Written by AbangNara | January 9th, 2013

Perkahwinan selebriti-selebriti Malaysia pada tahun 2013 nampaknya bakal dimulakan oleh Liyana Jasmay dan pasangannya, Fathudin Mazlan. Kad kahwin ke majlis yang bakal berlangsung pada 2 Februari 2013 itu kini sudah mula diedarkan kepada mereka yang terpilih.

kad kahwin liyana jasmay

Liyana Jasmay dan Fathudin Mazlan bakal diijabkabulkan pada pagi 2 Februari dan majlis persandingan akan dilangsungkan pada malamnya di Dewan Merdeka, Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC). Sementara itu majlis di pihak lelaki pula akan berjalan pada 9 Februari Dewan Perdana Felda, Kuala Lumpur.

kad kahwin liyana jasmay

Tidak sampai sebulan lagi Liyana Jasmay akan bergelar isteri orang. Semoga segala persiapan berjalan dengan lancar. Pasti hati Liyana Jasmay sedang berdebar-debar sekarang ini. Sama-samalah kita doakan agar majlis mereka akan berlangsung dengan sempurna. Info Fariza Saidin.

35 responses to Liyana Jasmay Edar Kad Kahwin, Bakal Nikah 2 Februari Ini

  1. janda baik says:

    tahniah

    0

    0
  2. budak baik says:

    Sorry msti ramai x suke..first

    0

    0
  3. nik says:

    Tahniah liyana!biarlah org suka or tak.bina masjid org mengata Jugak.

    0

    0
  4. hanna says:

    kenapa org x suka plak? dia nk kahwin bguslah…sbb kenapa die memilih pasangannya lantak dielah…kita pun ade sbb2 sendiri knapa kite memilih pasangan kita..

    0

    0
    • rona says:

      aku rasa budak baik a.k.a budak x cukup umo tu nak ckp mesti rmai x suka tu sbb dia bajet dia dpt komen first.. bukan sbb liyana nak kawen ni kot..

      0

      0
  5. Anonymous says:

    bakal suami dia muka macam 30++ heeeeeeeeeeee sorry.

    0

    0
    • Ruki says:

      So? ape masalah ko? biarla dia nk kawin dgn org muka cmne pn janji dia hepi. paras rupa, harta benda x menjamin kebahagian. yg plg penting adalah k’berkatan.

      0

      0
    • tom jerry says:

      suka ati org tu la…sibok jer pendengki ni…

      0

      0
  6. Sue says:

    Tahniah Liayana Jasmay!!

    0

    0
  7. kak timah says:

    tahniah sekejap je kan nk nikah mcm semalam je bertunang

    0

    0
  8. sesiapa sahaja says:

    sekejap je rse liyana ni bertunang, da nak kawen,ehe
    ape pun, tahniah kpd mereka berdua :)

    0

    0
  9. slay says:

    elok la dia ni kawin..meluat pulak aku tengok dia kt dalam instagram dok berpeluk2 ngn tunang dia yang nampak cam taliban tu

    0

    0
  10. Lagubestbest says:

    Lepas ni boleh tebuk dinding gabung rumah la kan diorang ni? Huh, terus rumah jadi besar, bestnya3. Strategik btul jodoh diorang.

    0

    0
  11. Ratu minah jambu merah/ biru says:

    tk minat malas nk komen ape2 huh !

    0

    0
  12. Anonymous says:

    liyana gedik.

    0

    0
  13. nafies says:

    oh nama dia liyana je ke. jasmay bapak dia.
    siyes aku taktau. cis.

    kbai.

    0

    0
  14. Samdol says:

    sorry tk minat…gedik…lagu dia nyanyi pun gedik…duk” hey hey hey hey hey”…urghh.

    0

    0
  15. Samdol says:

    Oh btw bakal husband dia ni yg muka cam ustaz azhar idrusss tu ke? Hehe..ape2 pun, Tahniah!

    0

    0
  16. vivianalayolambogini says:

    macam besar je kad kawin dia tu….. perlu ke kad kahwin yang mahal2..tak berkat perkahwinan nanti weyhhhhhhhh…bersederhana sudahhhhhhh….ramai lagi kat luar tak cukup makan…se elok2 perkahwinan itu yang paling murah belanjanya tau

    0

    0
    • lala says:

      tak perlulah mengata perkahwinan tak berkat gara2 kad kahwin mahal ke apa.. tu pun belum tentu mahal ke tak.

      0

      0
  17. iris says:

    aku rasa mesti meriah majlis dia ni..time tunang dulu pun dah gempak..masing2 anak orang berado ler katakan

    0

    0
  18. yuno says:

    haha liyana x jadi kahwin awal bulan januari bukan apa sebab takut interfere dengan apek punye wedding..kot2 orang x cover citer die plak…

    0

    0
  19. min says:

    sweet tgok dorg ni cantik n hensem…..hope bahagia hingga ke ank cucu….

    0

    0
  20. whatever says:

    congrates ! tapi sayang la pre wedding dah cium dahi bagai . lek lu tunggu la nikah :D

    0

    0
  21. whatever says:

    tahniah ! tapi sayang la pre wedding je dah cium dahi bagai . lekkk la lu tunggu nikah :D

    0

    0
  22. joev says:

    Tahniah..smoga berbhgia

    0

    0