Written by AbangNara | November 3rd, 2009

lisa surihani

Kesian kami kat Lisa Surihani yang cantik, comel dan bijak pandai nie. Semenjak 2 3 minggu nie, ada je gosip-gosip murahan di suratkhabar-suratkhabar tertentu yang memburukkan dia. Seolah-olah macam ada konspirasi daripada wartawan-wartawan nie nak menjatuhkan dia. Terbaru semalam ada gosip paling bodoh pernah kami dengar. Citer Lisa Surihani tutup mata sebab flash masa bergambar pun leh dijadikan isu panas. Dah tak ada idea dah ker?

Kami memang merasakan ada wartawan-wartawan yang tak puas hati dengan Lisa Surihani nie. Mungkin ada seorang dua wartawan jantan yang perasan macho cuba mengorat dia tapi gagal. Tue yang dia ajak kawan-kawan wartawan dia yang lain boikot Lisa Surihani. Habis semua gosip-gosip murahan dikeluarkan. Ntah-ntah gosip-gosip tue pun direka.

Buat Lisa Surihani, sila jangan layan wartawan-wartawan murahan macam nie. Baik anda tumpukan perhatian pada karier anda yang tengah menaik nie. Buat derk jer ngan mereka-mereka nie. Makin dilayan makin besar kepala. Baik Lisa layan penulis-penulis blog macam kami nie. Hehehehe.

P.S: Dengar ceritanya Lisa pun suka ber”twitter” untuk mengupdatekan status diri dia tengah buat apa. Mungkinkah Lisa pun gunakan XPAX Blackberry Curve 8520? Kalau betul, memang satu pilihan yang bijak.

90 responses to (GOSIP)Konspirasi Media Jatuhkan Lisa Surihani?

  1. sundalbolong says:

    ngada2 betul la dorg ni>>..

    0
    0
  2. sundalbolong says:

    suka lisa…
    jgn layan benda2 ni k..

    0
    0
  3. Rin says:

    eeee teruknya ..
    ramai btul wrtawan2 jongos ni duk nak mngorat artis lawa2…
    ksian aku dgn nsb artis lawa2 ni… tpksa bssh pyh mnepis cinta murahn sang wrtawan..

    0
    0
    • EclipsE says:

      press pon manusia gak…
      ade hati dn psaan utk dicintai dn dsayangi…huhu..
      (artis lawa sbb mekap)

      0
      0
  4. komputer_lembab says:

    `biasa la jadi artis macam aku ni susah,kalau berjalan tu,langkah kena jaga2,kalau wartawan nampak kang cakap aku jalan laju la,aku jalan kengkang la,aku jalan tak pandang bawah la,aku jalan tergedik gedik la,aku jalang la….’

    0
    0
  5. violet says:

    emm…nama pun jadi artis kan…
    xper la..
    sbr je la
    huhu

    0
    0
  6. BumbleBee says:

    ehh ehh….memacam…
    yang artis pun kene jaga perilaku, yg peminat pun jgn mengade-ngade sgt smpai bende kechik pun nk ngadu, yg wartawan pun…jgnlaa bende2 remeh pun nk buat bahan berita…editor newspaper pun tolong work smart, cter2 sampah…x payahlaa nk luluskan..~~

    0
    0
  7. ANneDeSilva says:

    morning semua…

    0
    0
  8. aries_april says:

    mrng all…
    salam

    0
    0
  9. ANneDeSilva says:

    ??????????????????????????????????????

    0
    0
  10. ammey says:

    LISA OHH LISA…
    CUNNNNNNN

    0
    0
  11. ya ke press coba mmburukan dia ni….
    ari2 bc paper….
    xde pon bc sal stori dia….
    jgn2 dia yg srh watawan tulih stori dia kot??
    ye lh….skang kn senyap je dia…xde drama n film baru..
    hihi..

    0
    0
  12. pEnArI pOcO2 says:

    salam sume…pekabar?

