Written by Bella | September 25th, 2015

Memang hebat sungguh kan sambutan kelahiran anak Lisa Surihani dan Yusry KRU daripada peminat mereka. Iyalah, tidak sampai beberapa jam Lisa mengumumkan nama puteri sulungnya itu, ada individu yang sudah mewujudkan akaun Instagram palsu atas nama Yahaira Leanne.

Tidak mahu peminat tertipu, Lisa menerusi akaun Instagram beliau telah mendedahkan akaun palsu tersebut yang dibuat tanpa kebenaran dan pengetahuan beliau serta Yusry.

Lisa meminta agar pihak yang tidak bertanggungjawab memadam akaun palsu tersebut dengan kadar segera.

This is a FAKE account. Hope the person who created it will respect and delete the account. Thank you.

Baru sahaja dilahirkan, Yahaira Leanne nampaknya sudah popular mengatasi anak-anak selebriti lain sebelum ini. Mungkin ramai sebenarnya yang tidak sabar untuk melihat lebih lagi foto-foto terkini beliau. Boleh sahaja wujudkan akaun khas untuk anak pasangan tersebut  cuma perlukan keizinan ibu bapanya.

23 responses to Lisa Surihani Minta Akaun Instagram Palsu Atas Nama Anaknya Dipadamkan

  1. Anonymous says:

    yg buat akaun palsu ni mcm dah xde kerja lain korang neh….

    0

    0
    • kak mah says:

      Mereka ni berangan nak jadi Yahaira tu. Xnak ke buat Instagram palsu nama… ROSEMAH- Rokiah, Semah dan Jemah? 3 in 1 gitu ala2 Nescafe. :)

      0

      0
      • durian crepe says:

        kenapa org melayu sibuk nak jadi arab ??
        nabi suruh ikut agama islam…..bukannya jadi arab. orang arab ada jugak non muslim.

        0

        0
        • kak nam says:

          kebangkitan arab melanda malaysia. padahal anak2 arab yg datang msia semuanya jahat2. dah la biadap. pergi bukit bintang depan lot 10 tu…semuanya jahat2. masuk guna pas lawatan lepas tu duduk berbulan-bulan. entah haper kerja pon x tau……

          0

          0
        • Jadilah Malaysian says:

          arab2 yg datang msia semuanya xbleh pakai.
          lepak kt starbucks, minum, kaki pompuan, kaki disko…..sbbnya negara mereka x boleh buat sume tu. dtg malaysia lepas gian. nyampah.

          0

          0
        • Hang Tuah says:

          tu lah melayu x sedar diri…..tengok saiz badan, ketinggian pun dah berbeza.
          kita di lahirkan sbg melayu…so jadilah melayu yang taat beragama.

          0

          0
        • Lovelyvic says:

          Alaaa… arab kan manusia juga…
          Sama mcm org melayu…
          Manusia ni ada yang baik perangai…
          Ada yang buruk perangai..
          kebetulan yang dtg Malaysia ni ramai yang buruk perangai…
          Lagi plak… Malaysia negara yg senang dapat makanan halal… tp senang jugak nak dapat peluang maksiat…. Disko, rumah urut, pub, arak… senang nak dapat…

          Aku masa kat Mekah dulu… jarang jumpa arab jahat…
          Kebanyakannya semua baik2 walaupun kasar…
          Bila bulan puasa… time berbuka cukup ramai org kaya arab bersedekah… Pendek kata tak payah risau kalau takde duit beli makanan… konfem kenyang..

          0

          0
        • Anonymous says:

          Jadilah Islam yg bersederhans bukan mcm extreme mcm isis tu

          0

          0
        • Aku Benci Arab says:

          aku pnah duduk di Riyad…mmg arab2 hipokrit. dlm negara alim kucing, pergi dubai carik ayam2 drp russia. pergi europe, hantar bini gi shopping. yg si suami cari ayam. aku dh masak sangat perangai2 mereka ni. 5 tahun duduk disana, dh tengok perangai2 keji mereka. byk yg x betul.

          0

          0
        • Marzuki says:

          kalu anak lelaki aku takmo letak nama arab. jiran aku pergi europe selalu kena tahan kt aiport., rupanya nama dia sama dgn sorang arab yg telah diblacklisted oleh interpool. nama sama dlm komputer. mmg menyusahkan bila travel

          0

          0
        • kasar bahasa says:

          Okla Yahaira tu. Walaupun unik. Eh kalau nak letak nama tiada nilai bahasa (bahasa lain) kau letak je la bahasa Melayu. Letak nama Melayu karang kau kata bunyi iban la, ulu kampung la. Jangan letak nama Azizah, tu bahasa Arab, kau letak Bunga. Ha dah bunyi ala Indonesia. Bunyi indon pun korang complain gak.

          Anyway, kau kena ingat Melayu ni hasil campuran. Bukan bangsa Asli. Takpe ada influence orang luar. Asalkan maksud nama tu bagus. Nama tu doa. Ini tak, nama Farhan panggil Paan. Ashraf jadi Acap. Tak guna mak pilih nama maksud bagus kalau nickname camtu. Ni semua praktis orang Melayu, bukan bangsa lain pun.

          Nama korang asal usul dia apa? Arab jugak kan? ;)

          0

          0
        • anon says:

          Bkn org arab je yg dtg sini under pas lawatan, pak hitam pun ramai jgk. Pak hitam lagi jahat walau kat mana dunia sekalipun. Ramai penipu. Org2 arab ni pun sama, bknnya baik. Masa aku study kat US dulu, pak2 arab ni ramai je bersekedudukan dgn perempuan, minum arak, berjudi. Assignment uni pun upah org buatkan. Kita je agungkan sngt dia org ni. Ramai je pembantu2 rumah yg kerja kat negeri arab tu kata gaji dia org tak bayar, kene rogol lah..

          0

          0
        • . says:

          Yahaira nickname jadi Alahai.

          0

          0
      • Lovelyvic says:

        Peminat yg obses….

        0

        0
      • Anonymous says:

        subhanalah..comelnye baby..
        nampak bibir tu ikut bibir lisa..
        comeyyy nyeee…

        0

        0
    • minah jambu says:

      yg buat purak peranda kan orang melayu….yg buat kecoh orang melayu..yg buat kacau pon orang melayu..

      0

      0
  2. Mama Anak 5 says:

    Nak tiru nama ni for my next baby girl. Mungkin nak letak Yahara, Yahayra atau Yahira.
    Kalau dlm bahasa arab- baik
    Kalau dlm bahasa hebrew- cahaya.

    0

    0
  3. melati says:

    Perasan Popular kot…

    0

    0
  4. lapar says:

    ada siapa siapa kat sini tahu durian crepe ada tak yg jual online punya? Yang halal, sedap, berkualiti dan harga berpatutan. Sila suggest apa website diaaaa

    0

    0
  5. kate says:

    First time dengar yahaira, nama yg kedua tu mcm mat salleh je. Anyway congrats to both of them..

    0

    0