Written by AbangNara | December 9th, 2008

gambar comel liyana jasmay

Liyana Jasmay is rapidly becoming one of Malaysia hottest actress. With her talent and cute face, it is only a matter of time before she become an actress like Erra Fazira once had. Until now she has starred in Anak Castello, Syaitan and Histeria movies.

Read more for Liyana Jasmay profile, biodata, blog adress and picture gallery.

Liyana Jasmay Profile And Biodata


Name: Liyana Jasmay
Country: Kuantan, Pahang
D.O.B: 28 Mac 1988
Age: 20 tahun (2008)
Star Sign: Aries
Current Job: Actress, student of Performing Arts & Media at Sunway University College .
Hobby: Shopping
Music: R & B
Blog: http
://liyanajasmay.blogspot.com/

gambar comel liyana jasmay

gambar comel liyana jasmay

gambar comel liyana jasmay

gambar comel liyana jasmay

gambar comel liyana jasmay

gambar comel liyana jasmay

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

170 responses to Liyana Jasmay Profile, Blog And Picture Gallery

  1. ariff says:

    comel sgt u all gurlz..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  2. Lia says:

    Liyana jasmay babi..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
  3. Lia says:

    Wanna fuck u liyana..kongkek..uhh..uhh..ahh..sdapnye isap puting u yg coklat 2

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  4. peah says:

    u must be a lesbo Lia….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. chipsmore says:

    u selalu shooping kt ne yerk???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. Anonymous says:

    Actress yang sangat sombong dan gedik. Baru jd OKB dah act as if sejak azali kaya. Allah maha adil. org yang sombong, berlagak, angkuh pasti akan menerima balasan.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • me_la says:

      ano..i heard she’s from well-to-do famly.sorry nara i x agree ur statement liyana akan jd like erra..so unlike liyana,erra xpernah gedik buat2 smpai org meluat.n dia bole bwk pelbagai watak dpd polis smpai la org tua..i bet if liyana could do it.harap2 usia akan mematangkan liyana.kalau erra blakon kaya nmpak style tu n xrasa nk bnci.tp si liyana ni pgang watak anak tokey nasik kandar pon da belit nk ckp melayu.berbulu sungguh.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. a person says:

    don’t no bout her much..but i think u guys shouldn’t judge other people..she has her own life and let her do what she want to do..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. Anonymous says:

    yes, i agree with u ‘a person’, but she’s a public figure n an idol to many teens….i’m her fan too, but disappointed with her attitude….we knew each other, but not that close….really, she is sombong, tambahan dah jd actress popular, terus tak layan org yg tak ader kepentingan like me n a few of my frens, which is her peminat too n pernah tegur menegur di sekolah….well, nevermind, maybe that’s a glamour and orang kaya world….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. teddycha says:

    oh ye ke? tapi setahu kitorng die ni mmg anak org kaya..
    not after die jd artis..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. nana,nadia,farra says:

    weeehhh…mulut sume cm cibaiiii…
    dier tiut dowhhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. kikiLaLa says:

    aPE2 aJe La kOrG…=p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. just me says:

    nana,nadia,farra….kalau takat ‘tiut’ tak ke mana kalau perangai cam cibai…..kuat kutuk sesama artis lak tuh kat make up artist….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. mohd zett says:

    hmm.there’s nothing to comment bout u.the thing’s is ur totally cute and talented in what you had have been perforemed.gud luck

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. d`kiosk says:

    org da mmg kaya…..krg ckp lak acy cam org kaya…..pehal…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. mimie says:

    ai xbek ngata2 ni..
    wt dosa krg ja

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. vero says:

    hai lynn!! Wel, i realy like ur blogspot. I like u and Abu….. Ehek! =).. u r cute and i jelez.. wel, anyway great fashion icon from u.. n ur english n ur style n urrgghh!! Everythinglah.. Send my regard to Nas-t! MUAHHX!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. imah semenchu86 says:

    liyana okla..
    korang pandai2 je tduh die mcm 2..
    aku minat die..
    die lembut..
    x la truk sgt..
    sejak azali die kaya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Anonymous says:

    kaya laa kalau bini no dua bapak dia, adik sultan….lepas tuh baru kayaaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. along says:

    kepada liana apa orang kata buruk ttg kamu,jgn ambil peduli sgt..teruskan usaha kamu..tp satu je sy nk mtk,jgn mudah lupa diri k…peminatmu akan sentiasa berada dibelakangmu memberi sokongan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. along says:

    kalau dia kaya pun,itu dah rezeki dia..jgn mudah dengki pada orang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • girls says:

