Written by AbangNara | May 5th, 2011

kilafairy

Ke mana tak tumpahnya kuah kalau ke nasik. Ke mana tak tumpahnya kecantikan seorang ibu kalau tak kepada anaknya. Nampak sangat Kilafairy mewarisi kecantikan ibunya, Rohana Jalil. Mungkin Kilafairy adalah versi muda Rohana Jalil suatu ketika dahulu. Tak gitu?

Lagi gambar Kilafairy dan ibunya, Rohana Jalil dengan membaca entri ini sepenuhnya, Jangan lupa saksikan filem Karak lakonan Kilafairy yang bakal menerjah pawagam tidak lama lagi. Dengar cerita seram gila. Kredit gambar kepada fashion blogger, CuteCarry.

kilafairy

kilafairy

kilafairy

kilafairy

kilafairy

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

196 responses to Like Mother Like Daughter, Rohana Jalil & Kilafairy

  1. Twit N View says:

    terbaik, contoh ikutan dari seorg mak kpd anak *perli*

    0

    0
    • pak mustar says:

      cantik ke rohana jalil..tolongla..

      xkuasa nyahh

      0

      0
      • ceritalawak says:

        cantiknyerrr…

        boleh pinang ni?he

        0

        0
        • sukiyaki says:

          Ratu cucuk emak dgn anak sama, dulu bibir rohana jalil lg natural sekarang terlebih sudah … si anak buat bibir angelina joelie konon…

          0

          0
        • muahahaha says:

          hahaha….donald duck sangat

          0

          0
        • maher zain says:

          kalau pun kecantikan yg die miliki itu adalah asli…tak sepatut nye ditayang dan didedahkn pd khalayak..
          ciptaan Allah mmg sempurna tp knpe rmai yg tidak bersyukur ?? peringatan utk sy sndiri dan para muslimah di luar sne..

          0

          0
        • noname says:

          hehehe…mulut nampak sangat cucuk..adoi! xyah la tiru angelina jolie..buaya2 darat dok tunggu je nak terkam tu..kang nyesal x sudah..seksi benor!!!

          0

          0
        • yaya_yumi says:

          cntct lense..blu mta palsu..all fake!!! sape2 pown kalo pkai nmpk cntikk..lol!

          0

          0
      • Tina Tenuk says:

        X pernah lak tgk Rohana jalil ni dlm kategori artis cantik sejak zaman dulu2 lagi…tetiba lak jadi cantik bila dh senja2 ni..yg peliknye nape lak dia skang ni selalu je interfrem sejak anak dia pandai wat posing lentik2 kat red karpet.

        0

        0
        • ila says:

          kebanyakkan artis tua zaman sekrg x sedar diri

          0

          0
        • comei says:

          dia bangga anak dia hot la tuh…

          0

          0
        • sya says:

          hot ke??? xkenal pon..hahahhah ;)

          0

          0
        • silentgirl says:

          haha..rohana jalil lawa? eiww..pls la..n nape baju ank lg labuh pd mak? mak oh mak…haruslah ko nk pkai skirt da senja2 ni…kila ni plak…tah la…sume npk fake..cm x normal pn ade…diri n jalan nk menoggek saje..

          0

          0
        • kucingemok says:

          apsal muka mak dia cam pelik…rasa dulu x mcm nih…tu la…pandai2 tuka kejadian Allah…kan dah mcm mak (nyah)…oppsss

          0

          0
        • luvie says:

          mcm bibir itk pla dia buat cmtu, x ble ka dia senyum natural..nak juga juihkan tu bibir bla bgbr..ishx3
          her mom pla lain sangat muka da…mesti suntik kolagen ni supaya x berkedut tyme senyum…

          0

          0
        • kelisa 123 says:

          Kila…kalau kau suke sngt melentik-lentik mcm tu x yah laa jadi artis pi je masuk gimnastik berirama..mmg sesuai sngt ngan position body ko skang ni..

          0

          0
        • shahziella says:

          a’ah..melentik sungguh..tonggek!!!

          0

          0
      • ithink says:

        ?

        0

        0
      • kaisara says:

        tipu la kalau rohana jalil kata wajah dia berubah kerana teknik solekkan. Tak caya cuba bezakan gambar dia dulu dgn bibir tebal nya dgn gambar skrg ni……

        0

        0
        • dewi says:

          betul2. artis lain pun mekap gak tp stil bleh nampak la kalau mmg teknik mekap dgn teknik mencucuk.

          0

          0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        dh macm hantu dh si rohana jalil ni…..

        0

        0
      • aha says:

        cam bapuk je muka

        0

        0
      • atok ku says:

        Btol tu.. aku nengok cam pondan lak si rohana jalil nie… Apesal ekkk..??? Bibir anak dia tk le seksi cam angelina jolie tu pun.. angelina jolie punya bibir lagi cun.. ini cam geli jerk aku nengok…terjueh semacam… eeeeee….

        0

        0
      • bikin panas says:

        anak mak sama je…mereng…

        0

        0
    • pak mustar says:

      rohana jalil tu cantik ka.

      terus pengsan

      0

      0
    • Mak insaf nok says:

      Cantiknyee kak na kite.cucuk ke kak?eh xkan la cucuk kan.ni mesti sebab minum air 8gelas sehari.kan?

