Written by serenity | November 12th, 2011

Bekas penyanyi kumpulan 90’an iaitu A To Z, Norazlan Abdul Aziz atau lebih dikenali sebagai Lan telah selamat melangsungkan pernikahan dengan Siti Nur Ain kira-kira jam 11.20 pagi semalam di Masjid Jamek Ar-Rahimah, Kuala Kubu Baru, Selangor dengan mas kahwin sebanyak RM300 dan wang hantaran berjumlah RM11,111.

Siti Nur Ain menerima sembilan dulang hantaran manakala sebagai balasan, Lan menerima 11 dulang. Kedua-dua mempelai ayu mengenakan busana  dan solekan daripada Pengantin Cantik D’andam Watty, Bukit Sentosa, Rawang. Lagi 2 keping gambar dengan membaca gosip ini sepenuhnya.


.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

22 responses to (3 GAMBAR)Lan A To Z Selamat Langsungkan Pernikahan Dengan Isteri

  1. tahniah semoga berkekalan ke akhir hayat

    0

    0
  2. Selitone Cold Steve Austin says:

    Tahniah… semoga kekal bahagia hendak-Nya.

    0

    0
  3. aduka says:

    tahniah smga berkekalan hgga hjug nyawa….itik gembo2

    0

    0
  4. lesson says:

    xrmai lak kmen tp lau ngutuk pnjg jer komen…

    0

    0
  5. che puteh says:

    Semoga kekal bahagia.
    Bagus exwife dia…. Takda isu kecoh2

    0

    0
  6. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    alhamdulillah shukur kepada allah lan selamat di ijap kabol kn ngan bini dia semoga bahgia n dapat anak kembar jambu………….

    0

    0
  7. izat says:

    apa khabar agaknya MyGH2u yang Lan A to Z ni jadi partner dan jurucakap tu? harapnya kawin tak guna duit orang yang melabur dalam MLM tu yee…ramai jugak yang kena tipu dgn MyGH2u tuu.

    0

    1
  8. bb cute says:

    kotak cincin x style mcm jaman tok kadok

    0

    0
  9. bb cute says:

    kotak cincin x style mcm jaman dulu

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      korang tengok n baca tk? sampai kotak cincin pn dorang nk ngata ! bila minah jambu balas rabak2 dorang tk terima pulak ! maknusia neraka ni lah dia………..

      0

      0
      • sukaati akula.. says:

        biarlah..xpenting pon kotak cincin tu..bkn dpt pahala pon kalau ko letak kotak cincin bersalut emas..tu da riak..syaitan punya perangai..lantakla dia nak pakai kotak zaman batu..cuba jgn cari salah org..skurang2 dia da kawen..bina masjid Allah.ko ado?

        0

        0
  10. yob says:

    itik gembo2

    0

    0
  11. awek_utan84 says:

    uik..x wife dia lari sbb dia dah x de duit kan?ni hantaran banyak2 ni ada plak duit….emmm…ape kes ni…?

    0

    0
    • nokomen says:

      sokong..! Bla kwen bru, byk plak duit. Bla nak sara hdup bni ank, sesen pn xda dlm poket. Apa ka..???? Mcm dah jd trend, bla kwen, happy jak main ngan num…11111111…or what so ever… alasannya, jnji happy n apa nak sbuk. Bkn duit awk pn kn..??? org kta, kwen, segah nya, mngatasi ank raja…! Ank raja pn klau kwen, da yg low profile..

      0

      0
      • orca1604 says:

        Salam..jgn la persoalkan rezeki die..mungkin dulu die xde duit..mungkin skang dh ade duit..tu kan semua urusan Allah..sukahati Allah nak bg rezeki die byk mana dan bila..bila kite persoalkan mcm ni umpama kita persoalkan kehebatan Allah dalam memberi rezeki..takut silap cakap kite yg kene tanggung dosa kat Allah plak..nauzubillah.

        0

        0
        • mak budak says:

          ini bukan persoalkan rezeki Allah.ini isu dia tak bertanggungjawab.tu saja.

          0

          0
        • sekadar pemerhati says:

          soalan aku kt ko ‘mak budak’ sila jawap dgn betul jika salah sila tanggung DOSA yg ko dah buat citer ni sampai akhirat!

          1) ko tau ke yg dia x bertanggungjawab?
          2)ko rasa dia ‘happy’ ke kene tinggal anak bini?
          3) ko rasa dia nk tolak ke rezeki yg dia dpt?

          jgn la pandai2 bg jawapan utk pihak org lain… kalau salah dah jd 1 FITNAH!! pulak tu dosanye org2 macam korg ni yg tanggung…

          0

          0
  12. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    cmana dia nk bertanggong jawab tkda duit ! dia tkda pompan lain selain bini dia ! bekas bini dia lari mungkin cara sondol tu kurang menyerlah kn amacam?

    0

    0
  13. Zzzz.. says:

    Aik.. dulu bising2 kat paper duit takde.. Skrg hantaran kemain 11,111. Mana dapat duit?PL ke?

    0

    0
    • kamurang yg BUDUH!! says:

      yang korg semua ni sebuk2 kan duit dia tu kenapa?? nk pinjam ke?? BOdoH ben BendOl la korg ni… Dulu tu dulu punya citer laa.. sekarang ni sekarang punya citer laa!! mana boleh nk d sama2 kan. dah berkemampuan kawen la dia nk tggu lagi ke? lg bagus dia kawen dr buat maksiat!!! BODOHHH la Korang semua yg dok ngata2 niiiii!!!…. yg korg ni sebok2 pertikaikan masalah dorg tu pahal nye?? dah xde benda lain nk d buat ke.. dahla dapat dosa kering pastu bg pahal free kt dorg.. SYABAS WAHAI MELAYU!!!!! SYABAS!!

      0

      0