Written by serenity | May 4th, 2013

Nama pelakon Lana Nordin dengan perkataan seksi sememangnya sinonim. Lana bukan saja suka berpakaian seksi, dia juga memuat naik gambarnya berpakaian seksi ke Instagram.


Berikutan satu gambar seksi Lana yang dimuat naik olehnya sendiri ke Instagram, dia telah ditegur oleh peminat yang menganggap pakaian yang dipakainya agak keterlaluan. Mungkin marah dengan teguran tersebut, Lana telah menjawab dia memakai apa yang dia suka, dan suka hatinya juga nak pakai apa pun.


 

Adatlah kalau meletakkan gambar yang tidak selari dengan norma masyarakat, pasti ada yang hendak menegur. Diharap Lana bersabar dan menerima kritikan dengan fikiran terbuka. Ialah, bak kata orang, berani buat, berani tanggung, bukan begitu?

Kami pernah melihat komen pembaca yang lebih teruk, malah ada yang bersifat menghina di laman Instagram artis, tetapi artis berkenaan santai saja, siap berterima kasih lagi.

Apa pendapat anda berkenaan perkara ini? Sila kongsikan pendapat anda di ruangan komen.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

201 responses to Lana Nordin Melenting Ditegur Kerana Seksi Di Instagram?

  1. axx says:

    lana nordin = nabila huda

    0

    0
    • reset iman says:

      jiwanya masih lagi berkeladak….kesian kan?

      0

      0
      • Mak Jemah Tak Sabar Nak Ngundi says:

        bertaubatlah sebelum terlambat… jangan asyik cakap dosa aku, aku yang tanggung! nanti kalau dah banyak sangat dosa, tak tertanggung dik hoi…..

        0

        0
        • Please Grow Up Moron says:

          Kalau kau rasa diri tak salah…kenapa meleting?
          Lihatlah kebodohan orang yang “berbaju koyak” ini, apabila ditegur tentang keAIBan dirinya, dimarahi pula orang itu.
          Tahniah, Malaysia berjaya mengeluarkan satu lagi artis wanita…BODOH!

          0

          0
        • NANA says:

          ramai nk tolong tanggung dosa dier…..
          1. parent dier – pasal tak tegur anak pakai seksi
          2. kawan2 dier – pasal galakkan dier buka aurat and aibkan diri sendiri
          Pada siapa yg dh tegur secara berhemah tu bagus la sebab anda dh jalankan tanggungjawab untuk bagitau dier yg tak elok dan x manis pakai mcm tu……..seriuosly, knp la korang follow org mcm ni, dpt dosa lg ade la.

          0

          0
        • Kau tonggok says:

          sesuai la…ko sendiri yg cari pasal…kalau tak nak kena komen tak payah masuk instagram la.

          0

          0
        • saya suka gosip says:

          yg komen dok sokong2 tu llki je..suke nk ngk ler tu..tu psl sokong..

          gatei hang na allifizzat

          0

          0
        • CIK JAH says:

          yang kau nak herdik tu psl apa lahaii. nampak sgt taktau pasal amar makruf nahi mungkar!! kita diwajibkan menegur sekiranya kita nampak maksiat kalau taknak terlibat sama atau senang cakap, dosa kering. kau ambik teguran tu elok elok tak boleh ke?! astaghfirullahhalzimmmmm

          0

          0
        • fahana says:

          seksi dia..seksa kita mnengoknya..seksa lah dia nak mnanggungnya nnti..

          tu sikap bodoh sombong,bukan nk mncaci,tpi tu mmg sikap kau..org tgur sbb org yg tgok ko pun kna tggung dosa sbb x nasihat,n sbb tgok aurat ko tu..
          btw,mmg ssah nk ckap ngn org bodoh sombong ni..

          0

          0
        • Tengok Saja lah says:

          Barisan nasional mengamuk..baling kerusi…

          0

          0
        • ustazahm says:

          Dia mengur…tak tegur dia berdosa jugak….jadik dia tggungjugak dosa kau. Ikit…sekarang diadah tak berdosa dah….dah lepas tanggungjawab diasesama muslim….yg lain jangan tambah dosa…..mari sama kitaberdoa, ikut ramai ye…
          Ya?Allah,…..dengan rahmt mu aku berdoa, agar aku dapat pelihara aurat ku hingga ajal ku, Ya Allah…semoga engkau juga beri taufik hidayah kepada hambaMu lana binti nordin untuk menutup aurat ya Allah…semoga kami2 sama2 terpelihara daripada siksaan api neraka…..”

          0

          0
        • Kis says:

          Boleh dikatakan hampir kesemua artis wanita agak susah sikit nak terima teguran, lana nordin ni antara pelakon yg aku nak tgk dia berlakon tanah kubur. (Habis susah naw menegur)
          Tanah kubur = pusat pemulihan akhlak artis peringkat pertama

          0

          0
        • hamba Allah says:

          Kis, actually minah ni dh pernah berlakon salah satu siri tanah kubur pun.Dan kisah nya mmg berkisar hal dia pakai seksi meksi and lastly dia meninggal dgn keadaan azab.Ingatkan lps dia berlakon cerita tu,akan insaf and berubah…tp…..haiz…semoga Allah beri kesempatan untk minah ni bertaubat sebelum terlambat..wallahualam..

          0

          0
      • BUNKFACE NO.1 says:

        lana nordin jgn naik helicopter, aeroplane, jet…nanti kopek meletup sebab high pressure

        0

        0
        • Anonymous says:

          aku nak picit tetek lana nordin. Agak2 dia suka x?

          0

          0
        • nananonin says:

          hahaha haruslah dia suka!!
          JANJI JANGAN TEGUR..

          0

          0
        • goreng says:

          ko tulis la kt instagram dia..mesti dia suka tu.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Baru nak cakap….hari nie eksyen tayang buah dada…esok kalau ditakdirkan benda tu meletop how????? hoi ingatlah tiada yang kekal didunia ni, semuanya bukan milik kita, semuanya hanya pinjaman dek oi!!! ingat tuhan dek!!!

          0

          0
        • suka tengok pompuan says:

          Body dia ni memang best. mantap. tapi…boobs dia tu tak ori ke? aku suka yang ori aje…semulajadi ciptaan tuhan

          0

          0
      • Anonymous says:

        cer tnya dia, dia solat tak?
        untuk apa dia solat n sbb apa

        0

        0
      • Say what? says:

        Betul kata Lana…itu tak seksi…gambar yang seksi…masa pakai 2 piece bikini hitam kat thailand…ayo kalau dengan sesama manusia pun dah tahu malu….dengan allah jauh sekali….
        Nak menghalal kan segala dosa dan mungkar…artis senang je cakap…saya tak hipokrit….terus boleh bogel, pakai bikini…peluk jantan…. adatlah melayu makan belacan…nak tunjuk dia lagi terror dari kafir laknat….
        Ingat!!!….bila-bila masa je Allah boleh tarik balik berkat kehidupan…….tapi kalau jenis mungkar terlebih…memang lama bergelumang dengan dosa….!!!
        \

        0

        0
    • Leman says:

      Kotor !!!!!!

