Written by AbangNara | January 1st, 2014

Berita yang agak mengejutkan dunia Kpop telah pun terjadi pada hari pertama tahun 2014. Lee Seung Gi telah pun disahkan sedang bercinta dengan salah seorang ahli kumpulan SNSD/Girl’s Generation iaitu Yoona. Abang Nara pasti ramai jejaka yang kecewa dengan berita ini kerana Yoona sememangnya antara ahli SNSD yang paling comel, cute dan menawan.

yoona dan lee seung gi bercinta

Dilaporkan bahawa mereka berdua mula bertemu sesama sendiri sejak September 2013. Mereka juga didapati telah ber”dating” di Han River setelah kepulangan Lee Seung Gi dari Jepun. Kedua-dua agensi yang mewakili selebriti ini telah mengesahkan status percintaan Lee Seung Gi dan Yoona dalam kenyataan masing-masing.

yoona dan lee seung gi bercinta

Untunglah Lee Seung Gi dapat awek cute dan comel seperti Yoona. Semoga anda berdua berbahagia. Kepada para peminat kedua-dua selebriti ini, doakanlah agar hubungan mereka berpanjangan sehingga ke hari perkahwinan. Tahniah!!!

41 responses to Lee Seung Gi & Yoona SNSD Sah Bercinta

  1. nanu says:

    how cute!!!!! luv them

    0

    0
  2. kpoplover says:

    lee seung gi mmg minat giler kat yoona. ada dalam starking x silap. minat sangat2. yess! akhirnyaa

    0

    0
  3. minah_jambu_gourges says:

    heran pown tarak…

    0

    0
  4. garden29 says:

    tahniah Seunggi and Yoona, Wishing ‘Cinderella Date Couple’ an everlasting love…

    0

    0
  5. adaakukesah says:

    bila difikir2kan balik, comel pulak tengok seunggi oppa & yoona unnie.
    kekeke gwiyeo yoongie couple ~ ^^

    0

    0
  6. amirnawawi says:

    Yoona ni la kan antara artis korea yang paling ori. Tanpa pembedahan plastik bagai tu kan?

    0

    0
  7. minah jambu merah biru says:

    #$#@#$%&%$#@&@# !! huh bwekk !!

    0

    0
  8. celina says:

    wow!!! seung gi akhirnya dpt yoona yg dye dh mnat bertahun2..dlm strong heart pn dh nmpk diaorg sling myukai cme seung gi slow ckit nk brtindak..skrg bru jdi..dh 4 bln pn dating..dua2 high profile artis kt korea yg xde skandal..mmg dterima oleh pminat la..

    0

    0
    • yoona + seung gi = yoongi says:

      ye ker Seungi Gi slow skit bab2 ni ??
      ntah2 Yoona dulu pergi ngorat Seungi Gi….kekeke, sepadan sgt lah..dua2 muda, single, yg penting tak ada kontroversi, aku suka couple ni

      0

      0
  9. ana says:

    ahhh jealousnye!. <3 lee seung gi oppa <3

    0

    0
  10. serene says:

    WHO CARES………………

    0

    0
  11. KT Pari says:

    SAPE NI??? Tak de cerita artis2 kita ke……..boringnya.

    0

    0
    • nanonano says:

      lerr…..90% citer dalam BN ni sume citer artis2 kita…….stakat 1 pos pasal artis kpop rasanyer takde masalah pun

      0

      0
  12. Anonymous says:

    lorr ingtkn dgn jang geun suk…

    0

    0
  13. antiSNSD says:

    Why Seunggi why? T_T

    0

    0
  14. natasharedx says:

    im so happy for them! rs cm aku plak yg couple ngn seungi..dua2 aku suka..hopefully they will live happily ever after!hrp2 dorang blh blkon sama..mesti comel!!!

    0

    0
  15. aku says:

    aku nak m0nday c0uple ditayangkan disini….

    0

    0
  16. Diamond says:

    Wahhhhhh! Berita yang baik! Saya kurang minat Kpop tapi tersangat sangat suka variety shows Korea. Dapat tau mengenai Yoona dan Seung Gi pun dari Strong Heart dulu.

    Korean couple yang sangat2 padan, kedua2 nya mempunyai imej yang bersih, muka pun original (takde pembedahan plastik). Dan both very lucky! Yoona bertuah kerana dapat Seung Gi dan Seung Gi bertuah kerana dapat Yoona!

    0

    0
  17. Lemau says:

    Muka plastik? Muka ori kot Yoona ni.

    0

    0
  18. Gumiho says:

    frust kita baca news ni.
    Nasin si taecyeon masih single.
    Aum Aummmm

    0

    0
  19. […] Lee Seung Gi & Yoona SNSD Sah Bercinta (36) […]

    0

    0
  20. Ainuni:-) says:

    Memang sesuai la diorang ni.terbaik laaa;-)

    0

    0
  21. jesica says:

    Diorang memang secocok sweet siot

    0

    0
  22. MEYRISCA says:

    yoona unnie cocok sama lee seung gi oppa,,, x kisah la hensem ke tak hensem yang penting hatinya ,,, bukan mukanya ,,, kalian semua tu jealous yoona kan cantik comel tak macam kalian semua la,,, yoona dan lee seung gi cocok banget,, yoona tu tak buat plastic surgery okey,,, bodoh ,,, semua orang yang tak suka yoona dengan lee seung gi niy,, bodoh ,, sial lagii,,, x sdar diri ,,, klau x suke x pyah la comment kali,, pasangan yang serasi

    0

    0
  23. […] Lee Seung Gi & Yoona SNSD Sah Bercinta (40) […]

    0

    0