Written by AbangNara | March 7th, 2010

leez af4

Berita baik kepada lelaki-lelaki solo di luar sana. Leez AF4 kini telah single. Rupa-rupanya dah hampir setahun Leez clash dengan buah hatinya, Zizan Raja Lawak. Paling menyedihkan, Leez tak diberitahu apa sebab musabab punca perpisahan mereka.

[note]Memang saya sendiri tidak tahu apakah punca sebenar disebalik perpisahan saya dengan Zizan. Dia tinggalkan saya begitu saja, tak cakap apa-apa.[/note]

Macam-macam spekulasi yang keluar tentang punca perpisahan diorang. Ada yang kata mak Zizan nie tak suka kat Leez. Bukan taste mak dia lah kot. Tapi kalau kami jadi Zizan, memang agak malulah sebab agak tak macho cara dia nak clash nie. Sepatutnya kena jadi gentleman.

Nasihat kami, face to face jerlah. Konfrontasi berdua. Bagitau asal nak clash. Baru semua orang yang terlibat tak dendam sana sini. Ini tengok habis kisah cinta anda dijaja ke sana ke mari. Drop own water face only. Tak gitu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

63 responses to Leez AF 4 Digantung Tak Bertali Oleh Zizan Raja Lawak

  1. [email protected] says:

    1st?pape jela diorg ni

    0
    0
  2. Danial says:

    oh..gitu ke…
    ada la sebab musababnye tu…huhu

    0
    0
  3. ViZard8 says:

    lawa leez ni.. kasi aku je la

    0
    0
    • Ryta says:

      Leez bukan anak patung yg nak dikasi2 maa. Tryla ngorat dia wei…kan dah solo tu…
      Kalau dapat, aku belanja ko mkn! hehehe

      0
      0
  4. Lolcats says:

    entahler yop…..

    0
    0
  5. ViZard8 says:

    ngorat kau je la ryta ^_^

    0
    0
    • Ryta says:

      Amboi3! Dahtu kalau ko ngorat aku, saper nak banje ko makan lak? Aku banje ko mkn kalau ko dapat ngorat Leez jek! huhuhu…

      0
      0
  6. Ryta says:

    Banyakkan bersabar ye Leez. Kalau dah camtu citernya, anggaplah korang berdua mmg dah takde jodoh lagi. Sebagai saudara sesama Islam, saya doakan masing2 berjumpa dgn psgn yg sesuai. Kalau bercinta bagai nak rak pun, lepas nikah pastu bercerai berai, lagi haru dibuatnya!

    0
    0
  7. ViZard8 says:

    soul mate kau org lain kot leez, bwk sabo2 la byk2 ye cek..

    0
    0
    • taktahu says:

      aah leez…xde jodoh la kot…xpe…u cantik…zizan x hencem pon..cr len je..heheh

      0
      0
  8. Amber says:

    Helo, da nak setahun kena tinggal… move on je la… orang da tak nak… nak tunggu apa?

    0
    0
  9. sha sha says:

    ZIZAN PON BUKAN ENSEM….APE SUSAH SUSAH….CARIK AJER LAIN…HEK HEK….TOK SAH TUNGGU LAKI….NANTI TUA AR KLAU MENANTI…UAHUAHUA….IKUT MCM I….PUTUS SORG CARIK LAIN….KIKIKIKI

    0
    0
  10. ViZard8 says:

    uish2 sha2 sempoi pemikiran mu, like u ^_^

    0
    0
  11. zoey says:

    iyelah…..kesian kat Leez….jahat betoi lar laki2 zaman sekarang nie………………

    0
    0
  12. pinkapplejuice says:

    resam dunia artis, bila dh clash baru nak kecoh2….

    0
    0
  13. ViZard8 says:

    to zoey : ade gak laki yg baik, x insurans tol mulut ckp cam2, ish2 + kite x tau cite di sblk tabir..so jgn wat assumtion yg bkn2

    0
    0
  14. Zaza Muhammad says:

    oloss.. stakat kapel tu, bknnye nikah lai smpi tahap gantung x bertali… klu org xsuke kite, kite pun blah le, wakpe nk tnggu2 pk2 punca mslh… move on je… be happy and positive!

    0
    0
    • TD 2007 says:

      setuju sgt…setakat kapel dh nk kecoh…kalau wartawan tanye bercinta xnk ngaku lak..dh putus SETAHUN baru nk heboh..