      betul cakap along tu.A………………………………….KU………………………………….SO…………………………………………..KO………………………………….NG…………………………………………..A……………………………………LO…………………………………………NG……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. roy says:

    bagi saya liyana jasmay seorang yang baik.saya suka melihat liyana jasman melakaonkan watak dalam drama Sari Maya lakonan liyana.Saya berharap liyana dapat mengekalkan imej spt dalam drama tersebut.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. purple says:

    emmm…..xksh la dye kaya or x.kite tgk pd bakat sudah la…ape pon dye mmg b’bkt & cute.gdluck!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. aina says:

    hai!!!!!!!!!krang nie x baik kte liyana jasmay 2 babi…akan dicatit oleh malaikat…2 dah prangai dia…esok korg jgn nyesal ckap gitu……………prgai korg pun org mgkn x ske……jd jgan slalu tgok n mgata prgai org……….k just nk advised………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. swEEt says:

    knape marah sgt kt dia???
    urm…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. ven says:

    marah sbb dia tolak cinta ko ke??hahah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. pulut says:

    apa hal korang ni kutuk2 dia….dengki lar tuh……dia ok per….lia KO SEBENARNYEEE YANG BABI HUTANNNNNNNNNNN

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. jelita says:

    i k0rang ni salu kutuk mengutuk tak baik tau kesian lah kat dia……….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • girls says:

      memang betul cakap ko tu jelita,dahla dia tu comel lagi nak kutuk dia!!!!!!!!!kesian dia tau lain kali jangan nak mengutuk dia faham!!!!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. lilies says:

    my kazen & i ske tgk her face and ger stunning act..so real so cutey.. latest niyh tgk kt astro,ponti anak remaja..so funny..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. atin says:

    hai kak liyana..nice ur pic..i love u so much..nk knal ngn kak liyana leh x?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. chantek says:

    comel!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. flower says:

    comel kan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • girls says:

      memang lah dia tu comel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  32. mahmud shah says:

    siapa kata dia babi?suruh dia tembak…..pas 2 kasi dia makan.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. zima says:

    hye..liyana tukan memang cntik…..cute lak tu.sape yg ktok die cm2 tu la memang jahat sgt,,dengki lak tu. saye minat sgt kt liyana tu.sooo…sweet

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. lola says:

    kak yana..
    sy mnat gler kat akak.
    akak mmg cun abes..
    all the best..
    wishyou good luck n jgn sombong2 k,,
    peduli rrr diorang nk ckp pe?
    diorg jeles agknyer..
    nk jd actor tapi x laku..
    x lawa kot..
    haha..
    cowy la eee…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. lola says:

    tingkatkan prestasi pda masa akn dtg..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. ara says:

    die mmg anak org kaye. x suke die.berlagak!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. Who am i says:

    kiut miut seme

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. Zorro says:

    Hai Liyana, i suker perwatakan u. All lakonan u best.. semua watak yang dipegang berjaya u bawak. Cuma i harap u tidak jadi spt artis lain (sombong, gedik mcm fasya, terlalu seksi, & sosial). Wish u all the best

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. dejavu says:

    suka kat dia dr dia kecik agi..ms first2 dia blakon drma per tah..
    hmm..
    xyah la kutuk2..
    layan jer la..
    jnji jgn wat menda xelok..
    rileks sudah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ezah-jay bee says:

      i mmg minat sgt kat LIYANA JASMAY….cause dia cute n comel sgt…ape2 pun you all jgn nak kutuk dia ea…chaw

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. miya says:

    sokong dejavu..
    sempat lg ko m,engomen nk pekse2 ni ye…
    exam kul 2suku.
    jgn luper..
    wakakakakakakaa.
    jgn mengutuk..
    artis malaysia kalau nk kutuk xcukup page.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. dejavu says:

    uikshh..
    ko ni nyibuk tul la..
    boring plak lama2 kat cny..
    komen jer la pa yg patut..
    hehehehe..
    bukan mgutuk pun..
    kan?
    mls nk kutuk2..
    kang exam wat otak aku blur plak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. Akira says:

    Sy nk knln dgn awk liyana.plz…..ni nmbr sy 0179790988

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. Akira says:

