Written by AbangNara | March 22nd, 2012

Wah. Makin popular pulak 2 orang yang pernah dikaitkan dengan penjaga gol kebangsaan Malaysia, Apek. Rasanya semua orang dah tahu yang Leuniey pernah dikaitkan mempunyai hubungan dengan Apek sementara Jejari Runcing pula adalah bekas tunang Apek. Kini kedua-dua gadis ini sudah pun menghiasi muka hadapan majalah.

apek leuniey jejari runcing

apek leuniey jejari runcing

Abang Nara menerima info ini daripada email yang dihantar oleh seorang pembaca. Abang Nara agak tertarik dengan kata-katanya seperti di bawah:-

Ingat tak lagi dengan Leuniey yg pernah dikaitkan pasal kisahnya putus tunang dengan Apek. Sekarang ni dia telah menjadi cover majalah Wanita walhal orang tidak kenal pun dengan dia sebelum ini.Artis lain mungkin belum tentu untuk menjadi cover majalah ini. Sebelum ini, bekas tunang Apek juga turut menjadi cover majalah Dara. Saya cadangkan sesiapa yg ingin menjadi popular , silalah tekel Apek.

Abang Nara hanya mampu tersenyum kambing membaca kata-kata si pengirim email ini. Ada benarnya jugak. Tak gitu? Kredit gambar kepada Forum Cari Harimau Malaya thread.

P.S: Muzium bawah laut terbesar di dunia.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

82 responses to Leuniey Dan Jejari Runcing Semakin Popular, Hiasi Muka Depan Majalah

  1. Lisa says:

    So???

    0

    0
  2. LOL says:

    kelasss hang Jah… cun lencun

    0

    0
  3. chinta hati says:

    dah mereka ada bakat jadik model..apa ada hal ye dak..

    lagipon..kaitan ngan apek tu mungkin kebetolan jer kot

    0

    0
  4. Anonymous says:

    biarla dah rezeki dia..

    0

    0
  5. chentalove says:

    cantikkkk….
    leuniey n jejari runcing sgt cantik…so, what do u think apex????

    0

    0
  6. shyra says:

    sgt kontroversi. teck dahlia ada jadi mane2 cover majalah x??

    0

    0
  7. am says:

    perlu ke tackel apex tu??hmmm.. akukah 1st?heeheh

    0

    0
  8. nakpopularjugaklacamni. says:

    harus berterima kasih kat apex sbb mempopularkan diorg2 nih.pffffttt

    0

    0
  9. tepong says:

    org media ni takdak idea sgt dah ke?

    0

    0
  10. itik says:

    dahlia teck hiasi majalah manga.. tunggguuuu…zaz…!

    0

    0
  11. blacktie says:

    tp dahlia teck tak jadi penghias muka majalah pon.. padahal dia kan model.. hahaha

    0

    0
  12. setiausaha dato says:

    glamer la sbb ada rupa..kalo tak cantik,ntah sapa nk ambik tahu pasal dia nih

    0

    0
  13. JEJARI KONTOT says:

    AKU TGK JEJARI RUNCING NI DAH MCM INA MAWI PUN ADE.GILER GLAMER

    0

    0
  14. aku kesah? says:

    2 yg dorg nak sebenarnye..dok sebok menyempit dlm hidup apek..abis adik beradik nk masuk paper..dpt glmer kan.

    0

    0
  15. loving says:

    lau dh namanye jejari runcing mst la cantek punya kan3x…..
    lau nye de rezeki x slh kn tuk tackle apex……
    btl3x?….

    0

    0
  16. ntah says:

    sebab cantik untuk jadi cover majalah, so orang amik la jadi cover.. cuba tak cantik, hmm orang tak heran pun.. hehehe

    0

    0
  17. alah di dahlia teck tu model kt klantan jer..dia femes sbb dia TECKLE apex..hahahah..tp si jejari ni idok ler cun mana..stock gf sblm apex glamer..dh glamer stock2 gini ler yg apex cari..ala2 model gituuuu..memula si teck model kt kg jer..pehtu si LEUNIEY ni up ckit aarr..msk magazine Wanita..pasni apex tngkap TYRA BANKS n ank2 didik dia plak…hahahahaha..bru international…

    0

    0
  18. adam gangs says:

    Leuniye tu boleh tahan la cun yg jejari x bape runcing tu alahai.. so so je.. pelik la sape kate cantik tu rabun jauh ke ape..huhu

    0

    0
  19. nadia says:

    xde mne2 magazine nk ambil dahlia teck jd cover magazine plak ke??????..hahahahah…=)

    0

    0
  20. sakit hatiku... says:

    elia jejari runcing tak cantik lah……buto ko mato korang tengok…..hahahaha….tapi memang btol kot apex yang popularkan dia…sbb bila dia da tak da ape ngn apex baru aku tengok dia punya blog…..kalo tak dia pun aku tak kenal….real..peace!!

