Written by AbangNara | December 20th, 2010

Baru-baru ini kami ada sharekan gambar Neelofa, pemenang Dewi Remaja 2010. Nampaknya ramai yang terpegun dan terpesona dengan kecantikannya. Memang layak bergelar Dewi Remaja 2010. Dan hari ini, kami ada terima beberapa lagi keping gambar Neelofa yang dihantar oleh pembaca BeautifulNara.

Walaupun kami ini boleh dikategorikan agak buta seni, tapi kami tengok gambar-gambar yang Neelofa tangkap ini agak menyeramkan. Mungkin tema masa sesi fotografi ini ialah gothik. Itu yang lain macam dia punya make up.

Lagi gambar Neelofa dengan membaca entri ini sepenuhnya.

246 responses to (LAGI GAMBAR)Neelofa, Pemenang Dewi Remaja 2010

  1. petra_dubies says:

    DAH MCM AMRC NEX TOP MODEL
    APA NAK JADI

  2. po says:

    x lawo lnsung

    • kukukata.blogspot.com/2010/12/terkejut-berok-terlampau.html says:

      Inalillah…. seksi nya, smoga lofa dapat merubah diri untuk lebih sopan ya =)

  3. budak chomey says:

    tiket tuk masuk ke neraka….

  4. anie says:

    first???

  5. December says:

    cantik memg la cntik tp aurat kene gak jage juga….nnt blik kelntan buat iklan kene pkai tudung….

  6. orange85 says:

    ari2 ader bc kisah dia dlm magazine…rasanyer family dia terlalu take care psl dia, sblum maghrib dh kena blik rmh…tpi boleh plak jdi model mendedah ekk…

    • joe says:

      tu antra komen2 biasa org baru glamor jwb solan rporter…

      • sayataksukamodel says:

        reason?bagi orng n masyarakat pk..dia ni gadis baik..mgkin dia baik..tp totally baik..tak mgkin sb berani bagai haa tayang mcm2..another appentice replace aleeza kassim..

  7. missyqaldina says:

    orang kelantan kalo da lupe diri mmg mcm ni…

  8. miss_pinky says:

    bese je.
    :)

  9. bukan manohara says:

    ader gak org yg bukan asal dr kelantan lupa diri…sama aje dr negeri mane oiii…..

    • missyqaldina says:

      mmg ade..xde pon ckp takde..dimana2 ade org lupe diri..tp yg ni da trbukti..cmni la gayenye kalo org kelantan lupe diri..hokhokhok…

      • nunu says:

        pelik aku, bila org kelantan menang jek apa2 pertandingan dalam bidang seni pastu kuar ngn imej seksi, ramai la nak highlight. tp rasanya ramai lg artis2 y seksi meksi xde pon nak kata apa sbbnya bukan dr klntn.. aku x delah nak sokong minah ni, tp x bpe sedap la lau highlight pasal negeri nie..buat apa nak banding2, kt sama negara jek.

        • lala says:

          hmm…aku bukanlah org klantan.
          tp ape yg aku perhati…slalo je ad diskrminasi sal negeri.
          mgkin sebab politik, keadaan negeri tu yg menjadi punca… come on lah…jgn jd typical sgt.. mak ayah dh mendidik kita, keputusan ditangan sendri bagaimana kita menentukan halatuju masa depan kita. kalo kita pilih jalan yg salah, kita yg salah. kalo ko terus mengutuk negeri org je…sma je dosa ko ngan yg lain. cuma situasi je berbeza.

        • wahed says:

          bukan apa..orang kelantan terkenal ngan sopan santun dan mempraktikkan ilmu agama tahap tinggi..negeri2 lain kureng cikit kununnyer..sebab tue lah kut..kalo cakap artis yang mai dari penang..ambik pose terkangkang2 tak ler orang kisah level 10..ambik kisah level 4 jer..

        • sumie says:

          owh..lala..nmpak sgtlah org penang suka mengangkang yer?wahahahhahahahaha..kalau org penang kangkang its normal sbb mmg mereka suka kangkang..gitu?kalau org kelntan kangkang luar biasa sbb xrmai org klntan yg suka kangkang?wahkahkahkah!!!!! gile mundur pemikiran!

  10. bawahlicin says:

    cam gemok jer..

  11. terkangkang sane terkangkang sini.

    malu kelate negeri serambi mokah jer la ko ni. kekeke

  12. imah says:

    msuk american next top model pun x lepas rasanye…

  13. Azreeny says:

    org melayu jadik model yg dedah2 n kangkang cm ni….yg non muslim jadik model tudung….dunia nak kiamat nih….