      0
      0
    • sha sha says:

      BETUL….BETUL…..IDUP NIH KLAU TERLALU SETIA NGAN CINTA MERANA BADAN….DAH KAWEN TAKPER LAA SETIA NGAN SUAMI…..CINTA BELOM KAWEN TUH BUKAN CINTA SEJATI….CINTA SEJATI TUH KAT SUAMI KITA,,…..PILIH SUAMI YG MENDORONG KITE MENDEKATI ALLAH S.W.T. JANGAN YG MENYESATKAN….HAK HAK HAK….JGN CARI SUAMI YG ASIK NAK BERPOYA POYA AND MATA KERANJANG….BAB AGAMA TAK TAHU BIMBING ISTERI…..KESIAN DAPAT SUAMI MCM TUH…SATU LAGI YG ASIK MATERIALISTIK…KEJAR KEKAYAAN DUNIA SAMPAI TINGGAL AGAMA…..PANJANG PLAK AKU BERCELOTEH

      0
      0
  15. eyriqazz says:

    la,ingatkan zizan dah kahwin

    0
    0
  16. mario says:

    kategori cantik la jugak leez ni… tp kesian ek kena tgal gtu je.. klu aku pun frust menonggeng…

    0
    0
  17. mizzmind says:

    cmon la leez life must go on…watpe igt kisah lame tu

    0
    0
  18. Miss_hujan says:

    dasar jantan..Mmg mcm gNi ..X paham haku..

    0
    0
  19. ViZard8 says:

    go leez, aja2 fighting

    0
    0
  20. jack sparrow says:

    lorh kn ke c leez neh udah kapel ngn dak ganu..muke pun ala2 zizan..tp bkn zizan..hehe dh mmg taste leez neh gtu kot~

    0
    0
  21. serai_patah says:

    dh lama la serai tau diaowg nie dh ptus..
    pas d bawah ketiak isteri abih..x lama pas 2 dia owg dh ptus..cuma x taw sebab musabab…

    0
    0
  22. bernama says:

    hmmm banyak lelaki jenis mcm ni..klu nk putus ..terus terang jela..jgn biar org bazir masa tggu ko zizan..b.o.d.o btl lelaki mcm ni.ada emas kot dlm mulut..tak nk bckp.bisu..aku cukup menyampah org mcm ni..ape nyer laki …menyusahkan org.

    0
    0
  23. pening says:

    Mcmla c Leez N Zizan ni da kawin je..siap gantung x bertali, hehe..dahla Leez, kalau c Zizan x sudi dgn kau..ramai lg kat luar sne tu yg nakkan kau n lg bagus dr Zizan tu…sbr jela…

    0
    0
  24. hantupensil says:

    eleh..artis.. mesti propa jek lebeh nih…huhuh

    0
    0
  25. Yanie says:

    dh lama kn clash..wktu clash dl zizan bgtau masig2 nk tumpukan phatian pd ms dpn dl..xnk cintan cintun dl smpai dh bina nama..rsnyer leez snd jwb bnd sm.lps stahun dh lain plak statement leez.

    0
    0
  26. lan kongkang says:

    leez ni dah tk brapa kluar kat tv dah skang ni..
    dia bukak balik citer2 camni,baru saham dia naik balik kot..

    0
    0
  27. BumbleBee says:

    aduih…kapel pun bagai nk rak tunggu…let go n move on je la… kechohh aaa~

    0
    0
  28. steam says:

    cntik leez nie… :D

    0
    0
  29. Duniaku says:

    Come to daddy! wkakakaka

    0
    0
  30. Dysebel81 says:

    aku dah rasa dah camana yang leez rasa. dulu sebab org tua ex aku tak suka, last2 ex aku senyap gitu je. bila aku dah couple ngan org lain, dia muncul balik & bagitau kuarge dia tak restui kitorang hanya kerana perbezaan negeri. now syukur aku dah pun bahagia ngan suami aku yang tercinta yang kuarge menerima aku seadanya walaupun suami aku & ex berasal dari negeri yang sama. nampak la kuarge ex aku sungguh tak open-minded. tapi aku tak tau la kes zizan ngan leez ni perbezaan negeri…sapa yang membezakan negeri ni sebenarnya FIKIRAN KOLOT!