    0

    0
  21. sedap pulak rempeyek kat pasar malam ni says:

    ada la jugak leuniey dgn jejari runcing jd cover mag… dahlia teckteck… ko hado? jd model kepok lekor cukupla… ahahha

    0

    0
  22. Anie says:

    semua kejadian dan ciptaan Allah telah dibentuk & dijadikan sesempurna mungkin tau… di mata Allah kita sama.. jgn cela ciptaan Allah ye kwn2… peace no war!

    0

    0
    • ein says:

      betul 1000% apa yang allah cipta semua nya sempurna, eeemmm artis je ke yang bleh jadi cover majalah yang bukan artis x boleh ea siaaan……

      0

      0
  23. rose says:

    Aq plik yg at kutuk elia 2.. Ati perempuan spe tau!!biar la dia nak kjr glemer ker ape sbb dye mgkn nk mgbt hti dye yg skit.. Aq x la ske dk nie tp sbb aq perempuan.. Cbe jd kt kt korang @ fmlykorang.. Ape x yg hrus dslhkn!!

    0

    0
  24. mixgirl says:

    saper kata jejari runcing x cantik….masing2 ada klebihan yg tsdiri…mgkin korang yg buta ati yg ckp dia x cantik….bkn kami yg buta mata, ok!!!
    sbb kita smua yg duk komen nie pn blm tentu cantik pd mata org lain….peace ;))

    0

    0
  25. jejari muncung says:

    cantek ke jejari runcing nye jari?

    0

    0
  26. Cantek ke x cantek ke sume tue ciptaan Allah…siape kite nak menafikan ciptaannye…
    lgpon, cantek ker x cantek ke, terpampang jugak muke dorg jadi covermagazine….. Nko ado??

    0

    0
  27. kasut says:

    dua2 pon gile glamer,cuba nk amk ksmpatan atas apa yg terjadi…..aku x sokong apex juga x skong depa dua org ni,spatutnya jd la low profile sket x yah sbuk2 nk jd cover….aku ada bca blog sijejari rncing nie cra tulisan dia cam mbangga dri pon ada…..

    0

    0
  28. filla says:

    klu dah make up sume pon bleh jd cantik..so xheran lah..

    0

    0
  29. bnara fanz says:

    biarla, dh rezeki diorg kat situ. mesti ada sebab Allah kurniakan rezeki diorg kat situ. rezeki kita di tempat lain. tp kalo pendapat aku muka leuniey ni muka komersil. mcm copy muka janet khoo pun ader, hehehe…korg kenal x janet khoo?

    0

    0
    • fatin says:

      Elok ker rezeki jd model..
      ..hukum tayang semua nie?
      Kalo jd moodel muslimah,berposing depan tukang ambik gmbr y lelaki mcm ner?
      Tukang ambik gmbr ppuan ok.
      Busana y dipakai ,tudung dipakai tutup dada ? Aurat kaki? Dll

      Tgk serikandi islam dlm sejarah, apa y wat ramai org islam y betul2 islam jadikan idola?
      Adakah paras rupa?
      Tidak…

      Tapi akhlak mereka..

      Apa org laki tgk?mata org laki tajam kalah pisau

      Fikir2kan..

      Mak ak penah larang adik ak jd model busana..
      Dia ckp nak lariskan bisness baju,tak semestinya manusia pakai nj tu supaya nmpk cantik..
      Pakai kn pakaian kt patung pun cantik..

      Maaf kalo ak ada wat org takpuas hati.

      0

      0
  30. what the? says:

    yeay dik jejari dah kurus .. cantik je kan begini .. sal apek tu letak tepila .. kisah lama lagipon .. hang teruihkan hidup ye .. aku sokong ..

    0

    0
    • ketua kelas says:

      jejeri dah kurus? ko biar betol? ko tau ke tak ni apa maksod kurus? maybe maksud kau kurus kat jari je la kot.

      pada korang yang dok kata, biar la la kat jari tu.. biar lah ini… dah la eh. kalau dr dulu jejari kurus tu low profile, takde berbaur riak.. orang takkan kutuk dia la weyy

      0

      0
  31. spice says:

    aku rase dalia teck plg loser. dah le apex da dump dia skang. so utk ahkak puake yg buat page ‘Belia Sokong Khairul Fahmy Che Mat dengan Dalia Teck’ kat fb bleh la tutup page tu. wat malu je haha
    siann dalia teck kah kah kah

    0

    0
    • lini says:

      dah break off ke? ada link dak?

      0

      0
      • anne says:

        lame da. bulan 1 gitu x lame lepas dalia teck buat besday party dia.
        kan ade kat twitter dalia teck meroyan skejap ritu.
        google je mesti ade org pastekan snapshot twitter beliau

        0

        0
  32. popopyeyeh says:

    elia ni stakat masok mjlh cmni ok la..
    kalau nk jd model mmg OUT.. body dia tlebih mantop.papapap.
    jd model blog dia sendiri dah ar..
    mcm xsesuai je cover majalah wanita mcmtu..
    buat la sopan sikit. sopan kan melambangkan ciri peribadi wanita..

