Written by AbangNara | January 11th, 2014

Kacak, tampan dan bergaya. Memang patutlah Linda Onn jatuh cinta dengan suaminya Ungku Azhar. Sekali pandang nampak macam pelakon Bollywood. Kedua-duanya memang sama cantik dan sama padan. Muka pun seiras. Insya Allah jodoh berkekalan sehingga ke akhir hayat.

gambar suami linda onn

Kalau sebelum ini Linda merahsia wajah suaminya, kini gambar di atas dikongsi terus menerusi akaun Instagramnya. Tulis Linda:-

Yeay! Linda baru dapat gambar nikah dari official photographer tadi.Thank u hubby ku Ungku Azhar for the photo! Love u like a love song..muahhh!! #hugs #kisses #love #nikah #LoveFromBothOfUs

gambar suami linda onn

Pastinya Linda Onn kini sedang bahagia di samping suami tercinta. Semoga kebahagiaan mereka akan terus berkekalan sehingga bila-bila. Tahniah sekali lagi buat Linda dan Ungku Azhar atas pernikahan anda. Kredit gambar Instagram Linda Onn.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

68 responses to Linda Onn Kongsi Gambar Suaminya, Ungku Azhar

  1. miss mong says:

    hensem..ada iras hans isaac

    0

    0
  2. wawa says:

    Tahniah, semoga berkekalan ke anak cucu…

    0

    0
  3. ontah says:

    mcm hans isaac… mak aii linda bosarnya mulut…

    0

    0
  4. aQasiaNiaga says:

    Ungku ni Kerabat Diraja Johor. Yelah, maknya omputih (org Belanda). Semoga berkekalan sehingga ke Jannah. Amin

    0

    0
  5. Sandwich Sardin says:

    terkejut aku…entry ni kat atas skali page blog ni….aku ingat kan Hans Isacc, tgk pompuan sebelah ada Linda Onn…hahahha, handsome laki dia..semoga bahagia till jannah :)

    0

    0
  6. Pilih kasih says:

    ensem laki dia..ad iras2 mcm hans…ap pn moga bahagia hingga ujung nyawa….

    0

    0
  7. con says:

    hensemnya !!

    0

    0
  8. BEDAH says:

    encemnye hubby linda … iris hans .. x puas bedah tenung muka laki linda ni , semoga kekal ke jannah….

    0

    0
  9. Melati kuning putih says:

    Dah rasa la ni …
    Patut la happy semacam.. Hehehe

    0

    0
  10. themightydingdong says:

    CELAH MANANYA IRAS NGAN LINDA ONN NARA WOIII .. IRAS HANS ADOLAH .. SEMOGA HAPPY HAPPY TOGETHER SEHINGGA HUJUNG HAYAT YAA~

    0

    0
    • Olga says:

      IRAS CELAH LOBANG IDUNG!

      0

      0
    • sandrianasiska says:

      Gila ke apa seiras…Linda Onn muka kemek kulik berkerak…the guy sharp features good skin and handsome looking

      0

      0
      • aiman tak kesah says:

        kau ni sandrianasiska, kot ye pun excited nak mengutuk..jangan la sampai eja kulik. buruk bebeno..

        0

        0
        • jebon says:

          kulik tu mcm slang klantan je?duk kampung jela woi.sebokk je..sukati kate muke org berkerak.ko msti lagi hodoh sehodoh mulut kau.

          0

          0
        • montel says:

          depa cemburu tu .. maklum la nampak jantan hensome kn .. sampai lupe diri .. tk sedar ke laki tu hak org lain .. malu la weh dgn diri sediri .. ahai .. aku rasa ramai kot yg cemburu dgn linda

          0

          0
      • peanut says:

        sandrianasiska.. ko tu molek sgt ke? tah2 gigi jongang hidung kemek. uwekkkk.. pandai ngutuk org.

        0

        0
  11. nnn.. says:

    hmm…jgn lupa bayar duit nafkah utk bekas isteri ye….pe pun…semoga berbahagia ingga akhir hayat….

