Written by AbangNara | February 7th, 2011

lagu luar biasa shahir af8

Akhirnya setelah mengecap populariti dengan lagu Kebahagiaan Dalam Perpisahan, Shahir AF8 dah pun keluarkan single terbarunya yang bertajuk Luar Biasa. Abang Nara dengar biasa-biasa je lagu nie. Mungkin kena dengar 2, 3 kali baru sedap. Tapi lirik lagu Luar Biasa agak menarik jugak bila dibaca.

Kalau korang nak dengar secara online, sila dengar di Facebook BeautifulNara.  Baca entri ini sepenuhnya untuk  lirik lagu Luar Biasa dari Shahir AF8. Jangan lupa like Facebook Shahir AF8 yang dah pun mencecah 400 ribu fans.

P.S: Ketahui sama ada anda the pretty, the shy ataupun Mr. Ampu dengan main game Milo Fuze!!!

Seandainya mengalir di sini
Yang sejernih apa yang terkunci
Pastinya di dalam tanganmu
Bagailah kasih
Hati ke hati bersemadi

Segala
senyumanmu mengusikku
Oh mengapa
Tak terhidu
Kucupanmu berlagu merdu

[Chorus]
Luar biasa
Landah senja suria
Padamu

Lalu menusukku
Luar biasa
Suara siksa membisu
Akhirnya membunuhmu

Hidup ini puas dipenuhi
Yang sesali tiada berganti
Natijah rasa dizahiri

Bagai dimensi dan hipokrasi berselari
Segala senyumanmu mengusikku
Oh mengapa
Tak terhidu
Kucupanmu
Berlagu merdu

[Ulang Chorus]

Tanpa kata
Tanpa rela
Biarkannya
Jatuh ke riba

Takkan pudar
Kisah kita
Luar biasa tampak dimatanya

Lalu menusukku

Luar biasa
Penjara
Siksa sesalan
Dikucupnya virus

[Ulang Chorus]

36 responses to Lagu Terbaru Dari Shahir AF8 – Luar Biasa

  1. sari says:

    memang luar biasalah liriknya ni bang nara…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 7
  2. Mysara says:

    shahir oh shahir..akhirnya keluar jugak 2nd single..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  3. Aib says:

    Tahun depan boleh menang Juara Lagu. Sebab lagu2 puisi no. 1 hampeh. Tolong Ingatkan Aku.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  4. petra_dubies says:

    xberapa nak faham lirik….
    kener dengar lagu n hayati baru leh faham…

    biasanya lagu M.Nasir n Ziana Zain jer yang lirik susah nak faham,,,,

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  5. ermm tuka topik sket….
    ade bace psl suami Wilma Muhammad meninggal. tp crita xdetails aaa. harap2 BN cover sket cite ni, details. klu ble bg gambo terbaru ke, simpati kpd Wilma, arwah suami baru 37 tahun, tak sakit, tetiba meninggal. pastu ank 5 org kecik2 lai.. Al-Fatihah..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  6. singa tido says:

    tak sodap langsung

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 11
    • Ryta says:

      Ekau layan yolah lagu ni…
      kot2la ekau nak layan jiwang malam2….ok yo den raso!
      ekekekeke…..
      :-)

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • singa tido says:

        tak suai kek jiwo den do..
        goli goloman den…
        jgn buek malu warih…

        hahaha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  7. yanie hakim says:

    puitis cmnie psti mnang AJL taun dpan lah ngeh3….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  8. raisins says:

    …semOga shahir terus success dan sihat2 sll…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  9. whimsical says:

    fb shahir dah ade 400k fans, awat tak diterjemah jumlah itu ke jumlah komen di bn ni..heran…heran…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  10. bkn peminat shahir says:

    aku x minat si shahir nih….tp lagu ni sgt best la! dr td bibir aku dok miming lagu ni je…huhu…all the best ek dik….thumbs up buat komposer, pnulis lirik & shahir sndiri… :D

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  11. ngongek says:

    tak minat~

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 6
    • tijah says:

      ngokngek..
      ko punye pasalla xminat kt shahir…
      tp yg ko sebok dok masuk sini apsal..?
      nk tau gak ttg shahir…??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. mizz says:

    kenapa muka shahir cam sakit jek
    huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Mysara says:

      dgrnya memang sakit..kan aritu yang dia diamkan diri tu pasal diagnosis awal assume dia ade kanser hati..pi berubat tradisional, now getting better kot..hopefully..kesian muda lagi tu..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  13. miumiu says:

    I LIKE!!!!!!!:)))))

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  14. lolyat gang says:

    jgn lepas ni ilang lagi
    mmg kes luar biasa

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  15. bella says:

    wow mmng best tpi agak berpuluh kali ak dengar nk pham lirik lagu nie,heheh agak terbelit dan melilit gak nk pham,xper tunggu VC jerk konfem ak pham haha,mmng LUAR BIASA punya lagu

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  16. are_ziemah says:

    creditkn pic kat page fb shahir af8…
    pic nie diambil semasa die b’lakon jer buat muka seyes…
    hehehehhee…
    alhamdulillah die dah sihat sekrg nie….n happy2 saje..
    doakn kesihtn die k…
    support single “LUAR BIASA” n akn dtg tunggukn kemunculn single “PENDAM” k….
    support shahir sentiasa..
    che ahmad..hoi..hoi..hoi….. ^_^

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  17. baya says:

    sedap lagu dia.dgr betul2 baru melodinya indah

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  18. shark says:

    bosan btl dgn c shahir ni apasal dia menang af ah c adira lg best suara ada muka semua ada tipu ja ni af ni ngok btl…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
    • anne says:

      dah rezeki dia menang nk wat cam ner,adoi!!redha jerk lah

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • farra says:

      shark..ksian kt u ni…af9 da nk dekat..u masih lg nk ckp psl juara af8…???
      adira nyanyi suara mcm penyek jer tu u kata sedap…
      halwa telinga masing² k…
      da rezeki shahir nk menang..terima jerla…!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  19. ra shanda says:

    apa punya ayat dlm lirik tu mcm ketandusan ja kelakar hahaha lagu org kg huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  20. boloque says:

    seandainya mengalir di sini
    Yang sejernih apa yang terkunci
    Pastinya di dalam “tanganmu”

    aku dgr lagu :

    seandainya mengalir di sini
    Yang sejernih apa yang terkunci
    Pastinya di dalam “diari”

    pembetulan

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  21. sheila says:

    belum dengar lg lgu shahir ne..tp,lirik dia mcm best je..tahniah utk shahir krn dh kluar dgn 2nd single….semoga terus success di dlm bdg hiburan

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  22. hai apa khabar abang shahir sihat ke huhuhuhuhuhuhu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0