Written by AbangNara | December 22nd, 2014

Berita sedih untuk peminat kumpulan MBLAQ. 2 daripada 5 orang anggota kumpulan mereka iaitu Lee Joon dan Thunder telah mengambil keputusan untuk meninggalkan kumpulan tersebut apabila tidak memperbaharui kontrak dengan agensi naungan mereka, J.Tune Camp. Untuk makluman, 3 lagi ahli MBLAQ ialah Seungho, Mir dan G.O.

lee joon dan thunder mblaq

Curtain Call Concert” pada 31 November lalu merupakan aksi terakhir mereka berlima sebagai ahli kumpulan MBLAQ. Difahamkan Thunder akan menyambung pengajian dalam bidang muzik sementara Lee Joon akan mengembangkan kariernya dalam bidang lakonan. Kelima-lima mereka dilihat mengalirkan air mata pada konsert terakhir tersebut.

lee joon dan thunder mblaq

Buat masa ini MBLAQ akan terus dianggotai oleh hanya 3 ahli. Tidak diketahui sama ada pihak pengurusan mempunyai perancangan untuk menambah ahli lain menggantikan tempat Lee Joon dan Thunder. Apa pun, selamat maju jaya kepada kumpulan MBLAQ dalam apa jua bidang yang diceburi. Buat para peminat kumpulan ini, janganlah sedih sangat. Yang patah kan tumbuh kembali. Amboi!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

12 responses to Lee Joon Dan Thunder Tinggalkan MBLAQ

  1. d-ja says:

    Ai Nara, kenapa la selalu post lambat. Da berbulan da. basi sudah

    0

    0
  2. KARIpop says:

    lantak ko lah nk kua ke masuk ke…kpop lembik..menari2 cm sotong!!!

    0

    0
  3. Anonymous says:

    berita zaman bila ni ? dah lapok dahhh

    0

    0
  4. kpopers says:

    KENAPAAAAAAAAAAAAAAAAA :'(

    0

    0
  5. nek jemah vogue says:

    Nek Jemah kesian dengan Nara….selalu update cerita basi.

    0

    0
  6. Igot7 says:

    Eeeiiii abg Nara ni selalu tau lambat post! Sedih la abg Nara ni hmhhh apa2 hal MBLAQ mesti takkan best sgt dah lepas ni bila Lee Joon & Thunder dah takde. Tapi xpelah. All the best utk diorg :’)

    0

    0
  7. Anonymous says:

    gambar thunder yang first tu ada iras2 sehun

    0

    0
  8. hmmm says:

    31 Nov ? hmmm… hmmmm

    0

    0
  9. Sky Ferreira says:

    kalau korg nak tau, era kpop ni dah tak sehebat tahun2 yg sebelumnya. byk syarikat2 rakaman muzik korea n tmasuk la syarikat2 tv korea tgh rugi skrg ni sbb artis kpop ni dh tak laku. bila di blog2 kita akan baca ttg mrk dikatakan tak nak smbg kontrak la, ada buat projek baru la, padahal mrk disingkirkan oleh syarikat2 tmpt mereka bernaung sendiri. kalau korg pminat rancangan Running Man mesti korg prasan yg rancangan tu dh tak best kan? sbb produksi mrk dh takda bajet & rating mrk dh jauh menurun dari yg sblm2 ni. so sbb tu la mrk skrg byk buat tour pegi ke negara2 lain n tmasuk la Malaysia sndri utk cari duit. tu pun byk tiket2 yg tak dpt dijual. Ksimpulan nya kat sini, zaman kpop dh berakhir sperti zaman muzik indonesia yg pada suatu masa dahulu penah mnguasai industri muzik negara kita sampaikan artis kita sndri ssh nak cari makan. Sekian..

    0

    0
    • karat kpop says:

      mmg la . kpop ni cepat bosan , nyanyi pon belum tentu live .. lama2 org bosan gak .. so layan drama lg best . hihi

      0

      0