    Tlglh sy nk brknln dgn awk je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. roses says:

    hai em banyak yang minat akak …sye pown hop akak liyana cihat..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. rina_k3cHik says:

    best la lakonan u liyana….i suke u blakon dr menyanyi…tp suara u cute jgk….uhakkz!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. boxer hugo bosss says:

    tau xpe..die kalo lakon mmg best n comited ar..ngn umo die xsngke sgguh talented..bkn talentime ye kwn2…ehhehee…kalo die mulut celupar ngutuk arts pun…bese ar tue..kte sume pun de kutuk blkg mber2 gak kan…kuang kuang…so time la..no body perfect..aku respect die sbb impian die nk msuk school drama kat new york..aku hrp kesampaian..shes got a talent..nothin possible..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. myrul says:

    lau liyana da bce kmen ni………………ny bdk cmlm yg kol yana mlm td kol 11 lbih…….cowy about x bg tau cpe kt awk k……………..arp awk cudi mcg ite mlm ni………………….arp mklom

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. myra says:

    bg yg dengki ngn liyana 2 xyah nk dngki..yana 2 mmg bbakat,,,,dri dea kcik g aku ske tgok dea blakon,,,yg kowg nk dngki kt dea npe,,,dea kaco det n idop kowg ke!!xbtamadun lngsung si polan2 yg dngki ngn dea nieh!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. citiey says:

    hye…liyana…u r so beautiful. i like your smile..very cute!!!! goo luck for your future…awk punye style memang cun dgn awk!!!!pandai awk matching…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. citiey says:

    kite sebaya tau tak???awk lahir bulan mac, sy plak februari….hehe…same year u know???awk bls lar comment sy k….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. syasya says:

    hai kak liyana,i really like u very much.kak liyana ni cute la….u are gorgeous,stylish,and suka shopping jugak mcm saya….he..he..he..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. TROPTRON says:

    betul tu,haaaaa kau memang bagus

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. beby says:

    bodoe! babi lah kaw lia . syeal jek mulot ! cibaiii ;
    yg kaw ta puash aty sanad ngn liyana pehal ?
    kaw engat kaw prfect sanad ke ha ? muke cm tongkang ! haha . siottt jek. opuki. blarh aa kao !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. akula says:

    bodoh…lagu nak tiru avril..blah la..kena fuck bodo

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. ieya says:

    hai kak liana,eiya suke sangat tengok kak liana.cute sangat..kalau boleh eiya nak jadi macam kak liana..pastu kak liana jangan ambik hati plak ape yang diorang ckp..diorang tu jeles je..k ,good luck ye sebab saye akan sentiasa menyokong kak liana..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. ecah93 says:

    pe kes kowang sume dok back-up liyana????????aq sokong lia……mmg liyana 2 babi……nyombong x tntu psl……INGAT BAGUS?????????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. vios says:

    hmm…aku x barapa kenal liyana ni.Tp,dr yg aku tgk,dia biasa2 ja.Xla terlalu cantik sampai patut dipuja2.Aku rasa,dlm pic ke4,gal sebelah kanan dia lawa lg.dia ni biasa2 ja.Muka biasa,”asset ” tarak.Kalau dibuka undi dia n somebody else,aku prefer somebody else lg…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. gurlz97 says:

    kak liyana nie comellah…
    sye suke tengok akak b’lakon skali
    mmg cute giler la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. Ezai says:

    tol ke liyana jasmay de affair ngan aizat ek?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. Kk says:

    klu bercakap ngan org lebey tue dr kte, kene la beradap.mane ley cakap I.. x sopan turr..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. zue says:

    cute…i like….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. V_0ranGe says:

    hello liyana..awak cute laaa..hmmphh!!!beautiful girl..hehe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. iker says:

    3 beradik perempuan kawin serentak malam pengantin maknye cek dri bilik ke bilik,bilik 1 dengar anaknye ketawe,bilik 2 dengar anaknye menangis,bilik 3 xdengar ape2,maknye hairan,esok awal pagi maknye pown tanye sorang2,knpe kmu ketawe smalam….yg 1 jwpnye…gelila mak,yg 2 knpe ko mnangis smlam….sakit mak,yg 3 kmu yg mak heran…….knpe xdgar ape2……….syap jew….,,yg ke 3 pown jawab,,cam mane nak bunyi mak,,klu bende 2 dlm mulut………….^^

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. bunGe HArum SunDaL says:

    i LikE ur LipS..mcM ANGeLina jALang…
    bTW U cuTE CGt…
    hoPEFuLLy pE YG bruK2 ABout u x BETuL…
    LuV LJ!!!!! muAhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. Ayiey says:

    Kpd LiYaNa JaSmAy,,, SoRg MeMbE sAyA sYa SyOk KaT aWaK.. aFiIf NaMaNyA… gAgAgA………………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. cinta says:

    aku jatuh cintan pd mu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. cinta says:

    aku cintan pd mu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. mirul says:

    lantk diorg nk ckap pe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. mirul says:

    apa yang penting liyana jasmay perlu berusaha untuk lebih maju ke hadapann..berusaha..love u..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. mirul25 says:

    berusaha!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. izzy cUty says:

    i lOve u liYana…gO liyaNa gO!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. aril says:

    hai

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. pahan says:

    hai kak yana kenapa tak reply masej friendster dari saya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. anak mak.. hahahak says:

    hai yana.. hope u read thiz msg.. nice blog.. n nice pic..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. Piston Pecah says:

    blogspot dengan website dia pon dah tak wujud lagi sekarang…semuanya penangan facebook…!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. peminat says:

    hai, gambar kak liyana dengan shrek tu cute sangat. lepas tu bergambar ngan kwn di tempat beli belah, bukan main bergaya lg. hehehehe…… boleh x mintak e-mail kak yana? nanti hantarlah kat e-mail saya ni….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. _vieoniea_ says:

    his2 korang……x baik tau ktuk liyana jasmay……dia kiut apa….dia pun manusia jgak….x baik lah kta ssma manusia bat liyana mcm tu………i liks ur song lh liyana…ala lgu aku x percya cinta itu lah…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. ein says:

    sumer yang baek datangnyer dari tuhan.so semestinyer yang burok 2 datang dari skalian manusia. so bagi yang dengki 2 biar lar si liyana 2 nk wat per pon sbab dier pon cam kter sumer x perfect kan!!!!!!!! sooo renung2kan larh……………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. ein says:

    untok lj u spattnyer pro bler kat tmpt awm sbab orang pandang u sbagai 1 icon…..jadi lu pk r sendri……..askm…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. ein says:

    just 1 more thing jaga maruah diri,agama,bangsa n ngare n ingatlarh tuhan sbab jaoh ner pon kter lari kite akan ttap kembali padanya……….renong2 kan larh…………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. farra says:

    hmmm..pmpuan tue bajet bagossss jer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nana says:

      jangan nak kutok artis.kalau ko jadi artis pastu kena kutuk sakit hati jugak,macam kak liyana jugak

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • cuwet gerlz says:

        Betol2,sya skong nana..tp ehk,klau artis bwat prangai mzti lar kte tak ske,klau dh tahu drik tuu artis jge2 lar ckit,jgn over,klau tk nak kena ktuk jgn lar jd artis..PAHAM!!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • zety says:

      betol do aq sokong sangat2!!!cam bagus nak mampos…benci giler aq ngok muke dey!!!!!!!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. cuwet gerlz says:

    errmm,liana tak cute lar,mulut dye jer yg over…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • CwItGuRlZ says:

      A.arr kn ….klau nk jdi artis mztylh jga2 prangai 2….org xkn ktuk klau x over….rite..??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • cuwet gerlz says:

        Riteee…lgpon sya mmg dr dulu lg tk bkenan ngan liana nie..dh lar nak sgt jdik popular snggp sbarkan pic yg kurang sopan,klau pic tuu best sgt tak pa lar jugak,nie tak pic 20 cent jer..memalukan jer lar keja dye..klau dh murah sgt ape kata jual drik jer kat klab mlam key..kat VIP yg kya key..ada jugak dpt byran kan…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. CwItGuRlZ says:

    korg nie ada yg mmuji n ada yg mengutuk but i skong korg yg mengutuk……..EHEK..opsz swie….liyana 2 x qute pn cma mlut je yg cm donald duck…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • cuwet gerlz says:

      Eeee…CwItGuRIZ Nie..tak baek tau…mmg pon mlut dye mcm mlut donald duck…oppzzz,swie liana..klau nak jdik artis kena lar than maki n than kritikan..ok lar,bwat prangai yg tak elok bnyk2 keh..daa..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. anis says:

    u are the chick gurlz keep rocking it

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. Leoz says:

    nak YM liyana :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. u all tak baik cakap cam 2 kat liyana jasmay

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. HiSyAm says:

    liyana wat per smpai ada sgelintir pihak busuk hati ngan dia serta cba utk mjtuhkan nya??nie prlu dpertmbangkan ….bkn dimaki-hamun ….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. HiSyAm says:

    ??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. HiSyAm says:

    aper la salah liyana yg ada pihak brsikap dengki dan cba ingin menjatuhkan nyer<<