    0
    0
  31. wiyah says:

    idup kita ni bkn psl cinta je kita nk pk…kdg2 punye la frust putus cinta mcm kita ni xda spe2 kat dunia ni…sedangkn mak ayah kita tu la yg patut kita syg n jaga hati diorg….JUZ MOVE ON N B POSITIVE! ;)

    0
    0
  32. Yanie says:

    Dl sm2 clash sbb nak bg komitmen bina nama dl..bila zizan je yg naik, leez xnaik2, nk tumpg skaki nama zizan la 2 biar org ingt kat dia..silp hariblan dpt byk job.artis2..mcm2 hal..

    0
    0
  33. Piston Pecah says:

    cumel tuh dia nie ek…dari awal akademi fantasia lagi…mereka berdua saja yang tahu kenapa dan mengapa..hihi

    0
    0
  34. tumpang sekaki says:

    setakat si Zizan tu apa kelas… takde masa depan… baik Leez cari yg lebih baik…

    0
    0
  35. hamba Allah says:

    “Wahai anakku Fatimah! Adapun perempuan-perempuan yang akan digantung rambutnya hingga mendidih otaknya dalam neraka adalah mereka itu di dunia tidak mahu menutup rambutnya daripada dilihat oleh lelaki yang bukan mahramnya.”

    Hadis riwayat Bukhari dan Muslim.

    0
    0
  36. sam says:

    lawa tu

    0
    0
  37. budak chumil says:

    mmg xsngke lak si zizan leh tinnglkn dak leez cm 2 jer..
    tgk zizan 2 ok jer…??
    tp die kne gak hormat gak kptusan yg mak die ttp kn..pape pon…aku da de can…hhhihi…jgn marahh

    0
    0
  38. virGiN says:

    pErrhhh..
    aLaU aQ Lah Jdi si zizaN..
    XNk yOp ptUz dOh..!!!!
    Tpy syaNg aQ GirLzzZZ…
    hUk3…!!!,,
    Da La si LeEz NiE cUn,caNTik…
    Bgi aQ smEr aD LahhhhhHHh…
    rUgi gLer aQ ckP aT zizaN..!!!
    mYbY ptUz jLaN tErbaEk bGi dOwG kOrwT..
    kTa mnEr TaU …,,.,..

    0
    0
  39. hakim says:

    sy sedia menjadi pengganti … lagi pun sy pun single spt Leez

    0
    0
  40. eh cantik macam tu tak nak?

    “aku bukan cari yg cantik hanya pada wajah”

    Yg cantik macam ni berlambak aku boleh cari…

    0
    0
  41. ani says:

    zizan tak enxom pun….ape nak heran

    0
    0
  42. ani says:

    zizan tak ensom ape nak heran….

    0
    0
  43. Aku pun tak tau apa kurangnya leez ni yang zizan dok tak layan..maybe ada masalah mata zizan ni kot haha..

    0
    0
  44. aimisalehin bn md khir says:

    kesian leez bila leez putus cinta aku teingt kan aruah sahabat ku sebelum dia meninggal dunia kisah nya bemula dari sini sahabat ku menyuruh ku berjumpa untuk beritahu yang sahabat ku suka pada nya keesokkan hari nya sahabat ku menagis kerna lelaki itu mahu putus cinta dari dia tanpa beritahu aku terkenang kenangkan pada nya sampai hari ini

    0
    0
    • aimisalehin bn md khir says:

      sya harap leez janganlah menagis seperti sahabat ku apa bila lelaki sekarang tidak pandang mata sampai ke hati mu aku tahu apa leez mahu aku saja yang tahu dan paham isi hati seorang wanita seperti mu maksud nya kasih dan sayang belaian perhatian dari lelaki terhadap mu kalau boleh jangan lah menagis kerna lelaki di sebab kan lelaki sahabt ku meningal dunia sekarang aku terpaksa aku hidup dalam kesunyian tanpanya kalau leez jadi pengganti sahabat sya boleh juga sya berkonsi masaalah kita bersama

      0
      0
  45. The new mam says:

    Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

    0
    0
  46. An interesting dialogue is worth comment. I think that it’s best to write more on this topic, it may not be a taboo subject however typically people are not enough to talk on such topics. To the next. Cheers

    0
    0