Written by AbangNara | July 25th, 2011

Zarina Anjoulie sememangnya seorang yang penuh dengan kontroversi. Walaupun sudah 5 tahun lebih gambar-gambar terlampau yang dikatakan mirip mukanya tersebar, namun impaknya masih terasa sehingga kini. Nak rasa kesian pun ada jugak. Tapi nak buat macam mana. Berani buat berani tanggung la kan? Ikuti luahan hati Zarina Anjoulie Lavocah di bawah tentang isu ini:-

zarina anjoulie

Mengenai kontroversi yang berlaku, saya hairan kenapa saya sering dijadikan sasaran untuk dikaitkan dengan perkara negatif. Sedangkan, kalau dilihat banyak lagi artis yang tampil dengan imej seksi, tapi kenapa asyik-asyik saya yang menjadi sasaran kecaman? Ada lagi sesetengah artis yang teruk pergi kelab malam, tapi kenapa media tak nampak mereka? Saya sebenarnya hairan, tak cukup lagikah lima tahun saya asyik kena hentam? Saya sudah minta maaf terhadap apa yang berlaku. Kalau berdiam diri, dikata bersalah pula.

Menurut Zarina, ada rakan artis yang mengutuknya daripada belakang dan dia sangat terharu dengan sokongan peminat-peminatnya yang tak berbelah bahagi.

Saya perhatikan kontroversi yang ditulis ialah kisah lama yang dikorek semula. Saya agak kecewa dengan sesetengah media yang mainkan isu ini kerana menampakkan seolah-olah masyarakat bencikan saya. Sebenarnya, dari pengalaman saya menyertai promosi Jom Heboh dan banyak lagi program, mereka tetap datang mendekati saya tanpa perasaan jelik. Sebenarnya banyak peminat saya terdiri dari kalangan orang kampung. Mereka yang mengikuti twitter saya banyak golongan kakak-kakak, yang bertudung dan berkahwin. Saya tak bermaksud nak kata dunia artis ini teruk. Tapi seperti saya katakan tadi, saya lebih rela jadi diri sendiri dari sesetengah pelakon yang tipu peminat dengan berbuat baik di depan, tapi lain di belakang lain. Saya tak pandai menipu. Namun memang ada sesetengah artis memang baik dan saya hormati mereka. Apa yang buat saya bengang, ada juga rakan artis yang kutuk saya macam-macam sedangkan perangai mereka pun teruk.

Semoga Zarina Anjoulie Lavocah tabah menghadapi cabaran hidup. Dengar-dengar cerita dah bertunang. Benar atau tidak kena tunggulah tuan punya badan sahkan. Jangan lupa ikuti perkembangan terkini Zarina menerusi Twitter.

60 responses to Luahan Hati Seorang Insan Bernama Zarina Anjoulie Lavocah

  1. Azim Norazmi says:

    dunia dunia…..

    0

    0
    • DOLLY says:

      i will always say no to you zarina ann julie walau ko tukar nama lavocah sekali pon

      0

      0
    • abbying says:

      awww ada peminat? ko berlakon pun tak best nak cakap ada peminat . peminat apa yang ko ada? KUHKUHKUH lawak statement dia ni, dah tak laku pegi jalan la woi

      0

      0
      • lyka says:

        minah ni bohsia laaaa….sape tak kenal…dok layan dadah sumee…muka tak tau malu..aku kenal sgt dia nii…..

        0

        0
        • hehe says:

          kalau kau kenal. kenapa tak bawak ke media perkara ni. cakap dalam blog ni je xguna. keluar kan lah bukti. bodoh kau ni…

          0

          0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      ape pulak dunia ! dunia tk salah ! ni semua perbuatan maknusia bukan nye dunia !!!!!!!

      0

      0
    • Gorgon says:

      taip Zarina Ann Julie kat Google, click images… you’ll know! (terangkat)kahkahkah..

      0

      0
      • cella says:

        hek’eleh pompuan nih…kemain lagi stetment kau….
        kahkahkah…geli usus aku… jgn nk salahkan artissss lain kalu ko xmampu hdup dlm industri… sendri wat prangai haprak, nk salah kan artisss lain plak…. sape suh ko bgamba sakan dulu, xjage prangai… artissss lain lantak p lah nk jadi ape, janji dorang pandai sorok sudahhh walaupon same haram cam kau.. ko ckp peminat ko drpd org kampung, budak2…kehkehkeh…ade ke? kot ye kalu ade, org kampung kot! dorg bukan tau aktivti haremm ko tuh..