    0
    0
  13. aRieS ApRiL says:

    violet kta x leh komen kat sni…
    napa?

    0
    0
  14. pEnArI pOcO2 says:

    ammey…ko bukak tenet then type GRAVATAR. pastu ko layan lar arahan dier…senang jerk…

    0
    0
  15. ANneDeSilva says:

    bosan toll..

    0
    0
  16. ANneDeSilva says:

    ngantok!!

    0
    0
  17. pEnArI pOcO2 says:

    aduiiii…bosan sebosan-bosannya dah nie…
    aku out dulu…
    bye…

    0
    0
  18. ANneDeSilva says:

    mana semua nie?

    0
    0
  19. opieck says:

    yah disini..!!!!

    0
    0
  20. mizzlynn says:

    Siti Nurhaliza tk kena boikot coz kononnya wartawan tkt kena boikot balik..tp ade gak wartawan yg tk suka siti tp tkleh tulis coz klu tulis pun editor mst tak bg lepas..tp ntahlah, tk suka siti..sebab hipokrit..sheila rusli tu gi haji gak, tkde plk nk pki tudung sikit2..elok jer blh pki trs..yg siti nih ntah mn dia sekolah ntah..bkn ape, aku dh nmpk dah ade org yg ikut2 trend dia..kan tak bgs tu..dia bg contoh yg ntah hape2 kt org..dia gak yg dpt dosa..kan ke haru tuh..tkpelh, semoga dia insaf..wahai kak siti payung, bukak jerlah tudung u tu..dah nmpk rmbt smpi blkg..pastu blh plk defence diri sendri..hmmm..dunia dunia..

    0
    0
    • BumbleBee says:

      org yg ikut pun ngokngek gak tuh….hihi

      0
      0
      • gosipgurlfea says:

        ha’ah lah wei, aku rasa lain mcm je ngan ct nurhaliza ni, walau macamna dia act baik atau sopan atau innocent pun kan, mcm ada something tak kena kat dia tu…

        * anyway dia memang cantik* ^_^

        0
        0
        • mizzlynn says:

          Lawa ker…erm, bolehlah..kira dia lawa lagi dr kakak n adik dia..tp, pendirian dia tuh, masalah lah..lagi pkai tudung yg tk serupa tudung then bg nmpk dada yg ade tahi lalat tuh..nak bg seksi ler tuh..tk psl2 dato k dpt dosa free..hehe..aku bkn nk kondem dia..lagu2 dia aku suka gak..sedap lagu dia..tp dia punya pendirian utk bertudung tuh aku tak suka..ckp mcm keling..hmmmm….

          0
          0
  21. mizzlynn says:

    Tulah sapal..dah ngok ngek mcm siti..MasyaAllah..jahatnya den..hehe..

    0
    0
  22. laracroft says:

    zaman skg, zaman org ikut gaya dan aksi artis bukan ikut suruhan Allah…jadi ler camtu…huhuh…

    0
    0
  23. lanToK LeW says:

    pe pon aku memang x minat laa lisa or ct nurhaliza…..x taw nape…tp bukan maksud aku benci laaa…..ntah laa wartawan nie….macam2 peel aku nengok…contoh paling nyata skali c zubir tu la….macam x de etika kewartawanan je cara dia tuh….x kan nk digelar paparazzi malaysia kot??dan ade juge wartawan2 yg len kalo suke artis tu dia akan citer baik2 aje pasal artis tu…kalo x suke artis tu…dia hentam habis2…macam x profesional pon ade….but x semua laa…ada juga wartawan yg ok je….

    0
    0
  24. Awie says:

    aku nak kau lisa muahh

    0
    0
  25. SUPERHUMAN says:

    Aku suka scha n lisa…Muahhhh 2..

