lagi kamu bersuara…bila ada lawak2 sengal kamu, ketawa saya terus meledak lagi…meriuhkan satu rumah…pada saya kamu sangat berbakat..pakej yang kamu ada (saya tidak memandang pd paras rupa,maksud saya kebaikan pada ibu bapa,org sekeliling.

Sikap tulus & jujur kamu pada mulanya tuu…) telah membuatkan hati saya sangat tertarik…apa saja karektor kamu yg sengal semua saya tonton…semasa kamu dalam kemelut masalah saman-menyaman saya sentiasa menyokong kamu, saya tahu kamu tak salah, kamu dipihak yg benar kerana kamu sangat jujur..jujur dlm mmberi pandangan dari hati kamu sendiri..saya sangat percaya kamu pada ketika itu..sangat percayaaa….

Kenapa kamu sanggup menghancurkan kepercayaan saya…KENAPA?? WHY?? TERGAMAK KAMU…?? OWHHHH…saya sangat kesal menyukai kamu…kamu sangat sudah LUPA DARATAN..kamu telah terkena KEJUTAN BUDAYA…yg sangat saya bimbang satu masa dlu telah terjadi pada diri kamu..saya ingat kamu bukan sebahagian dari mereka…kenapa kamu meniru & mengikut mereka…

INSAFLAH wahai adikku…masa belum terlambat..kembalilah ke pangkal jalan..betulkan apa yg salah…kembalilahhhh…Allah masih sayangkan kamu..percayalahhh…

peminat yg fras…

[/note]

160 responses to Luahan Hati Seorang Peminat Nabil Raja Lawak

  1. aku sendiri says:

    tepat sekali..LU PIKIRLA SEndiri~~~~ NABIL !!!

    0
    0
    • nina says:

      nabil nak enjoy pon tak boleh. korang yang cemburu.

      0
      0
    • betul r orang slalu cakap kaca x kan jadi permata…

      anjing kalau dh slalu makan tahi dia akan cari tahi juga meskipun dihidangkn Burger..

      0
      0
    • suehada says:

      insan bernama AHMAD NABIL BIN AHMAD adalah manusia seperti kita semua..ada melakukan kesalahan…
      di harap kita sebg peminatnya harusla akur dan cuba utk menegur..tp dalam bahasa yang elok..tanpa memaki hamun atau mengeji…
      saya bukan nk memenangkn sesp. hy memandang dr sudut pandangan seorang manusia biasa…..
      sesamela kite tegur menegur…
      SEMOGA KITA MENDAPAT KEBERKATAN DR-NYA
      AMINNN…

      0
      0
    • gilo says:

      dia suroh kita piker sendiri, tp dia sendiri tak pandai nak piker da….memang hampeh…

      0
      0
    • Tak suka NAbil says:

      Artis ni cakap aje pandai tapi ADO ???

      0
      0
  2. Pisces says:

    bye2 la nabil!

    0
    0
    • SAYA MEMULE DA DAPAT AGAK DA YANG NABIL NIE MMG PLAYEZ… 1ST INGAT X TIME SEBELUM NGN IRMA,DIE ADE DI GOSIPKAN DENGAN SESEORANG ANAK KEPADA PENGARAH FILEM KALAU XSILAP,PIX DIE PON AGAK BYK TESEBAR….. DIE NAFIKAN… PASTU DIE NGN IRMA,TIME NIE BARULAH DIE NGAKU..
      SEPANJANG DIE NGN IRMA BANYAK GAK GOSIP DIE KUAR NGN GIRL2 LEN.. TP XTELALU DASYAT.. SAMPAI LA TETIBE ISU NIE KUAR….

      BAGI AKU NABIL ORG YANG SENANG SANGAT LUPE DIRI.. MMG MANUSIA CEPAT LEKA BILE DA BERADA DIATAS.. TP BELUM TELAMBAT TOK DIE BERUBAH…TP AKU INGAT LAGI TIME DIE MMG.. DIE SIAP CAKAP TEGUR DIE KALO DIE LALAI DAN LEKA.. TP…. CET….. XLEH PAKAI…… DARI MINAT DIE.. TERUS XMINAT LANGSUNG… BEK MINAT ZIZAN…
      KITE XSENTIASA DIATAS.. LAMBAT LAUN KITE AKAN DI BAWAH JUGAK…. JGN LEKA DENGAN KEKAYAAN DUNIA … SUME XKAN KEKAL,,,,
      FUHH PUASSS LEPASKAN SEDAS DUA…..

      0
      0
      • ss says:

        mmg ko dah lupe diri..poyos…ko x kan mng lagi pelakon komidi paling populer…ko akan kalah…cayo la cakap den…

        0
        0
      • mira says:

        tul tul tul…. lebih baik minat zizan. buek malu kek orang kampong jo nabil nie.

        0
        0
        • diriku ini.... says:

          yg betul baik Nabil, baik zizan atau mana2 atris pun mesti akan melakukan benda yg sama bila berada di atas….lupa diri…artis ni kan glamor dgn kerlipan bintang dan aura..itu yg sukar utk ditepis…godaan amat byk….jd tak pyh nak bandingkan nabil dgn zizan atau siapa2 ja….2×5 ja …..lenih baik minat artis2 yg dah nak pencen mesti ok punya….

          0
          0
        • Ryta says:

          Tak jugak….artis yg nak pencen macam Nek Jah tu…lupa diri gak! Muahhahaha…
          :-P

          0
          0
  3. RiRi says:

    pe r nabil..aku pn frust tgok nabil lepaking dgn lain girl..irma tgok lg keciwa habis…huhu…sabo ye irma…

    0
    0
  4. Gegeh says:

    mengikut kajian, hanya attitude yang baik yg dapat mengekalkan kejayaan seseorang.. kebijaksanaan, kekayaan dan IQ yg genius cuma faktor kecil sahaja.. attitude hampeh.. selamat kembali ke dunia lama ler Nabil.. pasnih jdi penghanta surat dan mekanik balik la yer..

    0
    0
  5. ape itu cinta says:

    emo..sungguh emo..ni pminat nabil ke???ntah2 irma hasmie..huhuhu

    0
    0
  6. bunga says:

    aku dari mule2 lagi die join raja lawak, aku meluat dengan die nie. Lawak ntah ape2 ntah. Pastu boleh pulak menang ABPBH tahun bape entah. memang hampagas betul mamat ni. huh!