        0

        0
    • aley says:

      pelik..tetiba jer die ni muncul balik..maybe pas engaged ada la cite cket..nk ckp kt mertua i artis popular ok ramai peminat..ko ada?..huihuihui..

      0

      0
  2. kapal selam says:

    alahai…
    time buat x sedar diri..
    skrang ssh cari makan br nk complain…
    lain kali pk dulu sblm buat..

    0

    0
  3. langkah mayatnya dulu!!! says:

    klu x nk dipandang negatif, tinggalkn yg x elok. jd la cth yg baik kpd ‘pminat2’ ko. klu ko x berbikini sna cni, clubbing sna cni, buat pose ‘maut’ sna cni, xkn adanyer wrtawan nk kecoh2 psl ko. da keja wrtwn cri bhn ‘sensasi’ utk dsensasikn. muka cntik tp akal ‘sempit’ !!!

    0

    0
  4. aishahakim says:

    ala relex la…mne tau kawin nti banyak sponsor…
    banyakkan lg konterversi…
    huhuhuhuhuhuhu….!!!!

    0

    0
    • papa says:

      gadis gemok camni pun kontroversi gak ker?? well…papa minat tang skirt dier jerr…

      0

      0
  5. smh says:

    Yang penting nama tu, nama tu. Curlast ! Lavocah gituuu.

    0

    0
    • wak lu lah bhai says:

      bab tu dia suka melucah jer weiii hahahaha… pembawakan nama dia memberi impak yg besar tuk dia weiiii hahahah..

      0

      0
    • wak lu lah bhai says:

      sebab sesuai sgt dh nama tu gan dia, bab tu suka sgt melucah haaa, hahahahah :p

      0

      0
  6. Janda Ditindas says:

    Yang tetiba ko nk jd kok suci ngapain.. ko punya talian hayat dh abis dlm industri ni kalau nak masuk pun banyak benda yang perlu diperbetulkan.Ko jgn perasan org nk duk dekat2 ngan sbb nk layan ko bebaik. sebenarnya diorang tu nk tgk dgn lebih dekat “barang” ko tu ori ke x ori n sama atau x ngan gambar2 lama ko tu..perasan je lebih nama pun dh mcm murahan sngt. Dia mesti ingat nama baru dia tu dh habis ngetop…

    0

    0
    • langkah mayatnya dulu!!! says:

      ‘curlast’ kmen Janda Ditindas ;-) hehehehe…..NGETOPPPP gitu lho ;-)

      0

      0
  7. Khalis says:

    bangang sungguh minah ni.. tak nak jadi artis lain berpura pura dan menipu dengan berlalagak baik.. ko ni memang lahir jahat ke ape??

    Cara atasi masalah tidak boleh masuk Facebook setelah terkena virus How are You

    Bertudung vs Free hair

    0

    0
  8. Anastasia says:

    ” Sebenarnya banyak peminat saya terdiri dari kalangan orang kampung. ”

    …saya ni org kampung tp x minat pon kat awk. Saya tanya jiran sebelah umah saya pun org kampung juge tp x kenal pon awk….pendek kata x de sape pun baik dr bandar atau kampung yg minat awak…sekian~

    0

    0
    • yaya says:

      “Mereka yang mengikuti twitter saya banyak golongan kakak-kakak, yang bertudung dan berkahwin.”

      haah laa….mmg pun u punye pengikut yang kakak2 yang bertudung n dah berkahwin….

      sebab….. hubby diaorg ade simpan ur hot pics… hilang kan gersang….

      0

      0
  9. luvlavender says:

    mende la pmpuan ni duk mrepek.lau xnk kne kutuk xyah la jd artis. brlakon ntah kemane.seksi je lebih
    xyah la cbuk nk suh org pegi kutuk artis len.ikut ske kteorng la nk kutuk sape2 pun.
    ape ku kesah

    0

    0
  10. kak lehot says:

    lavocah..nma ko pn dh lucah

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      kak lehot ! sape si lavocah ni????? minah jambu tk kenal pnnnnnnnnnn dia datang dari plenet mana?????

      0

      0
  11. Apam Tembam says:

    Wokay…where to start: Let’s recap.
    Gambar kau tengah “project” – kau deny, deny…deny. walaupun muka betina tu sebijik muka kau.
    Lepas tu cerita gambar kau pakai bikini…
    Lepas tu cerita kau gaduh kat disko Jakarta.
    Lepas tu cerita polis kantul ganja dalam kereta dgn gang pompuan kau.
    Lepas tu tukar nama macam pelakon porn star.
    Keluar majalah FHM- pose maut.
    Lepas tu cerita producer ajak kau ke ranjang….