      0

      0
      • jane says:

        hehehe mak insaf nok….kalau tak minum air 8 gelas sehari ni mesti kesan dari air wuduk yg sempurna…. macam kak nita…..

        0

        0
      • mendonan says:

        atau jawapan yang tak boleh belah bila didengar:

        “saya cuma mengamalkan petua banyak berwudhu’…”

        Pakai pun tak cukup kain, ada hati nak guna alasan gitu..?

        0

        0
      • xde sluor says:

        …dan…amalan memakan tempe!

        0

        0
    • aku lg cantik says:

      mak bkn main seksi lg ank plak yg kain labuh…

      0

      0
    • fred says:

      cantik dieorang ni..very original ;) sangatttt!!!

      0

      0
    • kebaboommm says:

      OMG!!! SANTEK KE SI ROHANA JALIL TU???? MCM MAKNYAH X SIAP JE AKU TGK….GROSS!!!YG ANK DIE NI PLAK, XPSL2 GLMER LEBEY2…FILEM BLOM KUIA LG, DAH GLAM DEK KERANA LENTIKKAN OVERDOSE KOT TU..GELI JERK!

      0

      0
    • amy says:

      cantik sbb ikut ayah dia..kalau ikut mak dia, x lah cantik mane pon….

      0

      0
    • amy says:

      mane de cantik si Rohana tu..anak dia cantik coz ikut muka ayah dia la…ayah dia kan kacukan pakistan..

      0

      0
    • nyampah says:

      bergambar sume nak mendada pekehey…apala y nk tnjuk sangat tuh

      0

      0
    • Leo says:

      kenape dia menonjoi- nonjoi kan bibior dan dadanye…???

      0

      0
  2. ehem says:

    mama yg dh tua pun nak pki skirt paras lutut lgi ek..

    0

    0
  3. kakigossip says:

    Dia mmg cantik. Tp cm fake. Tp sbnrnya natural. Mungkin dia perlu buat aksi & gaya biasa2 shj, tak berlebih2 dgn kecantikan & keseksian yg dia ada, supaya lebih sejuk mata kita memandangnya. Bila dia berlebih2 tyg bibir & boobies, dia nmpk fake. Tp bila buat biasa2 je, nmpk natural. ;)

    0

    0
  4. speedrider says:

    tonggek best. dada best. mulut best. tapi sekali sekala nampak macam hantu

    0

    0
  5. Kill The Fairy says:

    bibir dia tu kalau blowjob memang terbaik!

    0

    0
  6. roddick says:

    kila nie lagi hot dari mak dia masa muda dulu.hehe. bang nara kalau buleh lps nie post gamba kilafairy byk lagi ye.hehe.

    0

    0
  7. bibir dia hot woo
    mmg sbijik mcm angelina jolie

    Entri Terkini: Penggemar Barangan Apple & Peminat DSLR pasti sukakan ini!

    0

    0
  8. nurul says:

    aduh….over sgt la…….nmpak cam bafukkkk pun adeeee….eeee..kak limah lagi cantik…haha

    0

    0
  9. SENGAL.... says:

    uweekkkss…..nk muntah….pakai topeng………….

    0

    0
  10. SENGAL.... says:

    uuweeekkksss……nk muntah….suruh diorg ni pakai topeng………

    0

    0
  11. ejan says:

    hahahah…..opah rohana wei dah la perut buncit udah2 la menyeksikan diri yang dah nampak sekasa tu,artis yg sebaya opah sumenya dah bertudung litup

    0

    0
  12. ida4141 says:

    minah ni real bibir angelina jolie ke gi buat botox cm mak dia?? yg tahap tonggek tu yg penting, terangkat habis…

    0

    0
  13. mis_hareena says:

    bagi contoh “terbaik” kat anak….semoga Allah beri hidayah kepada mereka…

    0

    0
  14. maey says:

    palsuuuuuuuuuuuuuuuu x oriiiiiii

    0

    0
  15. spoiler pink says:

    hahahhahahahhaaaaaaaaaaaaaaaa……

    0

    0
  16. doktengahtengah says:

    LIKE byk2 kt Kilafairy nih.. best giler nyanyi lagu hindi.. lalalalala

    0

    0
  17. did says:

    bapak ah! celah mana cantik rohana jalil ni? muka botox. tu mulut anak dia ori ka cucuk? len mcm ja..skali tgk nmpk seksi,2x tgk nmpk cm baru terantuk pintu ja.

    0

    0
  18. black swan says:

    minah ni pose sume mcm playboy model.haha

    0

    0
  19. mie says:

    yg boleh aku komen. ishh..ishh..ishhh…

    0

    0
  20. LadyLeaya says:

    macam nyah je dua2..haha

    0

    0
  21. eina says:

    hurmmm…. rohana nmpk sgt pkai botox, cube bandingkan dagu dlu dgn dagu skrg… bg cnth y bk ke pd ank???/

    0

    0
  22. HIM says:

    mak dia nampak cam drag queen

    0

    0
  23. HIM says:

    Dua2 lah senang cerita macam DRAG QUEEN HAHAHHAHA OVER SAGT CUCUK

    0

    0
  24. yuyu says:

    lawanya……lawa dress ‘kf’ …suke…

    0

    0
    • diana says:

      baju KF tu mcm baju yg penah dipakai Liyana Jasmay dan Fazura je….

