Written by AbangNara | August 26th, 2010

lisasurihani

Aduh. Lawa sungguh pelakon pujaan hati BeautifulNara nie. Gugur jantung dibuatnya. Lama pulak rasanya tak post gambar atau cerita pasal Lisa Surihani. Jadi ini entri sekadar untuk pengubat rindu peminat-peminat Lisa. Sila jangan marahkan kami.

Dan untuk pengetahuan fans Facebook Lisa Surihani sudah pun menjangkau 600 ribu orang. Memang gile. Facebook BeautifulNara tak cecah 15 ribu orang pun lagi. Korang memang kejam. Mementang la Lisa lawa.

Untuk Lisa, taknak buat berbuka puasa bersama peminat ke? Mesti ramai yang nak join kalau ada jemputan berbuka puasa bersama-sama. Please anjurkan ~~

P.S: Tapi secara ikhlas lakonan Lisa masih tak berapa mantap lagi. Lisa masih muda so still boleh improve lagi. Moga-moga mampu menjadi heroin nombor 1 Malaysia suatu hari nanti.

101 responses to Lisa Surihani Yang Mampu Mencairkan Hati Mak Anda

  1. Saya! says:

    Tergoda hati…

    • Saya! says:

      Huhuhu…

      • cik kamkinkem says:

        klau dier pkai tdung lg comel kan bang nara.. lg cair ati mak bapak..aku tgk dier ni sopan budaknye..senyum je slalu..aku doakan dier jd lbih baik dr skang..amin…

        • eszol says:

          kalau x pakai pape bukan je lg comel,tp amat2 lah terbaik!

        • NO KOMEN says:

          pehhhhh tangkap cinta aku dgn lisa ni… mak oiii kalau aku dapat dia grenti x cari lain lah!!!! comel gile beb!!! laki bodoh je x nak dia ni.. lw aku dpt cnfirm x kuar bilik..hehehehehe…bertuah nye sape dpt dia ni..kontroversi x ade, xde yg buruk tentang dia beb..berlakon pn dh meletup.. fuhhhh cyg sgt lah kt dia ni… lw dia dgn farid kamil pn aku suke.. tp nk wt cm mne farid tangkap cinta kt pmpn plastik plk…tutttt fhm2 jelah..huhuhu

      • gilo says:

        kalo diberi watak antagonis,barulah mantop..

        • Ryta says:

          Kan dah pernah dia berlakon watak antagonis…tajuk apa ntah tak ingat…hmmm Rempit V3 kot!
          Dia berlakon sama ngan Farid Kamil ngan Akasha…tapi still tak menjadik sbb muka dia ayu tapi kena berlakon ala2 bengis…haishhh!!

        • sunglasses says:

          hahahah betul muka die ayu susah nak bawa watak antoganis

        • kurus says:

          idun agak kembang kat bagian batang.. jadi lom purpek lah

    • mohd says:

      don’t judge from the front……..hu’hu

  2. Saya! says:

    First kah???

  3. Dauspozi says:

    Aku suka dia, x pernah ada citer buruk pasal dia… Semoga berjaya kak Lisa yg cumel…

  4. aries_april says:

    cntknya,….
    arngeraH allah

  5. toyol says:

    cantiknya dia .. bikin hati ku tertawan ..

  6. gambar macam zaman bangsawan dulukala jer…kalau dulu sah kene culik bawak lari oleh hero…

  7. [email protected] says:

    my favourite artist nie…

  8. Gusti Ayu says:

    Memang cantik……
    Berbudi bahasa…………
    Berpendidikan tinggi ……..

    Macam ni barulah leh jadi ikon remaja ………..

    Mai undi ramai-ramai……

  9. hikhok says:

    cantiknya lisa. suci je muka dia

  10. wawa says:

    kak lisa..
    all d best..
    love u!!!

  11. atok says:

    entah .. atok tengok cekeding aja .Mata atok yang rabun kot .Maklumlah orang tua ..

  12. kak timah says:

    suke sgt tgk lisa dlm tudung ekspress..harap byk episode coz x boring.