  14. meow says:

    cantik ke??? biasa je…

  15. Cool Daddy says:

    posing maut giler….tengokkan ajer berapa lama blh bertahan…

  16. Abg Kutu says:

    jange dok kutuk2 ngri kawe deh! itu hak dio.. demo x suko x payoh nok kutuk2 ngri! bodo..

  17. Bukan Artis says:

    X suka la tgk dia ni…bukannya lawa sgt pun…tepek bedak lebih skit je.

  18. lia says:

    pehal gmbr smpi nak nmpk tutt tu? X malu ke? Agak2 la wey, cutting kain smpi kat atas peha dh!! Ko ingat cun sgt, mana letak maruah ppuan zmn skrg? Mintak maaf klau terasa sblu photografi tu kita boleh mintak baju yg lebih sopan kan? Sabar jelah dgn artis skrg ni!! Wardina u r rite!

  19. minoh kelate says:

    dio nih x masuk industri lg meme doh seksi woi.. mung klou x tau jange dok tuduh2.. meme asal seksi2.. n btw, jago sikit mulut tu jange dok tuduh ore klate jah lupo diri! mu molek sgt ko??? cakong jugok berok!

  20. nira says:

    Mmg pun x patut la kalau nak ckp pasal negeri.. masing2 lah kan.. tp dr pndangan aku, tak patut la seksi2 sgt.. aurat tu.. x takut dosa ke cik kak.. huhuuu

  21. pemuda kelate says:

    aku suka tgk muka dia……..janji comel….tang seksi meksi itu dia punya hal……….

  22. nostrodamus says:

    x cantik pon

  23. NINA LIVELY says:

    tgk cm gemok pendek jee. hahaha =p

  24. ei geli!!pki mcm tu nmpk lg mcm kampung je ak tgk, jantan kelateh msti trsg tgk gmbr2 tino ni..kahkahkah

  25. alipo says:

    aku rase anzalna nasir lg cun n cntik…pttny die yg mng..

  26. wiwi says:

    Ini hanya penilaian manusia….
    Iman dan takwa adalah penilaian Allah

  27. Ola Oli says:

    Adakah patut dijadikan ikon remaja zaman sekarang….

  28. Merpati Putih says:

    U ALL PRSAN X MUKA DIA CAM YG SRNG PLKON TU…YG BRLAKON JDI PUTERI RANIA YG AMANI, BRONT NGAN REMY TU…NADIA APO ENTH

  29. LuLa says:

    hahaha cubalah blk klate dgn pakaian mcm tu, kompem jd mcm makhluk asing. xpkai tudung pon org pndg pelik inikan pulak mcm tu. isk3

  30. SWEET says:

    Ini mesti jadi rebutan
    Anak org kaya2

    • adik says:

      dia ni memang gilekan anak2 org kaya je kan
      yg tahu nak tackle jejai, si nasa naza tu pasal nak diaorg bwk shopping. last2 habis ngankang dgr cite si jejai hanta balik mcam tu je apa barang tak bwk shopping hahahhaa lofa lofa aku harap ko berubah lah.
      mak bapak didik bagi masuk sekolah bagus, kua asrama sedih tgk ko jadi culture shock mcm ni.
      aku doakan kau stop mengejar kekayaan n jgn jadi materialistik beb! tak lama nanti!

  31. popoyoli says:

    xdela lawa sgt pn…biase2 je.

  32. ambo says:

    pic no3 cam sangap jekk

  33. pisau cukur says:

    ni bukan nya lawa, hat lawa lau lindung aurat depa…patutnya mak bapa teguq2 sama anak2 hat dok pakai lagu ni, tak kira lah untuk photoshoot ke hapa ke…maruah tetap maruah oiii, tetambah lak mek ni dari negeri serambi mekah, pengsan tok guru tgk dok dedah sana dedah sini aaiihhhhh….

    • kimi says:

      dah la BURUK. dedah sana sini photoshoot mcm org gila tak betol

      • pisau cukur says:

        orang perempuan ni jangan taksub sgt nak kejar publisiti smp tergadai maruah diri…malu sok2 anak cucu tengok rupa mak gan nenak depa lagu ni masa muda2 aaaiihhh…

  34. lin says:

    sanggup jd bahan utk dieksploitasi…..