      0

      0
    • liut says:

      knp la ckp mcm org xada agama… kuasa Allah xada siapa dpt menghalang, Allah nk bg pengajaran kejap je..byk cth yg pnh tjadi… semoga hidayah Allah hadir dlm dr kamu…..

      0

      0
    • VAT 69 says:

      that y pmpuan ramai yg masuk neraka~
      yg ni salah satu rasa ny~

      0

      0
    • VAT 69 says:

      that y pmpuan ramai yg masuk neraka.
      yg nie salah satu kot~

      0

      0
      • takkan la.. says:

        tak baik la ckp mcm tu.. sebab manatau bila kita doakan dia bertaubat dan pintu hati dia terbuka, dan taubatnya diterima Allah, maka dia lebih suci dari kita.. tapi sempat ke kita nak minta maaf dgn dia sbb mengutuk dia psl kejahilan dia skrg..
        marila kita doakan dia dan kita semua juga..

        0

        0
    • Fakta says:

      artis kalu bakat tak ade..kenalah buat cam tu…
      ini modus operandi artis2 malaysia yg tak berbakat. :(

      0

      0
    • Yatie says:

      dalam neraka nnt perempuan lah yg paling ramai menghuni… mmg dh tertulis dlm al-quran… sbb2 nya psl ni lah…pakaian x cukup kain…bangganya tayang itu ini…mohon pd ALLAH SWT TUHAN KITA YG SATU…SATU2NYA MAHA BERKUASA,YG MENCIPTAKAN SEKALIAN ALAM,SEKALIAN MAKHLUK… sy doakan lana nordin nabila huda n semua artis yg masih berbangga dgn menayangkan susuk tubuh badan anda agar bertaubat sebelum terlambat… sy sndri takut dgn dazab yg ALLAH janjikan pd umat-NYA yg engkar… dosa masing2…tp kita sesama ISLAM wajib utk mengingati sesama kita

      0

      0
    • kak timah says:

      ORG TEGUR CARA ELOK PON NAK MELENTING . . .ESOK KO MATI GI BERGOLEK GOLEK SENDIRI MASUK DLM KUBUR K

      0

      0
      • kaki main masak-masak says:

        ntahnye…esok ni ko mati bukan ke org2 yg sygkan kau, dan ambil berat pasal kau, sedara mara ko jugak ke yg kena mandikan kau, kafankan, sembahyangkan ko, tanamkan ko….apa la punya baghal si lana ni…pi belajaq ilmu agama dik non oi…buat bekai hang kat sana la dey! jgn nak eksyen sgt dgn tayangan perdana separuh bogel ko tu….sian aku kat ko…dah la bodo, pastu belagak sombong mcm bagus sgt….hai la lana!!!

        0

        0
    • hijau says:

      memang kitorang tak tanggung dosa kau. tapi kitorang juga turut berdosa kalau tak tegur kau dan artis2 yg mcam kau. sekian.

      0

      0
    • cerijeri says:

      apsal badan dia tuff haha

      0

      0
    • Anonymous says:

      ‘you are every man’s dream lana nordin…..’

      so yukss….!

      0

      0
    • apa2jeler says:

      mmg lah dosa ko yg tnggung tpi bila da ko jdi jenazah nnti spa yg uruskn mayat ko?? bleh ke ko urus sndri tnpa org len…..ckp x guna otak lansung lah…..

      0

      0
      • Anonymous says:

        Kata kan lah lana nordin nie mati suatu hari nanti dan dia dah bertaubat sebelum dia mati, ko pasti ke yg kau akan luangkan masa tolong uruskan jenazah? Pasti mak bapak dan saudara mara die jugak yg tolong uruskan, bukannya ko. Artis2 lain yg bereputasi baik yg dah meninggal dalam beberapa tahun yg lepas, ada ke ko pergi tolong uruskan jenazah?

        0

        0
    • Anonymous says:

      Ni lagi sekor betina sundal hodoh yg buta hati tak sampai seru.. Org tegur seksi, tau pulak nak marah.. Gaya pakai mcm pelacur sah2la org tegur ko tu lahir sbg Islam tp skrg masih Islam kah? Ugly pathetic bitch !!!

      0

      0
    • Lalola says:

      Ada pulak cakap dosa aku, aku tanggung.. Memang lah dosa kau tanggung.. Tapi, kalau kau dedahkan mcm tu.. Orang yang tengok WAJIB tegur.. Kalau tak tegur, kira subahat dan dapat dosa sama.. So, orang yang komen tu tanda dia taknak dapat saham dosa dari kau.. Sebab tu dia tegur.. Kalau taknak ditegur.. Jangan share gambar tu kat semua orang.. Tak pasal-pasal orang lain berdosa tengok gambar kau yang tak menutup aurat tu..

      0

      0
    • Lola says:

      Berani nk jawab macam tu dekat Padang Mahsyar nanti?
      Tanggunglah kau azab Allah.

      0

      0
    • Leo says:

      orang yg komen sokong tu, macam lelaki dayusss… !

      0

      0
  2. Koko says:

    Jahil..tak berotak. Boikot.

    0

    0
  3. cili api says:

    ehem…nnt apa2 berlaku dikemudian hari toksah lah bertanya kabar pd mereka yg sudah memberi nasihat. cari kawn2 kamo yg suka akan keseksian kamo tu.jenazah kita pun org lain angkat tau! dah xde nk ckp aku punya angkat lah sendiri :-)

    0

    0
  4. aku says:

    aku nk ckp satu jer…JAHIL..

    0

    0
  5. kelopaksalak says:

    sape die ni???? tak kenal pun.

    0

    0
  6. winky wonka says:

    walaupun dosa tu org lain x tanggung tapi sebagai umat slam kenalah saling ingat mengingati…itu kan satu tanggungjawab…

    0

    0
  7. neko says:

    sca

    0

    0
  8. kelopaksalak says:

    sape die ni??? xkenal punnnn

    0

    0
  9. muslim says:

    esok mati, ko cri kain kapan sndiri, mandi sendiri, ko gali kubur sndiri,.. Jgn nk dok hrp org masjid buat plak ye,..

    0

    0
  10. JOM KITA MENGUNDI says:

    LANA NORDIN NI SAPE..AKU HAPRAK TAK KENAL..PELAKON, PENYANYI, PENGACARA KE HAPA NI….SEKSI KE..50SEN JE KOT….LAGI PUN TAK CANTIK LANGSUNG PUN…HUDOH LA..

    BY THE WAY…IM FIRST…………………………………………………..

