Written by AbangNara | July 15th, 2010

gambar nikah aida gadis melayu

Dulu kami ada kongsikan gambar perkahwinan Aida Gadis Melayu dan Saiful Nizam TV3 tapi gambarnya tak berapa banyak sangat. Baru-baru ini ada readers yang sudi berkongsi gambar perkahwinan mereka berdua untuk tatapan kita bersama. Tak jemu mata memandang Aida ini. Memang gadis Melayu betul.

UPDATE: Kesian betul kat pasangan pengantin baru nie kena tipu dengan MLM baru-baru nie. Kami dah banyak kali nasihat kat kawan-kawan real life kami agar jangan terlibat dengan MLM. MLM bukan untuk semua orang. Lagipun MLM kat Malaysia nie banyak yang menipu je. So kepada pembaca BN pun, harap-harap tak terlibat dengan MLM.

Lagi 19 gambar sekitar majlis perkahwinan Aida Gadis Melayu dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Sedihnya Messi kena tarik rambut ngan Maradona.

gambar nikah aida gadis melayu

gambar nikah aida gadis melayu

gambar nikah aida gadis melayu

gambar nikah aida gadis melayu

gambar nikah aida gadis melayu

gambar nikah aida gadis melayu

gambar nikah aida gadis melayu

gambar nikah aida gadis melayu

gambar nikah aida gadis melayu

gambar nikah aida gadis melayu

gambar nikah aida gadis melayu

gambar nikah aida gadis melayu

gambar nikah aida gadis melayu

gambar nikah aida gadis melayu

gambar nikah aida gadis melayu

gambar nikah aida gadis melayu

gambar nikah aida gadis melayu

gambar nikah aida gadis melayu

gambar nikah aida gadis melayu

57 responses to (LAGI GAMBAR)Sekitar Perkahwinan Aida Gadis Melayu Dan Saiful Nizam TV3

  1. cute t says:

    comel lote..moga bgia ke akhir hayat..amin..

    0
    0
    • cath zee says:

      2nd..tp masuk paper smlm pasal MLM…sabor jer le pengantin…

      0
      0
      • Zaza Muhammad says:

        nama kompeni MLM tu “kryptonworks” … hmm cian. xpsl2 org kate dia menipu, padahal dia pun jadi mangsa.. semoga kite pun akan berhati2 lepas ni…

        0
        0
    • reality says:

      memang cun..padan sgt2..harap dkurniakan ank yg sht dan cute mcm mama n daddy dia….

      0
      0
      • makcik says:

        haieh.. baru kawin dah ada masalah. 30k tu bukan skit. tapi cantik la baju kawin diowg.tambah2 baju yg pink tu. sweet

        0
        0
  2. megahertz says:

    moga bahagia b’panjangan hingga hujung nyawa.. amin3x…

    0
    0
  3. lyla ahmad says:

    tahniah..moga kekal hgga ke akhir hayat..amin……=)

    0
    0
  4. sya fariz says:

    cantiknyeeeeeeeeee…….
    siap nek kude lg…wooOoo..
    bahgie hendaknyeee
    :)

    0
    0
  5. bagai pinang dibelah dua

    0
    0
  6. natts says:

    macam nilah bagus, cerdik, pandai ngaji lak,sopan santun, payah nak dpt dah la ni…ppuan yg baik, utk lelaki yg baik…

    0
    0
  7. sms says:

    sangat cantik..antara pasangan yg sempurna kat mata aku..alhamdulillah, yg baik itu jodohnya org yg baik…

    0
    0
  8. dunia says:

    alhamdulillah…sejuk mata memandang..^__^

    0
    0
  9. akubudakbiasa says:

    erkk..top 10 ek ??ahahaha…btw, mmg sama cantek sama padan la dier owang nih ..semoga berbahagia ..

    0
    0
  10. zzz says:

    nak banyak lagi gambar ..klik kat sini>http://is.gd/d7PHp

    0
    0
  11. zzz says:

    harap berbahagia…

    0
    0
  12. Zaza Muhammad says:

    seronoknye tgk gegambo ni… sejuk mata memandang… ayu je. sopan je.. mmg padan aaa dua org nih. Semoga jodoh berkekalan hingga ke akhir hayat..amin

    0
    0
  13. KUKUHITAM says:

    baru kwen dah kena tpu.. melayan duit hantara. tulah kan.. o

    0
    0
  14. gadis moto... says:

    sngt cantik…

    0
    0
  15. fikir says:

    congrats!! sopan, cantik, all in one la kiranye ni ye.. x pyh nk seksi2 pun da sedia cantik.. wpun pengantin tu btudung litup, still berseri n tetap nampak cantik.. congrats again. moga bahagia ke anak cucu.

    0
    0
  16. milixs says:

    aah sejuk mate mandang,,semoga mndpt keredhaanaNYA &bbagia dunia akhirat…aminnnnnnnn

    0
    0
  17. milixs says:

    tp kan…tgk org ayu btudung tingin nak btudung…tgk org rambut mlawa…kdg tbntut gak rs nk btudung…besarnye pengaruh artis kan..so bw2 la contoh teladan yang baik…dpt pahala..hehe

    0
    0
  18. Khairi says:

    sejuk mata memndang takpe jgn ada yg panas kat bwah wakakak.

    serius! cun gile.