      Apepun, diorg nie dah tak ori.. Serba-serbi cucuk.
      Plz la KF, takyah la perasan nak jadi Angelina Jolie M’sia…

      0

      0
  25. black swan says:

    pose sume mcm playboy model.hukhuk

    0

    0
  26. bibir ku ori...! says:

    cube korang bayangkan & kemudian bandingkan bibir si kilafairy tu dengan si itik Ming Ming dalam kartun Wonderpet. sama kan? wahahahaha..

    0

    0
  27. gorgon says:

    lawa minah ni.
    best klu dpt ni

    0

    0
  28. mixgirl says:

    kila nie klau compair dgn pic time sekolah dgn skrg npk sgt tang bibir dia tue mmg lainnnnnnnnn….sbb org bodoh jer pcaya bibir dia cam itik tue ori…..!!!

    0

    0
  29. sayizah says:

    kalau nk tau ori ke tak…suruh la kilafairy ni tunjuk gambar die masa sekolah rendah & sekolah menengah..hehehe

    0

    0
  30. simple as that says:

    Mcm adik beradik jek .. Tpi mak nmpk muda ke ? anak nmpk tua?? ke sama2 muda atau sme2 nmpk tua ?

    0

    0
  31. aweks says:

    Makcik rohana Jalil ke tue ? apasal muka tegang semacam ?

    0

    0
  32. awek says:

    Makcik Rohana Jalil ke tue ? Apasal kulit muka makcik tegang semacam aje..

    0

    0
  33. leon says:

    isshh tak bolehh ahh tgk pics dua beranak nihh…mau tambah dosa keringg je..pasall…byk sgt yg buruk dri comelnyeeeeeee heheheheh~~~~~~bang nara kasi update cite remy ishak kena boikot dgn reporter melaysia (anti betul dgn perangai reporter hiburan malaysia __baget bagus jeeee ! )

    0

    0
  34. ezer says:

    ya allah, tolong lah faham. yang mak pun bawak2 lah sedar diri tu. dengan kulit tegang semacam, padahal dh tua. sah2 lah cucuk.

    0

    0
  35. precious ain says:

    obvious gler muka rohana jalil tu something wrong somewhere… weird la…so freak…

    apa nak jadi dunia skrg….mcm ni ke icon??
    insaflaa……

    0

    0
  36. cun says:

    dua2 cantik? (………………muntah jap) ok2 jujurnya dr ape yg sy nampak dgn dua bijik mata ni hanyalah kesantekan palesu semata… sorry tu say, sorang tua tak sedar diri, sorang lagi muda mulut terjuir cam itik terkepit pintu…. entah la tu hanya pandangan peribadi… ingat rohana jalil anak beranak, ingat botox and plastik surgery.. sorry, tak da pujian untuk korang anak beranak…

    0

    0
  37. Inggarr Aku Eyh.. says:

    PUUUUUUUIIIIIIIIIII! bak Kata Man Maharaja Lawak

    0

    0
  38. nomei says:

    ya allah…. tolong lah…. cantik ker ? plastik……….
    yaks…………………..

    0

    0
  39. ,,,,,,,,,, says:

    tu diaa…mak tiri snow white permaisuri jahat dan kakak tiri cinderella perasan bergabung..!!

    0

    0
  40. AKU says:

    kila feri ni mmg cantik..tp jgn mekap lebih2 la..sbb dia dah mmg dah complete tuu..bulu mata..mata besar idung tinggi..x yah mekap la…bila mekap tu yg nampak over tu…pd pandangan aku la…tp dia mmg ALLAH ciptakan cantik..kita semua pun cantik apa…kan..kan..kan…

    0

    0
  41. ida89 says:

    rohana jalil nmpak cam bapok lah pulak(over make up),
    anaknye pulak nmpak mcm org terlebih cucuk
    cucuk sana cucuk sini ,expecially kat mulut tu..naik melugai aih tgk..erkkkkkkk..

    0

    0
  42. kila ferrary says:

    alahh..berkat amik wuduk 2.. ..(auratpun tak tutup…) dah macam hantu.sama 2 beranak

    0

    0
  43. sakura says:

    mak dia tu bawak 2 la bertaubat….dah tua pun nak seksi 2 lg…cukup la muda 2 dulu dah seksi dah…bawak la beribadat byk 2….yang c anak pun tak mau kalah….elok sgt ka dok seksi mcm tu….

    0

    0
  44. mak bedah says:

    mulut cam itik…eewwwuuu..

    0

    0
  45. ucop says:

    ini iklan ubat batok cap ibu & anak

    0

    0
    • Tabuan says:

      DENGAN BANGGA NYA
      MEMPERKENALKAN INILAH DIA DUA
      WANITA YG DILANTIK MENJADI DUTA UNTUK
      PRODUK KECANTIKAN TERBARU
      YG DIBERI NAMA…….

