Written by AbangNara | February 20th, 2012

Marilah sama-sama kita menyedekahkan Al-Fatihah kepada Latiff Ibrahim yang telah disahkan meninggal dunia sekitar jam 6.10 petang tadi. Allahyarham meninggal dunia akibat sakit jantung di Institut Jantung Negara(IJN). Allahyarham berumur 62 tahun.

latiff ibrahim meninggal dunia

Adik Latiff Ibrahim, Khatijah Ibrahim menyatakan yang Allahyarham akan dikebumikan malam ini. Marilah kita sama-sama sedekahkan Al-Fatihah dan berdoa agar Allahyarham ditempatkan di kalangan orang yang beriman. Amin.

33 responses to Latiff Ibrahim Meninggal Dunia, Al-Fatihah

  1. Nizam Ijam says:

    cmfrm erk? AL FATIHAH dan Takziah..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 5
  2. Ohsonija says:

    Al-fatihah. Takziah saya ucapkan kepada seluruh keluarga Allahyarham. Kita hilang sorang lagi seniman Malaysia yang sangat berbakat. Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang beriman. Amiin.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  3. cik konah says:

    Al-fatihah.. Moga rohnya dicucuri rahmat.. Takziah kpd keluarga arwah..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  4. haniz says:

    al_fatihah..semoga ditempatkan di kalangan org yg beriman..amin

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  5. Al-fatehah… semoga arwah ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  6. azian ibu says:

    Alfatihah….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  7. iris says:

    al-fatihah….dan takziah kepada keluarga beliau…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  8. zila says:

    Al Fatihah buat arwahnya semoga di tempatkan di tempat orang2 yg beriman dan di cucuri rahmat…hilang seorang penyanyi pujaan…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  9. saya says:

    al fatihah….teringat arwah abah yg meninggal di IJN juga..semoga roh di cucuri rahmat dan di ampunkan segala dosa…amin

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  10. TeruteruBozu says:

    al-Fatihah…dr Allah kita datang, kepada Allah kita kembali… semoga dicucuri rahmat ke atas rohnya…amin~

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  11. tina jr. says:

    Hilang lagi sebutir permata negara selepas biduan2 terdahulu. Suaranya dikelaskan antara yg termacho dlm tanahair..Al-fatihah..kebetulan saya juga baru kehilangan seorang ayah yg lebih kurang hensem mcm allahyarham pada 15/2/2012. Saya sgt memahami situasi keluarganya pada saat ini..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 5
  12. tamansekiahmakmur says:

    al fatihah..dan takziah pd keluarga arwah…semoga arwah di tempatkan bersama2 org yg beriman…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  13. ana says:

    Al fatihah……

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  14. fazira says:

    Al-fatihah…. Takziah utk keluarga arwah…. semoga Allah mengampunkan segala dosa arwah dan dipermudahkan segala urusan. amin…..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  15. wawa says:

    Al-fatihah

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  16. kasut putih says:

    Innalillahiwainnalillahiroji’un.. Semoga roh Allahyarham tenang disisiNya.. Amin.. amin.. Alfatihah..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  17. ramamerah says:

    al-fatihah.. semoga rohnya dicucri rahmat.. amin.. mengenangkan arwahyarham amat baik orgnye. jumpe d wedding anak bos.. beliau tidak sombong borak dgn peminat. kenangan gambar bersamanye.. akan disimpan dgn baik.. pergi nya sebutir bintang gemerlapan di persada seni Malaysia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. godiee27 says:

    Al-fatihah…..br jer tgk Arwah dlm rancangan SY …nyanyi ngan Hattan..yer3..laki aku ckp dia meninggal..aku ckp mana ada…hari ni dgr Arwah dah pergi mengadap ILAHI…….semoga arwah ditempatkan dikalangan org2 yang beriman..amin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. lily says:

    al fatihah

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  20. shahz jaszle jambu says:

    Al Fatihah.. semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang yg beriman.. he is like a father to me..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. mak timah says:

    tiba2 rasa rindu pada arwah .Lagu2 nya sering menemani ketika mengulangkaji pelajaran suatu ketika dulu .Mendengar lagunya ketika ini seolah olah mengimbau kenangan usia remaja ku ….. al fatihah …

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  22. lady says:

    Al-Fatihah & Takziah buat keluarga arwah…ttb teringat kate2 arwah dlm satu show…”dulu org panggil sy Handsome Boy tp sekarang org panggil sy Boroi Boy” hehe cute je…:(

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  23. feyus says:

    Semoga Rohnya ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman. Al-Fatihah
    Tanda Harga Yang Mengelirukan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. are says:

    al-fatihah…semoga rohnya di tempatkan dalam golongan org2 beriman

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. aku bkn siapa2 says:

    Al-Fatihah……… semoga roh arwah d cucuri rahman oleh NYA… amin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    semoga di tempat kn bersama orang2 yg beriman dn di sayangi allah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. […] Marilah sama-sama kita menyedekahkan Al-Fatihah kepada Latiff Ibrahim yang telah disahkan meninggal dunia sekitar jam 6.10 petang tadi. Allahyarham meninggal dunia akibat sakit jantung di Institut Jantung Negara(IJN). Allahyarham berumur 62 tahun. Adik Latiff Ibrahim, Khatijah Ibrahim menyatakan yang Allahyarham … Continue reading → […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0