Written by AbangNara | May 1st, 2017

Tanggal 23 April lalu, Lisa Surihani dan Yusry telah pun selamat menerima kehadiran anak kedua mereka. Dengan kehadiran si comel ini, maka lengkaplah sepasang seorang lelaki dan seorang perempuan di dalam keluarga mereka. Menerusi Instagram semalam, Lisa Surihani dan Yusry telah berkongsi nama anak lelaki mereka ini iaitu “Yusof Leonne”.
lisa surihani yusof leonne

Sudah tentu kehadiran Yusof Leonne akan menceriakan dan melengkapkan lagi keluarga selebriti ini. Pastinya juga Yahaira Leanne teruja dengan kehadiran adiknya ini. Semoga Yusof Leonne membesar dengan sihat sejahtera.
yusof leonne

Tahniah sekali lagi diucapkan buat Lisa dan Yusry atas kehadiran Yusof Leonne. Sumber Instagram Lisa Surihani.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

35 responses to Lisa Surihani & Yusry Namakan Anak Kedua Mereka Yusof Leonne

  1. minah jambu suka sahara yaakop says:

    pes hehehe…hepi holidayyyyy….

    0

    3
  2. Anonymous says:

    Abg nara short cut eh..ambik kt ig yusri..pas tu bikin blog..sesekali tu pergilah cari sendiri cerita yg orang tk susah nak dapat..senang kerja abg nara nikan??

    2

    5
    • Anonymous says:

      Ok la tu. Tak semua org follow IG yusri ni.

      18

      0
      • Anonymous says:

        Anom aku setuju.Walauapa pun oklah tu.Bagi senang sikit kerja abg nara..anak pun semakin ramai..holiday lagi..kaut sikit2 kt ig artis..dpt jgk berita buat tambah2 crita kt ruang blog nikan..kan..kan..

        6

        0
    • Haru La Ko says:

      Laaa..lorat. Siapa suruh ko letak dlm IG? Kalau x nk org ambik…simpan je dlm laci la beb.

      6

      1
  3. Anonymous says:

    Nanti lisa meroyan lagi gambar anak di pamerkan. Tak letak anak dlm bilik berkunci kah. Tingginya bongol unta.

    4

    7
    • Anonymous says:

      itu bukan sebarang bonggol unta..itu bonggol untuk org berpantang bersalin..tarik angin katanya..xboleh lepas rambot..nt mcm hantu kak Limah..

      16

      0
  4. Khaty Markisah says:

    Minat Sunny Leone ke korang dua ni Eyh…
    Hihii…

    1

    0
    • Anonymous says:

      Yusri & Lisa ni kasi nama anak2 ikot legasi nama deorg..tetap nak YL..pastu ade unsur melayu n moden..ikot la mana yang sedap n bagus utk huruf Y&L..

      7

      0
  5. Ros says:

    haha xde kacukan hidung melayu kemek pun letak ala2 european gitew. melayu perasan. eh boleh lak tunjuk muka baby? kah kah kah terserlahlah keplastikan pasangan ni yg ramai dah detect dari dulu-bongok!

    15

    7
    • Oooj says:

      Ada masalah apa kau dengan orang bagi anak nama european? Majority melayu ambik nama arab padahal takde muka arab pun? Mesti nama kau tak sedap sebab tu merentan ni ennnn

      6

      4
    • Anonymous says:

      Yusry bukan ada kacukan australia ke belah mak dia… Lisa pun kacukan arab ke pakistan klu x silap..

      2

      5
      • hidung kemek kembang says:

        weh..yusry tu mak die jer kut campuran melayu-aussie..bini dia pure bugis jer ..tokk…agak2 pun…campuran arab..puii!!

        3

        0
  6. BudgetOmputihHidungKemek says:

    Takyah nak omputih sgt la nama ank tu. Last2 mkn belacan jgk.puih.

    8

    5
  7. Ali Iskandar says:

    Tapi setahu aku belah mak yusry memang ada matsalleh pun. Aku ingat lagi nama mak sedara dia jennifer apa ntah. Adik mak dia.

    2

    2
    • Anonymous says:

      Aku pun ada heran jugak..kau tgk adik beradik yusri..nama dorang norman..edry..sikit2 macm mat salleh kan..aku suspect mak dia ada mat salleh sikit..dulu pun budak2 tu membesar kt luar negeri london ke mana entah..

      3

      4
    • Anonymous says:

      Mak yusri memang ada darah mat saleh. Datuk Yusri nama Abdul Wahab Fenner..asal Britain

      4

      0
  8. Mak Becok says:

    Syukur ALHAMDULILLAH! Bertuahnya pasangan amat romantis, Lisa dan Yusry ni. Dahlah Yahaira punya comel! Semoga Allah SWT sentiasa melindungi depa sekeluarga dr. pedengki2 kat luar sana.

    2

    3
  9. Anymore... says:

    Musim….
    Yusof…Yusuf…Yousoff..
    Nama yg baik…
    Tak masaalah..
    Anak sedara kita baru lahir..
    Namanya…
    Yusof Anas…

    3

    0
  10. seronoknya dah sepasang. selamat berpantang Lisa.

    3

    0
  11. monday tuesday wednesday says:

    BIG CONGRATULATION to both Yusri and Lisa..oh! to Yahaira and the family members as well..lupa pulak :p

    2

    0
  12. Anonymous says:

    erra jgk y mereput….dh nk monopouse…kahkahkah….

    0

    5

Leave a Comment

Optional