      OBAT BOTOX CAP IBU DAN ANAK….!!! :D

      :::::::: ATAS TEGANG BAWAH GERSANG :::::

      0

      0
  46. bini jebat says:

    nampak st kepalsuaan nyer…berbeza giler si mnak nyer..dulu lain..elok sgtla ajar anak berbotox mcm tu…na uzubillah….

    0

    0
  47. rocco sifredi says:

    kilafairy ni wat modal pun best ni…
    fap fap fap fap fap fap fap fap !!

    0

    0
  48. kutu rambut says:

    wtf!!!!bibir tu blg siksi…plzzzz mcm bru kna sengat ngan tebuan tu..

    0

    0
  49. LoL says:

    si jantan tu holding handbag gak kew????????? hahahahahaa

    0

    0
  50. Cik Nin says:

    Macam mak nyah je rupa dua2..

    p/s : gambar last-tu bibir ke baldi?

    0

    0
  51. MHR says:

    perghhh bibir die….mmg x leh tahan….melompat adek aku bgn….kuii3…nyum3….

    0

    0
  52. selipar jepun says:

    tak pernah terdetik pun di hati ni mengatakan yg dorang berdua ni cantik..hihi..natural beauty (ciptaan Allah tanpa diubah mana2 bahagian pun) jugak yg paling best..lagi disembunyi kecantikan tu,lagi cantik seseorang itu dilihat..

    0

    0
  53. caonntik tnpa botox says:

    anak branak cucok botox,mcm laa org xtau…huhuhuhu

    0

    0
  54. saya cantik says:

    muka mak nyer tu dh besar gila dh nmpak,brapa botol dh suntik botox tu…heee..ngeri lak aku tgk…bkn makin cantik makin trok lak aku tgk…huhuhuu

    0

    0
  55. akulah... says:

    lisa surihani lagi cantik…..

    0

    0
  56. Diana says:

    Rohana Jalil ni, dah lain macam muka dia. pelik. Entahlah, semoga dia akan insah segera…

    0

    0
  57. aku lg cantik says:

    cantik la tu. korang ada? xda kan?!

    0

    0
  58. effie says:

    kila ni asal posing je mesti nak mendada pastu saja muncungkan bibir sket kasi lagi seksi.. pesal?

    0

    0
  59. Cun says:

    Lawa gila dress kilafairy tuh,,hek eleh stakat kilafairy cocok tuh,aku lagi cun,,,kilafairy mendada pahal,,,

    0

    0
  60. peah says:

    korang ada? xda kan.

    0

    0
  61. Fairytopia says:

    umo bru belas2 tp da mcm 30 da..aku rse mcm nk tarik jer muncung itik dia tu ha..

    0

    0
  62. lysa says:

    xboleh ke jadi cantik normal je, ni ngeri btul aku tgk, nak jadi michael jackson ke hape? org tua kalau berkedut pun still cantik, cer tgk sarimah, noor kumalasari still cantik je kat mata aku, cantik yang sesuai ngan umur la. aku xfaham mcm mana kau define cantik dgn keadaan rupa seperti ni??

    0

    0
  63. jamkayu says:

    cantik lagi kalau yang tulin…. kenape lah erk makin tua makin suke ubah ciptaan Allah… hermm….

    0

    0
  64. Aida bte Abdullah says:

    Betul…muka maknya…dah nampak cm bapok…muka nutral dulu lagi ok…apa nak jadi artis ni…deme tak tau dosa ka…tukar ciptaan Allah…makin tua…makin tak sedar….nak buat cam ne…hidayah tak de…!!!Buat anaknya…jgnlah over acting…lenti sana lentik sini…mendada…apa kelas…cermin ada..tengokle..gaya awak tu..k ke ko…takan tu…pun orng nak ajar.

    0

    0
  65. Aida bte Abdullah says:

    Ingatan kepada semua….banyakan…lah masa diatas tikar sejadah…dan banyaklah ingatkan hari kematian..kerna itulah saja caranya…kita dapat melalui kehidupan ini dengan penuh syukur kurnian Allah….Amin.

    0

    0
  66. Aku . says:

    kak limah cantik lagi .

    0

    0
  67. Sue says:

    X hairan Kila cantik..sebab anak kacukan memang selalunya cantik.. keturunan KHAN pulak tu.. mula ala ala bolywood gitu.. saya bukanlah peminat dia..tapi x nafikan suara dia memang sedap.. dan rupa dia.. memang ada class ..cantik !

    0

    0
  68. hahaha says:

    my god!!! 2-2 muka bapok.cantekkk sgt nyah!

    0

    0
    • Rayy says:

      hahahahahaaaaa.. setuju!! cantik? bibir dh mcm donald duck.. inikah yg dnamakan cntik? inikah??? ish2.. donia mkin pelik..

      0

      0
  69. HIWIASIH says:

    BIBIR MACAM BURIT JER…WAKAKAKAKAK….