    0
    0
    • public enemy says:

      ko jelez pe hal…rzki masing2 okkeyyy

      0
      0
      • kentut1 buntut kuali says:

        hahaha bunga giler sampah…cmner boleh menng?

        sian kat peminat2 yg terkene hampas hang;p LOL…

        xknlh undi tu dtg dri graveyard kot;p wah2

        0
        0
  7. rosh says:

    x minat dia..
    psl tak lawak pun…

    minat zizan…lagi berbakat…

    0
    0
  8. miss_pinky says:

    MANUSIA BILA DA PGG DUIT RIBAN2,MULE LA LUPE DIRI, SIAN NABIL NI, I RASELAH, KALO SI NABIL NI XJOIN RAJA LAWAK, STILL BWK MOTO KAPCAI U TU JELA ANTA SURAT. :)

    0
    0
    • eh ye ker?klu?bende dh jadi dh pun xyah klu;p

      klu stakat klu…bek klu gak…klu prempuan xterheggeh2 kat nabil xder nabil layan punya wah2…KLU;p…xpayah kailh klu2 ni;p…

      dh klu2 kene trima gaklh klu;p

      KLU dlu dia diats xmustahil KLU skrg dia down;p LOL

      0
      0
  9. akulahpompuanittew says:

    aku pun meluat dah dgn nabil nih!!!abis la kor lps ni x laku dah nabil…bkn la org nak kontrol pilihan pasangan hidup kamu nabil, tapi at least kalo nak tukar pun, pilih lah yg “worth buying”!!!!ini mmg mcm pilihan mat2 rempit lain la…//jenis amik gambar nak sexy tunjuk segala benda yg boleh ditunjuk..oitt..Qasha, apa yg kor nak tunjuk sgt2 tuh semua ppuan adalah!!!yg kor pun nabil, dah dpt yg elok, kor pilih gak yg x elok, selagi x terduduk, selagi tu lupa diri!!kor ingat lps ni kor dah x de job ppuan mcm Qasha tu nak ke kat kor????potong jari laaaa!!!!adoiiii….mmg kor akan hilang peminat la nabil!!!ye skrg duit kor byk, kor mesti kata kor x heran hilang peminat, tapi duit nabilll….gunung pun kalo dikikis bleh rata, inikan plak duittt!!!nak2 plak kaki enjoy mcm Qasha tuhhhh….usahkan duit kor jadi rata, nnt belubang jadi simpanan kor, dah la nnt jobkor x masyukkk….apa nak jadi???lain kali lu nak pk, guna otak la nabil, jgn guna lutut!!!!tgk org guna mata hati, jgn guna mata gatal korrrr!!!!vengong laaa!!x boleh la Allah bg kor senang skettttt!!!lupa la diri kor kannnnn????mcm tu pny ppuan pun jadi nak pilih!!!si irma sok kalo dah kawen ngan kor, dia pun sanggup pakai boxer ngan T tanpa bra kat umah kor paham x???tapi tunggu lah dah kawennnn!!ni x sabar2!!!nak gak angkut bohsia yg bleh serve kor mcm tu sbl kawennnn!!!takkan selama2 nya kor nak pertahankan attitude rempit kor tu nabil!!!!??ada taste la sket dah kaya dan popular nih!!!!aku ckp ni bkn nak bagi kor marah, tapi nak bagi kor sedar!!sbb tgk gaya org mcm kor ni x kan paham kalo org cakap cara baikk!!!!!!

    0
    0
    • ABU says:

      hahaha betul betul..
      kalau dia mat dispatch.. takda nya awek2 seksi nak pandang walau sebelah hidung.. hahaha

      0
      0
    • nina says:

      kawan je kot. u tu yang lebih

      0
      0
    • miss_pinky says:

      TO akulahpompuanittew: SSH GILE NK MENAIP NAME U,HUUHU, MRH SGT NMPK KT NABIL.
      :)

      0
      0
      • akulahpompuanittew says:

        dah brp kali rasanya nabil kantoi ngan ppuan lain masa ngan irma ni..dah ada special gf, nak gak kuar selalu2 dgn ppuan lain, ape ke jadahnya nak ngangkut ppuan sexy2 lain, amik gambar melekat2 mcm tu dgn awek2 sexy lain, .ada org yg sy kenal, irma sms dia sbb keluar ngan nabil…org tu kata nabil yg ajak dia keluar selalu,dari situ kita tahu attitude dia…sebab tu bila dah jadi mcm ni bkn la nak sebok, tapi dah tau mmg nabil selalu wat hal..dah elok2 berjaya, ada karier..kita suka tgk budak2 Melayu jd kaya raya, tapi tolong attitude nak mengangkut ppuan yg bukan2 ni, mmg akan menghancurkan dia jek…dia public figure, x ke rugi bila peminat dah lari, job x masuk..Allah pun murka lah umat yg lupa diri nih!!x de niat lgsg nak marah x bertempat, tapi rugi..rugi dah dpt rezeki elok2 tiba2 seniri yg tabur pasir dlm piyuk nasi seniri…!!

        0
        0
        • akulahpompuanittew;p

          hehehe kkdg tu ko der terpikir x?asal irma tu xkol JAIS ka JAWI ka yg seantara tmpt ngn nabil duduk dlu LOL;p…

          so ko sapa nk judge kesalahan org;p

          ko rs btul ka ni salah semuanyer nabil?yg prempuan pe tu aqasha aqisha;p pe bende ntah nama;p xsalah dia ka;p dh tahu dia de awek asal meggatai;p

          ckplh…maner laki yg de makwe ker awek ker ntah pe2 ker;p xtergoda klu prempuan tu dh gatai kat laki tu;p xkn prempuan tu xbca news kot yg nabil kaw tim ngn irma wah2;p hahaha wah2

          boleh elobrate kn maner tahu prempuan tu cri psal nk jatuh kn nabil boleh gak;p hahahaha

          0
          0
      • *akulahpompuanittew*… ke pompuan tu
        pakai nabil punya boxer..ek!

