Written by Bella | June 15th, 2016

Agak jarang sebenarnya kita dengar sebarang gosip mengenai rumah tangga Liyana Jasmay, tetapi baru-baru ini ada yang mengatakan suaminya diganggu rakan artis wanita.

Mendengar berita berkenaan, Liyana akui beliau merasa agak terkejut bagaimana cerita berkenaan boleh timbul.

Saya tak tahu nak komen macam mana. Sejujurnya, saya terkejut macam mana cerita ini boleh timbul. Apa boleh saya katakan, ia dakwaan palsu.

Kalau nak tahu, saya dan suami akan keluar bersama beberapa rakan seperti Lisa Surihani, Intan Ladiyana dan Fazura. Mustahil mereka berkelakuan sedemikian. Lagipun, suami sentiasa ada bersama saya.

Malah, Liyana berkata isu ini juga tidak perlu diperbesarkan dan pada masa yang sama beliau selepas ini, tidak akan berkongsi lagi kisah peribadinya terutama sekali tentang rumah tangganya kerana tidak mahu cerita yang tidak benar disebarkan lagi.

Saya rasa cukup setakat ini berkongsi kisah peribadi. Bukan apa, terlalu banyak perkara yang boleh menimbulkan persepsi negatif. Kalau membabitkan anak saya okey lagi.

Kalau dah jadi artis mustahil untuk lari daripada gosip. Mungkin tindakan Liyana Jasmay untuk tidak lagi kongiskan kisah rumah tangganya adalah jalan terbaik untuk isu seperti ini tidak berlaku lagi.

29 responses to Liyana Jasmay Nafi Suaminya Diganggu Oleh Rakan Artis

  1. mak jemah says:

    jeng jejengggggggggg…

    0

    0
    • Anonymous says:

      terus terang aku katakan..liyana takyahlah nak klurkan cerita merepek2 macm gini..bukan apa..yg takde jadi ada pulak..apa2hal diam aje..kekadang benda kecik orang sengaja nak perbesar2kan..kau sendiri yg susah..malu sendiri.
      faham gitu.

      0

      0
  2. melati says:

    Inilah yg dikata kan takut bayang2 sendiri..!!! aritu kt Sabah org ganggu suami dia sekarang Artis plak..!!!..aper kater ko bagi jew nasi kangkang kt suami ko tu Liyana…….inilah dikatakan ” Prince & the Beast”…hihihihi..

    0

    0
    • Sha sha kardashian says:

      Ermmm.. Saya ambil hampir 1 seminit utk belek belek gambo laki dia.
      Erm rasanya mcm erm… Hahahahahhahaha
      Hhahahahahahahah
      Hahahahahahahahja
      Sudah la Liyana muka laki ko tak tersenarai dlm Hensem pun. So takyah perasan..

      0

      0
  3. saa says:

    Kalau namanye artis pompuan, kononye muslimah bertudung litup dan dialah paling yu sekali di dunia ni, garenti 100% peramapas suami orang.

    0

    0
  4. shery al chery says:

    ..dan…suami kau bkn la hensem mane utk d rebutkan..jgn risau..anes soraya pon da kawen..mgkin kau sdg berhalusinasi je liyana..

    0

    0
  5. mouth wash says:

    uii bella ceta/fitnah (penyebar fitnah) ni lah yg merosakkan hubungan Rumahtangga org,

    0

    0
  6. experiance says:

    nak tambat hati suami.. sila ketatkan ‘vagina’ anda liyana!.. baru suami syg..
    harap2 anda tak tergolong dalam kebanyakkan perempuan melayu kat luar sana, lepas dah kawin, amik remeh hal2 bab2 ‘vagina’ mereka…

    0

    0
    • ffffffff says:

      ni mesti geng jamu susuk dara ni…

      0

      0
    • minah jambu say no to DRUG says:

      macmana punye ketat yg laki dia nk ni ? ape kate suroh dia jahit aje kasi kecik sikit ok jugak kan amcam ?

      0

      0
      • Mimi says:

        I heran la, sibuk nak kata perempuan tak ketat lah tak fit lah,
        sure ke atau sebenarnya u guys lelaki punya tu yang kecik sangat kot?

        0

        0
  7. huh says:

    liyana jasmay ni syok sndri ke..

    xde angin ribut..tetiba ada cter mcm ni.
    taulah awak berlakon pun suam2 kuku..
    dahlah..
    sja nk up diri sndrilah tu..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    aku pulak yg ngeri tgk dia pegang anak dia camtu

    0

    0
  9. minah says:

    Korang ni dah ape hal? Dah terang2 dia pon xtahu bab2 gosip suami dia diganggu oleh rakan artis. Dia jawab pon cool je. xde menggelupur. Korang plak yg komen lebih2. ntahapa2.

    0

    0
  10. Ahmad says:

    sakit leher anak ko tu Liyana Jasmay oiiiiii pegang camtu.. leher baby ni sensitif..jangan sebarangan..

    0

    0
  11. LL says:

    What goes around comes around LJ. Kau pon dulu kacau suami orang before kawin.

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Hati2 intan Ladyana n fazura masih single lg,tp jgn risau mungkin dorg tu x mcm faye kot..

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Xyah takut,klu laki jenis x miang, jenis yg setia seribu pompuan dtg pun dia xkan layan,klu dah miang pompuan x dtg pun dia yg pergi mengayat..

    0

    0
  14. kak tipah says:

    ni semua publisiti murahan pompuan lemau ni…dah tak pemes la katakan terpaksa la buat gossip murah

    0

    0
  15. anon says:

    Husband dia puteh and hensem, tak padan langsung dgn liyana yg tak lawa…..mestilah ada yg berminat.

    0

    0
  16. haha says:

    Dik! Kepala baby kau tuuuuuuuuu! Tak usah ler nak ber-posing bagai – tengok posture baby kau dulu! eee

    0

    0
  17. Biskut says:

    baby tu dh mcm 90 darjah lentok nye. tgk2 la baby tu time pegang. risau plak aku tgk…..

    0

    0
  18. Minah senget says:

    siapakah yg nak ngorat suaminya?
    mmmm intan ladyana ker???
    perempuan skrg nie bukan kira hensem ker idak
    janji pandang duittttt
    lelaki yg nampak mcm innocent and pendiam pun bukan bole percaya
    belakang bini/gf bukan main mengayat
    sibuk nak penuh kan kuota 4 mcm asyraf muslim… uweekkkkk!

    0

    0
  19. kuih koci says:

    leher anak tu oiiiiiiiiiiii

    hok tu yg aku tengok neves sekali

    0

    0
  20. Sam says:

    Yang pelik kenapa die sebut nama rakan rakan retis yang kuar dengan dia and husband? jeng jeng jeng. Intan Ladyana plak taknak dedah kekasih. Jeng Jeng Jeng.

    *Intan Ladyana ooi baik ko dedah je sapa bf ko before org stat buat pitnah.

    0

    0
  21. X says:

    Siti Sarah relek je.takde sapa nak caras Shuib.Apa kata kau caras Shuib.lagi kaya dadi laki hang.Artis!sumbangan takde.berita sumbang yang banyak.

    0

    0
  22. Anonymous says:

    ksian tgk kedudukan ank tu

    0

    0