Written by AbangNara | December 19th, 2013

Pasti ramai yang tertanya-tanya siapakah gerangan kerabat diraja yang berjaya mencuri hati Linda Onn. Nampak gayanya kita kena tunggu 27 Disember ini untuk melihat wajah suami Linda Onn. Bagi Abang Nara, tak kisahlah kerabat diraja, VVIP atau orang biasa, yang penting masjid yang dibina mendapat restu kesemua pihak dan kekal bahagia sehingga ke akhir hayat.

linda onn kahwin

Apa pun Abang Nara respek Linda Onn kerana membuat pengakuan dan mengesahkan bakal berkahwin pada 27 Disember ini. Tak ada dolak-dalik atau cubaan untuk menyembunyikan perkara baik itu. Majlis pernikahan akan diadakan secara sederhana dan dihadiri oleh ahli keluarga terapat sahaja. Kata Linda menerusi Mstar Online:-

Ya, tarikh itu benar dan dia seorang kerabat (seperti dilaporkan). Maaf, saya tak boleh bercerita lanjut buat masa ini. Sekarang apa yang penting buat yang wajib (nikah) dulu. Insya-Allah, kalau tak ada aral melintang resepsi akan menyusul selepas majlis nikah

linda onn

Majlis resepsi bakal diadakan di Kuala Lumpur namun tarikhnya masih dirahsiakan oleh Linda Onn. Hanya tinggal seminggu sahaja lagi sebelum Linda Onn bergelar isteri. Sama-samalah kita doakan agar semuanya berjalan lancar buat deejay ini. Tahniah Linda!!!

P.S: Permohonan BR1M2014 dibuka 23 Disember ini

45 responses to Linda Onn Akui Kahwini Kerabat Diraja 27 Disember Ini

  1. Hafiz Rahim says:

    Cantik betul linda onn ni.

    0

    0
    • Maria Mersadis says:

      Linda Onn antara celebrity yg berjaya Memondankan wajah !! Buribu ribu taniyah Linda Onn pecahya

      0

      0
      • K.A.A says:

        fazura yg kapel dgn kerabat linda lak yg kawen dgn kerabat… tahniah linda..

        0

        0
      • yelah beb…muke mcm pondan siam…bibir atas kalau sental gincu macam mane skalipun memg hitam jugak….hahahaha….

        **** aku ade tengok iklan sengheng secha alyaye tuu dengan hasben beliau awal ashaari…yang aku pelik dia cakap dengan hidung2 skali kembang….nampak lobang hidung…..hahahahaha
        ok…pasni kompom komen aku kne unlike….

        0

        0
        • apa pun tak bley says:

          Btol tu.. makin lama makin pelik aku nengok muka linda nie.. sesetengah org makin lama makin cantik.. die lak makin lama makin cam muka pondan tua.. korang nk unlike pun tak kesahhhhhh…….. aku komen jujur berdasarkan pemerhatian aku….

          0

          0
        • zaia says:

          mekap dia la tu yg buat jadi rupa camtu..
          gmbr bwh ok je, yg ats tu agak menakutkan..

          0

          0
      • pondan itu isteri ku says:

        haahaaahaaa. linda onn, umie aida – muka ahli sihir, ifa raziah, zahida rafik, betty kuda antara artis yg berjaya memgubah ke rupa pondan.

        0

        0
    • wuwut says:

      Hungtonglaaaa

      0

      0
    • Olga says:

      MUKA MCM PONDAN PON DYE DAPAT KERABAT DIRAJA,UOLSSSSSSSS YG KUTUK2 NI ADA?

      0

      0
  2. mual says:

    borink kisah linda onn,,tak minat,,k bye!!

    0

    0
  3. kiah says:

    dh agak dh…dia dtng beli barang hantaran kat kedai aku…btw tahniah linda…

    0

    0
  4. Aqua says:

    tahniah….x saba nk tengok nnt.

    0

    0
  5. iphoneuser says:

    ALHAMDULILLAH, ok lah tu, elak fitnah..

    0

    0
  6. makyang says:

    elok la tu…sekufu..masing2 kaya raya..xde la kata sape2 yg cuci kaki…semoga jodoh bekekalan hingga ke akhir hayat..

    0

    0
  7. comat says:

    Ungku Azhar Ungku Muhammad Maznan nama bakal suaminya.
    Hensem

    0

    0
  8. cahaya karmlya says:

    cahaya rasa bertuah larh suami linda ni, sbb dapat makan asam pedas selalu…air tangan linda pulak tu….

    0

    0
    • Anonymous says:

      Linda pun untung sbb dpt bakal suami yg muda, handsome and sportsman lagi!
      Tip top condition kata orang walaupun second hand!..hahahaha

      0

      0
  9. kacang rebus says:

    jadi bini no 2 kot? asyik2 rahsia jer.. btw, tahniah kalau jadik.

    0

    0
  10. minah jambu merah biru says:

    krabat yg linda nk kawin ni bujang ke dh ada bini ? selalu Nye krabat yg dh ada bini n jadi bini no 2…bang nara tolong siasat dorang2 ni…lov u bang naraaaa idop umno ! idop pak najib ! idop 1malaysia !

    0

    0
  11. Anonymous says:

    X KIRA LE DUDA AD ANAK KE X AD…JANJI BUKAN PERAMPAS….

    0

    0
  12. Anonymous says:

    ungku azhar muda baru 29 tahun..tp dudala….

    0

    0
  13. cik mek molek says:

    Linda dahhhhh nk kwen… fafauuu bila lagi ??? mihhhmihhh

    0

    0
  14. opps ! says:

    dapat org kaya blh tolong linda bayar hutang linda yg ber juta tu ,,, huhuhu …

    0

    0
  15. ataspagar says:

    Hmm….selalu mcm ni, org yg tak lawa mcm si linda ni mesti dpt pasangan yg lawa. …mcm si Ashraf muslim, lzzue lslam

    0

    0
    • d says:

      aku nk dislike..tp aku like jugak sbb ade betulnya walaupun cara kau cakap tu agak menjengkelkan..

      sebab tu namenye jodoh..complete each other..kalau yg sama2 padan tu ade pulak yg part lain yg sorang terlebih kt sini sorang terkurang kat sini

      0

      0
  16. ella says:

    tahniah linda…kahwin jugak akhirnya linda ni

    0

    0
  17. kasabian says:

    stail linda klu bergambar muka mesti kna senget macamtu..angle (>.<)

    tahniah linda..

    0

    0
  18. ZulBipopKEPALABAPOP says:

    tahniah akhirnya kahwin juga pondan tua ni..

    buat bakal suaminya: jangan terkejut mlm pengantin nanti tgk ade 2 belalai bertemu…

    0

    0
  19. layann aje la.. says:

    eh, depan2 muka linda ok la.. comel pe.. mgkin ni effect dr lighting + make up yg x kena.. dh la die baik, x sombong.. korang je pikir mcm2..

    0

    0
  20. […] Linda Onn Akui Kahwini Kerabat Diraja 27 Disember Ini (43) […]

    0

    0
  21. encikburn says:

    busuknyer hati korg…tak pernah nak thinking positif ….tgk cermin in every side musabah diri tgk umo berapa lagi Allah berikan masa untuk bertaubat..kot2 bahu korg sblh kiri lebih berat dr sbelah kanan

    0

    0