    Sekarang kau tuduh semua orang JAHAT except kau sorang je MALAIKAT….kah kah kah…..biarkan LALUNCAI terjun dengan labu-labunya dalam sungai maksiat.

    0

    0
  12. sawariyya says:

    Nak salahkan media pehal
    Ko sendiri yang cari masalah
    Tanggunglah sendiri
    Dah tak laku tu,buat cara X laku okehh

    0

    0
  13. belacan hangus says:

    nampak dah! itu hari pakai nama anak2 yatim..nah sekarang orang kampung mana lah pulak! plastik!

    0

    0
    • Kurus says:

      bacan!!!! muehehehe..
      mana ko ilang eh?
      seb baik aku bukak citer lovecah nih..
      dah 2 ari aku lalu lalang malas nk masuk post ni..adeii

      0

      0
  14. i luv lemonate says:

    uih ader peminat ke..wakaka..

    0

    0
  15. insan says:

    BERTAMBAH LA PAHALA SI ZARINA NI DARI HASIL KUTUK MENGUTUK KORANG TU!

    MMG BLOG NI ABG NARASHIT BUAT KHAS UNTUK TAMBAH DOSA… HEBAT!!

    0

    0
  16. suri says:

    sedarlah diri dh klau x di terima dlm industri ni…x pyahlah nk slahkan org lain…tnam jgung lg baik dahh

    0

    0
  17. kaki_g0ssip says:

    CORRECTION !! bukan mirip lg tp mmg betul dia. nyway org kalau dh berak tepi jalan, xkn nk ngaku. ppuan liar cam dia ni ape yg dia x wt.. hurmm lg nk menegakkn benang yg basah.

    0

    0
  18. Sayaaaaaaa says:

    Sedap buat mainnnnnn die nie

    0

    0
  19. loyah says:

    bodohnyer statement..cuba ko buat baik..org tk kan ngutuk..neh pakai baju tk penah ckup kain..pastu wat statement bangang…muka da cm pelacur..

    0

    0
  20. misz_89 says:

    xyah salahkn sesape cik kak..time buat awk x pk plak effect skrg?? klu x jd artis pon nti kt akhirat nti bkn stakat 5 thun tp SELAMA2 nya benda ni akan diungkit.. bkn nk wat alim tp renung2kn dan ambil ikhtibar :)

    0

    0
  21. f says:

    tgk bentuk badan mcm dh hancur dh jer….cian ppuan ni jd mangsa jantan

    0

    0
  22. milah says:

    Lepas tu korang seme yg komen ni dpt dosa kering..hahaha..

    0

    0
  23. Idir says:

    zarina who? gambar xxx dia tersebar??? err..bile?? aku tak tau pun?? actually kau ni sapa??? wakkakaka

    0

    0
  24. wawawa says:

    WAH, COMMENT SAYA DI DELETE OLEH NARASHIT! JADI NARASHIT BERSETUJU LAH TINDAKAN AWAK POST BENDA2 YG MENGAIBKAN ARTIS NI? HEBAT NARA….

    INGAT, BAIK KE BURUK KE ARTIS TU.. KITA MENGELUH DALAM HATI… JANGAN SAMPAI TERKELUAR DARI SEGI PERCAKAPAN ATAU TULISAN…

    MENKEJI, MENILAI, MENGUTUK ADALAH DOSA2 KERING JE.. KADANG2 IBARAT MELUDAH KE LANGIT…

    NARASHIT, KALAU TUJUAN KAU BUKAK BLOQ NI UNTUK MENGUTUK ARTIS, KAU SILAP… PULANGLAH KEPANGKAL JALAN….

    0

    0
    • cakaptakserupabikin says:

      ibarat meludah ke langit jatuh setepek kat muka kau..cakap x serupa bikin la kau ni..yang ko panggil nara naraSHIT tu apabenda?…meh aku bgi nasihat kat kau..

