Written by AbangNara | October 20th, 2014

Ya kalau sebelum ini Ji Seok Jin, Song Ji Hyo, Ha Ha dan Kim Jong Kook telah mengesahkan kehadiran mereka ke Malaysia pada 1 November ini, kali ini seorang lagi ahli Running Man akan turut sama menyertai mereka. Lee Kwang Soo yang turut dikenali sebagai Prince of Asia di kalangan peminat Running Man akan bersama rakan-rakannya yang lain menghiburkan para peminat tanah air di Stadium Negara tidak lama lagi.

runningman lee kwang soo

Kehadiran Lee Kwang Soo ini pastinya akan memeriahkan lagi konsert Running Man kali kedua di Malaysia ini. Dibawakan khas oleh Hotlink, tiket-tiket bermula daripada RM199 sehingga RM729 boleh dibeli di TicketCharge. Pastinya kehadiran Lee Kwang Soo ini akan menyebabkan tiket laris dijual seperti pisang goreng cheese.

runningman lee kwang soo

Kepada anda yang mengakui peminat setia Running Man, inilah peluang anda untuk bersemuka dengan mereka secara ‘live’. Jangan lepaskan peluang ini. Kepada Lee Kwang Soo, terima kasih kerana sudi hadir ke Malaysia sekali lagi. Anda memang best!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

37 responses to Lee Kwang Soo Akan Turut Sertai 4 Lagi Rakan Running Man Ke Malaysia

  1. Ms.Gurly says:

    wahhhhh..best nya Lee Kwang Soo datang….jauh lahhhhh………….. :-( :-( :-(

    0

    0
    • One Direction says:

      cina tokpek ni kau sanjung..bodohnya, lupa kpop fans mana ada yang cerdik..semua nya bodoh2

      0

      0
      • ina yg cantek says:

        ko pun ape kurangnye… oopss!!

        0

        0
      • lolol says:

        kau pn sme je bodoh..sanjung sgt one direction tu

        0

        0
      • Ms.Gurly says:

        laaaaaa….1D ni meroyan kot tak coz tak puja retis pujaan dia…. helllooooo…aku bukan sanjung pun artis2 ni baik luar negara or dlm… tp kalo gameshow esp. RM mmg aku tengok .. tak menensenkan diri..dr ko memuja 1D tu bagus ko dgr zikir2 taubat ker…kasi suci sikit hati dan perasaan . n minta taubat lah byk kat Tuhan kau tu… Islam ker… .

        0

        0
      • KS says:

        Cina kepala hotak kau!!
        Aku ni bkn peminat kpop tapi aku hanya lah peminat Running Man.
        Kau kalau kau tgk RM ni sumpah aku berani kerat jari kau akan melekat depan tv or online show dorang tiap2 minggu.
        Tp org mcm kau yg mmg xde perasaan dan set dalam kepala hotak benci kpop aku tunjuk kau show yg tahap lg best dari RM pon pale hotak kau yg xleh berfungsi tu akan tetap cakap tak best dan kutuk jgk. Suka orang lah nk minat sape pun. Kau xyah nk sibuk dan kutuk2 leh tak. Dunia ni nmpk makin tua dan sampai ke penghujung nye bila ada org mcm kau yang tak reti nak menghormati apa yg org lain suke dan minat.

        0

        0
        • Pandan says:

          kenapa lah orang minat dengan show macam ni.?
          tak kelakar lanngsung.bosan ada lah.
          tengok kat tv2 kalau mute sound..confirm orang ingat cina.

          0

          0
    • One Direction says:

      plasticccccccccccccccccccc

      0

      0
      • Who's Your Daddy says:

        Laki dlm RM ni mostly ori kot, tgk muka pon dh tau hahaha.. Yg pompuan pulak 90% kompom plastic.

        0

        0
  2. One Direction says:

    apa yang best sangat tokpek ni ??????
    dah lah pendek, asian muka hodohhhhh !!!!!!!!!!!!!!!!!1

    0

    0
    • giraffe says:

      kekeke dia 190cm la. kalau kau x sebut pendek aku stuju dah

      0

      0
      • One Direction says:

        maksud aku “batang” dia lah pendekkk, puak2 sepit ni memang pendek punya.