    0

    0
  11. saye budak kampung says:

    aah..yela tu..dosa awk org x tanggung..klu cmtu,besok klu dh meninggal,mandikn jenazah awk sndiri,kapankan sndiri,tnam la sndiri…org tegur utk kebaikn.haish,retis zmn skrg,nk kte die ni femes….hmm bknnye femes sgt pon

    0

    0
  12. elite says:

    ya memang dosa sendiri punya…tapi kalau orang yang nampak dia berpakaian seksi & tak tegur…tu dah dikira subahat…
    bagus betul siapa yang tegur dia tu… :)
    “I do care”

    0

    0
  13. aku punye sukela.. says:

    Ye silakan…teruskan menayang segala2 nya yg dibanggakan di body anda itu sbb di akhirat nt pun anda akn telanjang bulat kan…praktis awal2 kt duniapun ok gak….

    0

    0
  14. Anonymous says:

    angkuh!
    bercakap macam tak pernah mengucap dua kalimah syahadah..

    0

    0
  15. izzuddin says:

    klu ko mati,mayat ko sndiri g masuk lubang kubur ke? klu ye,ktorg xtegur nasihat ko dh t

    0

    0
  16. izzuddin says:

    klu mayat ko bleh gerak g masuk lubang kubur sendiri,ktorg xle nasihat tegur ko dh

    0

    0
  17. lasso says:

    terfikir jugak kenapa ye orang yang macam ni Tuhan lambat bagi balasan..bukan nak mendoakan apa2 musibah cuma kita ni kan orang melayu beragama islam pulak tu rasanya tak patut berpakaian sedemikian rupa..semoga beliau mendapat petunjuk dan hidayah..aamiin

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Muka mcm nenek kebayan..

    0

    0
  19. mimi suka milo says:

    x brape nak knal sgt dgn ini lana nordin..yg puji2 dia tu pon spesis lelaki yg suka ambik kesempatan. Kalan telanjang terus dia lg suka woo..haha..

    0

    0
  20. insan biasa says:

    bodoh sombong. klu mayat kau boleh bergolek sendiri masuk lubang kubur baru cakap mcm tu. ckp mcm org takda agama

    0

    0
  21. qwertyuiop says:

    kalau rasa tak salah, tak perlu melenting. memang dosa seksi tu kami tak tanggung, tapi dosa melihat dan tidak menegur? :)

    0

    0
  22. Anonymous says:

    macam milf

    0

    0
  23. Pelik betul allifizzat tuh siap backup lagi…xfhm haku!! Dia ingat dpt pahala kot!! Kubur memg masing2 dik non oi..kalau orang tak tegur, duk tgk jer ko menjaja body tak ke org2 trsebut pun join ko skali ke neraka..??!! hrp2 ending life engko baik2 belaka.. :)

    0

    0
    • Anonymous says:

      Org yg backup tu pun sama jahil dgn dia, low taste, suka barang murah.

      0

      0
  24. just a second says:

    teguran dari seorag islam ke atas hamba Islam yang lain tidak salah kerana Lana Nordin telah membuka aibnya dengan memuat turun gambarnya di laman sosial.. ya memang dia cakap dosa dia tanggung sendiri.. tapi sebagai umat Islam seagama tidak salah jika seseorang itu untuk memberi teguran yang baik.. adakah kita nak tengok bangsa seagama kita menempah neraka.. nauzubillah.. semoga Allah memberi hidayah pada Lana Nodin.. Islam itu indah dan terpelihara… memang tugas kita semua sebagai hamba Allah untuk mengingatkan dan memberi kesedaran…

    0

    0
  25. ayam says:

    mmg la kna tanggung dosa gak wei walaupn secara x sengaja..dosa mata tgk keseksian ko 2.dh tetek besar, nk je tayang kt org.simpan je lh

    0

    0
  26. yanz says:

    Org yg tegur tue dh lepas 1 dosa.. kena ingt la tugas sesama Islam kena tegur klau x kita share skali dosa yg dia buat tu.. mmg org sekeliling dia akan tggung dosa dia pn paling jelas dosa mata..

    0

    0
  27. Anonymous says:

    Hari tu dah berlakon dalam citer Tanah Kubur. siap kena azab lg. tp klu macam ni nampak sgt diri sendiri berlakon x ambik iktibar…

    0

    0
  28. nasihat sy x byk.lana nordin,awk cept2 la bertaubt,kalu x nk taubt,awak tkr la agama awak.jgn bg org islam yg lain turut berdosa krn awak.

    0

    0
    • Mak jemah pemalu says:

      Astagrafirullah…nak nasihat, nasihat je lah yang baik2…jgn sampai nasihat die tukar agama..klu die terpengaruhnutk tukar agamanya terpengaruh dgn tulisan ni…ya Allah berdosanya…sekadar ingatan…

      0

      0
  29. aku aku aku says:

    anyone boleh bg tau aku lana nordin nie pernah berlakon ke? kalau setakat pakai seksi, tunjuk segala benda dah boleh jd artis, baik x payahhhhhh..

    lol. every man’s dream? nampak cam sangap je jantan tu. lol

    0

    0
  30. farahnadrah alhadad says:

    Ini ada lah org yg bercakap tak berakal n tak beriman….jika tuguran yg di beri tidak bole terima kt doakan mudahan2 allah berikan hamba allah ini taufik dan hidayah suatu hari nanti….

    0

    0
  31. ninot says:

    nanti sampai mse bertobat le lana ni..jgn sibuk hal org…lain2 org lain2 time dpt hidayah..doakan je supaya die dpt hidayah cepat2..kite ni org luar…kdg2 duk ckp org ntah2 cucu cicit kome gamaknye lg teruk dari lana ni…

    0

    0
  32. JoaryM says:

    sapa lana nordin ni??

    0

    0
  33. Anonymous says:

    org yg TerTengok dh dkire ZINA MATE cik LANA oiiii.beto ko kate suke ati ko lh nk pakai baju ape pon.Ko tau tak kemungkinan org yg menegor ko adalah salah seorang yg akn tolong mandikan n kapankn jenazah ko.SO JGN EGO YER.

    0

    0
  34. comel x kak ton says:

    nabila huda=lana nordin=che ta
    begitu angkuh skali dgn anugerah tuhan..smpi xnk terima teguran,,hurmm tuggu jela balasan Allah swt diakhirat nanti..sat ja dpt pinjam tu nti kna tarik balik nikmat tu,, la la tu gak ckp oo..im sorry,,dlu xde otak nk pkiaq lani da berotak da..huhu..

    0

    0
  35. anon says:

    kepada artis wanita malaysia yang suka berpakaian seksi… korang ingat korang cun sangat ke? buruk tau tak… muka tak cun patutlah nak menayang je… serupa bitch.. sekian…. tak lawa pun.. jangan nak perasan hot sangat..

    0

    0
  36. Anonymous says:

    Aku rasa cara org tu tegur dia dah cukup sopan. Melenting tak tentu pasal, terbakar dah ke lana oi!!! Bawak2 lah bertobat… org tegur untuk kebaikan ko. Jangan dekat akhirat nanti baru nak menyesal….