      KITA MENGELUH DALAM HATI… JANGAN SAMPAI TERKELUAR DARI SEGI PERCAKAPAN ATAU TULISAN…

      MENKEJI, MENILAI, MENGUTUK ADALAH DOSA2 KERING JE.. KADANG2 IBARAT MELUDAH KE LANGIT…

      0

      0
  25. lembu pakai stokin says:

    alahai..sdihnye…rase2nye carik jela keje lain…jual apam balik ke…mniaga kat psar mlm ke…lg bgos…jgn kata org tua, budak2 pon tau sape dia nie…moga tuhan lindungi kita semua…amin

    0

    0
  26. erk??/ says:

    err….. jap2… dia ni sape? aku xknl langsung la…. apakah??? siyes neh… hahahah

    0

    0
  27. mysara says:

    x abis2. ko yg cari pasal siapa suruh. oo ada peminat kakak2 bertudung ek? diorang tu nak tgk perkembangan ko je kot..mana tau kot ade isu hangat lagi kontrolbasi lagii..boleh jadi modal gossip..huhu

    0

    0
  28. dah2 la weyh.. says:

    dah ko buat silap..biOrlah sekali ka bEribu kali ka…bukan isu…!! sapa suruh masa ko nk buat tuh xpikir luh….jgn panday2 duk salahkan media or peminat dkt luaR…slahkan dirik kaw duluh..GELI arh artis camnih….nama pun xkemana lgi nk buat kntrovesi bagai..puihh..

    0

    0
  29. Edora says:

    Tak suka la perempuan ni.. Syok sendiri~ Berlakon ape pun aku taktau. Semakkkk!

    xoxo

    0

    0
  30. kakiwayang says:

    ape2pun, kesimpulan artikel ini adalah, ‘saya pakai seksi, dan saya hairan kenape orang tak suka /hentam saya?’….hee..’.ibarat bawak kete laju, kenape polis saman saya, tak saman kete lain tu, diorang laju gak?’…haha…apelaa…

    0

    0
  31. Dhamam says:

    “Sebenarnya banyak peminat saya terdiri dari kalangan orang kampung. Mereka yang mengikuti twitter saya banyak golongan kakak-kakak, yang bertudung dan berkahwin. ” kah kah mak cik kampong mmg suka pon tgk drama2 murahan ni

    0

    0
  32. lady gigi says:

    anju: Tapi seperti saya katakan tadi, saya lebih rela jadi diri sendiri dari sesetengah pelakon yang tipu peminat dengan berbuat baik di depan, tapi lain di belakang lain. Saya tak pandai menipu (sebab tu saya tunjuk tetek)

    0

    0
  33. Taja says:

    Zarina Anjoali Lavocah or whatever la nama kau ek. Kau ni bajet Angelina Jolie ke? Nama je gempak -.- Pfft

    0

    0
  34. i am xoxo says:

    media yg dok memainkn issue nih ke ko yg asyik cite pasal issue 5 thn ko tuh? da xglemer mmg mcmni la…kesian…

    0

    0
  35. student bandung says:

    terhibur dgn kebodohan artis sexy otak takde..
    dan terhibur dgn masyarakat yg bg komen ade yg bernas ada yg sinis ada yg kelakar..hahaha

    as for me, aku just doa n berharap anak cucu aku dijauhkan drpd jd cmni…aku lg rela dorg jadi seorang penjual burger tepi jalan yg menutup aurat, tak dikenali dan berjaya berbanding artis yg femes sbb terdedah..

    0

    0
  36. Roooney says:

    Semua orang deserved second chances / peluang kedua.

    Dan betul sebab hanya kerana dia seorang artis jadi semua orang nak menghukum dia.

    Dah memang menjadi lumrah orang Melayu yang tak suka tengok orang lain senang.

    I think she’s a nice girl, dan just wanna have fun. Semua orang macam tu. Perempuan gemok, hodoh, bertudung tapi mulut macam anjing, perempuan bertudung labuh yang pendiam pun suka have fun dengan cara ter sendiri.

    Korang ni je yang suka jaga tepi kain orang lain.

    0

    0
    • ilmuagamamasihkurang says:

      saya rasa mmg semua org layak diberi peluang kedua tp kalau dah diberi pelbagai peluang dan org itu tetap mengulangi kesilapannya bagaimana? apakah bentuk peluang kedua yg perlu diambil oleh zarina ini? seharusnya dier terus membuat taubat nasuha. kita ada agama, jadi dalam apa2 perkara sekalipon kita perlu berbalik pada ajaran agama kita. ingat balik apakah rukun islam dan rukun iman kita. insyaallah isu2 panas ttg zarina takkan timbul lagi.

      0

      0
  37. anti nyamuk says:

    lau dia tkr nama ZARINA ANJULING AKULUCAH bru aku nk minat dia…ms tu konfem dia bogel trus!!!kuikuikui……………

    0

    0
  38. jojo says:

    bukan zarina ann lavocah,tapi zarina ann lucah

    0

    0
  39. hotmama says:

    ko tukar nama jadi zarina ann lucah

    0

    0