    0

    0
  33. SD says:

    Sokong elia!

    0

    0
  34. NenekBurberry says:

    fofular sebab kes yang ntahhapa2….
    mcm ni pun boleh jadi cover majalah?
    nampak nau majalah kita mentaliti zero
    amiklah somebody yang berpersonaliti sikit…yang memberi faedah kepada negara ke apa ker…
    ini yang heboh gossip dgn si apek tu… what the fish!

    0

    0
    • popopyeyeh says:

      memang…ntah ape2.
      dah kurang kualiti..janji laku je..

      0

      0
      • Anonymous says:

        mmg stupidd…. semua yg berkontroversi dgn apek nk jadi artis..
        yg si pompuan tu semuaaa amek kesempatannn jadik cover majalah.. then gi hebohhhh satu kampong!
        lepas ni dpt tawaran jadi model product plak, jadi model iklan n so whatever.. artist instant wannabe is coming soon! effortless!

        0

        0
  35. nz says:

    pe2 bg aku ppuan btudung ttp nmpk cntik…teruskn penmpiln begitu jgn dh glmer nti tudung enth ke mane..dah rezeki die.dulu aku sokong ina naim, abby abadi dn skrg elia.ppuan xboleh tnjuk kalah dgn lelaki.

    0

    0
  36. Nur says:

    Pelik dgn majalah Nur ni. Kata polisi majalah tak mau ambil wanita yg hanya bertudung utk cover majalah. Mesti bertudung sentiasa! Tgklah si Leuniey tu. Apa dh jd ni Editor???

    0

    0
    • Hi Nur says:

      Hahahaha~ Ko ghairah sgt nk komen ke ape? Leuniey tu cover majalah WANITA la. i repeat…. WANITA.. #peace!

      0

      0
  37. Nurul Nurulz says:

    biar laa… tgk jer. depa pun manusia biasa. lantak pi la, nk glamer kaa… nk tunggang terbalik kaa…haaa…lantak! janji kita masing2 bahagia dgn life masing, sudaaa…

    0

    0
  38. minah says:

    oitt cik Nur..si Luniey tu jd cover tuk majalah wanita bknnya majalah NUR..cer tgk btol2..apadaa!

    0

    0
  39. meeradriana says:

    apa boleh buat..hmmmee..

    0

    0
  40. Lagubestbest says:

    Sh*t, fida watpe kat cover nur tue? Dia dah xreleven n semua orang xsuka fida.

    0

    0
  41. Reena says:

    Leuniey tu ok lah gak jd cover..at least ada substance..drpd jejari yg katanyer runcing tu..hmm..dahlia teck tu maybe akan dipanggil utk jd cover catalog bedak siam..apapun, tungguuuuuuu perkembangan selanjutnya.

    0

    0
  42. karipap karipap hangus says:

    LEUNIEY JAUH LG CANTIK THEN ELIA BUSUK TU,, SENYUM FAKE SBNAYE DIE FAKE GILE.. BUSUK HATI.. AKU KENAL DIE NI.. MSE KAT UITM SENIOR2 BYK X SUKE DIE. SB DIE SUKE CKP BESAR MCM BDN DIE JGAK.. KLU MSE APEK NK AMIK DIE, SBUK SUH SATU FAKULTI TRUN KONON NK FELING AWEK APEK.. NK TUMPANG GLAM!

    DLU LPS PUTUS TUNANG ,ELIA MEROYAN GILE! *klu apex dpt kwn dgn elia satu hari pun jd la kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn! feeling sgt uols!

    0

    0
  43. mawar says:

    erk..mati2 aku ingat Apek tu merujuk kepada Saiful Apek..baru nak kagum sebab Saiful Apek dapat jadi duta PUMA..huhu..aku salah sangka rupanye~

    0

    0
  44. […] Posted: 21 Mar 2012 09:19 PM PDT Wah. Makin popular pulak 2 orang yang pernah dikaitkan dengan penjaga gol kebangsaan Malaysia, Apek. Rasanya semua orang dah tahu yang Leuniey pernah dikaitkan mempunyai hubungan dengan Apek sementara Jejari Runcing pula adalah bekas tunang Apek. Kini kedua-dua gadis ini … Continue reading → […]

    0

    0
  45. apeeee?? yekeee?? says:

    betul ke butik tu si leuniey yg punye? bkn makcik dia punye ke?? leuniey tu dijadikan org utama utk perkembangkan butik makcik dia.. dia baru umur berapa dah ada butik sendiri tanpa any experience dah bukak butik lame?? tidak logik sama sekali.. ni semua kerja2 makcik dan pakcik leuniey… uhuuuuu!!! trust me la wey.. ni semua keji je..

    0

    0