Written by AbangNara | March 24th, 2015

Berita sedih untuk peminat dunia Kpop terutamanya mereka yang menaruh hati kepada Lee Min Ho dan Suzy dari kumpulan Miss A. Mereka berdua telah disahkan sedang bercinta selepas gambar kedua-duanya ber’dating’ di London tersebar. Syarikat pengurusan Lee Min Ho dan Suzy iaitu JYP Entertainment dan Star House Entertainment telah tampil membuat kenyataan mengesahkan percintaan ini. Sila menangis beramai-ramai.
lee min ho dan suzy bercinta Untuk makluman, percintaan Lee Min Ho dan Suzy baru sahaja mencecah usia 1 bulan. Kira baru sahaja bermulalah. Lee Min Ho didapati telah terbang dari Paris selepas selesai sesi penggambaran untuk bertemu dengan Suzy di London. Kedua-duanya telah dirakamkan bertemu di London dan menghabiskan masa bersama-sama selama 3 hari.
lee min ho dan suzy bercinta
Tahniah diucapkan kepada pasangan ini. Memang sama cantik dan sama padan. Semoga percintaan ini akan berkekalan sehingga ke jinjang pelamin. Tahniah!!!

lee min ho dan suzy bercintaP.S: Sebelum GST tiba pada 1 April ini, MisClaire kini sedang mengadakan promosi jualan pre-GST untuk kesemua produk mereka. Diskaun sehingga 80%. Namun promosi ini hanya untuk 3 hari sahaja iaitu bermula 24 Mac (hari ini) sehingga 26 Mac (Khamis). Silalah bersegera untuk dapatkan diskaun menarik ini. Jangan lupa layari www.misclaire.com, LIKE Facebook Misclaire dan follow Instagram MisClaire untuk melihat koleksi pakaian mereka.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

12 responses to Lee Min Ho & Suzy Miss A Sah Bercinta

  1. Madu Suzy Bae says:

    Lee Min Ho curangg T.T

    0

    0
    • Anonymous says:

      SANGAT PADAN.
      KEDUA-DUANYA HOT STUFF INDUSTRI HIBURAN KOREA.

      0

      0
    • black!! says:

      Memang la sama padan coz kedua2nya kategori plastik!

      0

      0
      • Anonymous says:

        woiii kalau bodoh jangan tunjuk sangat. nak mengomen, tengok fakta.
        suzy tu korean yg cantik. dari budak lg mmng dah cantik. dia start pun masa masih bersekolah. artis lain buat plastik surgery, habis semua artis lain ko tuduh.

        0

        0
  2. Zzzz says:

    Sejak bila lee min ho jdik retis Malaysia ? –‘ Katanya blog utk gosip retis malaysia

    0

    0
  3. Anonymous says:

    melepas….

    0

    0
  4. gelisahmimpi says:

    biyadap betul ayat “sila menangis beramai ramai tu ye” kihkihkih berkejaran bintang dilautannnnn terus mak feeling frust

    0

    0
  5. pelik says:

    erkk..dorg kawin pun ade naik pelamin ke..?hahaha..joking only

    0

    0
  6. HeeSu says:

    YEAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SECOCOK SNGT!!!!!!!

    0

    0
  7. bijan says:

    suzi ni xdak la lawa mana pon..sbb dia korea ja n kita dah ada mindset yg retis korea ni lawa2..padahal muka dia cam muka cina malaysia ja..eh! org cina kat malaysia lg cntik dr dia..

    0

    0
  8. N says:

    suzy tak cantik. tp dia comel. bila tak senyum pun nampak manis.

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Cemburu lah tu korang kuikuikui..

    0

    0