Written by serenity | August 1st, 2016

Bayi pelakon Lana Nodin atau nama sebenarnya Mazlina Hasan Nodin dan suami telah lahir pada Januari lepas tetapi mereka masih belum mendedahkan wajahnya pada umum.

Bagaimanapun wajah comel Gia Quinn Mckienzie telah dimuat naik pasangan itu di akaun Instagram masing-masing sejam lepas.

 photo 13739402_277964192577546_1229586092_n.jpg

Lana dan suami, David McKienzie atau Mohd Daud McKienzie bernikah pada 15 Mei 2015.

 photo 13745248_920990221344124_521133592_n.jpg photo 13694581_736195733185503_398618302_n.jpg

Comel banget Gia rupanya. Semoga Lana sekeluarga kekal bahagia ke ahir hayat.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

41 responses to Lana Nodin Dan Suami Dedah Wajah Anak, Gia Mckienzie

  1. missy says:

    olololoo comelnya

    0

    0
    • Pekerja Gomen says:

      Comel… sangat….

      0

      0
      • kepohkenapa says:

        dah start dah mulot2 puaka nk mengata. xyah ler nak expect baby pan asia da bpknye pown mix filipino & irish bkn pure omputeh,,,btw gia syg chomel sgt,,smuge jd anak yg solehah ye ;)

        0

        0
        • Bedah Bedebah says:

          keannn….
          dah ramai makcik2 kephochi busuk hati dok compare budak2..
          apa punya manusia laa

          0

          0
  2. hanny says:

    olololololo comelnya..

    0

    0
  3. huh says:

    comellll sangat.

    0

    0
  4. Heh says:

    Comel bangat

    0

    0
  5. maria says:

    comei nyaa…

    0

    0
  6. sje komen says:

    cm muka lana

    0

    0
  7. Anonymous says:

    kulit melayu

    0

    0
  8. Anonymous says:

    hidung melayu

    0

    0
  9. cik piNgu says:

    muke melayu. ingatkan akan lbh mirip kpd ayahnya.

    ecah che ta muke kokosen sungguh.. gia muka lbh kpd melayu.

    smoga berbahagia lana n daud bsama gia.

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Suami Lana sendiri pun bukan 100% omputeh. Kalau tak silap, mak David tu Filipina. Tak heran kalau Gia lebih kepada muka Melayu sebab dia hanya ada 1/4 je darah omputeh. Tapi sure Gia nanti payah nak reti cakap Melayu sebab dia lebih banyak masa tinggal kat US berbanding Ecah Che Ta yg dah lancar sungguh loghat utara dia….

    0

    0
    • Bedah Bedebah says:

      elok laa duduk US, dari balik msia banyak makcik2 kephochi busuk hati..
      janji mak dia pandai masak masakan melayu..
      bukan macam org kita, sibuk nak berwestern..

      budak tu kecik lagi hang dah nak mengata.. belum boleh cakap lagi budak tu.. dh nak compare2 dgn anak che ta..
      busuk sungguh laaa hati hampa

      0

      0
  11. lana plastik says:

    Aik,, repost ke abang nara? Comel walaupun hidung mcm lana sebelum plastic surgery

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Gia such a cute happy baby – Mashallah :)

    0

    0
  13. Anonymous says:

    muka ank dia org mcm x de mix…seratus peratus muka mlyu..tpi ni masa kecik…sok klau dh besa mesti cantik…

    0

    0
  14. sentap says:

    x kisah la muka mix ke idok..yg penting bb tu sihat sempurna…

    0

    0
  15. lela says:

    BAMBAM!! comei nyer baby lana. :)

    0

    0
  16. Anonymous says:

    cutenya baby Gia..semoga dilindungi dari mulut2 puaka..
    baby ibarat kain putih..salah mak bapak, jgn dihina pulak anak2..
    kita pun belum tau lgi untung badan in future..

    0

    0
  17. Zubaidah says:

    Muka mix atau melayu, semuanya ciptaan Allah

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Comel… kecik2 dah pandai pose …. bijak budak ni … insyaallah….