        0
        0
        • akulahpompuanittew says:

          x tau la belacan, nabil pny boxer ke, siapa pny boxer ke x tau lah, tapi minah tu pakai boxer la…:D

          0
          0
    • kora-chan says:

      seyes byk gile tanda seru ngan tanda soal…i pun baca dgn nada tanda seru tu sumer..hihihihihi

      0
      0
  10. mohd says:

    sbenarnya dari dulu lagi irma 2 tak sesuai dgn nabil… irma 2 nmpak matang… nabil 2 plak 10 dia ckp 1 ja leh pakai… so ada hikmahnya suma ni tjd… irma nk dpt yg lg baik dr si nbil ni…. nabil…. bwk2 la pk sbntr ye… byk yg dh silap….

    0
    0
  11. nara gak says:

    sunguh puitis ayat2 yg diguna.. tepat & bernas. mst ckgu sastra neh.. heheh..

    0
    0
  12. dd says:

    nabil oh nabil..insaflah k

    0
    0
  13. Dauspozi says:

    Karier Nabil di ambang kehancuran… sume tak suka dia termasuk aku… Still ada lg ke yg sokong Nabil?.. Huh.

    0
    0
    • a’ah ader…tp lakonan dialh;p

      hal peribadinyer biaq pilh kat dia…;p

      kkdg ni tulh korg xpkir…semua artis ada ujian dri Allah s.w.t;p so xknlh semua up jerrr mesti de down sekali;p wah2…

      so ujian nabil ni prefer kpd prempuan…;p

      bg aku salah2 dua;p + lg sorg prempuan yg mggatai;p cam korg kata pe tu waheeda hehehe wah2 ngn sekali pe tu pe ntah normad norman hehehe…;p

      0
      0
  14. eymma says:

    memang nabil dah lupa diri..makin lame makin tah hape2..lu pikir la sendiri..wa dulu minat lu sbb tgk lu cam humble jer..still ingt kampung..sekarang HARRRAAAMMM..

    0
    0
  15. mia qaleesya says:

    hurm AHMAD NABIL…np xjd AHMAD ALBAB je???

    0
    0
  16. ABU says:

    hahaha betul betul..
    kalau dia mat dispatch.. takda nya awek2 seksi nak pandang walau sebelah hidung.. hahaha

    0
    0
  17. ABU says:

    nabil ..hahaha betul betul..
    kalau dia mat dispatch.. takda nya awek2 seksi nak pandang walau sebelah hidung.. hahaha

    0
    0
  18. elya says:

    DLM MSTAR KELMARIN NABIL SNDIRI MENGAKU DIA LALAI/LEKA.. Em tu la dh ada irma xhargai..

    0
    0
  19. aries_april says:

    kes cmbru ni…

    tp tul gak..nabil dh bnyk brbah

    0
    0
  20. AZIM says:

    adadfsddssdsdsd

    0
    0
  21. marah benor pemainat nya itu..

    bunyi macam komen2 kat sini je..

    tak ape kitaorang akan tolong marahkn

    si nabiltu….hehe..

    0
    0
  22. irma hasmie says:

    xpe…
    sy ok…
    nk wt cne ken?
    dh xde jodoh..
    mungkin ade hikmah di sebalik sume ni…
    sume org rilek ye…hikhikhik

    0
    0
    • Pink_Lady77 says:

      ni irma betol2 ke..kalo betol saya nak bagitau dengan terputusnya hubungan awak dengan dia,saya nak cakap itu memang bijak.. awak tak layak untuk dia..awak layak lelaki yang berjuta lagi baik dari dia..he’s not meant to be with u..he’s juz rubbish..damn stupid that man..he suits to that lady (qasha)..be cool ok..

      0
      0
  23. nobody says:

    papepun aku masih lagi gelak kalu nabil wat lawak, aku suka lawan nabil dlm magika..hahhahha..zizan plak mmg super duper lawak..hahahhaha..tgk muka dia pn dh gelak..

    0
    0
  24. sape nabil ni? ;p

    0
    0
  25. dR HOUSe says:

    nabil ni sndiri yg pilih utk jatuhkn karier dia sebegini rupa…start ngan adegan peluk irma tanpa segan silu dpn audience di anugerah abpbh08 dulu,dia dh mula lingkup.. belakon pun suam2 kuku,pastu dia sndiri kene culture shock jd artis ni..

    dulu ingtkan dia ni bdk baik2 je sbb keje pn biase2..despacth je.. malangnya bila dh jd artis ni,dia lupa daratan n mula bersosial.. dia xtau yg sikap suka bersosial mcm artis2 laen tu lah yg akan melingkupkn karier diorg..

    skrg aku mmg dh xminat lgsg ngan nabil,johan n zizan jauh lbh best dari nabil…lg konsisten n xbyk kontroversi murahan.. dah le tu nabil…balik jd despatch lg bagus kot…

    0
    0
  26. Fitriz says:

    Kahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkah

    Pasal artis pun nak emo buat luahan perasaan.Daripada hantar email dekat website ni baik hantar email kat dia sendiri suruh baca luahan perasaan ni.Tak sanggup aku nak baca sampai habis terburai isi perut aku gelak.

    Ni sebab dia clash dengan Irma ke?Haduiii tu punya pasal nak emo ke?Ni kalau kekasih lari ni mesti terjun bangunan terus hahahahahahahahahahahhahahah

    Kisah peribadi dia tak payah la sampai nak emo sangat antar email luahkan perasaan macam pergi kaunseling.Ko minat dia pun sebab dia konon pandai buat lawak.Ko buat gini pun takde mendernya kat dia,Dia masih dapat jemputan melawak,mengacara,berlakon dan duit pun banyak masuk.Ko dapat apa?Kahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkah

    0
    0
    • CAHAYA says:

      yg ko ni pehal? lantak dy ar dy nk watpe.. nk luah prasaan ke.. pe ke.. yg ko saket aty sng dt luah kn prasaan dy npe? ko tnye dy dpt pe? at least dy dpt gak meredakn kmarahan kkecewaan pasal nabil.. yg ko plak dpt ape? dapat maki ak ni.. B***H..!!! otak de xnk gune!!!

      0
      0
    • akulahpompuanittew says:

      kor pehhal???x paham ke ruangan ni utk apa???kalo email kat dia kor ingat dia nak pedulik ke??artis Mesia ni lagi x kecoh, lg tu pasan mcm dok Hollywood!!