    0

    0
  37. budgeto says:

    x leh blah la minah nie.. ckp mcm xde iman.. sape la nak sgt follow twitter ko tue…
    ko nak pkai seksi pun tgk la dulu muka ko style ape.. muka style kampung ko tau x… tak sesuai lgsung pkai seksi.. hahhahaha.. lain la muke ko style urban metropolitan gler… budgeto!!!

    0

    0
  38. budgeto says:

    Lana Nodin Da Minah Kampung Style huhuh

    0

    0
  39. inikalilah says:

    blagak..org tegur baik2..dia tunjuk lak kejahilan dia..smoga berubah la nnti..sian tgk..

    0

    0
  40. Jim says:

    Nak melenting kenapa? Budak tu komen elok2 je. Better shut her mouth dari nak melenting tak tentu psal. Kalo tak boleh terima teguran, tak boleh terima nasihat, JANGAN JADI ARTIS!

    0

    0
  41. artis bongkak ni says:

    lana nordin..kesian kan la ayah ko. banyak sgt da dia tanggung tu..ya Allah, peliharakan la kami semua dr azab seksaMu..amin..

    0

    0
  42. kak bedah mulut laha says:

    nara ko ni lambatlah.blog lain dh ade dh cte psl jehan miskin kawin dgn ppuan korea tu.dah selamat nikah dah org tu.ke ko tgu blog lain updet supaya sng ko copy paste.

    0

    0
    • Anonymous says:

      byk songeh kak bedah ni..? apa kata kak bedah lak ganti abgnara… boleh..?

      0

      0
  43. intim4ever says:

    tegur tu tegur jugak, tp mata dok melilau sana sini!

    0

    0
  44. cerijeri says:

    ni la artis skg cakap macam takde otakk….nasib baik sejak dua menjakk ramai artis cerdik2 semua

    0

    0
  45. taktau says:

    Dia ini islam ke abg nara?

    0

    0
  46. taktau says:

    Kalau dia islam mesti atas ic dan keturunan. Solat mesti tak pernah buatkan?

    0

    0
  47. manusia says:

    memang org lain akan tanggung dosa jgk sbb tak tegur dia…
    blh rifer blk pada sejarah nabi2, ada satu kawasan yang dimana kawasan tu ramai ahli ibadah dan pada masa yang disitu ada yg buat maksiat such as hiburan2 tp tak pernah ditegur, maka satu kawasan tu allah beri musibah…

    0

    0
  48. Putih says:

    Xpaham…biler org komen kt insta mengamuk..kalau xleh terima kritikan xpayah jadi artis..bila komen terus blok..x profesional lgsg…bila org puji bukan main suka lagi…

    0

    0
  49. LANA NORDIN SENGAL says:

    biarkn lh dia..dia rasa dia dh cntik sngat kot..sbb tu dia seksa diri sndiri..selagi tk kne rogol..selagi tu lh dia nk pkai sexsi2…

    0

    0
    • LANA NORDIN SENGAL SNGAT says:

      betul2..nti jgn dh kne rogol..ckap pulak lelaki yg salah..padahal dia yg nk kne rogol..pmpuan murahan..selagi ko tk berumahtga..selagi tu lah mk ko yg tnggung dosa ko sengal..

      0

      0
  50. bikyo says:

    wanita adalah salah satu fitnah dunia,,takutlah dengan azabnya,,, semoga kita mendapat hidayah dari Allah..

    0

    0
  51. Nurul Maisyarah says:

    Jangan la doakan yang buruk2.. secara tak langsung kita pon dapat dosa…

    0

    0
  52. din says:

    Bukan nak menghina tp muka dahlah x lawa, kulit gelap, badan gempal
    IQ plak thp rendah & yg paling truk skli sombong bodh.

    0

    0
  53. arepin says:

    dia tau tu dosa.. tapi masih lakukan..

    0

    0
  54. zie says:

    akhir zaman nt….suka hati ALLAH la nk masukn ke neraka jgn plk nk marah ye…….

    0

    0
  55. *biatch please* says:

    seingat aku, first2 keluar dia sendiri yang dok publishkan kat melodi yang orang kenal dia as ‘pamela anderson’ malaysia. she freaking gave that nickname to herself. so dah memang kerja dia lah jual tetek sendiri ni, toksah dok pelik sangat. she should’ve just admitted tho, that she needed to put those pushed-up boobs on show as a distraction from her bad face, and bad hair. suka hati aku la nak komen ape pasal kau lana, dah mulut aku.

    0

    0
    • lana boobs kecik says:

      Actually, if uolls perasan, dia ni kalau bergambar selalu menolak dada kedepan ala2 nak tunjuk boobs besar. Sebenarnya, cuba dia diri tegak2, kecik je boobs dia tu. Nasi lemak doplosen lagi besar iolls rasa.. budget cun. Like you said, she wants to move the attraction to her boobs than her bad face. Pathetic…

      0

      0
    • Nora cheese danish says:

      Biatch please – you are my kind of biatch! Love your comment. High5 girl! Obviously lah kan… If dah tak de education, tak de talent… What else to jual kan? Only D-list artists aje yang busy slut-cut their outfits left and right…

      0

      0
  56. Anonymous says:

    x per ler… sbb lubang kubur pon dia gali sdiri kn.. pas 2 mandikan jenazah pon dia mandi sendiri… kafankan tubuh dia pon, dia kafan kn sendiri.. lantak pi lah dia nk buat aper pon…

    0

    0
  57. amir says:

    ok tu jwapan lana nordin . nty kau mati . mtk mayat kau sndri brgolek masuk liang lahad ok . tapayah mtk org smbhygkan . kau smbhyg sndri myat kau tu . semua kau ruskan sndri ok lana ???

    0

    0
  58. kite cite sini habis sini la ehh ~ says:

    kena sekali ngan Dr Harlina tau la .

    0

    0
  59. babe says:

    Span. xyah nak terliuq sgt la. double push up agaknya. tinggi beno.

    0

    0
  60. si kucing meowmeow says:

    artis korea pon pandai mintak maaf kalo peminat tegur .. tu bukan islam tu.. da tentu2 dia bukan islam ..bole pakai seksi mekci .. ko ni dala melayu islam plak tu .. adab letak kat lutut ke ..xmalu kat org islam atleast malu la kat Allah .. nguks la ko ni lanananana

    0

    0
  61. kim na na says:

    goli den …besarnyer…tak de perasaan malu ke dok tunjuk buah yg membuak2 nak terkeluar dari baju yg ketat gitu…huh…

    0

    0
  62. tgh pikir says:

    kenapa zed zaidi tak buat satu proper attire untuk artis2 yg mcm gini ek.. yg hal lain pulak yang dia sibuk2.. dunia akhir zaman, semoga diberi hidayah Aamin :)

    0

    0
  63. Lana Lang says:

    push up ke???