    0

    0
  12. linda offl says:

    duda ke?
    tak suka lah.. tak suka r linda onn if kawen ngan duda

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Selamat pengantin baru linda.semoga bahagia selalu.
    Jaga suami elok2.

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Tak payah celah ., da SUMBAT pun, lagipun da sah .. Hehehhe

    Bestnya omputih punya

    0

    0
  15. anis says:

    Poyo lbh ….kembang lah linda org kt hubby dia handsome ….tu yg dia takut nak tunjuk tpi tunjuk gak….kahwin sorok2…nk cerai sok heboh 1 dunia….linda ni perasaan bagus konon…mmg tk suka kt dia…suka mmpermainkan org…

    0

    0
    • uhuu says:

      Anis, ko anakdaratua ke? Ke sentap sebab boifren or husband ko muka pecah kapal? Hahaha…klau dah busuk hati, kesitu jugak prnagainya..xleh tgk kelebihan orang lain..ikut ske dia la nak buat gaya camna pun prkahwinan dia, dia dh kabarkan kt media dia kawin..celah mana dia sorok..aku kalau dpt laki hensem cenggitu , aku pun sorok weh..takut kena bomoh ngan org busuk hati cam kau…! Ceh!

      0

      0
      • kui2 says:

        c anis tu , cemburu ler tu .. jelas sgt ayat dia .. blh lak org like komen dia eyk ?? cemburu jgk ke ??? haha ..

        0

        0
      • vogue says:

        dah halal baru hebahkan lebih baik……manusia ni kuat mengata lagi klu bini org ni…..tak tgk laki dia mcm mana, ni sibuk duk kenaikan org pompuan bujang dgn laki yg tak padan dgn dia…..takut org tu dpt suami lebih baik dari laki dia tu……pastu kata pompuan lawa dpt suami tak hensem…..dengki ja memanjang…..anyway tahniah kak linda, ambik aura kak linsa, nanti sy pula menyusul……kikiki…..

        0

        0
  16. nok gebuzzz says:

    kannnn………aku sokong ko anis…dy ni kan perasan diva konon pengacara paling cantik..

    0

    0
  17. coco says:

    hemsem & loaded laki linda ( loaded betul ke ? ) , dah jodoh kott !! aku bior aku yg lawo takpe , jgn laki aku lawo , penat jaga !!!! huhuhu

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Tahniah Linda & Azhar!
    Semoga short getaway ke Krabi lepas nikah hari tu membuahkan baby comel soonest possible.
    Tak sabar tunggu reception you all.
    Gambar2 kat Krabi tak der ker??

    0

    0
  19. minah jambu merah biru says:

    muka laki linda ni macm muka bapak minah jambu lagi muda dulu…skarang bapak minah jambu dh tuaaaa mana ada hensem lagiiiii….tahniah linda dapat laki hensem n semoga bahgia n cepat2 dapat anak hensem cantek n comellll…lov uuuuuuu….

    0

    0
  20. melati says:

    bodo, yg komen cni ni mesti golongan artis.. kesial u ol

    0

    0
  21. Black Widow says:

    Muka seiras?? Tak payah nak bodek sangat lah bro “beautiful NAra”

    Anyway, husband dia sangat hensem and muka ala-ala Hans… ;-)

    0

    0
  22. Kakak kau punya laki Dzar ishmael says:

    Kau biar betul Minahhh..
    Cam ni muka kau mestila Jambu dari LINDA OFF ni.,

    Sebab muka Abah kau hansem mcm omputih cam tu..

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      betollllll buat ape minah jambu nk bohonggggg ape yg minah jambu dapattt tol takkkkk….bapak minah jambu dia ada keturunan pakistan2 sikit…kecantekan pompan ada berbeza2 linda muka dia betol2 macm mlayu cina …minah jambu pulak muka ada macm pakistan2 mlayu berbeza kan…tu la bila minah jambu kasi hp no semua sombong tknk kol minah jambu…skarang eh tk payahhhhhhh lahhhhhhhhhhhhh !!

      0

      0
  23. lalala says:

    mana fahrin? biasanya ade je menyemak kt sini. ex kau dah kawin . kau bila lg?

    0

    0
  24. Moms Avenue says:

    Tahniah Linda.. Semoga perkahwinan dirahmati Allah..