      0
      0
      • hothotheat says:

        ckp besa seyh FITRIz (tesembur air liur ak sebut nme ko r)..weyh ingt sket..tanpe peminat ta jd lawak bodos si NABIL tuh…weyh…

        peminat gak la y naik kn NABIL tuh jd fofuler…ko ingat sket FITRIZ..ape y artis buat…penilaian sume dr peminat…abs lau peminat ckp lawak die da basi…ade ke derector..penerbit2 filem na amk die..ade ke weyh…ko je kot y amk die wt2 ade ka funfair 2 henget…keh3..

        bagi ak r..lawak NABIL nh tah ape2 je..best ag zizan ngn sepah…poodah

        0
        0
        • dun says:

          hahahaha..ayat lapok..tak abes dgn “peminat la yang menaikkan itu ini…peminat la yg membawa itu ini…”..ayat tu untuk peminat yg minat je, yang tak minat tak efek pape pun…dok diam2 sudah…pasal beriban2 lagi yg minat dan dihargai oleh nabil nih…yang tak dihargai ni sorang dua je, itu pun sbb depa perasan mcm tak dihargai…ntah pape…attention seekers je minah nih…hahahaha..faggot

          0
          0
        • hothotheat says:

          hek elah ko bebual lebih r sial DUN…
          sape y vote die sblm naik dulu…bkn org2 umum y dipngil peminat ke..ape la bangang sgt ko nh weyh…

          lapok2 gak ayt tuh…da memang peminat y jdikn sume artis nh trus maju…ta kn artis sme artis kot…ta pon beruk2 ka utan tuh vote nabil..sedo la sket weyh…

          lau producer or pngarah da kuarkn modal na bg artis tu populer..last2 peminat tade…buang hsil je weyh..NABIL nh mlawak mmg ta best langsung..

          0
          0
        • K says:

          weh..biarla org nak komen emo ker ape..diorang susahkan ko ker fitriz? tak suke jgn bace..abis citer!!
          kalo ko rase nabil tak bace sini ko yakin sgt ker dia bace email tu?

          0
          0
        • joyah says:

          masalahnye bukan sbb dia ptus ngan irma. tp sebab perangai buruk dia yg x harigai sokongan peminat. peminat sokong dia smpai dia leh dpt duit ribu2, naikkan nama dia tp dia abiskan duit ngan maruah dia demi asha tu. at least pasal irma tu kesian lah jgk..tp xpe irma, u jgn nyesal sbb tglkn lelaki camni

          0
          0
  27. Tiffany says:

    Irma Hasmie…you deserve someone MUCH MUCH MUCH BETTER than nabil.

    He’s not worthy to be your husband, Irma.

    You are an educated person, carilah yang sekufu. Biar kahwin lambat, jangan salah pilih. Kelak sengsara.

    0
    0
    • kasut tumit tiggi says:

      Sekarang nie perempuan tak pandang background education….

      Yang penting ada duit dan boleh menjamin kebahagiaan dan keselesaan hdp….

      X semestinya mencari yang sekufu itu menjamin kebahagiaan dan kesenangan..Seseorang yang mempunyai budi peketi yang tiggi la sepatutnya menjadi pilihan calon hdp masa kini….

      Zaman sekarang nie susah nak cari yang perfect..educated + kaya + baik + hensem / cantik + mempunyai didikan agama yang baik…..lagipun mana ada manusia yang perfect…Kadang2 ada yang educated ttp perangai tidak cantik, ada yang x educated tp baik hati seta berhemah tinggi…

      Dalam kes Irma nie, walaupun Nabil x educated tp dia mempunyai kewangan yang kukuh dan kerjaya yang baik…Tu yang wat Irma memilih Nabil menjadi kekasih + future husband tp malangnya Nabil tidak mempunyai budi pekerti yang baik…..Dats y hubungan tidak kekal lama…

      Kepada Irma,,,carila lelaki yang baik, yang sentiasa sayang dan cintakan kita, terima kita seadanya coz kita pun tahu Irma pun tidakla sempurna….. serta carila seseorang yang boleh menjamin keselesaan hidup kita pada masa akan datang…..All the best to you Irma Hasmie

      0
      0
      • hmmmmm says:

        education background + budi pekerti tinggi sgt lah penting…… bagi saya setidak2nya…. bukan apa, dari pengalaman… susah mencari lelaki yg boleh menerima perempuan yg lagi ‘mampu’ dari dia… nanti dia ada inferiority complex sendiri2… yg pompuan tak kisah pun gaji dia kecik.. tapi dia emo lebey.. haiyoooo…. susah bro… :) selisih pendapat sikit je, mengungkit nya seribu… erkk…

        education + pekerti baik + bertanggungjawab + berdikari = bakal suami yg baik

        p/s: agama saya tak sentuh, bukan tak penting, tapi sbb bukan taraf saya utk menilai tahap agama seseorg itu berdasar kenalan semata… dia berlakon kita tak tau kan.. ;-) doa je lah dpt yg terbaik…

        p/s/s: kalo mengaku beragama… bertudung, berkopiah, sekolah agama, gi dating solat tak tinggal nehh…. tapi dating nak pegang2 tangan jugakkk? apahal… :)

        p/s/s/s: mmg patut pun Irma carik lain.. *tetiber kena masuk isu sebenar jugak*

        0
        0
        • dun says:

          haiya…mas kawin mahai maa skang pasai pompuan suma educated2…

          0
          0
        • hmmmmm says:

          mas kawin murah je uols… hantaran mahal… pompuan yg letak mahai2 sgt tuh senang jek.. carik lain… hehe.. dah elok dah kita gi minang dia… demand lak… ko hengat ko chantekkk… eh eh.. emo tetiber…

          0
          0
  28. elyse says:

    2 3 bln lps salu tesempak ngn irma n nabil bli brg2 hantaran kt kl..huhu..tup tup..da clash..cian..

    0
    0
  29. pojie says:

    hah!! ambek ko setepek nabil! aisey .common la beb…!wa ..wa..ishhk..malas r gua kasi taw lu..lu pikir ar sendiri!!!

    0
    0
  30. skudaskudip says:

    i like ahmad nawab…. lg beshhh

    0
    0
  31. nuri says:

    btol btol btol… sedar2 la diri tu ckit.. ingat asal usul kamu.. rezeki Tuhan bagi dari mat despatch menjadi artis. dari susah jadi sng lenang. . . kalo Tuhan nak tarik kejap jek!

