Written by Bella | December 9th, 2016

Sekitar bulan lepas,hangat dengan spekulasi hubungan percintaan antara Fattah Amin dan Neelofa selepas video Neelofa “menemani” Fattah bermain futsal viral di media sosial. Bukan itu sahaja, aksi mesra  Fattah dan Neelofa  menghangatkan lagi gosip percintaan mereka berdua.

Mengulas mengenai video berkenaan, Fattah menjelaskan kehadiran Neelofa ketika beliau bermain futsal sebenarnya ditemani rakan karib Neelofa. Mereka bukanlah hadir berdua seperti yang disangkakan.

Untuk pengetahuan ketika perlawanan futsal berlangsung, Lofa hadir bersama beberapa rakan baiknya. Mungkin dalam video nampak macam Lofa datang teman saya tapi sebenarnya ramai lagi rakan-rakan yang ada.

Yang rekod video kami berdua itu pun salah seorang daripada teman baiknya cuma bila dilihat pada video itu hanya nampak seperti kami berdua saja.

Hehe..ok itu penjelasan untuk teman, yang bermesra tu macam mana pula. Heh? Memang mesra dan manis habis aksi anda berdua. Sumber Berita : Astro Gempak

umcced

P.S: Sampai bila anda ingin berada di takuk lama tanpa sebarang perubahan dalam hidup? Takkanlah sampai ke tua nak buat kerja yang sama kan? Inilah peluang untuk anda memperbaiki mutu hidup sambil meneruskan kerjaya dengan kursus diploma eksekutif dari Universiti Malaya. Sudah lebih 21,000 warga bekerja yang berjaya menaiktaraf kerjaya mereka menerusi program ini. Anda bila lagi? Maklumat lanjut layari www.umcced.edu.my.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

29 responses to Lofa Tidak Teman Saya Main Futsal, Dia Datang Dengan Kawan- Fattah Amin

  1. melati says:

    Hati2 Fatah , Neelofa selalu kena kan org bermodal kan air liur jr nanti dia suruh ko pakai songkok untuk promote Songkok dia plak..( Mana lew tahu)..hihi…tgk lew sendiri adik dia dh buka tudung pasal Neelofa guna adik dia just air liur jew, kalau untung berjuta2 takkan lah adik dia sanggup bukak tudung , mesti lew Neelofa bising..!! lagi 1 Kesian Pokcik KPDNKK tu yg bergambar gan Neelofa nk serang Kilang kt Vietnam tu , dh 7 purnama tk sampai2 kt Veitnam ..!!! kepada sesiapa yg percaya Neelofa ni Usahawan Berjaya bermakna Hidup anda masih tahap menggong lagi..!! hmmmm

    16

    3
    • Anonymous says:

      ketahian apekah ini?? xabis2 citer xmatang mangkok 2 org ni…menyemak page je…

      23

      0
    • Orang tengah says:

      Mohon diam kn diri FA; sengau pulak baca kisah2 korang ni. Yes korang tgh high demand by the market. Why? Both of you hv the looks; Sepadan. Jgn hidang kn masyarakat dgn ceta2 murahan. Henti kn cerekarama, if there is nothing then stop fooling the public.

      31

      0
      • Anonymous says:

        Kannn..asyik² ceta psl dua ekor beghuk nie meluat aq..serius nyampah wehh..kalau kau duaorg jd kawin bru laa kalau nk heboh pn..nie takat gosip bercinta konon puihh..

        15

        0
      • ikin says:

        jgn lah mrh ngek bkn dia psl oak pon

        0

        3
    • bbycumil says:

      mmg la lopa x dtg sorang..tapi dia dtg utk tgk u main futsal kan?xkan nak tgk mamat lain yg dia tak kenal kat situ..

      12

      0
  2. Anonymous says:

    Ko ni cite mcm org rmai ni budak2 je kn.. adehh..

    13

    0
  3. Anonymous says:

    haih tak habes2 lagi cerita dorg nih

    9

    -1
  4. luklu says:

    sape yg ngok ngek dok kecoh pasal video tu hah…adehhh ingt da senyap…

    5

    0
  5. blah laa says:

    Dgn statement hero sendu ini, harga bawang guni 2.8kg akan turun jam 5ptg nanti.
    Boooosaaannnnnnnnnnnnnnn.. Next !!!

    8

    0
  6. JOYAH says:

    si kayu ngan jet omputih ni mesti nak lawan mia adriana ngan khuzairi cite 7 hari mencintaiku . sorry to say lah korang mesti ingat cite korang kebaboom sbb tahap lakonan korang tu superb en cahhh bla la! setakat belakon tercover cover toksah berangan lah ! cukup dengan drama angan angan fantasi korang tu jelah bosannn kottt sikit sikit kat meletop terkinja kinja mr pilot ko tuh dah dah lah . dah habis kan cite korang MOVE ON PLISSSS ERRRRRR

    18

    0
  7. chillax says:

    biasanya reporter yg call tanya, bukan derg saja nak pompang2… kesian aku tgk golongan retis. Asyik kena bantai je. Sbb tu rezeki derg murah.