    0

    0
  70. obor2 says:

    cam mulut itik sekati

    0

    0
  71. Anonymous says:

    Minah ni klu amik gambor x lentik x sah gak nya
    emak pun sama naik daun
    plastik

    0

    0
  72. Bull says:

    Sukati ibu dan ayah dia lah nak cucuk ke, nak lentik ke, nak apa ke, dosa diorang tanggung..

    Yang korang mengutuk Rohana Jalil tak cantik (fizikal) tu, lagilah dosa besar.. Kutuk perangai takpe, jangan kutuk fizikal, iaitu sebahagian besar nya adalah ciptaan Allah..

    So, kesimpulannya, diorang dapat dosa sebab buka aurat.. Korang pun dapat dosa sebab mengutuk diorang.. Fair and square lah, seri satu sama..

    Lepaslah tanggungjawab saya memberikan ingatan kepada korang..

    0

    0
    • kambin_itam says:

      ni bagus buat peringatan untuk abg nara…
      euuuhh.. abang nara bg lesen kutuk…

      0

      0
  73. Nurain says:

    lawa gak c kilfairy ne.xtaw la dia ne ada buat surgery ke apa.nmpak mcm fake gak.tp besala artis kan.haha

    0

    0
  74. hamba ALLAH says:

    Maken mnjadi2 keseksian artis malaysia ni..dh x mcm islam pn ade..x igt ke tu semua PINJAMAN je…

    0

    0
  75. fahrin says:

    aku tgk commenter pompuan sume kutuk..haha
    aku sbg lelaki tulen stim kot tgk kila ni..hahahaha

    0

    0
  76. AB says:

    quack…quack……quack…quack….hehehe..

    “Jangan lupa saksikan filem Karak lakonan Kilafairy yang bakal menerjah pawagam tidak lama lagi. Dengar cerita seram gila.”

    ui…memang seram woo….seram tgok bibir kilala ni..muahahahaha!

    0

    0
  77. Tabuan says:

    ROHANA SEBELUM INJECT MUKA MACAM JANTAN..
    BILA DAH INJECT,MUKA SERUPA BAPOK SIAM!

    KILA FAIRY TU ADA LAWA SIKIT PASAL BAPAK DIA TU ADA RUPA, KETURUNAN KHAN..
    KALO IKOT 100% MUKA MAK DIA….
    ALAMATNYER GI BUAT FULL SURGERY LAH..
    FACE OFF! :(

    0

    0
  78. pic says:

    asal perot pon mak xbotoxxx….

    0

    0
  79. tulip says:

    dua beranak ne lg….tayang diri sendiri tu cantik..cantik kerrr???? wakkakakakakaaaa….

    0

    0
  80. miazarra says:

    MAK BOREKKKKKK……….ANAKKKK RINTIKKKKKKKK……..NAMA MAK YG BETUL DARA BTE ABD JALIL…..NAMA GLAMOURRR ROHANA JALIL…..ANAK PUN 2KALI5…….
    PLASTIKKKKKKKK…..

    0

    0
  81. Kurus says:

    wow… dada burung..kata org sini.. memang lentik…hanya segelintir org dilahirkan cenih..

    bibir aku no komen..
    mak dier pon no komen..

    0

    0
  82. Tok Kadi says:

    kak ana nk jd mcm jocelyn wildenstein ke??

    0

    0
  83. baby says:

    napa rohana makin tua makin teruk lak dressing nya.dulu takde lah pakai skirt pendek..skg dah nak mampos tayang betis yang dah lembik

    0

    0
  84. orang says:

    biorlaa mereka..sukati diorgla nak suntik ke per,,yg korg nak jeles sgt nape..janji tak mntak uit korg aperr…jgnla jd manusia yg suka cri aib org…kta sendri blm tentu perfect….huhuuuu

    0

    0
    • lebah says:

      yg diorang duk tunjuk aib masing2 tu kau nk cakap apa plak…?? kau x yah sibuk2 laaa nk backing diorang, kau pun sama suntik keee….satu klinik ek ?

      0

      0
  85. annagurl says:

    kenapa muka rohana jalil mcm joker dlm filem bat man?sgt buruk….dah tua buat lah cara tua…

    0

    0
  86. ain says:

    kila mmg cantik!!!!

    tapi lagi cantik kalau dia menutup aurat!!!

    Mudah-mudahan ALLAH bg dia hidayah untuk menutup auratnya…

    amin!!

    0

    0
  87. kikilolu says:

    ueks

    0

    0
  88. hadoi says:

    aku nengok acik ana tu da mcm kak pon pn aderr…
    tu la kaedahnya kalo cucuk byk sgt.. jgn plak jadi mcm ketam ngajor anak yer acik ana..
    tp bile wartawan tanya.. jwpn dia mmg bibir da tebal sejak kecik.. lentik pn sejak kecik kerrr….?
    tak kuasa mak…. propa sgguh……
    tapi satu la nk puji sore kila mmg bes mcm lata manggiskaa.. bile nyanyi lagu hindi..