    0
    0
  32. cik rose says:

    ini perkara biasa…lagi tak dapat jodoh yang sesuai selagi tu la tukar2 pasagan…mcm tukar baju…apa2 pun setiap yang berlaku ada hikmahnya…kepada nabil sapa pun pasangan anda bentuk la ia menjadi yang terbaik dan mulia disisi agama dan masyrakat….kepada irma,harap bersabar semua ni ujian….tak iman la seseorg klu tak diuji…kite sebagai org pompuan dgn sapa pun kite berkawan jaga la maruah…jgan biar diri kite dijadikan alat mainan…bila boring beli yang baru….sabar

    0
    0
  33. real says:

    banyak plak pahala si nabil ari ni.. alhamdulillah.

    aku ni, sokong x, bangkang pun x.. aku nk backing ke, nk kutuk2 si nabil ni pun bukan tahu pun crita sebenar. nnti kutuk lebih2, last2 x betol, x ke dh jd fitnah tu.. nnti lain plak la critanya kt sana esok.

    buat nabil (kalau lu baca wa nyer komen ni la), kalau betul ape tuduhan yg dilemparkan kt lu, wa arap lu renung2 la balik perangai lu tu. kita kena ingat, bkn selamanya kita ni kt atas. sampai masa nnti kita kt bawah gak. xkn taim tu baru nk tobat kn. itu pun kalau sempat. kalau x..?? lu pikirla sendiri.

    and kalau x btol la ape2 tuduhan yg dilemparkan kt lu, wa arap lu bnyk2 bersabar. biasa la, resam manusia. xbleh tgk org lain naik skit, ade je yg busuk hati nk tarik lu jatuh. anggap la semua ni dugaan hidup.

    lastly, wa nk bgtau, walaupun wa bukan peminat sejati lu, wa still enjoy tgk lawak2 lu. walaupun wa cuma peminat picisan, wa pun profesional gak.. ;p

    peace.

    0
    0
  34. ctsanasini says:

    nabil lupa diri. senang cite. lupa daratan. lau betollah, apa yg dikhbrkan, jumpe pompuan dlm umh die, even gf kwan die ..tpi xboleh berlaku bnde2 cm ni. bukan muhrim!!. mmg bila jdi artis cm tu ke?? dh brani buat balik permpuan kat umah. ai yo, igat mak ayah beb!.ko skejap naik, skejap je turun. apa pun, zizan is the bestt!!. hope zizan kekalkan diri , sntiasa humble..then..bersih dri sgala bende.gossip, pompuan n sbgai nya. sory nabil, aku dh x respek langsung ko. maaf.

    0
    0
    • princess says:

      dlu sy pn suka nabil.. setiap lawak dia.. mmg jd tarikkn dlm fmly.. tp skrg hampeh….. skrg stp kali wajah nabil luar tv.. msti kteorg alih siaran.. tu la treadmark paling berkesan dan ptt nabil lakukn “LU PIKIR LA SENDIRI” peminat hanya menilai dr luar …. x selalu nye kita dicarta atas.. pk2 kn ….

      0
      0
  35. Salam Nara,
    Nie luahan pada Nabil dan ianya juga dituju pada Nabil. Kenapa, kenapa kamu tidak membuat liputan terhadap Irma pula? tidakkah tak “fair” namanya jika hanya sebelah pihak saja yang kamu tulis dalam blog nie? =) peace Nara, i know u better..

    MP

    0
    0
  36. rokok_surya says:

    dia pelakon serta pelawak dalam dunianya sendiri

    0
    0
  37. nabil says:

    wa tengah pikir sendiri la nih!!..huhuhu

    0
    0
  38. SWEET says:

    Putus cinto tu perkaro biaso er
    xpo la Irma mungkin dah xdo jodoh ekau ngan Nabil
    Mungkin ado hikmah disebaliknya
    Jang oooo jang mano ekau poi

    0
    0
  39. jujut says:

    janji dia x lupa pada mak bapak dia ..

    0
    0
  40. Miss pocO says:

    puittt…!

    xde sbb aku nak frust2 pasal nabil nih…buang karen jer…

    huhu…

    0
    0
    • jane says:

      betul tu poco….mengabihkan boreih jo…. takyah nak nak frust2 pasal mamat ni… lawak pon dah makin bodo…

      0
      0
  41. ciku masak says:

    woit korang, ketinggal lak aku dlm issue nih, apa cerrr…nabil ngan irma ? dah clash ker aper? pasal apa clash? citer ckit pada sesapa yg sudi.

    0
    0
  42. eyda says:

    dah x ske ngan nabil…papepun jijan terbaik
    untuk anak akak yg nama nabil 2…harap2 ko jgn ikut perangai c nabil nie…..

    0
    0
  43. Miss pocO says:

    nabil ni skali pandang cam muka ROSLIN HASHIM lak aku tgok…

    0
    0
  44. psl artis… xyah aa nk emo camtu.. lain le dek kerana si nabil tu, smpi ade negara berperang sehingga menyebabkan kanak2 dan wanita dan org tua yg tak berdosa menjadi mangsa.. agak2 aa klu nk meluahkan perasaan tu…

    to Nabil, lu ade otak lu pikirlah sendri !

    0
    0
  45. nabilygsebal says:

    nabil ko bleh apply keje jd despatch blk.dasar org kmpg lupe diri.sedar la sket weh!!mmg sampah ko ni.lawak pn makin bangang!same mcm pale otak ko tu.lyn zizan lg maksyuk

    0
    0
    • hate to be faker says:

      kenapa xko je yang g audition raja lawak uh? kalau dapat masuk final dan MENANG. kompom xbangang lawak ko kn. gudluck ye

      0
      0
  46. kate says:

    hmm.. akhirnya trademark ‘lu pikirla sendiri’ memakan diri beliau..
    tu ar.. memang nampak dia mcm kejutan budaya.. dan lawak2 dia pun makin lama biasa je.. kenapa ntah! takpelah, dia pun manusia biasa..

