Written by AbangNara | May 18th, 2014

Alololo. Comelnya puteri sulung Liyana Jasmay dan Fathuddin yang diberi nama Sofia Arissa. Nama pun sangat sedap bunyinya dan pasti membawa makna yang amat baik. Nama “Arissa” pun salah satu shortlist untuk anak kedua Abang Nara yang dijangka lahir tak lama lagi. Kalau tak silap, maksudnya ialah bijak.

sofia arissa liyana jasmay

Semestinya Liyana Jasmay dan Fathuddin sedang seronok menghabiskan masa menjaga Sofia Arissa. Semoga si puteri membesar dengan sihat dan tanpa sebarang masalah. Sama-samalah kita doakan. Diharap Liyana Jasmay dapat berkongsi lebih banyak gambar anaknya selepas ini untuk tatapan para peminat.

P.S: Kafe kucing pertama di New York

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

30 responses to Liyana Jasmay Kongsi Gambar Anaknya, Sofia Arissa

  1. melati says:

    comel

    0

    0
    • mama sophia says:

      Nama sofia tu kebijaksanaan. Arissa makna sama jgk ke bang nara?

      0

      0
    • One Direction says:

      in the future…kalau one direction dah kawin…one direction nak bagi nama anak :-
      Nur Aminah binti Zayn Malik….cantik tak nama tu ????

      0

      0
      • Minah jambu says:

        Tak habis2 dgn one direction ok neh!!! Dtg sini nak promote letttew .. Ingat sikit, one direction tu berak tahik bau busuk jgk.. Yg lebih2 nk minat ni pe pasal???

        0

        0
        • minah rupanyaaaaaaa says:

          Oooooooh baru tau … one direction ni minah rupanya , ingtkn mamat. Ada juga minah tahap Godzilla obses dngn boy band .. Minah oiii awk rasa klu mamat boy band tu nak kat awk ke ????… mamat PATI jer la confirm nak kat awk klu da tau perangai mental … terperanjt sy awk nak letak nama anak NURAMINAH da tentu awk ni lembut hati gak…. apa kata awk centerkn ur brain biar seimbang sikit …

          0

          0
        • seronok nmpak mempermainkan nama2 islam..
          tau ke tidak mksd d sebalik nama2 tu?

          0

          0
      • panggil diri guna nama ketiga ni = juboq. minat One Direction = double juboq

        0

        0
      • panggil diri guna nama ketiga ni = juboq. minat One Direction = double juboq y

        0

        0
      • Habibah says:

        Best nama tu i suka nama tu .

        Mohd noor bin Niall Horan Abdullah pun sedap jgk
        Atau JUMAAT bin HARRY SYLES ABDULLAH

        HEHEHH

        0

        0
  2. yoyo says:

    Ewwww tk comel lnsungggg.

    0

    0
    • Opss!! says:

      Ko nie la xsorg yg bpotensi pas beranak buang anak,xpun ko dera anak.

      0

      0
      • Ada ke patut cakap mcm tu... says:

        Esok klu ank awk org buli @ org kata mcm tu , awak jngn mara … mulut awk pun sama… mulut tangki septik betul si @ yoyo ni. Agaknya masa kecil mommy awak selalu lambung awak mcm YOYO sbb tu lah brain awak senget sikit… Baby x da dosa, kelahirannya tanda kasih sayang ALLAH SWT yg Maha Pengasih & Penyayang dan bertambahnya umat Nabi Muhammad, sampai hati awak cakap mcm tu… mata slalu buat maksiat sbb tu nampak mcm tu…

        0

        0
  3. gadisku says:

    tak baik kata macam tu. seolah2 menghina ciptaan Allah

    0

    0
  4. mieowww says:

    ada iras ibunya..comell sangat..to yoyo..ko giler ke ape..ngn budak pon nk anti ke??hati hitam tol

    0

    0
  5. cik mona says:

    wow! comel sngat2,,,nama pun sdap utk di sbut,,,,tahniah

    0

    0
  6. Lynn Usj says:

    alhamdulillah tahniah buat kedua nya…liyana dan hubby..moga bb sofia dalam keadaan sihat selalu

    0

    0
  7. azila says:

    arissa tu maknanya kuat… sofia tu maknanya menawan…. nama anak saya arissa sofia

    0

    0
    • nama yg menawan says:

      Tahniah LJ & hubby … Smoga Arissa Sofia mnjd Pengikat Kasih Sayang & Kebanggaan anda berdua. Smoga Arissa Sofia mnjd saham dunia akhrt dngn sentiasa mendoakn ibubapanya samada di dunia & apb kalian bertemu Allah Swt kelak. Aameen. Buat mommy @azila juga. Didiklah ank dngn ilmu akhirat & juga ilmu dunia. Apb ilmu akhrt penuh di dada , Insyaallah ilmu dunia pasti menyusul. Aameen.

      0

      0
  8. minah jambu merah biru says:

    comel..idong dia mancong…tido ye sayangggggggg …

    0

    0
  9. Yoyo poyo says:

    sedap je nama baby.kan sweet letak nama yg maksud elok dan mudah.zaman skang kan suka letak nama panjang2. =.=’

    p/s : 2+9=11

    0

    0
  10. anon says:

    Hmm….ruginya tak ikut muka ayah dia yg hensem….ikut muka jawa mak dia. Neway…tahniah & nama pun ok

    0

    0
  11. Thenijanija says:

    Nanti kalu aku ada anak, aku nk buh nama sama dgn anak LJ lah.. Peminat setia LJ lah katakan.. ^_^

    0

    0
  12. n says:

    comey baby…hidung mancung mcm ayah dia…

    0

    0
  13. Anonymous says:

    tahniah….comel sgt baby….

    0

    0
  14. mariakari says:

    Boleh lah muka anaknya. Tpi nak bandingkan
    Dgn anak mariakari, anak mariakari lagi comel. Sbb anak lj
    Muka melayu habis… hikhikhik… jgn maro uols..nanti bertambah
    Hudoh muka uols kalau mara2…..hahahhahaha

    0

    0
  15. Shaklee says:

    SubhaanALLAH so chomellllll…..

    0

    0
  16. detactive conan says:

    amboiii…comei sungguh anak LJ ni..ee geram aku tgok…congrat to LJ and hubby..dpt anak comei…comei secomeinya…idung mancung you.

    0

    0
  17. jelita clarissa says:

    welcome to the world sofia arissa! nama i jelita clarissa. i anak beego n linda hashim. nice to meet u. :)

    0

    0