    0

    0
  89. jena jen says:

    yg kutuk ni mesti kes donkey x cukup badjet nk cucuk botox kan. Jd public figure, even org yg keje on front line kena slu cantik. Suntik2 biase la zaman skg yg penting cun

    0

    0
  90. mar hlangat says:

    tak taulah tak bekenan sangat den ngan bibir dia tu, perasan cantik kot tapi ikhlaslah ye, tak cantik langsung.. menyamps…

    0

    0
  91. laboost says:

    wow..mak cocok bibir bwh..ank cocok bibir ats~

    0

    0
  92. gangsta princess says:

    apehal suke nak melentik2 mcm tu?posing laen takde ke cik kak

    0

    0
  93. laboost says:

    wow..mak cocok bibir bwh..ank cocok bibir ats…marvellous~

    0

    0
  94. DangDingDong says:

    olololo….comelllnyer mother and daughter ni….*tgn ke bahu, mata pandang ke atas*
    wahahahaha….

    0

    0
  95. lenny says:

    macm HANTU pulak gua tengok muka rohana jalil ni…

    0

    0
  96. pirana says:

    tiapkali aku tgk si mulut itik ni.. aku rasa cam dia ni low class artis laa.. harap seksi je lebih… bimbo..

    0

    0
  97. kudabelang says:

    ok skit takde body tu meliuk lentok mcm kena buasir…mulut mmg xleh nak kata apa..dh baka …takut le tgk makcik rohana tu…dah tua xpyh le mekap tebal2..geli nyeh

    0

    0
  98. AKUSKANDAL says:

    phuiiii…..kalau…nenek tua pkai bulu mata..lens..cocok botox …mekap tebal2..pon compom cntik….x pyhlah nk tjuk plastik sgt……tu mak die ke???…dh cam bapok jer…

    0

    0
  99. jojo says:

    bibir makcik dara jalil ada jual kat pasar selayang,3 keping seringgit.sudahlah,kecantikan asli..eh org gila pun boleh waraslah dgr statement korang ni.cucuk tu ngaku jelah!stupid!

    0

    0
  100. Im OK says:

    Korangg bukan main kutuk eyh. HAHA.

    0

    0
  101. gadiscun says:

    itu bkn mak dia lh,makeup artist dia tu…..auww

    0

    0
  102. sukasuki says:

    aik xde sorg pon nak komen sal laki dlm gambo tu?edry kru ke?nampak lain la…btw si kila yg xbrape fairy ni ok laa cun la body pon hot kire mmg taste majoriti jantan kat lua sane la klau skali pandang laa kan.2 3 4 kali pandang baru la reject kot..tp si mak nye tu muke mmg cam maknyah mmg lain sgt la dgn zaman aku kenal die time kecik kecik dulu.bang nara ade buat entry baru laa comparison rohana jalil versi 90 an n 2000 an dgn si anak versi sekolah rendah, menengah, abis skolah……………pasti entry itu akan mengumpul pengomen terbanyak dalam sejarah beautiful nara

    0

    0
  103. kupukupu says:

    like mother like daughter FAKE!!!

    0

    0
  104. Z says:

    hahahhahahaha….klaka la bce komen2 korg ni sume…

    0

    0
  105. riena says:

    >mak lg over pd anak…muka pown dh chubby botox…kompom si anak 2 pown cucuk botox tp xnak ngaku…apala malangnyer dpt mak g2…sepatotnyer ajar anak yg baik2…nie mak lg seksi pd anak…bala…bala<……femes sbb imej seksi bkn sbb filem meletop or sora meletop!

    0

    0
  106. lalalulu says:

    si kila ni klu syum lebar nmpak gg mesti xlawa.. muke die muke ketat jerk.. muahaha

    0

    0
  107. Sakit Mata Tengok says:

    Aku tak paham la..minah ni dah berlakon ke? tak pernah dengar pun tup-tup duk sibuk tonggek sini sana…berbakat ke? or saja tumpang nama mak dia yang tak seberapa famous tu? kut ya pun Abg nara..mana ada cantiknya rohana jalil tu…bape umur budak ni? aku agak dah 26 gitu…

    0

    0
  108. elley says:

    cehh.. dulu muka rohana x macam ni, skrg terlebih sudah….

    0

    0
  109. Joe Labi says:

    Opps …. suntik dan suntik lagi. Kila ni 18 tahun, tapi gaya dan penampilan nampak ala 30-an. Nasiblah Labu…

    0

    0
  110. Macam2 kutukkan dan hinaan korang lemparkan untuk booth of them..better u all diamkan je..dosa xdpt.. ^_^

    Jom Join :
    Kelas Belajar Bahasa Korea

    0

    0
  111. zaza90 says:

    aritu tgok dia ni dlm Melodi… muLot ckit punye seksi..!! sekali cakap…buke mulut… gigi hampeh…!! FAILED…!!!