    0
    0
  47. nabilpundek says:

    lu pikir la sendiri abah ko nabil!perangai mcm lahanat.lwk mcm sampah.baru sng sket da lupe diri.xpyh nk cover line.org sume da tau prangai ko cmne.baik ko bgkus kain baju blk kpg je la

    0
    0
  48. Nur, Cahaya says:

    Salam,
    Dengan hormatnya… bacalah dan cintailah dengan Al-Quran, berbicaralah dengan DOA, bertemanlah dengan Allah S.W.T pasti kita TIDAK KECEWA walau sedetik pun…. itulah IDOLA kita, TEMAN kita yang SEJATI.

    0
    0
  49. Rsd says:

    bg aku ruangan ini sesuai dijadikan utk tempat memeberikan idea dan komen2 berkenaan sesuatu aspek, x sesuai dijadikan tmpt maki hamun, sbb free2 dapat dosa mengumpat kan? – p/s utk nabil, kalau betulla sikap kau ni teruk, jgn jadi artis, sbb arits ni byk sgt cabaran. xpat ada salah kit, salah sikit je habisss terus sana sini org maki hamun. thats y kalo nak jd artis kena pike betul2, xpat ada salah sikit. Dan teguran kepada yg lain …jgn la maki hamun mengumpat over2…sebab bena atau tidak tetap dpt dosa. ini juz pandangan ikhlas dari aku kepada peminatnya termasuk nabil, satu lagi p/s….jodoh di tangan Tuhan, kalo irma xpat bersama Nabil , maybe xda jodoh, maybe Nabil dan Irma dah dijodohkan dgn pasangan lain yg lebih sesuai dgn korang dua. keyh

    0
    0
    • haaa ni idea yg bek btul2…

      komen ko sgt2 bernas…

      biler org tu kiter sokong sekali dia down kita down dia lg…

      kkdg diorg ni xpkir ujian dr Allah s.w.t erk…

      bkn semua hidup senng stay up;p sekali2 kene stay down…kene flash back kehidupan sendri…kn.kn.kn…hihihi

      yg apek tu xnk kutuk dia ka?ktuk kaw2 cam nabil hehehe…

      watever…klu yer pn pkir luas2lh beb…adoi yai…

      0
      0
      • Rsd says:

        tq2 bagus2, ko memang berfikiran terbuka,, drpd emo2 maki hamun artis umpat2, kan free2 dosa menggunung..aku bukan la obses tntg nabil ke sape ke movie die pun ntah maybe baru satu dua je aku tgk… aku juz bercakap dari sudut yg bernas, thx bro!

        0
        0
  50. xxx says:

    emo ngalahkan si irma tu..tah pape gelabah gile..dia still lawak kut..itu yg kite nk dr dia pn..bukan ko yg bahagia pn kao dia kawen ngan irma tu..kalo dia xbahagia pn bukan ko yg tumpang rasa..rilek ah..chill!!

    0
    0
  51. msmifa says:

    jadik x minat trOiiiiiiiiii!!! mmg tue hal peribadi…tpi kalow dah wat naya kat pompuan cmnie…nak minat lagi ka?!!!!!!! hm…unk pikiaQ la senqri!!!

    0
    0
  52. diriku ini.... says:

    lepas ni korang puja dan sokong lah mana2 artis yg asal dr kg, daif dan susah…mcm mawi, nabil, shahir, mudah sgt lupa diri….lepas ni sokong lah lagi….mana2 artis yg nmpk mcm bgs, alim….dan jujur….

    0
    0
    • hate to be faker says:

      so orang senang je ke yang leh jadi artis? bukan sume orang kaya la weyh! adehhhh ngek tol nk ckp pon pk la dulu!

      0
      0
  53. linda says:

    memg…muke nabil cm roslin hashim la…..hehe

    0
    0
  54. kluk kluk says:

    dlu aku suke 3 serangkai ni…johan, zizan n nabil..
    skang tggal la 2 jek.tmbah kuat suke aku pd 2 org ni bile tgk chapalrela…hahahaha x tahan aku tgk johan tiru ckp dato’ fdzillah kamsah…sebijik…ngan mak aku pon behenti masak nk tgk johan ngn zizan..hahaha

    0
    0
  55. Lovely says:

    Betul ke Irma Hasmie ni bekas kekasih Farid Kamil dulu sebelum Nabil?

    0
    0
    • kikilala says:

      Mmg pun. 3 tahun jgk diorg couple….. Tapi lama2 putus. Aku dgr dua2 curang bukan farid jerr. Apa daa…

      0
      0
  56. bunge dahlia says:

    tak matang lagi kot…masih nak enjoy gaknyo…lantak la deh, pandai la nabil ni bawak diri ea…kito nengok yo la apo akan jadi kek dio…

    0
    0
  57. Anonymous says:

    aku paham camane perasan irma y terjah org kesayanagn die berdua2 dlm umah.beza nye dorg artis sume nk tau cite sbnar.irma aku penah lalui situasi cm ko.byk2 bsabar.jgn syg kan seseorg 2 smpai die bgelar suami kite y sah

    0
    0
  58. aku suka nabil says:

    Nabil ko teruskan perjuangan ko sebagai insan seni. Jgn peduli kata2 mereka yang tidak menyokong kamu.Mereka tu dah la tak dapat ko lebehhhhhh plak suka hati nabil la…..dia muda lagi dia berhak menentukan hidup dia sendiri kalau nabil jatuh sekali pun bkn korang bole bagi duit.lantakkan jer la nabil ko buat jer ape ko nak buat ….ape2 pun aku suka ko nabil…..peace have war wakakakakaka

    0
    0
  59. chaparella gak yang bestt….apepun johan ngan zizan tetap the best lawak….nabil lu lupe diri…ha hak…xlame la ngko dlm industri ni…yg pasti aku nyampah ngan engko dah…tv3 or tv9 pleasee… jgn ambik muke tembok ni jd pngacara…meluat thp cipan aku ngan die…bior die balik nganto surat tuh…..hidup chaparella…..ha ha ha … iyee keee