    0

    0
  64. Roundtable says:

    ???????? ?????????????? ???????? ?????? ??????? ???????????? ?????? ?????? ???? ???????????? ??????????????? ????????????????? ??????? ?????? ?????????? ??????????
    Maksudnya : “Wahai Tuhan kami! Dan masukkanlah mereka ke dalam Syurga “Adn” yang Engkau telah janjikan kepada mereka; dan (masukkanlah bersama-sama mereka): orang-orang yang layak di antara ibu bapa mereka, dan isteri-isteri mereka, serta keturunan mereka. Sesungguhnya Engkaulah jua Yang Maha Kuasa, lagi Maha Bijaksana”
    (Ghaafir : 8)

    ???????? ?? ?????? ?????????? ?????? ???? ??????????? ?????? ????? ???? ???????? ???????? ??????? ?????? ???????????
    Ya tuhan kami, janganlah engkau jadikan hati kami condong kepada kesesatan sesudah engkau beri petunjuk kepada kami dan kurniakanlah kepada kami rahmat dari sisi engkau kerana sesungguhnya engkaulah maha pemberi kurnia. (Al-Imran ayat 8 )

    0

    0
  65. kuda hitam says:

    ni la kategori artis sampah.. blakon x kemana.. stakat tayang body je boleh la kat pengarah tu nak dpt tawaran blakon.. sampah..

    0

    0
  66. kak lehot says:

    inila yang dikatakan ISLAM hnya pada nama…bbju namun hakikat nya telanjang..

    0

    0
  67. jurai jemarai says:

    dia org islam ke? Suruh dia convert je la. Kita pun tak payah susah2 tegur dia. Dia pun boleh buat sesuka hati dia. Kalau dia kahwin & dpt anak pun, belum tentu dia akan ajar anak dia didikan agama.

    0

    0
  68. khairulremli says:

    Bodo punya manusia…Yes dosa masing2x tanggung…So nanti mu mampus esok2x jgn panggil tok iman nak mandi kapan n semaye jenazah mung…mung buat semua sendiri n golek masuk kubur sendiri neh…Jenis manusia yang bodoh xleh nak ajar…..

    0

    0
  69. concerned anonymous says:

    jangan cakap “kubur kita sendiri-sendiri, urusan kita sendiri-sendiri” kecuali nanti bila kita mati kita mandikan sendiri, kita kafan sendiri, kita sembahyang sendiri dan kita kuburkan sendiri.

    bila orang lain tegur, itu nasihat sesama muslim yg memang wajib dibuat. fikirkanlah. hidup ni kalau nak tunggu nak kiamat baru nak taubat, kalau nak tunggu nak nazak baru nak bertaubat, kita tahu ke bila kiamat tu akan menjelma? mati kita tu tarikhnya bila? kalau kita tahu dua tarikh penting ni, pakailah ikut sesuka hati, buatlah sesuka hati.

    jangan kita jadi orang yang cabar Allah. sudah jelas dalam Quran, Allah menyuruh kita utk menutup aurat. aurat yg terlihat itu membawa kpd maksiat. dosa bg yang memperlihatkannya, dosa bg yg melihatnya.

    0

    0
  70. mak jemah balik mengundi says:

    dosa ko pakai seksi mmg ko tanggung sendiri,, abis dosa mamat yg menengok ko tu macam mane,??? disebab ko yg seksi mayb org laen yg jadi mangse lepasan nafsu lelaki yg xthn tgk ko…sengal!

    0

    0
  71. cikolala says:

    semoga Allah memberi hidayah kepada dia…

    0

    0
  72. Lagubestbest says:

    Jangan berubah. Teruskan. Sy suka buat modal ngan pic u macam ni.

    0

    0
  73. sesape jeaa.. says:

    Alasan tak hipokrit tak boleh diguna pakai kalau sampai membelakangkan agama..it’s okay kalau tak hipo and nk jadi diri sndri tp tak boleh la smpi batasan agama pun boleh langgar sbb smata tanak jadi hipokrit..tu dh salah konsep..

    0

    0
  74. sabo jelah says:

    Nanti kau mati kau jalan pergi kubur sorang2. jangan nak suruh orang angkat plak

    0

    0
  75. anomnomnom says:

    memang tak tanggung pun dosa kau. nanti nyawa dah kena tarik takpayah tolong dia. Jalan sendiri masuk kubur

    0

    0
  76. aptb says:

    tu la,kalo dah mmg bodoh tu bodoh la..sekolah x pandai mana, harap jadi pramugari je.otak letak kat lutut.tu yg boleh jawab cam tu.

    0

    0
  77. ramos says:

    suka hati ko la lana…just be cool x payah nak melenting..mmg la sesama islam akan tegur jika kita buat yg haram di sisi agama..melainkan ko krist kan…anyway ada aku kesah?nak bogel pun x heran

    0

    0
  78. Jakpor says:

    owh…ilmu baru untuk kita..tak pyh ikut perintah Allah klu mmg tak mau…nnti hipokrit…boleh yer main main ngan perintah Allah…semoga ko diberi hidayahNya wahai..saper nama td..oowwhh Lana…nnti mati bungkus sendiri ek…

    0

    0
  79. Lanyak Nordin says:

    Biasalah…standard. Bila muka tak berapa nak cantik kenalah tayang benda lain agar tumpuan orang lari dr muka yg tak cantik tu. Tapi kena ingat, bila kurniaan Allah yg sepatutnya ditutup tu dijaja untuk tatapan orang, satu hari nanti Allah ambil balik. Nanti janganlah sibuk mintak bantuan kewangan nak rawat penyakit kanser payudara ke apa ke ye….tanggunglah sendiri. Tak payah rawat biar mati sebab dah ready nak tanggung dosa sendirikan. Kita orang apa kisah sebab bukan kita org tanggung dosa ko..hahaha…

    0

    0
  80. hambaAllah says:

    ermmm…dh lh pompuan nih tersesat…adalak syaitan yg bertopeng manusia menyokong die…lagi hancur lh minah nih.

    0

    0
  81. sakit hati says:

    ala tak yah kecoh sangat lah dgn minah tetek itam ni.. bukan cantik sgt pun dia.. bukan bagus pun dia berlakon.. dan bukan baik pun dia.. keje sebagai pelakon ko makan.. ko bayar bill.. ko beli bra.. ko beli spende.. ko beli singlet putih busuk kau tu pun hasil ko berlakon peminat sokong.. kalau peminat maki benci kau.. jangan harap ahh orang nak tgk drama n filem ko berlakon.. bile takde orang nak tgk drama n filem kau berlakon.. kau akan 100% TAK LAKU DALAM FILEM LAKONAN NI

    0

    0
  82. LanaTetekBedek says:

    Lana, aku pernah nampak ketiak kau. Dah lah berlenbih, kelabu karat, berkedut kedut plak tu. Muka seriously tak jambu. Stakat 5.5/10 je. Harap kan badan. Tetek nampak sangat buat – high profile breast augementation. Kwangkwangkwang, harapkan tetek supaya diri kau laku. Poyo tahap gaban minah gedik ni! Muka macam jamban! Golek la kau nanti kat lubang kubo kau yeeee…. wakakakakakaa

