Written by AbangNara | February 6th, 2014

Alolololo comelnya buah hati pengarang jantung si puteri sulung Leuniey Natasha dan Khairul Fahmi ini. Si comel ini telah pun diberikan nama Kayla Elyna. Cantik namanya. Pasti besar nanti akan secantik emaknya. Sekali pandang, Kayla seiras dengan wajah Apek. Orang kata baby girl kalau muka macam ayah besar nanti confirm cun melecun.

nama anak apek

Semoga Kayla Elayna membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah apabila dewasa kelak. Kepada Apek dan Leuniey, tahniah sekali lagi atas kehadiran cahaya mata anda. Selamat menjadi ibu dan ayah. Lagi beberapa gambar Kayla Elayna dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

nama anak apek

P.S: Anda semua dijemput hadir ke Seminar Usahawan Milenium akan diadakan pada 9 feb 2014 di dewan Astana Era Mewah, Paya Jaras. 150 peserta yang awal akan menerima cenderamata. Untuk maklumat lanjut anda boleh melayari www.janaincome.com.my atau Facebook Seminar Usahawan Milenium.

nama anak apek
nama anak apek
nama anak apek
nama anak apek
nama anak apek
nama anak apek
nama anak apek
nama anak apek
nama anak apek
nama anak apek

33 responses to Leuniey & Apek Namakan Anak Mereka Kayla Elayna

  1. cik makcik says:

    comel.tahniah!

    0

    0
    • Anonymous says:

      kayla/khayla = cantik..
      semoga pekertia anak dorang ni secantik namanya,,,
      bukan rupa je.
      Amin !

      0

      0
      • Olga says:

        mcm ala2 nama ank nabil je..
        Naira Mikayla…
        patern nama maknyah2 baru nak up!

        0

        0
        • Didi says:

          Alalala comelnya. Best kan dalam rumah ada baby? Masuk rumah je, ada bau barang2 baby mcm lotion and etc. bestnya!! :)) tahniah to leuniey and apek :)

          0

          0
        • Anonymous says:

          Olga pun nama pondan jgk… hi olga, ada masalah jiwa tak hari ni? jom share..

          0

          0
  2. Anonymous says:

    Kayla= cantik

    0

    0
  3. Anonymous says:

    eh.. eh.. name anak apek ni, ala2 nama jejariruncing la.. oooppppssss…. hehehe

    0

    0
  4. mat tajam says:

    cantik ank ko leuniey…ye lah..mak pun cantik opkoss ank akan cantik kan..kuasa Allah..dulu aku x bekenan nama kayla ni sebab macam nama produk kosmetik kan..ank buah aku sorang nama ni gak tp Qayla dok kat ngara omputih ..dari sebutan kosmetik lama2 terbekenan lak ngan nama ni..apa pun tahniah untuk leuniey n apek

    0

    0
  5. mat tajam says:

    cantik ank ko leuniey…ye lah..mak pun cantik opkoss ank akan cantik kan..kuasa Allah..dulu aku x bekenan nama kayla ni sebab macam nama produk kosmetik kan..ank buah aku sorang nama ni gak tp Qayla dok kat ngara omputih ..dari sebutan kosmetik lama2 aku tengok ramai yang letak nama ni kat anak

    0

    0
  6. mat tajam says:

    cantik ank ko leuniey…ye lah..mak pun cantik opkoss ank akan cantik kan..kuasa Allah..dulu aku x bekenan nama kayla ni sebab macam nama produk kosmetik kan..ank buah aku sorang nama ni gak tp Qayla dok kat ngara omputih ..dari sebutan kosmetik lama2 aku tengok ramai yang letak nama ni kat anak..
    harap xde kontroversi nama si kayla ni..kayla x salah mommyyyyyyyy!!!

    0

    0
  7. mat tajam says:

    cantik ank ko leuniey…ye lah..mak pun cantik opkoss ank akan cantik kan..kuasa Allah..dulu aku x bekenan nama kayla ni sebab macam nama produk kosmetik kan..ank buah aku sorang nama ni gak tp Qayla dok kat ngara omputih ..dari sebutan kosmetik lama2 aku tengok ramai yang letak nama ni kat anak..
    harap xde kontroversi nama si kayla ni..kesian ko nak!!! kayla x salah mommyyyyyyyy!!!

    0

    0
  8. mat tajam says:

    dulu aku x bekenan nama kayla ni sebab macam nama produk kosmetik kan..ank buah aku sorang nama ni gak tp Qayla dok kat ngara omputih ..dari sebutan kosmetik lama2 aku tengok ramai yang letak nama ni kat anak..
    harap xde kontroversi nama si kayla ni..kesian ko nak!!! kayla x salah mommyyyyyyyy!!!

    0

    0
  9. nad sengat says:

    MasyaAllah comel…tak sabar tunggu turn… :)

    0

    0
  10. abang yang tak bangang says:

    jangan gigi berlapis mcm apek sudah

    0

    0
  11. gigi taring says:

    abang yg xbangang…

    sedap mulut ckp cmtu.aku terasa la psl gigi aku berlapis..ade taring..ko ni mmg kan..ckp xpk prasaan org.grrrrrrrrrr..mcm ko tu perfect sgt..

    0

    0
  12. Olaf says:

    comelnya anak dia org ni…mata sepet le…ap pn tahniah ye apek n lee u ni…

    0

    0
  13. Inspektor says:

    Cer tgk hidung Kayla.. amboi mancung sungguh.. sbiji ikut hidup pak die.. confirm mlecun ni..

    0

    0
  14. no name says:

    kening tuh..kening tuh..lawaaaa…dh da shape…dh la gugurl..

    0

    0
  15. Anonymous says:

    apalah maksud nama tu agaknyakan dalam islam….ehmmmm

    0

    0
  16. peanut says:

    cam muka apek especially hidung tu.. tahniah.. moga jd anak yg solehah..

    0

    0
  17. Anon so famous says:

    dari dulu lagi dah agak nama produk kosmetik yg leuniy jual tu maybe nama bakal anak dia sebab anak dia kan girl.Tepat firasat aku.hehe..

    0

    0
  18. Nellysa says:

    Congrats to both of you dapat princess cecomel ni :) -peace-

    0

    0
  19. minah jambu merah biru says:

    kembang Nye idong anak u ni apekkkkkkkkkkk picit2 la sikit kasi dia manconggggggggg ! jangan picit kuat2 ..hari2 pagi picit pelan2 pasal dari umr gini tulang maseh lagi lembottttt……jangan sampai bila dia dh besar nanti dia buat idonggggggggggg u baru tau ehhhhhhhhhhh !!

    0

    0
  20. ac di mana says:

    apek lpas kahwin tros performance jtuh die perform atas katil kot…

    0

    0
  21. patek pilip says:

    retis kalau pilih nama anak tak hengat. ada yang secantik nama nya ada yang disebalik nya. semoga membesar menjadi anak yg soleh dn solehah.

    0

    0