    0
    0
  60. hanie says:

    setakat nak frus kat nabil buang karen aja..banyak lagik yg kita boleh pk…bkn produktiviti sgt pun..muahhahah sorry ya pd peminat nabil…saya rasa zizan lagik lawak…johan pun leh tahan ..nabil over..ingat lagi masa di kaca tv …tak ingat tajuk apa..tp live siaran raya..masa telepon menteri mana tah…bt lawak bodoh..menteri tuh tak layan pun lawak bodoh nabil…so…sebenarnya kalo nak bt lawak kenala eduvated sikit..banyak baca buku….pelawak la paling genius sekali..tapi pelawak mlaysia jarang yg pandai..tapi lawak bodoh…aflin shauqi best gak..may be dia educated person kot…tapi kalo aku tgk nabil..aku tutup tv dulu..baik aku tgk abon ker…salleh yacob ke…alamak pjng lak comment aku…muahhahaha

    0
    0
    • ni lg sorg…ko try bicara ngn org tua maner der lawak org genius…;p contoh mr.Bean de kah lawak genius…semua lawak bodoh…yg org lawak ni semua xbtul ;p tp jgn lawak tu sampai men tolak2 kepala cam pe tu raja lawak 3sengkawan tu lalitamplom men tolak kepala pe hal dh lh bnyk kali;p adoi yai…kene budak sek ikut contoh camtu ha kurg hajar;p

      contoh p.ramlee tgk lawak dia de lawak genius wah2…;p semua lawak bodoh tp diselit kn pengjaran;p..adoi yai…

      pkir luas2 beb…;p

      0
      0
    • hate to be faker says:

      adoiiii kata pon lawak bodo! mana ade lawak genius. hissshhhh sape la yang buang karen nie,. tunjuk mai lawak pandai kat cek.! ahahahahahahaah klaka la ko nie

      0
      0
  61. Honey Gorgeous says:

    aku mmg tak minat nabil…mulut penuh, uwek! ingat lg dlm ketuk2 ramadhan 2009, dia kene masak dgn irma.. pastu asyik nk ejek gigi irma yg besar.. euw! belum jd husband, dah pandai nk mengaibkan org lain..

    zizan best! hopefully zizan akan lebey maju dlm career as a pelawak! go zizan, go….

    0
    0
    • alamak ai…ingt nk wat lawak senng ker;p

      dia ngusik jerrr…;p aib perr…abih yg telinga dia capang tu xknlh dia aib dri sendri kot adoi yai…

      adoi yai…;p beselh tu cubelh jadi komedi tgk idea ok ker x…tgk bersepah ker x…;p

      0
      0
  62. zizantheone says:

    zizan, chaparela.best gilo.johan acai best gile nye lwak. xsbr nak tgu Raja Lawak 5 !!. demam dah ni nak tguu!

    0
    0
  63. drpd korg korg kutuk nabil ni bek korg layan kdrama;p

    fugitve plan b ka

    my girlfrenz gumiho ka

    nk sgt lawak tgk variety korea cam

    1night 2day ka
    happy sunday ka
    vitamin ka

    0
    0
  64. hate to be faker says:

    kata – kata korang nie sume kata2 orang yang tak boleh lihat kesenangan orang lain. bukan adik2 atau keluarga korang yang dia mainkan atau wat ape2. biarlah dia dengan hidup dia, dia ada wet, dia punya suka lah nak wat ape. kita nie jangan nk pandang silap orang sangat lah kalu kita sendiri tak tahu ape akan jadi pada kita kalau kita pon jadi artis loncatan nanti. tolonglahhhh rakyat malaysia!
    p/s: nth2 orang yang wat surat uh orang yg memg knl nabil nie dan dengki dgn dri baru dia sekarang. huh. fuddy-duddy malay! pandang anak sndiri, pandang ahli keluarga sdri, xpayh nk sebok2 hal orang lain yg xd kne mengena. -peace

    0
    0
    • Rsd says:

      Congrats!!! ni la dia komen yang aku tunggu2, berfikiran luas! very good comment …drpd dgr org dok umpat2 org len ni la lagi baik. nice!

      0
      0
      • hate to be faker says:

        ahahahah thnx RSD, semak dowh dorang nie. sebok hal orang pndang la family dulu. ahahah

        0
        0
  65. mars says:

    biar la nabil tu. asal sebok2 jaga hidup dia. tak de life ke? biar la dia nk ade awek baru ke ape ke. nabil ni manusia biasa. macam kita juga. kita jangan asyik sebok menilai orang. nilai diri kita sendiri

    0
    0
  66. Hana says:

    si irma tu pn gatal gak duk cr bf yg top2 jek, dulu farid kamil kena tinggal gak, ni nabil, pi je cari mamat2 jaga lampu set drama ko blakon tu dh lee

    0
    0
    • hate to be faker says:

      btl2! dalam hal nie xleh lah nak salahkan nabil je. mentang2 irma uh cun nk pndg slh nabil je. aishhh typical malaysian

      0
      0
  67. akuhappy says:

    naseb tak dpt bf mcm nabil slenger ni.ade ape dgn lawak kalau akal letak kat lutut.ko melawak la mcm badut sampai masuk kubor! (bf kt oversea nak balik dah,masuk minang ai, horaayyy, aku kawin!) ;))))))

    0
    0
  68. hang pa la hang says:

    @hate to be faker–>adenye org mcm ko ni la yg mnyebabkn gejala sosial makin mrebak.biarla diorg ngn hal diorg?wtf!statement mcm baek tp sbnrnye x pakai otak.esk da mlarat baru nk nsht.cm2?ade akal tp letak kat lutut.stupid!

    0
    0
    • hate to be faker says:

      hahah. kalau nak menasihat orang pun xperlu lah nak mengutuk orang uh. betul x? bercakap memg kne pakai otak, tp kalau mencarut atau menerjah bnd bukan2 pakai otak gak ke uh? ouh lupa, lain org kan lain otak., so mayb otak org uh cmtu kot, nk nasihat org kne carut2! ahahahah come on la. nk marah pon pakai la otak (maaf saya guna ayat anda) kita ni kalau nak nasihat orang ada cara la. bukan pakai terjah je. mana orang uh nak masuk otak kita nak nasihat kalau pakai terjah. skang nie kebenaran ape2 pon lom ada tentg dorang. da nk terjah sana sini. lagi satu, kalau takat dengar2 gosip sana sini padahal jumpa nabil depan2 pun xpenah, nk kutuk2. ahhaah typical la weyh! mungkin dia ada slh, tp kne gak pndg slh irma, knp ble nabil tgh naik tbe2 kaple ngn nabil? knp x on je ngn f.kamil. sbb ape pon kita xtau kan. so jgn nk judge org suka aty. kita manusia bese yang hanya menonton melalui kaca televisyen. ahahah sory la for being stupid, but i think that is MY opinion. u should not be angry ryte, ahahah saba ye. bnyk kan istighfar. -peace