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. nana says:

    liyana nie comel ar…..,gua minat giler kat lu..haha.sapew yang ckp liyana babi ar!ckp jela jeles sebab ko tu x cute….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. fOxy gUlz!! says:

    de . .wa tawU lU CeMuA ta lAwA ?lU agan prasan..kaw tawU ta kUtUk Olang an dOsa besO. . . baEk kaw b”ziNa Dripada kaw kUtUK LIYANA JASMAY 2 …2 POWM ta leh pIkir!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. scha mimey says:

    cute cgt……..!!!!!moge sccess clalu….mmmmuuuuuahhhk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. NATASHA says:

    SAYA RASA LIYANA LAGI COMEL DARI KAKAK LIYANA.LIYANA LEBIH SESUAI DENGAN KAMAL ADLI BUKAN DENGAN AIZAT

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. kila says:

    ak rasa liyana 2 ok lah…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. maizatul says:

    hai liyana selamat tabah menghadapi kritikan daripada orang yang berhati busuk terhadap awak dan semoga percintaan awak dan aizat berkekalan……….. and good luck tapi ape-apepun awak ni seorang yang gedik and suara elbum senggau

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. mimi says:

    comelnye awak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. mus says:

    cute

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. zety says:

    cun plawk r minah senget 2!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. nazatul asimah says:

    i really like LJ…..
    IHOPE I CAN MEET YOU….
    u look sooo cute sis….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. emma zahra says:

    love u L……….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. rissa says:

    tak baik la korang nie sume…mengutuk artis negara sendiri… slalunye org yg ske mengutuk org lain nie,die sbenarnye jeles kat org tuh…kaluau korg bgus sgt knp korg tak jd artis??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. tari3 says:

    kwrang smw x de spn skit pon…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. The while we keep a man waiting he reflects on our shortcomings.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. I can’t feel that you blogged about this subject. Not too numerous men and women comprehend the significance of those forms of items

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  106. I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. porno izle says:

    Im happy I located this blog page, I couldnt obtain any knowledge on this subject before. I also operate a site and in case you are ever serious in doing some guest writing for me please feel free to let me know, im always look for people to check out my site. Please stop by and leave a comment sometime!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  108. tasya says:

    cumel nya liyana…………
    minat giler kat dia…ehehehe
    ta xla sampai giler……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  109. vaerrtre67 says:

    ??, ??????? ?????, ??????? ? ??????, ?? ?????? ??? – ?? ????? :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  110. PXStevey says:

    Hi, I’m new I would like to welcome all… :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  111. artzsmile says:

    liyana jasmay cute n comey r,sker at dy…huhu::)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  112. This is the right weblog for anyone who wants to learn about this topic. You understand a lot its nearly arduous to argue with you (not that I actually would want…HaHa). You positively put a brand new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, simply nice!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  113. nox edge says:

    correctly wished to thank you ever again. I’m not sure what Possible quite possibly contain finished even without the this very creative principles talked about by means of a person concerning my own issue. It absolutely was a good dismal anxiety to me, nevertheless taking into consideration an innovative experienced type anyone worked on it pressured myself to be able to be sad regarding captivate. I’m pleased for those service and in many cases , imagine you understand just what a powerful work that you are completing schooling individuals through the web site. Most probably you’ve under no circumstances encounter every one of us.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  114. Ken Williama says:

    I’d come to okay with you one this subject. Which is not something I usually do! I really like reading a post that will make people think. Also, thanks for allowing me to speak my mind!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  115. I precisely desired to say thanks once again. I do not know the things that I would have taken care of without these pointers shared by you regarding such a situation. Certainly was the frustrating problem for me personally, however , understanding the very skilled strategy you solved it took me to jump with delight. I will be happier for this guidance as well as pray you really know what a great job that you’re accomplishing educating some other people using a blog. Most likely you’ve never come across all of us.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  116. Maria says:

    Ich kenne viele Leute, die aus Deutschlandkommen. Eines Tages werde ich auch dorthin auswandern Viele Grüsse Marlis

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  117. Porno Fotzen says:

    Netter frischer Beitrag, so kann man einfach erklären, einfach Spitze LG Sandy

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  118. There is certainly perceptibly a fortune to recognize about this. I think you made various good points also.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  119. Well I have certainly not occurred repetitive, You will find already been employed by personally for over ten years currently, running a rock masonry organization plus an on the web I’m related organization.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  120. Thank you a lot for sharing this with all of us you really understand what you are speaking approximately! Bookmarked. Please also discuss with my web site =). We can have a hyperlink alternate agreement between us!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  121. Psymnpiense says:

    Please Ban Me! Please Ban Me!

    Please Ban Me

    Please Ban Me Please Ban Me Please Ban Me Please Ban Me

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  122. I am constantly searching online for articles that can aid me. Thanks!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0