    0

    0
  83. Raja Rimba Bara says:

    baru msuk dunia seni..dh mngada2..ingt ko tu comei sgt ke??? klu berak…najis gak yg kuar…bukan ketul emas pon..puuuiiihhhhhhhh!!!!! mnyampahhhhh…

    0

    0
  84. biskut says:

    Kau kata dosa kau tu , kau nk tanggung sendiri pedulikan org lain, tapi kau jgn lupa bila esok kau mampos, kau guling , masuk dan kambus sendiri lubang kubur kau tu….. spesis manusia bengonggggg

    0

    0
  85. Anonymous says:

    Bukan nak politikkan Lana yg merana ni,tapi Politik,Ekonomi dan Sosial ni kan berkait rapat. Kalau Islam itu didahulukan daripada sibuk mempertahan ketuanan Melayu,inilah akibatnya.. sebab kalau dia seorang penganut agama Islam, xkire dia bangsa melayu atau ape pun,kene ikut cara Islam. Tap masalahnye kite menekankan Melayu je….skrng ni Melayu tapi bukan Islam dah ramai…sape yg rase dia org Islam,dia akan ikut cara org Islam.yg xnak mengikut tu dia mgkin bukan Islam. Maaf klu sy salah ckp, jgn kata sy menghukum tapi itu realiti.

    0

    0
  86. ratuspidral says:

    Memang kena pun dengan namanya LANANODIN…

    LANA = her name
    NO = tiada
    DIN = in Islam Agama
    gabungkan lana tiada agama…sebab tu la dia seksi…peace no wars…

    0

    0
  87. ratuspidral says:

    memang kena dengan nickname istagram dia pun LANANODIN

    Lana = her name
    No = Tiada
    Din = Agama (Arabic word)

    kalau gabung lana tiada agama…sebab tu la dia seksi…no wonder la kan..kenapa tak letak NORDIN…haisshhhh

    0

    0
  88. juhi says:

    hadoi la wanita akhir zaman ni.. nasib la menguruskan jenazah tu fardhu kifayah… kalau la bukan, mmg kene campak la mayat ko nnti..xde sapa nk uruskan…. ckp pun kemain takbur & sombong lg.. die igt balasan Allah tu, main2 agaknye… brani sgguh la org mcmni… aku naik takut dgn keberanian x bertempat die tu.. patut hantar lana ni kt tentera2 yg merogol2 wanita islam kt palentine tu.. ganti soh rogol die ni… biar die rasa siksa dunia dlu sblm dgn braninya mencabar balasan Allah…

    0

    0
    • hamba Allah says:

      http://youtu.be/syWIjK0nFow

      link di atas adalah salah satu episod Tanah Kubur yg dilakonkan oleh si Lana ni. Ingatkan dia boleh insaf dgn jalan cerita nya.tp nmpknya Lana belum faham skrip yg dibaca dan dilakonkannya..semoga Allah beri peluang pd dirinya untk bertaubat sebelum terlambat..aaamiinnn…

      0

      0
  89. Anonymous says:

    nanti ko mati.. mandi sendiri.. kapan sendiri..jalan sendiri ke kubur ke???? kemainn dosa tanggung sendiri. pui

    0

    0
  90. gades ayu says:

    nanti kau mati.. mandi sendiri.. kapan sendiri.. jalan kaki masuk kubur sendiri?? kemain nak berlagak ckp xperlukan pendapat org lain. kita ni org islam.. saling ingat mengigati…

    0

    0
  91. WAWA says:

    dah sesama islam mestilah kna tegur menegur .. dah jadi tanggungjawab sesama islam , bodoh ke apa lana ni

    0

    0
  92. miera amiera says:

    tu baru kna tegur elok2 dah melalak-lalak, ni kalau baca ayat kursi hembus kat dia ni ada can nak tengok dia terbako

    0

    0
  93. Anonymous says:

    tiada rasa malu pada Allah

    0

    0
  94. Anonymous says:

    Orang mcm Lana Nordin ni kan,klu dia tk menyesal lg,nanti bila dia mati suruh dia kapan diri sendiri, gali kubur sendiri & masuk kubur sendiri la.mcm la dia hidup tu tk bersangkut-paut dgn org lain.ikut suka hati dia nk pakai mcm mana? nti ikut suka hati dia la nk bergolek mcm mana masuk kubur sendiri.huh!!

    0

    0
  95. minah jambu tukar kaler merah biru says:

    bagos lana minah jambu setuju dengan u punye jawapan …buat bodoh aje ape yg orang nk cakap kn asal kn u tau ape yg u buat…tk perlu asek asek nk dengar kutokan orangggggggggggggg aje…..kalau kite buat baik pon orang akan kutok kite buat jahat pon orang akan lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kutoks…….jadi buat ape yg kite nk buat asal kn kite tk kacau orang n tkrampas laki orang ok !! jambuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu lanaaaaa……

    0

    0
  96. Syam says:

    kalau boleh dia sebagai orang islam kita sebagai orang islam juga doakan supaya pintu hati nya terbuka untuk bertaubat dan kembali ke jalan Allah. Sememangnya bukan dosa kita tanggung kalau dia berbuat dosa, cuma kasihani lah ayahnya kerana menanggung dosa yang di buat, kerana masih bawah tanggungjawab ayah sehingga dia bergelar isteri dan tatkala itulah segala dosa akan dipukil oleh suami. Mudah-mudahan kita berdoa supaya dia terbuka hati dan di beri hidayah dari Allah SWT, tidak perlu lah kita menyindir atau memaki hamun, kita tegur secara elok dan manis seperti mana Rasulullah SAW lembut dan halus nya cara Baginda menegur, kalau tidak boleh dengan percakapan, kita lakukan dengan perbuatan , kalau tidak boleh juga, cara yang terakhir dengan hati. Mudah-mudahan Lana Nordin terbuka hati untuk bertaubat. Insya Allah , Allah Maha Pengampun Lagi Maha Mengasihani.

    0

    0
  97. PengundiHantu says:

    Speaking about public figure…oh please..Macam ni ke public figure? kalo dah $H1T selamanya jadi $H1T. Pelakon macam lana ni tak patut berada di persada seni malaysia

    0

    0
  98. Hamba says:

    Kalau dah mati nanti jgn balut dgn kain kapan….biarkan bogel…masa hidup suka dedah so bila mati biarlah dedah juga…dia kan suka orang bagi nasihat pun tak nak terima…

    0

    0
  99. Anonymous says:

    rase nak serang dia bertubi tubi je dlm instragam tu, tzkirah kasi kau kau punya, geram lak rasa nya, hanya org yg bebetul kuat kesabaran je leh tazkirah org camni dgn budi bhasa,,,,haih…

    0

    0
  100. Kak N says:

    ‘I dont give a shit!’ ?? …. Ingat, Allah tu ada…kalau dia nak balas segala keburukan umatnya, kat dunia pun boleh, bukan tunggu mati aje…muka yang cantik, badan yang seksi tu pun anugerahNya…pinjaman sahaja. Berpada-padalah cara berpakaian tu…sekurang2nya kesian dan ingatlah pd mak bapak…mesti mereka pun malu.