  13. eCoswaybiz says:

    cair cair… berdarah hidung aku tgk..

  14. putri says:

    tabik kat lisa surihani yg sentiasa tampil sopan n x der kontroversi…All d best…

  15. nix says:

    kalau mak aku tgk, mesti mak aku ckap, “emmmm, xleh2 jd menantu…seksi..”…

  16. kupiah merah says:

    emm berkenan den…tak pe part seksi tu leh diatur kemudian hehe

  17. mat Sentul says:

    emm cute dan cun idaman kalbu huhu

  18. yennadeeyyyy!!! says:

    cuba ko bandingkan lisa n rozita che wan?????????

    • iedafiezan says:

      banyak bezanye…harap2 lisa xsentuh la botox2 ni ye..kekalkan ape yang Allah bagi..

      • pingu says:

        salah satu perbezaan mereka adalah:…sorang mak janda beranak 2…sorang lagi anak dara xberanak lagi…tgk dr fizikal pn dh byk beza dorang ni…hehehe…sorang body ok lah sbg seorang wanita sejati wlpn mungkin bkn yg asli…sorang lagi body yg agak slim fit…tp aku ttp suka yg body slim fit 2 lagi r…

  19. syafiq says:

    mmg sweet orgnya tapi jika bertdg lgi sweet n sejuk mata memandang ~

    p/s : dlm citer tudung express

  20. amoi sarawak says:

    cantiklah pakai macam tu…sudah lisa yang lebih cun dari RCW…….heeeee

  21. Masquerade Q says:

    Salam.. si Lisa berlakon dalam Tudung Express tu best. Lagi cumel pakai tudung… :) Tapi yang ni pun orait gak..Kalau kita ada adik hensem, mau minang si Lisa..tu pun kalau dia nak.. :) All the best la Lisa..!

  22. nobody says:

    cantiknya… tp kerempeng gila!

  23. lAl says:

    Adoih.. Cair…

  24. tralalla says:

    mmg cun
    natural….
    xblagak
    sopan shj
    fmly jns berduet n educated =]
    really nice life..

  25. amirah says:

    suker giler kat lisa..

  26. aida_87 says:

    ske sgt dgn lisa,cntik n manis,hope dia success slalu,luv u lisa…

  27. ayu says:

    x minat la kt lisa ni…lakonan asyik bekerut dahi jee…x kira watak baik ke sedih ke garang ke semua muka mcm diwat2…..baik mmg baik bkn kaki clubing tp ada je dia aku x tgk cita 2…lakonan plastik.

  28. fifie says:

    GOJES OK…

  29. cikadott says:

    cunnye kamoooo..mantap
    tergoda ak..

  30. wawa says:

    mak2 yg sosial and sempoi jer kot cair. hehehe…mak aku nak menantu yg tutup aurat, pandai masak, rajin mengemas and pakai baju kurung setiap kali time outing. Ahaksss~. Tapi yg bab suka senyum, sopan dan berpelajaran tu dah kene dah dgn taste mak aku.

    • basshunter says:

      mak aihhh…ade lg ke pompuan yg cmtu?? susah nk cari yg perfect cenggitu zaman skang ni….

      • Ryta says:

        Ada maa….
        Cuma jantan zaman sekarang ni jek kalau nak cari bini suka yg pakai seksi2…nak yg muka cantik!
        Perangai baik dgn yg ada ilmu ni selalunya jadi pilihan yg last2 jek! Tu sbb la kawen tak bape tahun, dah cerai! Hmmm…pikir2kanla…

    • meggi says:

      Mak mertua yg giler glemer mungkin lah berkenan kt si lisa ni….klau mak2 yg kt kampung mcm mak aku nak yg sopan2….pandai mengaji quran….pandai masak….

      • basshunter says:

        ang ni……awat kate lagu tu…?? buruk sgt ke perangai lisa ni ..?? smp dicop cmtu lak…layak jd menantu mak2 mertua yg glamer je ke??

        don’t jugde a book by its cover oke?? don’t simply nk ckp org bkn2..

