Written by AbangNara | November 30th, 2012

Menjadi lelaki bukanlah satu perkara yang mudah. Lebih-lebih lagi bila dah jadi seorang suami dan ayah. Kena perlu banyak tenaga untuk uruskan hal keluarga. Nak angkat barang dapur, nak main dengan anak, nak drive kereta dan macam-macam lagilah.

nu prep tongkat ali

Bila waktu siang dah gunakan tenaga yang banyak, pukul 9 malam je Abang Nara dah kepenatan. Terbaring tido sambil berdengkur. Abang Nara tak ambil apa-apa supplement sebab banyak sangat sampai tak tahu nak pilih apa. Pening kepala dibuatnya.

nu prep tongkat ali

Tapi ada sorang member Abang Nara nie (gambar seperti di atas) memang macam tak kenal erti penat. Futsal join, badminton main, jaga anak pun jaga anak, siang kerja tapi tenaga tue sentiasa ada je. Abang Nara terus korek rahsia dia. Tup-tup dia tunjuk supplement yang dia makan.

nu prep tongkat ali

Nu-Prep Tongkat Ali. Abang Nara skeptical pada mulanya. Selama ini Abang Nara selalu minum air tongkat ali panas kat kedai mamak tapi tak ada kesan apa-apa. Disebabkan kawan Abang Nara kata yang Nu-Prep Tongkat Ali ini disarankan oleh pakar sakit tuan, Dr. Ismail Thamby, terus tanpa ragu Abang Nara beli dan cuba.

nu prep tongkat ali

Seperti yang disarankan, Abang Nara telan 2 biji Nu-Prep Tongkat Ali selepas mengambil sarapan. Sebotol Nu-Prep mengandungi 60 biji pil, jadi ianya boleh tahan untuk sebulan. Nu-Prep diekstrak daripada akar tongkat ali yang asli untuk memastikan kualiti yang maksimum. Ini bukan tongkat ali yang biasa-biasa kerana Nu-Prep dihasilkan menerusi kajian saintifik yang mendalam.

nu prep tongkat ali

Paling penting bagi Abang Nara, Nu-Prep Tongkat Ali ini diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. Sekarang ini kan banyak sangat supplement produk di Malaysia yang tak tahu entah dari mana datangnya. Kalau silap makan, memang boleh bawa maut. Jadi sijil kelulusan ini memang sangat penting. Abang Nara taknak mati sia-sia.

nu prep tongkat ali

Minggu pertama makan Nu-Prep Tongkat Ali, Abang Nara masih tak terasa kesannya. Mungkin badan Abang Nara masih dalam proses pembiasaan. Masuk minggu kedua, tiba-tiba badan Abang Nara terasa lebih bertenaga. Antara impaknya ialah:-
1. Abang Nara dah tak tidur siang. Selalu kena power nap pukul 3 untuk recharge tenaga, tapi sekarang tidak lagi.
2. Lepas Subuh dah tak tidur. Before this memang rasa nak sambung tidur lepas sembahyang, tapi sekarang lepas sembahyang terus bangun jaga anak.
3. Mata lebih segar dan fokus ketika memandu. Ini serius sangat best. Selalu kalau drive jauh-jauh mata cepat mengantuk. Sekarang tidak lagi ~~
4. Tenaga yang banyak berlebihan sampai terpaksa lari thread mill di waktu pagi dan petang.
5. Makan sikit dah kenyang. Jimat beras Abang Nara.
6. Secara saintifiknya, Nu-Prep Tongkat Ali melancarkan peredaran darah. Jadi disebabkan itulah badan Abang Nara terasa bertenaga.

nu prep tongkat ali
Dan banyak lagilah kesan-kesan positif selepas Abang Nara ambil Nu-Prep ini. Yang paling penting, bila badan dah sihat, tenaga dah banyak, isteri pun tersenyum lebar. Itukan pride kita sebagai orang lelaki? Memang berbeza sangat-sangat berbanding dulu dan sekarang.

nu prep tongkat ali

Sekarang ini sudah masuk bulan ke 2 Abang Nara consume Nu-Prep Tongkat Ali. Inilah RM160 yang terbaik Abang Nara pernah laburkan untuk supplement produk. Confiden sangat dengan kualiti supplement ni kerana Nu-Prep Tongkat Ali dijamin menggunakan ekstrak akar Tongkat Ali yang asli, malah juga produk Malaysia yang telah dipatenkan di US dan Europe. Mantap kan?

nu prep

Berita baik untuk pembaca BeautifulNara (terutamanya untuk isteri dan suami prihatin), anda boleh mendapatkan Nu-Prep Tongkat Ali dengan harga diskaun. Hanya perlu buat pembelian secara online di laman web Nu-Prep dan masukkan code “nara10off”. Cubalah, anda pasti akan berpuas hati 100% dengan kesan yang akan anda alami. Untuk info lanjut tentang produk ini, layari www.nuprep.com.my.

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

50 responses to Lebih Tenaga Dengan Nu-Prep Tongkat Ali

  1. . says:

    BANG NARA NI LAIN X ADA…UBAT KUAT JER TAHUNYA….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 9
  2. Anonymous says:

    kalau untuk perempuan ade x abg nara?