    0

    0
  101. insan says:

    aku ni dah bape puluh kali teguar artis supaya jgn la sexy n terdedah even freehair..tapi natijahnye ramai yg back up artis bodoh tu sedahnye depa dok kondem aku..harem je

    0

    0
  102. Anonymous says:

    siapa ni?pelakon?penyanyi?pelawak?ntah tak kenal pun……………………

    0

    0
  103. LanaTetekBedek says:

    Si pelakon sampah ni kalau korang tengok, selalu dapat watak merapek rapek. Penggoda lah, penzina lah, kena seksa lah. Apa dia kisah? asal ada job amik je lah. Kan dia nak kene bayar bills dia tu. So to make herself still ‘in demand’ in the market, si anak Nodin ni terpaksa lah tonjolkan tetek dia yang fake tu. Muka kalau tak pakai make up nampak sangat macam perempuan kerja kat sawah. Takkan dia nak punya keje kat sawah. Nak jadi pelakon, kena lah jual body. Eh Lana, lu ingat lu jambu kappa? Bajet hot. Ingat lah weyy, muka badan kau tu lagi 5-10 je boleh pakai, lepastu berkedut hilang semua rupa badan kau tu. Kalau kau nak golek sangat sendiri dalam kubo kau, ah biarlah. Kesian mak bapak kau. Sia sia branak kan ko kat dunia ni. Prangai pariah, ni confirm da kene tebuk. Alang2 da tak virgin, apa lagi nak tutup2. Tayang je lah kat semorang. Hahahahahaha… Sundel

    0

    0
  104. mizan says:

    Pakai seksi boleh bayar bill eh?
    Hrmm. Kat mana?

    0

    0
  105. Anonymous says:

    itu le, mengkome retis ni, lagi ditegur lagi menjadi-jadi, kalau tak ditegur tak tau ape nak jadi pulok, orang ramai ni tegur sebab tak lalu nak nengok buah dade kome tu, atenye bukan lawo bebenor pun, nak kate bughok kaghang dikatenye kaso pulok, sedor le.. usohle diikut omputih yang takde agame tu..

    0

    0
  106. az says:

    dia lupa esok2 bila mati org lain yang akan mandikan jenazah dia..org lain yg akan kafankan dia, org lain yang akan sembahyangkan dia..org lain yang akan usung dia ke kubur..org lain yang gali kubur dia..dan org lain yang akan talkinkan dia..tp tak tau la kalo dia blh buat semua tu sendiri kan? allahualam :)

    0

    0
  107. jay says:

    ko kalo xleh di tegor jgn jd org islam..jd org kapir..xde sape nk halang ko….nk bogel pon leh…xpandai xpe…tp jgn bodoh….lau kami x tegur ko…kami kire subahat ng ko,…ko nie takat mne blaja agama??

    0

    0
  108. Mohd Nasron says:

    Kpd Cik Lana (Sekiranya dia membaca komen ini):

    Bertudung litup, berpurdah tu xsmestinya dia x buat dosa. Sebab mereka juga manusia biasa mcm kita, mereka juga ada keinginan dan perasaan. Mereka juga sedang belajar dan mencari Islam. Tetapi mereka bermula dengan satu langkah kecil dan mudah. Iaitu dengan menutup aurat. Bukanlah orang yang menutup aurat ini x berdosa dan x tergoda dengan pujukan lelaki. Tetapi dengan menutup aurat tu, dptlah mengingatkan diri mereka supaya menjaga kehormatan mereka. Seperti juga lelaki yang membeli nombor ekor. Selalu kita tgk mat2 motor, pakcik bergaya ala2 bangla masuk kedai TOTO. PERSOALANNYA, kenapa kita x pernah jumpa lelaki berjubah, berserban, berjanggut mengikut sunnah beli nombor ekor?..Sebab dengan menutup aurat ini selalu mengingatkan pemakainya untuk menjaga Islam dan Iman dalan hati mereka. Berbeza dengan mereka yang baik tetapi terdedah aurat mereka. Dengan mendedahkan aurat mereka, mereka mengumpul dosa2 dan dosa2 ni menghapuskan amalan2 pahala yang dianggap sudah memadai untuk mereka. Bukanlah kerana kau x hipokrit. TETAPI sudah menjadi kewajipan seorang muslim yang lain mengingatkan muslim yang lain. Igtlah hadis Nabi. Takkan jadi kiamat sehingga tiada satu orang yang menasihatkan orang mengingatkan tentang Islam. Mmg kubur masing2, tetapi igtlah. Cubalah bakar diri dengan mancis. terasa x pedihnya. Ketahuilah Lana bahawa kepanasan dunia kerana Matahari itu hanyalah cebisan percikan api neraka yang dibahagikan kepada 7000. Bayangkan. hanya 1 daripada 7000 ni pun kita dah nak guna aircond semua. Nak ke masuk NERAKA. Saya juga tidak sempurna, tetapi saya tidaklah cacat untuk mengenal mana yang halal dan mana yang haram.

    0

    0
  109. nenggg says:

    nie cek mao habaq maiiii.headline dua hantu kopek digabungkan tahun nie.si kim kadasian dengan pamela anderson tengah dok buat pengambaran drama noktah cinta.cer tengok kat fesbuk si stephanie liah.gambar seksi nohhhhhhhhhhh.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=451450781607178&set=pcb.451450988273824&type=1&theater

    0

    0
  110. mak jemah says:

    http://www.youtube.com/watch?v=syWIjK0nFow
    sbb xcye aku pn goggle la.. mmg betul la dia pnah berlakon tnh kubur psl balasan dedah aurat..tapi??? mak jemah xpaham la dik..npe x insaf2 ni!

    0

    0
  111. ibu says:

    Dia rasa panas muka , kepala ,satu badan la tu bila ditegur..Tu yang melenting lenting. .apa nak jadi la artis manusia mcm ni..:(

    0

    0
  112. che ta plastik surgery says:

    ni geng zarina anjoulie ni.dua2 tak bley pakai.

    0

    0
  113. Qistina syg says:

    ape la korg ni, biar la kalo dia nk pkai seksi, nanti yg kena bakar kat api neraka badan dia!! masa tu dia jerit la kuat2 kat neraka woi jgn bakar badan ni aku punya tau. Jenis mcm ni x sedar diri namanya, sedar la lana sume yg ko tonjolkan tu Allah yg cipta, kalo DIA nak tarik balik pinjaman dia tu sekelip mata je!!