  35. kimi says:

    ish gini ruponye bagi jadi ikon dewi remaja?!
    BONGOK PUNYA REMAJA!
    lawa lagi aku rasa RAMONA! mcm mana ANZALNA tak masuk top 5 langsung!? diorg 2 tu yg patut menang lofa ni muka biase je

  36. kakchubby says:

    maka terjerumus lah dia ke dunia maksiat…. :(

  37. orange85 says:

    dulu suker kt dia sblum masuk dewi remaja, tpi dh rupa mcm ni jdi glamor mmg x minat dh, mmg btul pn org kelantan klu kuar bdr mmg over lebih,..tpi pelik tul org kelantan ape2 hal psl ngri sdri bangga lebih…yg ni pn nk dibanggakan ker…heeeeeee

    • Bukan Artis says:

      Hellooo…x bangga lgsg dgn makhluk ni ok…sama je, mati nti jd makanan ulat gak, x kira ko lawa ataupun buruk…kok ye pun nk ngata general gitu, ada buat research ke beb?

  38. basopauh says:

    ‘na’uzibillah..’kata tok guru nik aziz

  39. ibuu says:

    Anak,
    Inikah harga yang terpaksa kamu bayar untuk menjadi Dewi Remaja????

  40. Puteri Sejinjang says:

    Malunye tgok gambar2 nie…

  41. didi says:

    chantek mmg la chntek.kulit halus mulus…tp kalo pakai seksi2 mcm ni hantu kak limah lg chantekkk kot..haha..

  42. orange85 says:

    tgk cth lisa surihani, siti nurhaliza, yuna n heliza, ana raffali sume x perlu nk seksi2 dorg mmg glamor habis n ramai peminat…org akan respect n hormat u klu u bkn ikut org lain,..klu u seksi peminat u hanya yg sangap nk tgk benda2 kt dlm bju u, bkn ur talent okkkkkkkkkkkkkk

    • mbak says:

      so what!!!but diaorang pun pakai baju ketat2 kan???bukan ka dalam islam pkai baju yg ketat2 tue spti bertelan***g?????huh!!!xde bezanya pun!!!!!

    • Pakcik says:

      Betul la cakap hang tu tapi
      diorang tu semua kan pelakon….+model+duta produk
      publisiti tinggi…

      Ni baru nak naik
      Lagipun standard model la kan..
      Takkan nak pakai purdah pulak..

      Pakaila apa yang client nak..
      Client yang bayor die nyer photoshoot
      Tak gitu?

      • nelly says:

        totally agree!!!
        if she demand nk pkai bju yg tutup aurat,nnti sah2 la org cop kata BERLAGAK DIVA…mcm ana rafali tu…..x ikut tema pn kna sangkak gak…….

  43. veere says:

    im sorry she’s beautiful but there’s something wrong. neelofa pls make the best decision for your life k.

  44. jeanie says:

    seriously not pretty..lagi ramai gadis2 yang lebih cun ..
    she’s so slutty…sorry eh..

  45. Reena says:

    Molek ko lagu ni? Kangkang sano, terdedah sini..supo mok lampir jo..Ni bajet gambar portfolio lah ni..ANTM wanna be..siaaann..

  46. KakLong says:

    Aku sgttt2 kesian kat dia nih…meletakkan maruah diri dlm kategori hina….lg2 gmbar yg mengangkang tu..cmne sorg pmpuan snggup cmtu dpn org lain??takde rasa malu ker??nauzubillah…

  47. azie89 says:

    ni dewi remaja ke dewi pelacuran????

  48. petra_dubies says:

    sepatutnya p’tandingan mcm ni xboleh buat kat malaysia…. kata negara Islam…. malu je kalo orang tengok

    • mbak says:

      may b juz 4 Islam….so how about the others????
      jangan la selfish sangat!!!2la Msia x pandai maju2 coz ramai rakyat yg stil bfikiran kuno n selfish!!!
      yo bro!!!kite nie tinggal kat msia plbg agama n bangsa tau!!!so if utk korang jer bangsa n agama lain kena bkorban…berbaloi ker???pelizzzzzzzzzzzzz!!!

      • Tetap Tak Suka says:

        ko kene akur bhw MALAYSIA NI NEGARA ISLAM setanding ngan negara2 islam yg lain. so, kene jaga status negara. pokok pangkalnye mahu tak mahu je model2 islam kene jaga maruah diorg. very simple thing to do rite.

        • koda says:

          bodo la ngko nie mbak…tension plak aku bacer komen ngko…sory la bro or whatever u are…islam boleh bertolak ansur dengan agama lain…tapi tidak pada islam itu sendiri…so kalo ngko ndak sangat tgk pompuan seksi2 bodo nie…ngko suh jer kaum ngko yg jd artis…xpun…ngko pakai seksi2…then post kat maner2…then tengok…k

        • SWEET says:

          Setahu aku kan
          Orang Islam diHARAMkan
          Masuk pertandingan RATU CANTIK
          Dewi Remaja ni pun dah kira macam
          RATU CANTIK
          Mencari gadis yang cantik2

        • petra_dubies says:

          sengal si mbak ni,,,
          cakap pasal 1Malaysia kononya,,, bagus sangat ke pengetahuan ko pasal 1Malaysia tu,,, kalo ko tau ko kener le hormat kat agama lain…

          kalo xfaham pasal agama lain xyah cakap,,,, nant nampak kebodohan sendiri

        • Puteri Sejinjang says:

          1Malaysia bkn bermakna hukum2 dlm agama Islam terbabit sama…!