        • AK says:

          betul2….sokong……mak2 yg beriman jer carik menantu yg tutup aurat etc…..kalau tgk menantu berlakon pegang/peluk sana sini…..kim salam je lah…..mmg la dia xde controversy…..SO FAR…..p dia tu tetap artis…..pelakon lak tu…..pegang2 dgn yg bukan muhrim tu buat dosa gaksss……

        • pingu says:

          artis tetap artis wlpn dikategorikan sbg sopan…mak2 kt kg gerenti xnk wat menantu ,lain r kalo Lisa dh berubah jd muslimah sejati suatu hari nanti…mungkin jd rebutan mak2 kt kg…hehehe…

  31. basshunter says:

    lawa2…hehe…

  32. Sabo nip says:

    Betol gak kate wawa…hahahaha…tp sume ade taste msg2…tp lisa ni kira ok lg..for now..mintax2 jgn la jdi cm Scha 2,lum kawin dh g bulan madu ngan Awal ashaari kt Bali..memalukan jek…klau dh bdua jea nk bwt pe ag dek non..lu pikir la sdiri…muka cantek ni bleh kekal smpi bile?bile umo 60,70 taun,gg dh gugur,lau ade owg ckp die seksi?sah…ade mslah mental..suh g chek..kt spital

    • Ryta says:

      Eh tapi bukan ke diorang pergi ramai2 dgn kawan2 diorang? Kalau tak salah aku la…sbb tengok gambar- ada gak ramai member diorang joint gi sana masa tu….

  33. Jip says:

    Aku pun de tgk pic scha ngan awal 2,tp yg die bdua je,tk tau plak die dtg sane ramai2..
    Pic 2 kantoi pun sbb awal sdiri yg up load kt Fb die..yelah nk tunjok kt public die ngan scha dh official..couple..bangga sgt la kononnya..

  34. Reena says:

    I loike Lisa…jgn jadi cam Fasha ok, Lisa. Nauzubillah. Cantik, berbudi bahasa, sopan, educated, fantastik, realistik, perangai tak plastik, bombastik..mr loba loba. Support Lisa!

  35. aziem says:

    oh lisa,cantiknya kau walaupun kau kurus cekeding, takpe nanti abg aziem bg lisa makan byk sikit

  36. adamiman says:

    lisa mmg chantique bangat..
    she’s natural beauty..
    me penah jumpe lisa kt lgkw.
    smpt bergambar lg 2..
    tp xsempat nk shake hand dgn lisa sb terkedu dgn kecantikan lisa,,
    dia amat suka kn bdk2..
    luv u lisa..

  37. hitlosss says:

    aduh…comel nyeee…

    tp sejak bile lisa surihani ni ada tete* besau camtu…
    rasa sekeping jek…ni pakai tisu ni….

  38. sebokmama says:

    dia ni cantik luar n dalam….suka tengok artis malaysia yg popular,jaga diri n x hipokrit,baik blablabla…..ish ish sukanya

  39. Hee says:

    Heiiishh..leh batal pose tgk pic Lisa lame2…hehehehe..

  40. dnoBiz says:

    aku memang tak suka kat dia ni,
    sebab kalau aku suka pun buat penat je…….
    bukan dia suke kat aku pun heheheheh……
    tapi takpe tak dapat yang satu ni pun ada lagi “6”
    TUngguuuuu…..

  41. myra says:

    biasa je..tak laa lawa mana…not bad…

  42. ahmad says:

    gua tak minat.. sejuta kali kalah dari Faezah Elai.. Faezah Elai cantik gile wei…

  43. zack zakaria says:

    ade kt dlm paper Hmetro..ade seorang artis perempuan..yg memiliki keayuan yg mampu memikat hati org tua utk dijadikan menantu..artis ni dikatakan check-in di salah sebuah hotel di langkawi..satu bilik plak tu..dgn bf nye..jalan berkepit je kt dlm pulau tu..serta sombong dgn staf hotel tersebut serta nk dilayan seperti raja..Siapakah artis yg dimaksudkan??