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  3. ABG NARA says:

    Abg Nara Kuat Seks

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 6
  4. baby says:

    sayangi buah pinggang anda ..jgn makan ubat sembarangan..wlpun kesannya superb tp utk longterm x bagus

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
    • AbangNara says:

      dah diluluskan oleh kementerian kesihatan. no problem

      Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 6
      • Fei Weng says:

        Nara, tak semestinya ubat tu dululuskan oleh KKM takda side effect… For me.. simple je untuk kekal sihat dan bertenaga.. eating healthy food, workout, less stress, enough sleep… and never ever eating process food!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 2
        • aina says:

          semuanya fei weng cakap tu ada dalam herbalife. healthy food yg ada 55 nutrient taw.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Tara says:

      Betul tu baby…. takut jugak makn pil bnyak2… boleh merosakkan buah pinggang

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    • Lagubestbest says:

      Seimbangkan dgn minum banyak2 air elak habuk tongkat ali tu lekat dalam buah pinggang.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  5. vida la kopok says:

    aku nak suh laki aku tryla jugak…bkn pe laki aku tu bila dah keja x hengat dunia sudahnya time malam akak jugak yg kegersangan…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 5
  6. baby says:

    arwah mak i meninggal coz zakit buah pinggang doctor kata kalau makan banyak sangat ubat yang berbentuk tablet buah pinggang kita terpaksa berkerja keras untuk melumatkan tablet tersebut dan bila diambil dgn masa yg panjang akhirnya buah pinggang kita gagal berfungsi.buah pinggang kita sebagai penapis cuba tgok penapis kat umah camne..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
    • siti says:

      xsetuju tu..sebab supp ade dalam bentuk kapsul dan tablet..kapsul lebih mudah diserap oleh tubuh badan..kebanyakan tablet mengandungi drug tapi supplement biasanya dari herba atau tumbuhan semulajadi, no drugs..nak mudahkan proses pelumatan mudah saja..minum air yang banyak lebih2 lagi untuk yang ambil banyak ubat-ubatan hospital dan suplemen.air tu yang membantu proses pembersihan buah pinggang..sekadar pencerahan kepada mereka yang rasa suplemen adalah ubat yang tak bagus

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 3
  7. i am nikon says:

    comelnyaa baby gmbar first tuuu ! hehehe peaceeeee :)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  8. dora says:

    abg nara, how month?
    perot makin maju ke depan.. :-)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  9. Na O Mei says:

    Nara…sponser la untuk player HM. Moga2 esok pemain HM tambah bertenaga for last perlawanan. Jumpa lak dengan Indonesia ni…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  10. alifah says:

    mcm kenal abg spek mata hitam… oi Hilmi, jadi duta ubat kuat plak ya…ni pun dpt komisyen encik Nara ke ni? hehhehehheee

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  11. Anonymous says:
    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. Anonymous says:

    saya suka nara
    saya suka nara

    saya suka nara
    saya suka nara

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 6
  13. Lin says:

    Produk ni rasanya dulu pernah kena banned…walaupun diluluskan oleh USFDA sekalipun, produk sebegini ada side effect…lagi satu, biasanya label kebanyakan produk adalah hanya tertulis ‘penstabil /pewarna/perasa yg dibenarkan…’. Tapi kita tak tahu apa kandungan sebenarnya… Untuk lebih lanjut elok baca di healthwyze.org…byk mat salih US ni bagitau pasal penipuan FDA diorg,bahaya air freshner,non stick pan, dll…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • Amier says:

      Boleh gantung dua biji buah nyiuk tanpa terjejas dengan pusingan 165 darjah.
      Banyak produk2 ubat kuat mengandungi sidenafil nitrate bahan yang digunakan dalam viagra. Produk macam ni menjadi popular hanya selepas penemuan viagra tetapi berselindung di sebalik ubat tradisional.Bahan ini menyebabkan salur darah mengembang dan terbuka serta degupan jantung menjadi lebih kencang, hasilnya selepas setengah jam cahaya kelihatan tersangat terang dan ‘pak awang” keras mcm kayu besbol. Kesan lain menyebabkan kepala pening esoknya.Jangan mengamal produk macam ini ianya boleh merosakan organ dalam badan serta buah pinggang, ada kenalan aku yang meninggal kerana organ dalamannya rosak sebab terlalu kerap mengambil ubat kuat.
      Terbaik jaga kesihatan secara normal

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  14. weehu says:

    nara, leh lah ko update banyak lagi cerita pasal retis ye dok..sbb ko dh ade tenaga lebih..jgn tenaga ke lain yerrr

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  15. wawa says:

    abg nara bkn duk umah je ke? x smpai kehabisan tenaga kot buat keje umah.. anytime bleh take a break ;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. remaja18tahun says:

    lps mkn bnda alah tu..mmg bole jd kuat ke brg kita?

    sy nk cuba ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  17. maya urtv says:

    seram aku tgk jantan promote ubat kuat
    jgn terlebih mkn sudah nanti terlebih air bini ko gak kena kan

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  18. Muahahaha says:

    asal helmi ade situ

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. maisara says:

    banyak sgt daaa iklan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. kak Nera says:

    lain macam je supplement ni..ermm…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. MOON says:

    XLEH BLAH LA TGK MUKA SI NARA NI.CUBA LA JGN BOH GMBO SNDIRI.CARI LA MODEL YG HENSEM2 SKET.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. anoy says:

    abg nara blh tau tak nama kwn abg nara tu sapa?
    plis! mcm member lama saya! dh lama cari dia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your website provided us with useful info to paintings on. You have performed an impressive process and our whole neighborhood can be grateful to you.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0