    0

    0
    • Mohd Nasron says:

      Slm semua, mmg betul Cik Lana ni pakai yang x appropriate, dan wajib kita sebagai muslim utk menegur. tapi igt pesan Rasulllah ‘ Muslim yg soleh akan rugi krn 5 perkara dan salah satunya adalah maki hamun’ Tegur kita tegur tapi jgn smpai maki hamun. Bukan sifat muslim mencela dan mengutuk. Kita tegur dgn fakta, hadis dan sunnah. Takut2 nnt, pahala kita transfer kat Cik Lana ..dosa dia lak transfer kat kita. X pasal2 Pamela Anderson masuk syurga. Apo nak dikato. :)

      0

      0
  114. eh eh says:

    “Dosa aku kau tanggung ke? Bills aku ko bayar ke? kalau bayar or tanggung nanti aku dgr cakap ko k?” erk… habis ALLAH bagi kita hidup, bagi kite rezeki, bagi kite segalanya, kite dengar ke cakap ALLAH?? Muhasabah diri sendiri.. isk

    0

    0
  115. Anonymous says:

    nanti masuk kubur guling sendiri ye lana :D

    0

    0
  116. Tendangan Kilat says:

    pd pndangn aku maybe dia amat terasa dan mngkin malu sebb ditegur berdepan2…yg menegor tu pun..hmm..tu sbb nabi selalu pesan dakwah mesti ada hikmah…jgn main sembor je….akibatnya org yg kita nk dekati utk galakkan berubah jd makin jauh dan sukar ditegur…lebih teruk bila tkleh control marah keluar carut marut dan maki hamun…selagi dia islam,dia sedara aku dan aku berdoa moga allah tolong dia jadi org baik….amin…

    0

    0
  117. hanny says:

    lana…kamu xcntik sgt pn…kt mata sy ni..irma hasmie tu lg cntik..sopan jer…ainan tasneem pn cntik…cperlula nk tayang aset yg awk ada utk raih publisiti..
    seriously..lana awk jgn bersolek dan tgk cermin for a few minutes…awk mmg xcntik…!

    0

    0
  118. Mohd Syahril Mohd Azali says:

    Kita tegur takat 3 kali je..kalau dia xnak dengar dia punya pasal..kita sebagai orang Islam mengingatkan dia..tapi kalau dia degil nak wat cmne…Buruk perangai dia la bila dia balas dengan maki hamun…setakat seksi nak ambil perhatian orang memang tak payah la..banyak benda lain lagi kita le buat untuk ambil perhatian orang…lagipun bukan cun pun..tayang body je lebih

    0

    0
  119. ???? ?? says:

    ?LACOSTE????????2013????80??????????????Facebook? ???????????????????????????

    0

    0
  120. make some invite posts on my weblog?

    0

    0
  121. ???? says:

    ???????? ???????????????????????????????5??????????

    0

    0
  122. ???? ?????? says:

    ??????????????????????????????????????????? ????????2013???????????????????????????????

    0

    0
  123. far more, thanks for that info.

    0

    0
  124. ???? ?? says:

    ???????? ???????????????????????????????5??????????

    0

    0
  125. ???? ?????? says:

    100%??????????????????????????????????? ???????????????????

    0

    0
  126. ???? ?? says:

    100%??????????????????????????????????? ???????????????????

    0

    0
  127. ?????????? says:

    abercrombie?fitch???????3307???????????????? ???? ???????????????????.???????????,?????????? & ????,???????&??????,?????????,??????????

    0

    0
  128. ????????????????????????? ??????????????????????ETC??????????????? ???????????????????????????????????????!

    0

    0
  129. Linzy Longkang says:

    Bila ko nak pakai tudung cam abby lana oiii

    0

    0
  130. ina says:

    Aptb!!!!

    0

    0
  131. ???? ?????? says:

    ????????????????????????????????

    0

    0
  132. ???? T??? says:

    ??????????????????????????????????Abercrombie & Fitch??????1????????????

    0

    0
  133. ???? ?? says:

    ???????? ??????????????? ??????????????????????? ????. ??????????????????CM?????????

    0

    0
  134. ???? says:

    ?????????100?????????? ?????????????????????????????????????? ??????

    0

    0
  135. ???? ?? says:

    ??????? ???????Abercrombie?Fitch ?????? ???????????????????????????????????????????????

    0

    0
  136. anonymous says:

    pelakon cmni menampakkan dia Xperlukan peminat.. dia hnye bdget dgn dunianya sendiri :P
    mmg X respect lansung artis malaysia yg cmni..
    klu stakt cmni je mentaliti dia, mmg dok d tkuk yg sme je dunia seni tanah air..
    terima ksih kepada artis2 yg mempersada bakat di mata dunia
    bukan artis2 yang menayangkan dada di mata dunia (^_^)

    0

    0
  137. ??????????????????

    0

    0
  138. rossa says:

    ALAH….SUKA HATI DIA LAA…SEMUA WANITA DAN LELAKI AKAN FANCY SEBAB NAK TUNJUK KELEBIHAN DIRI….BR MENARIK..X BAIK KITA KUTUK SGT DIA…AKU PERNAH JUMPA YG LG TERUK..KERJA KAT BANK HONG LEONG JLN RAJA LAUT..PMPUAN BERTUDUNG TP PAKAI FIT GILA2…BADAN KURUS TINGGI,SUKA SEMPANG TDG KE BLKG,PAKAI PUSH UP BRA NAK BG NMPK TETEK TERJOJOL,PAKAI BAJU MELEKAT 1 BDN NAK BG PUNGGUNG NMPK LEKUK..X BERTELANJANG KE NAMANYA WALAU TERTUTUP?IKUT2 NABI ADA CKP,ZAMAN KINI RAMAI PMPUAN BERPKAIAN TP TELANJANG..PHM KAN?MANA LG JELEK?PD AKU PMPUAN KEJA BANK NI LG 10X JELEK….JLN MENONGGENG,MENDADA..MCM BETINA SIAL JE…

    0

    0
  139. ????????????????????????????????

    0

    0
  140. ????? ??? says:

    ?????????????????????????????????????????????????????????????????

    0

    0
  141. ???????????? says:

    ?????????????????????????????????????????????MONT BLANC???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    0

    0
  142. ????? ?? says:

    ???????????????????????????????????

    0

    0
  143. ????? ????? says:

    ????????????????????????????????????????????????

    0

    0
  144. Chenta Chandury says:

    Sama2 kita doakan semoga dia diampunkan Allah dann menemui jalan yang sebenar..kasihanilah saudara2 kita yang masih leka dgn arus pentas dunia tanpa mengingati HARI ESOK…semoga kita sama2 ingat-mengigati antara satu sama lain….amin..insyaallah…

    0

    0
  145. Anonymous says:

    Kalau betul2 nak ikut prinsip kewajipan orang Muslim tegur saudara se-Muslim yg suke berpakaian seksi, rasa nya mmg akan kebas dan berbuih mulut kerana hari2 kita jumpa perempuan Muslim yg berpakaian seksi di tepi jalan, pasar raya, pejabat, pusat membeli-belah dsbnya. Tapi tak pernah pulak aku tengok orang Muslim tegur perempuan yg seksi2 nie secara random atas dasar takut dosa zina mata, tapi yg artis macam nie ringan pulak mulut nak menegur, ni bias nama nya ni.

    0

    0