    0

    0
  112. putrione says:

    serius..muka rohana jalil nampak sgt “kebotox” kannya..(wahhh ayat ^_^)… mmg jauh berbeza dgn rohana jalil yg dulu..& deep from my heart…lebih cantik rohana jalil yg dulu berbanding yg sekarang..skrg ni cam jelikk jer tgok..yarrkkkk…….ampun2….tsangat lahhh xmenarikknya…..huhuhu…bukan debooommm tp dah kebaaabboooommm dah nie….eeeiii geliii

    0

    0
  113. meluat says:

    aku meluat dgn si tua x sedar diri ni..dlm paper dulu bile di tny knapa muke nmpk mcm kene otter, die ckp ni teknik solekan..adoi tlg la jgn bg statement yg mmandang rendah kt kite yg sama2 ade otak n mata ni.sape nk pcaya??sbb teknik solekan, bibir nmpk mcm kene sengat tebuan, kulit muke pn tegang mcm kene wax..plz la..yg si anak pn sama..mude lg dh suntik2 muke..kesan die xlama..tggu la msa tu awk xsmpt nk tua lg dh nmpk effect suntik2 tu….pastu kuar plak edition muke versi len n ckp la ayt rewind “ni kesan teknik solekan”…plz la…yg emaknye pn..adoi..dh la zmn awk tu dh blalu, lg nk cocok2…ape faedahnye??

    0

    0
  114. incek anon says:

    one word to describe,
    BURUK.

    T_T

    0

    0
  115. incek anon says:

    kasihan mereka

    0

    0
  116. Pembongkar_Rahsia says:

    PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE

    0

    0
  117. Lemon says:

    PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE

    0

    0
  118. petai jering keldas says:

    PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE

    0

    0
  119. mak orang says:

    kila PERSAN angelina jolie malaysia… kalo dah org melayu tu melayu gak le, makan sambal belacan

    0

    0
  120. gades says:

    bukan lawa pun due beranak ni..mekap je tebal 60 inci..
    dlm melodi kot xsilap aritu..cameraman zoom kt muke anknye..mak aii..menggerutu..lawa lagi kulit mak ni nokk..
    maknye pulak xsedo diri..rumah dah halau pergi dah..kubur dok pgil2..xsedo lagi diri..da mcam ape nth muke..monyang aku lagi lawa..asli gitu…

    0

    0
  121. labu labi says:

    mak datuk….

    0

    0
  122. dewi says:

    Mak aku cakap, rohana jalil ni xcantik pun masa mude dlu. jauh la klau nak banding dengan artis2 sezaman die. anak die tu lagi la. aku penah tengok gambar die masa umur 17 thn kat 1 website ni, hampir 80% berbeza drp yg skrg ni. paling obvious berbeza, dagu, bibir, hidung dan kulit. tp kalau kulit tu xherans sgt. byk produk bleh pakai. tp anggota tubuh tu yg mcm hmmm xtaula. rasanya die baru 19 kot.tp xkan boleh berubah gila muka drp gamba masa 17 thn tu kan?
    sah2 la cucuk. ingat kite2 ni bodoh ke? xtau beza cantik asli dgn cantik fake mcm ni.. terpulangla cik kak oi. kau menipu diri sendiri. cantik semata-mata nak tayang kt org. bersyukur jela dgn rupa yg Allah dh bagi. semua ciptaan Allah tu cantik.

    p/s: perasan x kilafairy ni kalau posing xsah kalau xmendada? taula boobs tu besar.

    0

    0
  123. haaaaa says:

    cantik ? *tangan di dada mata ke atas

    0

    0
  124. i am xoxo says:

    rohana jalil cantiks?? need lens adjustment? mau buat lasik Abg Nara?

    0

    0
  125. tasya says:

    cm make up artis (nyah) dng artis yg m.dptkan khidmat make up artis tersebut…. weiiii mak nyah lg lawa dri kot lah..plastik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  126. fmalique88 says:

    umur die nie xsilap baru 19 tahun kn? erm…. mcm org dah 30-an jek aku tgk… tumpang populariti dari mak die..kalo mak die xartis xde lah die dalam dunia seni nie… anak muda zaman skrg susah nak berusaha berpijak dgn kaki sendiri..sume nak harap org lain….

    0

    0
  127. Bukan ke baju gaun kaler hijau kebiruan tu pernah dipakai Fazura? Fazura pakai masa event green cheongsam baru2 ini. Saya tengok dia ni pun dah nak tiru gaya Fazura. Tp of course la kan takkan menjadi… Fazura is in her own class.. No one can caras. Ok, mulut memang tak boleh blah ye… Sgt nampak plastik… Cantik mulut dia yg sebelum cucuk. Seriously lot better. Yg sebelum cucuk tu comel je… Kecik mungil je mulut dia. Skarang memang nampak pelik… Haih tak fhm betul… Dah tersedia cantik tu pegi ubah lagi… Memang la betul, manusia ni takkan pernahnya nak bersyukur……………

    0

    0
  128. samudera biru says:

    ROHANA JALIL ni nama betul dia DARA BT JALIL kan…kesian dia kannn..bila dah usia senja jd semakin pelik..kita yg muda ni plak jd malu tgk dia.syukur pada Tuhan ibu2 kita di kg tak sepelik kak Dara..aminn..

    0

    0
  129. gadizs semasa says:

    mulut x ley bla d0w <<<<
    eeewwwwwwwwwwww ! !