      0
      0
      • Rsd says:

        bagus2 aku sokong kau lagi, sbb kalau nak tego, tego cara betul, komen cara betul, bukan main terjah mengumpat sembarangan, xkanla xpat bezakan teguran cara betul dgn umpat??? umpat x kira atas sbb apa sekalipun ttp free2 dpt dosa besar, buatla komen dan teguran cara betul, bukan mengumpat, aku bukan peminat nabil, tapi aku betul2 geram dgn sikap suka mengumpat ,thats y aku nak buat teguran secara ikhlas, diharap golongan yg membaca faham niat aku. tq

        0
        0
        • hahaha says:

          hate 2 be faker, ada gambar2 nabil yg dah tesebar..ko tengok dan judge sendiri perbuatan nabil dlm gamba tu betul ker slh..ada info dlm paper dan sumber media lain..ko bace dan buat penilain sendiri whether tindakan nabil tu betul ker slh. tak perlu utk jumpe berdepan baru kite nak make our judgement. kalo ko tak bagi org buruk sangka kat nabil, ko pun jgn buruk sangka kat irma mcm dlm komen ko tu! nak nasihat org kene konsisten..bkn nasihat org sbb ko minat nabil dan tak bagi org mengata. peace!!

          0
          0
        • so what says:

          betol! isi tersurat ada berprasangka buruk kat irma..sah dia peminat nabil ni!

          0
          0
        • hate to be faker says:

          ahahah sory la kalau ayat aku menyinggung sape2. tapi fyi, im not interested with any raja lawak people or what so ever. nabil ke, zizan ke aku xamek tau. aku xslhkan sape2. as i told all of u dr ayt aku uh. (let me copy that) [ tp kne gak pndg slh irma, knp ble nabil tgh naik tbe2 kaple ngn nabil? knp x on je ngn f.kamil. sbb ape pon kita xtau kan. ] ok, that is my word, read it and mark it ok. SEBAB APE PON KITA XTAU KAN. ayat kat situ meng judge orang ke? ahahah bace btl2. jangan nk terjah je. come on la. aku xminat nabil pon, raja lawak pon aku xpenah nk tgk, org miskin kan xd astro kat umh. so xperlu nk kata aku suka nabil ke ape. euwww jelik ok. but ape yg aku try nk gtau korang, the way korang judge people, we are human being la. even mayb bkn artis pon akan wat cmtu kan. sbb dia artis je korang nk ckp uh ckp nie. mcm RSD kata, umpat dan fitnah lain kan. ok lah, aku pon xnk besar2kan hal yg punya kecik kat ats uh dan aku pun xmau nak sebok2 hal org. bkn dpt wet pon dr nabil ngn irma kn.ahahha
          p/s: to u hahaha, hak manusia untuk mengata orang atau what so ever, tapi ade hak aku juga untuk memberi pendapt kan. so jgn la nak emo sgt hal kecik nie. even nabil atau irma uh pon xknl kita. xyah nak marah sgt lah hal dorang. ahahah ko chill je k.
          -peace ;)

          0
          0
  69. aria says:

    irma n nabil dh buat kputusn utuk berpisah hormatilah kputusan mereka kia hnya bisa mrcng tuhan mnentukan smog trus sukses dlm kerjaya

    0
    0
  70. clipkertas says:

    mandi la lu bro….apo kono jang…………………mandi2

    0
    0
  71. hmmm.... says:

    hhmmm…ssh nak ckp..mlm td sape tgk gleksi???kan krew gleksi n hot FM de g hawaii…dorg de t’srmpak ngan mamat ni (mgkn nabil) ngan pmpuan sksi….huhuhu..adakah c nabil????pape pun i like zizan n johan…hehe

    0
    0
    • nurelle says:

      ha…tu r…i pn bru nk tny bnd yg same…hee~
      sgt suspicious cz irma wat2 nk muntah ke gelian..
      dlm my mind de sorg makhluk Allah je…huhu..
      abg nara…………….tlg r crikkn psl cte ni…;DD
      ne tau i tersalah….

      0
      0
  72. sueee.... says:

    dlm kes perpisahan ni anggaplah xda jodoh…tp utk peringatan je…saya slh sorg peminat nabil but skrg mcm dah……..!..,inilah yg terjadi bila manusia sendiri terlupa/leka bila dah di beri kesenangan dari Tuhan…tp alpa dgn akhirat kelak….jgn lupa kesenangan itu hanya sementara……buat Irma sabar jelah berserah takdir & jodoh sdh di tentukan olehNya…namun ini pun 1 pengajaran drnya…selagi kita belum diijabkabulkan maka berpada-padalah….semoga kita dibawah lindunganNya…AMIn..

    0
    0
  73. anak antu says:

    a’ah..muka sebijik cm nabil…dah kantoi mengaku je la nabil..wat pa poyo kan..

    0
    0
  74. comot says:

    ntah…bodoh…xpenah minat kat nabil…
    lagi suke zizan….walaupon rupamu tidak kukenang….tapi lubang hidungmu tetap mnjadi pujaan hatiku….

    0
    0
  75. Reena says:

    Kalau jodoh yg tak baik, lebih elok break sekarang. Kurang sket menyusahkan diri.

    0
    0
  76. serai wangi says:

    nabil ke yang kantoi kt phuket tu?
    de dalam galaxy tv9 ahad lepas…

    0
    0
  77. hmmm.... says:

    nabil la 2 kot coz i kenal sgt tang telinge n rmbut nye…tp yg nmpk tlinge nye laa..haha…sape artis yg tlinge capang cam nabil..ade x..xde kan…huhu…lu pikir la sndiri (ayat nabil)

    0
    0
  78. havockerz says:

    nabil2… nnti panggey abang kau sekolahkan ko eh… urm… jumpe kt kg pandan

    0
    0
  79. pokya burip says:

    ni nabil betul laa.telinga serupa mmg sebijik

    0
    0
  80. Alegro.pl says:

    Would you be interested in exchanging links?

    0
    0