    Kenapa banyak sangat komen berbaur dengki khianat ni.. Bersyukurlah Linda dah tamatkan zaman bujang.. Semoga bertambah lagi umat Muhammad kat muka bumi ni..

    0

    0
  25. Berfikir Sejenak says:

    part mana yg muka dorg seiras tu abg nara? berfikir sejenak jap.

    0

    0
  26. crush ku peminat kpop says:

    kat mana nya seiras…jauh mangkuk dari senduk jer. nak puji pun agak2 lah

    0

    0
  27. serene says:

    Hmm….hensemnya husband dia. Tak padan langsung dgn Linda yg tak lawa, pernah terserempak dgn dia kat Curve dgn rambut karat dia. Bertuahnya linda. Bangun pagi tengok muka hensem kat sebelah……eee jealousnya.

    0

    0
  28. Blife says:

    Teksi percuma…Use my Uber code, vva5y, and get RM60 off your first Uber ride. Redeem it at uber.com/invite/vva5y.

    0

    0
  29. Mak Tiri says:

    Semoga kekal bahagia dirahmati Allah hingga ke Jannah…ameen ye rabil allamin….

    0

    0
  30. Terkilan says:

    Tu dia…bila suami/isteri hensem/cantik, semua cakap org tu pandai cari suami/isteri. Segelintir pendengki bila tengok suami/isteri kurang hensem/cantik, pakat cakap org tu x pandai cari pasangan hidup. Kenapa kepandaian memilih pasangan hidup tu terletak pada wajah saja? Bukan peribadinya?

    Teringat bila ada pendengki yang cakap muka bini Jehan Miskin macam cina bukit la then bini Izzue Islam macam pondan la… terus kena label dorang x pandai cari bini!

    Alih2 laki Linda Onn, mentang2 la dia hensem, terus up komen2 cakap pandai cari laki. omg…mentaliti ke laut.

    Bila nak maju?? Peace.

    0

    0
  31. beydah kampung says:

    Linda Onn sangat cantik.. Husbandnya good looking.. anyway, tahniah… jodoh itu rahsia Allah.. takda siapa yg tahu.. tak perlu pertikaikan paras rupa sapa2.. smua milik Allah.
    Smoga ikatan yang disulam berpanjangan di dunia dan akhirat…

    0

    0
  32. suka suki says:

    husban aku hensem jugak. cuma panas baran macam fahrin. aku pula dalam kategori x berapa nak lawa… so, tak heran sangat. haha… apa pun tahniah linda onn..

    0

    0
  33. Blueberry says:

    Tahniah. hensem + kaya, Alhamdulillah. Kalau nk sampai ke Jannah, sama-samalah tambah Ilmu agama. Perbaiki apa yang Kurang.

    0

    0
  34. eh,eheh says:

    nak kongsi gambo pulakk..masa nikah kemain private,puii

    0

    0
  35. asha says:

    woooo ensem mcm pelakon hollywood. congrats linda onn

    0

    0
  36. Tahniah LO, ramai sgt yg jeles, cam tu lah Linda….dpt husband hensem salah tak hensem salah, tuhan tau apa yang terbaik buat kita. Aku pasti linda orang baik2 bab tu dapat husband dari keturunan baik2.

    0

    0
  37. ANTI MINAH POYO says:

    tak minat kat minah ni, ari tu kemain lagi x nak share majlis kahwin dia even dgn reporters, skrg ni terhegeh2 pulak nak show off, perasan hebat… PIRAHHH….

    0

    0
  38. CHE TA says:

    untunglah azhar nie dar xde apa2 dapat linda..sapa yg kenal dia org panggil dia ‘tarzan’..Playboy nie..ex wife dia dulu comel jerk.. dia ni coach ajar org berenang je..untunglah ko bole tumpang kekayaan LO..jgn nnt ko kaya ko cari lain plk

    0

    0
  39. zainal says:

    kerabat diraja??? muka macam pakistan je

    0

    0
  40. […] Linda Onn Kongsi Gambar Suaminya, Ungku Azhar (67) […]

    0

    0