    0
    0
  19. miss pinky says:

    selamat pengantin baru kat u all brdua..semoga brbahgia ke anak cucu dan brkekalan hingga akhir hayat…….amin……….ble plk giliran aku nak rase naik kuda cam kowg eak??hikhikkkkkk…jodoh oh jodoh…….

    0
    0
  20. sis says:

    bagai pinang dibelah dua..

    0
    0
  21. suka says:

    sweet nya!!!! suke sangat!!! semoga jodoh diorg kekal sampai akhir hayat.. :))

    0
    0
  22. aries_april says:

    cntk bju dia….

    0
    0
  23. lili_mamen says:

    nice.. i like it! =)

    0
    0
  24. cili says:

    Tahniah.semoga berkekalan.suka nengok dorang.

    0
    0
  25. apa2 ajer says:

    Muka dorang ni ade iras2…. mmg cun… suka nengok senyuman dorang nie… semoga jodoh hingga ke hujung nyawa…

    0
    0
  26. Reena says:

    Dah takde rezeki…skang ni memcm pesen MLM..kalo tak berhati2..jwbnya makan hati..

    0
    0
  27. arra says:

    cantik seyh…

    0
    0
  28. jeen says:

    cntik n pdn sgt korang..congrats!

    0
    0
  29. shahs says:

    iras2 muka tok ti pon ade
    tp lg nmpk seiras dgn muka sepupu tok ti tu..
    sape nama dia eh? alaa..yg menang contest pantene tu…

    0
    0
  30. Ryta says:

    Sama cantik, sama padan, mmg sesuai benarla mereka ni menikah. Seronok tengok pasangan macam ni….semoga berkekalan hingga ke akhir hayat.
    ;-)

    0
    0
  31. faz says:

    hensem!

    0
    0
  32. putry sarah adlyeeyana says:

    MLM kalo salah pilih compny mmg gtu..so pilih la HAI O MARKETING d bawah group taipan 181…terbukti hebat n x menipu..who wants to know add my fb,..deecay faraleenawaty a…i’ll tell u more,just for those who really want to change life……

    0
    0
  33. rin says:

    kwn ku c era tu lg cun weiii…..dak uum gak..anywy pengotoq sket…

    0
    0
  34. mee siput says:

    sangat cantik…sweet sungguh!!…memang padan

    0
    0
  35. Dayang says:

    Anggun…Segak Bergaya!Selamat Berkekalan Sehingga Ke Hujung Nyawa…Amin!

    0
    0
  36. curvy_luff says:

    sejuk mata memandang. inilah yg dikatakan perempuan yg baik utk lelaki yg baik. doakan semoga perkahwinan mereka kekal sehingga ke akhir hayat.

    0
    0
  37. sarahQ says:

    sejuk mataku memandang…

    0
    0
  38. alpha says:

    BN TOLONG TARIK BALIK STATEMENT KATA MLM TU PENIPU. BUKAN SEMUA MLM PENIPU. MASALAH DISINI ADALAH SYARIKAT TU YANG MENIPU!

    0
    0
  39. nida says:

    semoga berbahgia….dan kekal ke akhir hayat….perhbngn itu indah jika mndpt keredhaan ALLAH……

    0
    0
  40. gosipedia says:

    korang nk tawu,nizam nih propose kt lam kete taw..bahase bunga2 lagi.lbh kurang ‘sudikah kamu menjadi suri hidupku…pjg jgk ah..sweet jerr..moge bhgia ke akhir usia!

    0
    0
  41. puterisaa says:

    cantik sgttt….

    0
    0
  42. beLLa says:

    sweetnyer diowang. memang padan.
    semoga jodoh kekal ke akhir hayat.
    ;D

    0
    0
  43. syasya says:

    muka dia iras siti nurhaliza dan normala samsudin, ek??

    0
    0
  44. rina rin says:

    prefect weeding…

    0
    0
  45. lolyat gang says:

    blah la saiful
    curik awek aku

    0
    0
  46. zuha says:

    ooo baru dpt tau…sbnrnye reporter yg slh tulis stmnt…katenye saiful nk saman wartawan tu sb ambil fakta dari org lain tapi code name saiful…..ish2…kasihannn jd mangssa keadaan….tt dpt tau yg saiful mmg kne tipu 30ribu tapi depa ni x join mlm…..tapi bos cmpany tu bwk lari duit mreka sb kate duit tu untuk bli produk…dunie3

    0
    0
  47. What a waste of time. You’re poor english made this article hard to read. Learn to write.

    0
    0
  48. porno izle says:

    Hello – I must say, I’m impressed with your site. I had no trouble navigating through all the tabs and information was very easy to access. I found what I wanted in no time at all. Pretty awesome. Would appreciate it if you add forums or something, it would be a perfect way for your clients to interact. Great job

    0
    0
  49. Greetings! Thank you for your thoughtful post!

    0
    0