    0

    0
  19. NEUTRAL says:

    comelnyaaaaa :D

    0

    0
  20. D fro short! says:

    Nara ni mabuk ketum ke?
    Tetiba ayat last tu “Semoga Lana sekeluarga kekal bahagia ke ahir hayat.”?
    Dah kenape? Kalu ayat copy paste pun beragak lah nak copynye :p

    0

    0
  21. teringin anak gurl says:

    Subhanallah..comelnyeee

    0

    0
  22. PA KU DULI says:

    langsung xde ikut muka lana dan suaminya…entah2 anak lana dgn lelaki lain kot..si david ni x tau, die pkir anak die..padahal lana dh wat projek dgn laki lain dulu, then dh tau mengandung, kira si david ni la jd pak sanggup..huhu

    0

    0
    • Anonymous says:

      kesian ko ni ek..kalau hati dah kotor maka dengan gini lah jadinya..tak cukup kasih sayang ko ni
      ni misti join pemuda UMNGOK main tuduh2 orang

      0

      1
  23. Miss pengsan says:

    Kita taktau.tak niat nak fitnah pun tapi aku ada terfikir teori Pa ku duli tu ada betul gak.sbb mmg lain.kalau budak ade mix mmg tak byk mmg ada nampak.mcm diana danielle even mak dia muka melayu yg sesangat melayu.bila bapaknye omputih.dia akan dpt skit wajah tu.tahla.ni bukan tuduh.ada kemungkinan pun ye.mgkin tuhan dah cipta anak dia takde lgsung rupa ayah dia.mmg satu dlm seribu la.tapi kalau betul anak mat salleh tu nnti besar akan nampak jugak muka dia mix.walau tak byk.kalau takpun kulit.kalau rupa melayu betul2 mmg takla.

    0

    0
    • Anti Mulut Laser says:

      Ideology ko tu tak benar sama sekali. Budak berubah2 bila membesar. Laki aku matsaleh, anak aku waktu lahir memang matsaleh habis tapi masuk minggu ketiga dah berubah melayu totok sampai umur dia 12-13 tahun. Melayu Totok! Sekarang dah 15 tahun jadi matsaleh totok. Memang matsaleh totok habis sampai orang tak pikir tu anak aku. So tak usah lah nak pitnah2 buat2 cerita bagai. Buat tambah dosa yg dah sedia ada.

      0

      0
    • sry says:

      apa kelaut sgt statement kau ni. parents aku dua2 melayu takde mix matsaleh ke ape tapi kitorang adik beradik semua org ckp mcm matsaleh. sbb masa pregnant mak aku suka sgt tengok gmbar baby matsaleh. dia suka tengok baby2 mata biru bagai tu. now aku dah ada anak pun anak2 aku org ckp mcm matsaleh sikit. so kau punya statement tu tak boleh pakai. kaaayyy….

      0

      1
    • Anonymous says:

      haha teori ni memang dh xboleh pakai sekarang..berlambak je budak2 sekarang totally different dgn mak ayah dia..

      0

      0
  24. Anti Mulut Laser says:

    Peduli kan mulut2 laser kat sini Lana. Anakku campur matsaleh, masa kecik memang sebijik aku, takde bapaknya langsung, dari mata sampai hidung sampai mulut sampaikan warna kulit pun memang warna kulit melayu. Semua orang mengata. Kulit aku memang tak putih plus laki aku pun ada iras2 Arab walaupun dia matsaleh. Tapi sekarang anak aku dah 15 tahun, rupa melayu hilang dah, memang sebiji bapak dia, kulit putih hidung mancung kening hitam tebal, tinggi sasa macam bapak dia. Budak berubahlah bila membesar. Korang ni semua kepoh sangat!

    0

    0
  25. loyalmalaysian says:

    nama terlalu western la…carik la nama islamik sikit…awk kan org Islam….ape nak westernized sgt….x de maknanye..

    0

    0
  26. Anonymous says:

    anak dia comei la. sempurna semua. mana ada bb yg tak comel pls la….move on

    0

    0
  27. clever girl pulau besar says:

    ecah jugak paling winnnn

    0

    0
  28. pokemonGo says:

    ikut mak dia cuma mak dia hidung palsu. ini la hidung sebenar lana, pesek. overall, gen lana laki bini x cantek, patut la amik masa nk show off. sekian

    0

    0