        0

        0
        • ina luv u says:

          watpe pnjang kalo gay… oopss!!

          0

          0
        • One Direction Bodoh says:

          kau tu pn asian jgk bodoh..nk ckp asian hodoh bagai..kau pn muke hodoh jgk jgn lupe..sme bodoh jgk kau ni sbb sanjung sgt one direction tu..tawu pulak batang die pnjg ke pendek

          0

          0
    • One Direction Bodoh says:

      kau tu pun asian jugak bodoh…dok ckp asian hodoh bagai..ko pn sme bodoh jgk sbb sanjung sgt one direction tu…tawu pulak batang die pnjg ke pendek

      0

      0
  3. abc says:

    saksikan LKS sbg kwangavatar pada jumaat channel 393

    0

    0
  4. Anonymous says:

    pergi mampos lah korea fans…..sila jilat jubur korea banyak2, tak sedar diri muka melayuuu

    0

    0
    • av says:

      bahasa..mak ayah ajar ke dik?

      0

      0
    • hmmmmm says:

      Jadi, kalau muka melayu, tak boleh minat cerita / variety show korea, jepun, bollywood, hollywood??
      Sila perbetulkan mentaliti dan perindahkan personaliti anda ye anon

      0

      0
  5. runningmanfan says:

    untuk pgetahuan dorang nie bkan kpop dowang nie wat game show yang bg ak mmg tebaeeekk klu time tgah seedih tgok game show mmg lawak hbis sbelum nak ckap sesuatu nilai dlu program baru nak kata..apa pun gameshow running man mmg tbaeeekkk

    0

    0
    • larra says:

      betol tu..aku sokong komen ko ni! bile tgk running man tu hati tengah sedih pn bleh tukar jd happy! huhuu

      0

      0
    • RunningMAnLOver says:

      betul.. aku xminat pun tgk cite2 korean.. tp aku suke game show dorg… running man game show mmg terbaek… xplastik.. happy je tgk.. lg2 gelagat kwangsoo n jaesoek….

      0

      0
  6. jd says:

    nak kutuk pon biar la up to date sikit. puih. aku bukan minat kpop pon aku minat running man jek. yg mengutuk kaw2 tu lg bodoh sbb xtaw pape. kuakua.

    p/s abg nara. mcm si zirafah ni taw n paham ape bang nara ckp hekhek

    0

    0
    • One Direction says:

      kau ingat aku tak tahu…artis kpop gay selalu dijemput ke program ni. Tu bermakna secara automatik kau layan kpop jugak. Aku dah lama dah benci program gay ni..!!!!!!!!!!!!!!!!

      0

      0
      • ina nina says:

        one direction tuh bkan gay kew?? siap dh ngaku lgi.. oopss

        0

        0
        • One Direction says:

          hellooo….my 1D ada girlfriend.
          bukan macam kpop pakai eyeliner, jantan pakai eyeliner erk ?
          so gay.

          0

          0
        • Ko diam la 1D says:

          ko x prabih ngn gay ko tuh… pigi maen jauh2 la 1D bodo, RM ko kte gay nmpk sgt ko x penah tgk pon show ni kn.. even klu guest dye gay as u say la yg ko dok caci2 program ni apehal bodo.. baek diam klu bodo, nmpk sgt k’bodohan ko tu..gi skola bljr, ni x b’gaul ngn gay=gay+bodo=pikir pendek, pnjang org laen.. wt malu melayu je ade kaum narrow minded cm ko ni.. sila terjun skycrapper yer !!

          0

          0
      • APE DAA says:

        eh..ko macam mengikuti je program ni..siap tau sape dijemput bagai…tu secara otometik ko pun pernah terjebak dengan dunia gay tu..tp aku rasa one direction tu lagi lebih gay nye…da la tak femes..harapkan fans haprak macam ko yang reti mengutuk orang je…tp thanks to u,kalau tak sebab ko guna nickname ni,aku tak ingat pun one direction tu wujud..

        p/s : aku tak minat kpop,tp aku minat gila running man berbanding program realiti malaysia yang sendu macam liga lawak superstar tu…tak mencabar langsung..