  44. fans lisa says:

    stuju dgn hani bunny,lisa x cam 2 !!! :A

  45. fans lisa says:

    lisa kn org baek,tp x taulah sbb jumpa 2 kl je.. :p

  46. peminat lisa says:

    mustahil lah lisa.. lisa kan kalau g mana2 msti mumy dia follow..event shotting smpai tgh mlm pun mumy dia ikot, sggp tidur kat atas tikar…

  47. Lisa ayu says:

    Haaiiessh…tlg la jgn suke2 ati pitnah2 org..

  48. zack zakaria says:

    okla bkn lisa..artis mane ayu..memikat ati org mak bapa..seperti wartawan kt metro mention tu..tiq ke?

  49. ramli says:

    ait mcm ne plok aku tgk b***st dia mantap…bukan ke flat top je…edit photoshop yer…minah kerempeng ni bley mantop plok dlm photo nie…kompius aku ;-)

  50. AK says:

    ele…ape yg cun/menarik sgt dia nih…citer lisa surihani jek….boring betul….aku kat uzbekistan nih, ari2 tgk awek2 yg cun melecun kat sini….kalau muka cam dia nih, mmg kalah ler…..kalau muka rozita che wan tu, kat uzbekistan ni, ade 40 org…..even lg cun dr RCW tu….kat sini muka cam RCW tu, ade byk kat pasar2 jual sayur, ceri, roti etc….

  51. […] Lisa Surihani Yang Mampu Mencairkan Hati Mak Anda (80) […]

  52. mmg cair dah….meleleh leleh ni

  53. Abg Kutu says:

    dia mmg bagos.. x ada gosip murahan cam artis lain.. xada nampak pakai skirt yg nampak betis n peha gajah cam ssetgh artis skrg…
    tp bg aku dia x ada lah cantik sgt.. aku x la puja sgt can nara tu..
    steady jela kot.. manis tu ada la tp x secantik mana kot..
    lgpon taste aku pompuan tinggi n kaki pnjg (ala2 erra) baru kellasss!! haha…

  54. Shawna Wipf says:

    Wow, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get something done.

  55. Well, this was kind of boring but whatever.

  56. porno izle says:

    Im happy I located this blog page, I couldnt obtain any knowledge on this subject before. I also operate a site and in case you are ever serious in doing some guest writing for me please feel free to let me know, im always look for people to check out my site. Please stop by and leave a comment sometime!

  57. Matthew Addo says:

    Only wanna remark on few general things, The website style and design is perfect, the content material is really great : D.

  58. SMS says:

    I am truly sad cos i had done whatever i can to have my sms web log look good which is related to transmitting hindi sms and love sms.I am trying to have a similar kind of look as your website.

  59. ARE-WERE says:

    Memang cantek dn anggun..tahniah photographer..canteek hasil seni gambar awak…
    pasal lisa nie…luarannya cantek memang cantek…
    entah ler..kalo berpeluang kenal ngan dia mungkin bleh komen dgn lebih tepat…..

  60. I am not really great with English but I get hold this really easy to translate.

  61. I searched for this details since a lengthy time. With your web site article it will be possible to obtain much more facts in a shorter time.

  62. When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get three emails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service? Thanks a lot!

  63. Have you ever considered including more movies to your blog posts to keep the readers more entertained? I imply I simply learn by means of your complete article of yours and it was quite good however since I am extra of a visible learner,I found that to be extra helpful properly let me know how it turns out! I like what you guys are at all times up too. Such clever work and reporting! Sustain the good works guys I’ve added you guys to my blogroll. This can be a great article thanks for sharing this informative information.. I’ll visit your blog {regularl

  64. Youre so cool! I dont suppose Ive read something like this before. So nice to search out anyone with some unique ideas on this subject. realy thanks for starting this up. this web site is something that’s needed on the internet, somebody with slightly originality. helpful job for bringing something new to the internet!

  65. Excellent job once again! I am looking forward for your next post:)

  66. Has everybody at any time checked out your daughter and commented on how exquisite she is? Have you heard everyone actually say, “she has this sort of lovely eyes” or “her hair is gorgeous?” Or possibly even a person say how adorable her outfit is? This occurs all the time and of course it boosts the ego of us mom and dad.