Written by AbangNara | February 20th, 2012

Marilah sama-sama kita menyedekahkan Al-Fatihah kepada Latiff Ibrahim yang telah disahkan meninggal dunia sekitar jam 6.10 petang tadi. Allahyarham meninggal dunia akibat sakit jantung di Institut Jantung Negara(IJN). Allahyarham berumur 62 tahun.

latiff ibrahim meninggal dunia

Adik Latiff Ibrahim, Khatijah Ibrahim menyatakan yang Allahyarham akan dikebumikan malam ini. Marilah kita sama-sama sedekahkan Al-Fatihah dan berdoa agar Allahyarham ditempatkan di kalangan orang yang beriman. Amin.

33 responses to Latiff Ibrahim Meninggal Dunia, Al-Fatihah

  1. Nizam Ijam says:

    cmfrm erk? AL FATIHAH dan Takziah..

    0
    0
  2. Ohsonija says:

    Al-fatihah. Takziah saya ucapkan kepada seluruh keluarga Allahyarham. Kita hilang sorang lagi seniman Malaysia yang sangat berbakat. Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang beriman. Amiin.

    0
    0
  3. cik konah says:

    Al-fatihah.. Moga rohnya dicucuri rahmat.. Takziah kpd keluarga arwah..

    0
    0
  4. haniz says:

    al_fatihah..semoga ditempatkan di kalangan org yg beriman..amin

    0
    0
  5. Al-fatehah… semoga arwah ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman..

    0
    0
  6. azian ibu says:

    Alfatihah….

    0
    0
  7. iris says:

    al-fatihah….dan takziah kepada keluarga beliau…

    0
    0
  8. zila says:

    Al Fatihah buat arwahnya semoga di tempatkan di tempat orang2 yg beriman dan di cucuri rahmat…hilang seorang penyanyi pujaan…

    0
    0
  9. saya says:

    al fatihah….teringat arwah abah yg meninggal di IJN juga..semoga roh di cucuri rahmat dan di ampunkan segala dosa…amin

    0
    0
  10. TeruteruBozu says:

    al-Fatihah…dr Allah kita datang, kepada Allah kita kembali… semoga dicucuri rahmat ke atas rohnya…amin~

    0
    0
  11. tina jr. says:

    Hilang lagi sebutir permata negara selepas biduan2 terdahulu. Suaranya dikelaskan antara yg termacho dlm tanahair..Al-fatihah..kebetulan saya juga baru kehilangan seorang ayah yg lebih kurang hensem mcm allahyarham pada 15/2/2012. Saya sgt memahami situasi keluarganya pada saat ini..

    0
    0
  12. tamansekiahmakmur says:

    al fatihah..dan takziah pd keluarga arwah…semoga arwah di tempatkan bersama2 org yg beriman…

    0
    0
  13. ana says:

    Al fatihah……

    0
    0
  14. fazira says:

    Al-fatihah…. Takziah utk keluarga arwah…. semoga Allah mengampunkan segala dosa arwah dan dipermudahkan segala urusan. amin…..

    0
    0
  15. wawa says:

    Al-fatihah

    0
    0
  16. kasut putih says:

    Innalillahiwainnalillahiroji’un.. Semoga roh Allahyarham tenang disisiNya.. Amin.. amin.. Alfatihah..

    0
    0
  17. ramamerah says:

    al-fatihah.. semoga rohnya dicucri rahmat.. amin.. mengenangkan arwahyarham amat baik orgnye. jumpe d wedding anak bos.. beliau tidak sombong borak dgn peminat. kenangan gambar bersamanye.. akan disimpan dgn baik.. pergi nya sebutir bintang gemerlapan di persada seni Malaysia..

    0
    0
  18. godiee27 says:

    Al-fatihah…..br jer tgk Arwah dlm rancangan SY …nyanyi ngan Hattan..yer3..laki aku ckp dia meninggal..aku ckp mana ada…hari ni dgr Arwah dah pergi mengadap ILAHI…….semoga arwah ditempatkan dikalangan org2 yang beriman..amin

    0
    0
  19. lily says:

    al fatihah

    0
    0
  20. shahz jaszle jambu says:

    Al Fatihah.. semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang yg beriman.. he is like a father to me..

    0
    0
  21. mak timah says:

    tiba2 rasa rindu pada arwah .Lagu2 nya sering menemani ketika mengulangkaji pelajaran suatu ketika dulu .Mendengar lagunya ketika ini seolah olah mengimbau kenangan usia remaja ku ….. al fatihah …

    0
    0
  22. lady says:

    Al-Fatihah & Takziah buat keluarga arwah…ttb teringat kate2 arwah dlm satu show…”dulu org panggil sy Handsome Boy tp sekarang org panggil sy Boroi Boy” hehe cute je…:(

    0
    0
  23. feyus says:

    Semoga Rohnya ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman. Al-Fatihah
    Tanda Harga Yang Mengelirukan

    0
    0
  24. are says:

    al-fatihah…semoga rohnya di tempatkan dalam golongan org2 beriman

    0
    0
  25. aku bkn siapa2 says:

    Al-Fatihah……… semoga roh arwah d cucuri rahman oleh NYA… amin

    0
    0
  26. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    semoga di tempat kn bersama orang2 yg beriman dn di sayangi allah…

    0
    0
  27. […] Marilah sama-sama kita menyedekahkan Al-Fatihah kepada Latiff Ibrahim yang telah disahkan meninggal dunia sekitar jam 6.10 petang tadi. Allahyarham meninggal dunia akibat sakit jantung di Institut Jantung Negara(IJN). Allahyarham berumur 62 tahun. Adik Latiff Ibrahim, Khatijah Ibrahim menyatakan yang Allahyarham … Continue reading → […]

    0
    0