Written by serenity | October 25th, 2011

Kebanyakan orang mengenali Lindsay Lohan sebagai pelakon kanak-kanak satu ketika dulu. Kami mula mengenali Lindsay melalui filem Parent Trap (1996). Sekitar awal 2000’an, nama Lindsay melonjak naik kerana lakonannya dalam beberapa filem sebagai gadis remaja, terutamanya  filem Mean Girls (2004).

Tapi nampaknya zaman itu sudah berlalu. Kalau dulu Lindsay difoto oleh paparazzi kerana kecantikannya, kini dia difotokan kerana perubahan pada fizikalnya serta kontroversi demi kontroversi yang ditimbulkannya. Bapa Lindsay sendiri mendakwa Lindsay ialah seorang penagih ganja dan ‘meth’. Natijah penagihan ini boleh dilihat pada wajah Lindsay yang nampak tua sebelum waktu dan ada masanya tampak  aneh.

Jadi pada anda di luar sana, don’t do drugs.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

35 responses to Lindsay Lohan Menghancurkan Karier Sendiri?

  1. tenuk ensem says:

    xdak plak orang nak berebut first ke kat cnie….ape darr lindsay lohan….habis karier dier..

    0

    0
  2. kum kum says:

    1st !!

    0

    0
  3. kesengalanku terserlah says:

    mak aih! tuenye mke die skg..
    tula akibat dari amek dadah.. rosak2!

    0

    0
    • aini says:

      berbeza sungguh.. mcm nenek dan cucu.. xnampak mcm org yg same pun…dasyat nih….

      0

      0
      • berubah la says:

        sian nye..harap2 die berubah la balik perangai asal die dulu..ni semua paris hilton sial tu punye pasal la..aishh..lebih2 lagi sekarang dah kawan ngan britney spears tu.. ade mase lagi nak berubah..bab muka tu boleh gi rawatan2 kecantikan ke pakai produk2 kecantikan ker..masih boleh baiki lagi tu..lagi pon die ni masih seorang jutawan..saya ni peminat die…suka tengok Mean Girl mase tengah meletop dulu..:)

        0

        0
        • lindsot lohan says:

          alah,toksah salahkan paris hilton. paris dgn nicole richie pun dah taknak kawan dgn lindsay. dulu waktu nicole mula2 kawin,kan dia haramkan lindsay dari masuk parti2 dia? lindsay ni tak mahu sedar diri,orang lain dah makin ke depan,dia asyik lagi jatuh tersungkur. tapi cam kesian pun ada.. cos mak bapak lindsay bukan nak amik tanggungjawab bila anak dah teruk. tu lah,budak kecik lagi dah paksa kerja teruk2

          0

          0
  4. aslann as says:

    kalau muke yg kiri tu tahan aku memalam kt tepi jalan, sure aku jalan je terus, serem. muke ade iras-iras mak lamper… -.-

    0

    0
  5. dinie says:

    Kalau aku… nangis tgk muka sendiri dah jd mcm ni.

    0

    0
  6. vogue says:

    ohhmjay! lindsay lohan, what wrong with you babes?

    0

    0
  7. Tarmizi Kamaruddin says:

    sedap lagu Lindsay Lohan – Rumors

    0

    0
  8. bunga says:

    bila salah pilih jalan,,jadi gini la :(

    0

    0
  9. smile :) says:

    nape teruk sangat muke pempuan ni??cm kesian gle jer ngan die ni..cm xcye jer die jd cmni skunk,jauh beza mke die dulu dgn skunk ni..

    0

    0
  10. gelim says:

    Pas die clash dgn samantha b’tmbah mcm2 cite burok sal lindsay nie..
    Bile ar agk nye die nk stabil balik an
    Contoh cam britney spears..
    Dlu prangai x senonoh gak tp now dh ok byk wat lagu bru, besttt sume !

    0

    0
  11. Kacang Soya says:

    gambar yg pakai baju putih tu dah mcm ZOMBIE plak aku tengok.eeeeee…..takut!

    0

    0
  12. Arisa says:

    Inilah kejadiannya bila membesar dpn public, ditambah plak ibu bapa yg mempunyai masalah..yg mak x thu nk jaga anak, yg bapak plak asyik kuar msuk pnjara..dia khilangan kasih syg pda umur muda, kaya pda umur yg sgt muda dri acting..so senang lh msuk dlm prkara2 buruk, duit bnyk beli dadah..hidup dia smakin teruk..ibarat mcm ada ‘invisible’ parents sbb dia bleh buat apa dia suka..tmbh plak sgala kelakuan dia jdi perhatian umum & papparazi..syg sbb dia ni sbnrnya naturally cntik..dadah tu yg buat dia tua 10 thun dri usia sbnr..hrp2 dia cuba bersihkn diri, sbb dri dulu kes2 jenayah etc, nmpknya msih x nak berubah..umur 24, tpi nmpak mcm 34! hollywood mmg x sah kalau artis2 x buat dadah..tpi lindsay ni tahap kronik dh..aiyooo

    0

    0
    • Kacang Soya says:

      umur aku dah 34. tapi still org ingat aku baru 28 thn. itu la kesannya bila kita tak mencampur adukkan benda2 terlarang dlm bdn & ceria selalu. org yg pandang pon boleh tertipu. hehehe (sorry ye…puji diri sendiri plak)

      0

      0
  13. HoNeY bEe says:

    jauh benar bezanya…

    usia baru 24 tahun dh cam nenek org…

    tula, jgan hisap dadah…

    0

    0
  14. Norma Jean says:

    Jangan jadi seangkatan mcm Kurt Cobain, Amy Winehouse and Jimi Hendrix sudah la. Sumer mati at the age 27. Sumer disebabkan dadah.

    Oleh itu, ingatlah semua, DADAH ITU MEMBUNUH!

    Kecuali dadah yg letak dlm ubat-ubatan la, itu ada preskripsi tertentu yg boleh diambil. Tapi kalo salah ambil pun boleh jadi bahana.

    0

    0
  15. cody samsung says:

    Lindsay bukan Lindsay yang dulu :( Jojo’s better!

    0

    0
  16. student bandung says:

    dia mana pernah jd ‘sweetheart’..dia sentiasa ada kontroversi..tu la kawan lagi dgn britney , paris segala tu..
    tp awat dorg ok haa?

    my grandmother looks prettier~

    0

    0
  17. bay says:

    What happened Lindsay? I miss the old you!

    0

    0
  18. Lagubestbest says:

    Eeuu.. lagi cantik rosnah mat aris

    0

    0