    0

    0
  130. melati says:

    ABU Hurairah meriwayatkan Rasulullah (SAW)) bersabda:
    “Pada hari kiamat, umatku dipanggil dengan ghurram muhajjalin, kerana bekas wuduknya (yang bercahaya). Siapa yang mahu menambah ghurramnya, silalah lakukan,” (Hadis Riwayat Bukhari).
    “Sesiapa yang berwuduk (mahu mendapat) kesucian, Allah pasti menetapkan baginya dengan 10 kebaikan,” (Hadis Riwayat Abu Daud).

    Abu Hurairah meriwayatkan Rasulullah bersabda:

    “Seseorang sentiasa diang?gap seperti dalam keadaan solat asalkan dia tidak berhadas,” Seseorang bertanya, “Apakah erti hadas itu Abu Hurairah?”. “Buang angin,” jawab Abu Hurairah (Hadis Riwayat Bukhari).

    Humran bekas hamba Uthman bin Affan mengatakan Uthman bin Affan meminta sebaldi air bagi berwuduk. Dia menuangkan air itu ke tangannya dan membasuh tapak tangannya sebanyak tiga kali.

    Kemudian dia memasukkan tangan kanannya ke dalam air lalu berkumur-kumur dan membersihkan hidung, dan memasukkan air ke dalam hidung dan mengeluarkan air itu semula.

    Seterusnya dia membasuh mukanya tiga kali, membasuh dua tangannya hingga siku sebanyak tiga kali. Selepas itu dia berkata, Rasulullah berpesan, “sesiapa yang berwuduk sepertiku ini, kemudian solat (sunat wuduk) dua rakaat
    dengan khusyuk, pasti diampuni dosanya yang lalu,” (Hadis Riwayat Bukhari) – DIPETIK DARIPADA BUKU DIARI HIDUP RASULULLAH (SAW).

    0

    0
  131. Amier says:

    Berkenaan dengan lelaki yg meminati tentang fizikal wanita, Kalau tidak kerana dengan kecantikan rupa paras, ramai jugak mungkin tidak begitu memperdulikan berapa cantik pun bentuk badan.
    Kila Fairy mempunyai kedua-dua criteria ini.Dia memang cantik menarik tertarik kau memang DA BOMB!!

    0

    0
  132. leeza says:

    eeeeeee…..geli geleman tengok bibir si kila tuu……cam itik nak menyudu makan je…….terjuih….saje di buat2…..konon nak nampak seksi…..tapi seksa aku tengok……pegi daaaaa……

    0

    0
  133. ..dalam botol says:

    buat2 sexy…nyampah tengok…dahlaa angkat dada..nk tambah sexy….please laaa…

    22 xcantik pun..

    0

    0
  134. cun says:

    Cantik? ye mmg cantik…. aku bukak beautifulnara ni mmg semata nj tgk muka korang anak beranak je …..(tangan kat bahu, mate keatas, bibir mencebik meluat)…!!!!!!!!!

    0

    0
  135. entah ape2. says:

    PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE PALSU – FAKE

    mak dgn anak dh interfram bapak nye bile pulak nk posing dgn perpuan laen

    0

    0
  136. pak jabit says:

    mulut ming ming wonderpets lagi lawooo…
    x sior teman nengoknye…

    0

    0
  137. TELAGA BIRU says:

    aku penah tgk mak dia merengek-rengek minta duit raya kat tokey kosmetik(dah meninggal) dgn sorang lagi owner produk wanita…maluuuunyaaaa…dgn botox nya,padahal dalam poket kosonggg…gaya je lebih…kalo tak caya,korang tanya rohana jalil,betul tak dia penah merengek2 mcm budak kecik minta duit..uishhh,malunya aku..bab anak dia,1 komen je aku nak bagi,MACAM PONDAN !!!KAKAKAKKA….

    0

    0
  138. mira_lolipop says:

    Wahh.. Shantek la dia .. siyes wehh..

    *tangan di dada, mata keatas*

    0

    0
  139. anti fasha sandha says:

    weh..tlglah..xcntik lgsung ROHANA JALIL..mcm PONDAN bley x?HAHHA

    0

    0
  140. nj says:

    tolonglah!! angelina jolielah sgt!! tapi dah ghuper pondan kt bklg chokit aku tengok….tak caye malam ni cer tengok, cer tengok kt bklg cokit..

    0

    0
  141. mak limah says:

    molot anaknye tu mak tengok dah mcm molot donald duck,kahkahkahkahkahkahkah,,,,maafkan mak,lebih2 puleekkk :P

    0

    0
  142. lynn says:

    nympah aku tgk lips si kilafairy tu.. dh la mcm gedik je.

    0

    0
  143. rambo says:

    orang yang tak kenal rohana jalil sure akan cakap dia tu mak nyah…..orang yang tak pernah kenal mak kilafairy dan tak pernah tengok gambar remaja mesti akan cakap warna anak mata kilafairy cantik tapi tak ada pula cakap bibirnya seksi sebab seperti terlebih sudu dari kuah je,heheh

    0

    0
  144. opah kauuu... says:

    alah yang ada campuran mat saleh pun x der lah yang bibir tejueh cam gitu….sah2 lah cucuk…

    0

    0