    0
    0
  26. julie says:

    go lisa go!! wat dont noe je.. tu ar aku pon pelik wartawan m’sia ni… tp nak wat cm ne dah keje dieowng cm tu.. dose or pahale, duit berkat or tak tu between die ngn tuhan larh.. kdg tu, yg pelik2… dieowg lak cm proud coz bg die jatuh bangon artis ats dieowg..tk de diowng artis tk leh nek..i dont think so.. rezeki tu ketentuan Allah.. so, b professional ok.. yg remeh temeh tk yah la nk on sngt.. ingt pe yg dibuat tu berkat ke tak..

    0
    0
  27. khairul1 says:

    mmm.. no komen

    Khairul,
    A fan of
    Gambarcarabersetubuh.blogspot.com

    0
    0
  28. Kirt Hammez says:

    samdol punya wartawan..

    0
    0
  29. affa says:

    eleh, takat wartawan murahan cam dorang tuh, leh ke nak bagi makan anak dara org… pompuan lain leh la kut, tp not lisa surihani… apepun, i tetap suka lisa… i suka cara u lisa…

    0
    0
  30. mamat s alam says:

    kalau jadi ikon dan jadi baik macam i.e wardina, org akan sanjung…bersederhana….kan org suka..bagus la tak de kontroversi…alah wartawan ni banyak yg x betul….yg baik pun ramai ada etika lagi….ala kalau tak buat salah apa nak takut….kan ada law degree oversea kan..?? yg wartawan tertentu takat tahap sekolah ……..banyak yg merapu….

    0
    0
  31. lisa says:

    em i sokong u lisa dia xpna ada gosip liar

    0
    0
  32. bibi says:

    salam…..apalh korang ni….
    i like lisa… semua dia bjaya…
    pelajaran, keluarga pn happening, lakonan pn ok, cntik comel….
    bukan cam siti hipokrit…. study pn tak lepas.. byk duit tp pndidikan tak bjaya… hubungn kkeluargaan pn tak happening… mcm terpaksa jak nak rapt2.. then yg penting… cara btudung meluat aku… cakap mcm lemah lembut tp penuh muslihat…. biasanya org yg berlagak sopan tu lah sebenarnya perangan dalamn nya tak bgus… tunjuk tunjuk kat org jak.. walhal…… ntahlah susah mau ckp

    0
    0
  33. Hi! I found your website by accident this morning, but am really pleased that I did! Not only is it entertaining, but also straightforward to use compared with lots that I’ve viewed! I was attempting to discover what theme you had employed, – anyone have any clue? I’ve utilized a similar overall page layout myself, but discover that your web site loads a lot more swiftly, although you seem to have a great deal additional material. The only issue I’ve had is with the header, which seems less wide that the actual page in Opera v8.0, although it appears OK in IE and in firefox… maybe it’s time to swap! Excellent web site, incredibly tidy job, and a excellent inspiration for my simple attempt! I’ll be looking to improve my own internet site and will certainly visit again soon!

    0
    0
  34. malisa says:

    cite lisa berlagak mmg betul.mig ada upah bodyguard utk jg semua artis tp lisa punya ngada siap suruh yusry sound bodyguard tu utk jaga lisa n tunaikan permintaan lisa mcm kalau nak mkn kfc kena layan kalU nak mcd kena layan gak..lisa xnak makan nasi bungkus n tukar baju nak tmpt khas utk dia..lisa x bercampur dgn kru n artis yg xda nama kat set..n yusry sound budyguard tu utk jaga lisa sepanjang masa kat set,dari peminat lisa aku trs blaklist dia sbb jd diva sgt skrg.bodyguard ni ex komando pakcik aku,cuma dia x layan kehendak yusri n lisa walaupun diugut utk bgtau bos mig.sbb dia mkn gaji dgn david teo bukan dgn yusri or lisa

    0
    0
  35. Valuable info. Lucky me I discovered your site by accident, and I am shocked why this coincidence didn’t took place earlier! I bookmarked it.

    0
    0