        0

        0
      • So, kau nak bagitahu yang kau sebenarnya tengok jugak Running man? Sbb tu kau tahu artis kpop dijemput untuk program neh. Alahai, bodoh kau neh tak dapat dibendung lagi. Tak suka baik diam, bodoh tu simpan2 sikit, jangan tunjuk sangat, jangan buat orang benci.

        0

        0
  7. ina yg hot says:

    one direction?? gay?? ewww!!! oopss

    0

    0
  8. x-klasmate Harry Style says:

    at least artis korea bergaya2..makeup..plastic surgery,tp kalau dlm variety show diorang lasak…dlm running man,law of the jungle,cool kidz,2D1N..semua tough2 n bersukan ..n jarang tengok drama korea yg mempotray watak pondan dan gay..

    Band Bromance: The 8 Gayest Things About One Direction
    mereka suka menayangkan aksi2 1.ASS GRAB 2.CROTCH GRAB 3.GROUP HUG 4.SMOOCHING 5.NIPPLE TWEAKING 6.CANDY-THONG NIBBLING 7.SNUGGLING 8.BALLROOM DANCING

    encik one direction..lainkali tolong bukak tabloid2 n blog2 gossip dr barat jugak yea untuk research kumpulan kegemaran awak tu…takkan tak pandai baca English kowttt

    sy minat kat drama2 korea n variety korea ..tengok TV jer…taklah sampai sanjung2..nak kawin ke,kepoh batang dia panjang ke pendek,plastic surgery ke tak..pakai eyeliner ..pakai bedak ke tak… JUST ENJOYING MY TV DAY

    0

    0
  9. RMLover says:

    Bangang abadi betul siapa yg cakap lelaki pakai eye liner tu gay. Kan sunnah tu. Tu la kepala otak tu asik fikir benda yang haram je sampai tak nampak dah kebaikan yg ada… Hmmmmmm…

    0

    0
  10. pandan says:

    tak best langsung show macam ni, memang bosan.
    permainan macam orang bodoh je.

    0

    0
  11. Bukan Peminat Kpop says:

    honestly, aku dulu memang kutuk habis apa-apa keluaran dari Korea. Tak kiralah lagu, drama or gameshow. Tapi, sejak aku tgok first episode of Running Man aku jadi tertarik. Sebab apa, format gameshow dia lain dari yang lain. Sangat kelakar dan ada mcm-mcm game. Tak rugi aku tengok. Skrg aku tak pernah miss satu pun episode Running Man. Aku ada koleksi dari episode 1 sampai episode latest.

    0

    0
  12. Ayumi says:

    Artis Korea kebanyakannya graduan Universiti. Cuba cari satu nama artis Korea dan tengok wiki dia. Mereka biasanya pantas berfikir dan bagi jawaban yang kadang kadang sangat kreatif. Memang ada yang bodoh bodoh alang konon berpersonaliti 4D tapi itu memang watak/imej yang Agensi ingin ketengahkan bagi mereka.Kebaikan artis Korea mereka sangat mementingkan kerja berpasukan, kutuk mengutuk hanya sebagai hiburan, bersikap positif, memandang tinggi pesaing dan tetamu tetapi tidak memandang rendah kebolehan diri sendiri, sentiasa cuba yang terbaik, sentiasa cuba memperbaiki diri sendiri dan meminta maaf pada penonton atau peminat sekiranya mereka gagal menyempurnakan harapan peminat. Bergurau dan bermain dengan penuh ikhlas dan bersungguh sungguh. Mereka mementingkan jatidiri bangsa Korea dan budayanya dan sentiasa cari jalan untuk promosi budaya dan makanan Korea dalam program mereka. Apabila melawat tempat orang mereka suka belajar apa yang unik tentang budaya negara tersebut dan hanya cakap yang baik baik saja.
    Ayumi rasa walaupun ada yang bermuka plastik tapi lebih baik kita tengok kebaikan mereka dari keburukan. Kadang kala kita boleh belajar dari kelebihan bangsa lain dan sikap positif mereka. yang negatif kita tolak tepi.

    0

    0
  13. anne says:

    so excited !!

    0

    0
  14. […] Lee Kwang Soo Akan Turut Sertai 4 Lagi Rakan Running Man Ke Malaysia (36) […]

    0

    0