Written by Mawar Putih | June 9th, 2015

Terkejut Abg Nara bila mendapat tahu yang London Weight Management (LWM) sebenarnya sudah melebihi 14 tahun berada di pasaran. Jangan tidak tahu yang LWM telah dianugerahkan pingat platinum “Trusted Brand 2015”. Dengan ribuan rekod pelanggan berpuas hati sebagai sokongan, LWM bertekad untuk meneruskan perjuangan mereka bersama wanita-wanita yang dibelenggu masalah berat badan untuk mengatasi masalah tersebut, mengembalikan dan mengekalkan badan yang langsing. LWM kini kembali dengan tawaran yang lebih menarik iaitu Body Trim FluidBurns Fat for 12 hours”.

Abg Nara tahu antara masalah yang sering dihadapi oleh kaum Hawa ialah selulit pada bahagian-bahagian tertentu seperti paha, perut dan lengan.. Itu belum kira bab kulit nampak gelebeh semacam je. Tak tegang dan licin langsung. Lagi sedih bila macam-macam usaha telah dilakukan namun lemak-lemak di bahagian ini tak hilang-hilang. Pedih hati dibuatnya. Iyerlah, kaum Hawa kan mementingkan kesempurnaan luar dan dalam. Kalau muka dah cun, body pun tentu nak cun melecun jugak kan?Abang Nara mendapati Body Trim Fluid daripada LWM ini adalah antara produk yang terbaik untuk kaum Hawa di luar sana. Ini bukan sembang kosong. 2 sebab utama kenapa Abang Nara berani cakap begini ialah:-

  1. London Body Trim Fluid ini mampu membakar lemak tepu dalam badan selama 12 jam. Pagi sebelum gi kerja pakai sekali, lepas itu sebelum tidur pakai lagi sekali. Ini bermaksud lemak anda akan dibakar selama hampir 24 jam. Power kan?
    2. Cara penggunaannya yang amat mudah. Tak complicated langsung. Cuma perlu gunakan sebanyak mana yang anda rasa sesuai dan urutkan dalam pergerakan memutar pada lengan, perut, paha dan pinggul anda. Senang begitu!!!Pasti ramai yang terkejut dengan harga yang terpampang di atas iaitu RM360. Memang mahal. Abang Nara pun akan fikir 18 juta kali untuk laburkan duit sebanyak itu. Kalau Abang Nara beritahu yang korang boleh dapatkan Body Trim Fluid yang mengandungi rumpai laut, horse chestnut dan teh hijau (semuanya berfungsi untuk beri impak maksima) pada harga RM28 SAHAJA, mesti korang suka kan?Yeahhh. Hanya RM28 sahaja. Promosi ini khas untuk kaum Hawa yang berusia 22 tahun ke atas dan tak pernah mencuba London Weight Management. Korang akan dapat satu botol Body Trim Fluid 150ml bernilai RM360 dan juga satu sesi pelangsingan badan daripada pakar LWM.Syok kan? Untuk menebus promosi HEBAT ini, silalah klik di sini dan isikan maklumat peribadi anda. Nanti pihak LWM akan hubungi anda secepat mungkin.Tunggu apa lagi? Jom pastikan di pagi  raya 2015 ini, penampilan anda langsing berseri. Abg Nara rasa kalau dipakai bulan puasa ini, memang hebatlah kesannya kan ?. Memang bertambah cepatlah kesannya. Lawati segera www.londonweight.com.my. dan juga Facebook London Weight Management. Sambil-sambil tu apa kata layan video LWM di bawah ini.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.