    7

    8
  8. Bumble Bee says:

    alah si mamat nie yg kau nak cerita psal kawan
    lopa teman kan lopa apa makna
    dah terang lagi bersuluh
    klau lopa ngan kau tak de apa2 relationship
    tak kan dia nak tengok kau main futsal
    kau nie kan ade penyakit…..
    EGO – ENGGAN, GUNA, OTAK!

    8

    0
  9. Anonymous says:

    admin sampah kutip cerita sampah,,,,mohon mampus

    4

    0
  10. Anonymous says:

    udoh2 ler bt cite korg yg tah pape nie..

    2

    0
  11. cik kiah says:

    Fattah ni dah 2-3 kali buat statement ‘selamatkan’ diri. tak gentleman langsung.
    sekarang nampak macam neelofa yang terhegeh-hegeh hadap kat kau, padahal fans semua tahu kau sama je hadap kt Lofa. lepas tu Lofa yang kena bash banyak-banyak, tergediklah, bergesel lah apalah. semua lofa yang kena. kau tetap jd prince charming kt mata orang ramai. lagi best kau kata yang sebenarnya fan nak sangat korang couple off set. kau budak kecik ke tak boleh tentukan hidup kau sendiri. ‘terpaksa bercinta’ sebab fans suruh.
    kalau aku jadi lofa, aku fikir2 balik, betul ke aku nak teruskan dgn orang mcm ni.
    Sila bijak lebih sikit bila menjawab soalan wartawan/blogger. Banyak lagi cara nak jawab soalan. Ok?

    16

    0
  12. Anonymous says:

    Sepatutnya dia cakap macam ni “Lofa datang dengan kawan2 dia teman saya main futsal” lol

    3

    0
  13. Anonymous says:

    laaa…..dh basi laa cite psl video ni..br nk berckp ke???nara ni mmg kipas mati lopak pun…sj nk up2 cite y dh basi ni…

    5

    0
  14. Peminat Song Jihyo says:

    Bajet hot sgt ni dah kenapa? Song Ji Hyo rilek je x lebih2 macamni, buat kerja tu betul2. Jgn nak ada love scandal byk sgt…

    3

    0
  15. apa2 je says:

    Ada lg keee citer dua org ni.. haih. Sudah2lah nara wei.. Suri hati mr pilot ni dah la xbest. Pelakon kayu .. control2 . Aduh… tgk 7 hari mencintaiku tu.. xyah nk tayang video sweet2 bagai pun behind the scenes. Tp 7 hari mencintaiku jauh lebih best, lebih berjiwa dari suri hati mr pilot.

    12

    0
    • Anonymous says:

      7 hari mencintai mu tu aku tengok rasa nak muntah juga.skrip mniru nicholas spark dgn kata2 yg sama aje corny mcm drama si pilot ni.

      x perlu bash drama org lain kalo nk up drama yg ko minat atau nk promo.

      sorry aku pun x minat dua orang ni. setakat drama melayu, sorry la content mngejar celah kangkang aje plotnya. maaf ye. try harder pls produce drama berkualiti sikit. maaf aku brutal sikit.ni komen ikhlas utk kebaikan generasi akan dtg.

      2

      8
  16. Sam says:

    Eh x habis habis lagi ke. Dah habis da pon drama kayu ko tu. Kalau nak sangat kawin je laaaaa nobody caressss. Jangan da kawin nanti tak habis habis upload video hidup korang as laki bini pastu nara cedok buat gossip sudah. Muak aku.

    4

    0
  17. Anonymous says:

    7 hari mencintai mu lagi byk msg yg di smpaikn..cerita2 menantu tak semua nak control ayu depan mertua..cerita pasal buntat..cerita penipuan harta..ego..byk tak mcm stengah cerita cuma kawin dgn anak dato anak tan sri..bosan

    3

    0
    • blablabla says:

      heroin 7HM karekter nya buruk sgt x sesuai utk mmberikan nilai murni. maybe mntua dia pun over, tapi dlm Islam ada adab nya. contohnya kalo mak kau seorg ibu yg x perfect dan sebiji mcm mak mmtua dlm cerita tu, wajar kah kau berkelakuan mcm watak heroin tu. worst part masa babak dia marah hero setelah terdengar hero prnh cinta org lain. so childish.

      0

      3
  18. whateverlaaooiii says:

    Lau becinta ngaku jelaa ooii.. org xmrh pn.. tp org nyampah bila becinta tp bematian2 nafikn.. tgk gelagat korg pn org da bole baca doii.. jgn plak nati da 0-0 relationship br korg nk ngaku putus2 bagai.. meluat tgk drama artis yg x hbis2 b’lakon in reality..

    3

    0
  19. unknown says:

    sambil baca comment semua orang kat sini, saya tengah membayangkan muka sorang2 menaip yang mengeluarkan kata2 kesat ni. kebanyakkan nya yang memang sadis. muka kusam hati hitam. biasa la orang sifat dengki mana nak dapat nur tu. kikikiki. SAYA BAYANGKAN JE. SESUNGGUHNYA ALLAH LEBIH TAHU SIAPA DISEBALIK KEYBOARD TU :)

    0

    0
    • bekas ratu says:

      ha ah aku pun tgh byg kan wajah kau. tapi yg masuk BN ni ada Miss World dan selebriti tau. how about you

      0

      0