        • mbak says:

          i tak cakp pon yg i suke tengok benda2 alah nie…but for sure…negara KITA yg TERCINTA nie kan negara DEMOKRASI….so…kite bebas becakap kan???
          TQ…jangan ler tersion…nanti awak terlebih PSYCO!!…wakakakakaka…panasssssssss

        • mbak says:

          Setanding ker???buat homework dulu la yer b4 komen…TQ..huhuhuhuhuh

        • mbok says:

          balik indon la mbak.. bosan!
          mbeeeeeeeeekkkkkkkkkkk

    • anonymous says:

      x slh nk wat kt m’sia..yg slh nye..pserte2 2 la..yg x t nk jge maruah dri..k..

  49. Orang Tua says:

    hilang sudah kecantikan nya

  50. comelnyelofa says:

    die mang cantik la
    try tgk dewi remaja kt astro
    sgt sgt cantik
    tp x expect plak seksi camni

  51. Ulat Sutera says:

    kangkang dan kangkang lgi,terkangkang dan terkangkang lgi..aku rse minah ni suka kangkang dan mengangkang la…hoho

    • isteriku aka aku pon benci skandal says:

      lawak plak statement ulat sutera ni..sape tak suka kangkang??sila angkat kaki pengkomen-pengkomen yg ada kat sini=))))

  52. vamp says:

    seriously, not even near pretty..what else beautiful, but its god creation, i have no right to judge it…

  53. […] kami ini boleh dikategorikan agak buta seni, tapi kami tengok gambar-gambar yang Neelofa […] Beautiful Nara Tagged with: 2010 • Dewi • GAMBARNeelofa • lagi • Pemenang • […]

  54. arowana says:

    ONLY PICS NO.3 AND 8 YANG CANTEK. YG LAIN TAK SESUAiiiii. make up artist tak pandai,..designer failed..pose ala 80-an..hehehe SOWii

  55. elya says:

    dulu2 nyee dewi remaja..takde laa seksi macam niii!!!!!~skangg awat dah macam jadi model2 dalam majalah MANGGA jeeee

  56. mbak says:

    buduh ka kamu suma nie….suda namanya model memang la cam 2!!ishhh lain la if model tudung ka baju kurung ka!!!memang la korang nie komen x guna otak betul!!!kamu yg membaca gosip2 nie kononya suci la erkkk????bodo kayuuuuu!!!!

    • mbak says:

      g pun may b pic nie kena ambi tuk majalah lain!!kan b4 dia join remaja dia memang model!!!so guna la otak yg Tuhan bg tue b4 komen2 yerrr!!!

      • Tetap Tak Suka says:

        Cik/En. Mbak…

        apa mau mara2 ni…

        yg ko ni bg komen ade gune otak ker. kalau ko bkn islam xbaik nk berburuk sangka ngan org2 islam. islam memang menggalakkan umatnya menutup aurat dr pandangan bkn muhrim. kerana boleh mengelakkan fitnah,

        mcm kes neelofa ni, dia islam. sepatutnya dia xbolehla nk dedahkan aurat dia bg tontonan umum. aku tetap kata perbuatan dia tetap tak betul di sisi agama islam, wlupun utk majalah lain. sbg seorg pompuan islam, dia dan yg sewaktu dgnnya WAJIB MENUTUP AURAT. tp syg, neelofa ni yg x pandai gunakan otak dia tuk fikir semua tu.

        setau aku org kelantan ni mmg kebanyakkanya kuat pegangan agamanye, disebbkan pemimpinnya mursyidul. kalau ko x tau pasal tu sume jgn nk menyalah pengomen2 kat sini. x sume pengomen kat sini bg pandangan yg bodoh spt ape yg ko fikirkan.

        ko lg tak gune otak asyik ckp cam nk tengking org jer…

        pikiaq2la…selamat malam…

        • petra_dubies says:

          kalo xberapa nak pandai xpayah le nak cakap,, nant jadi mcm ni le,,,
          cakap mcm dia je yang betul… ayat nak yang gempak jer tapi fakta yang betul xder

          sori aku xberapa setuju gan “mbak”

    • anonymous says:

      ske ati je ckp owg bodo..ko r bodo..x t nk pk..x smstinye jd model kne paki pkaian cm ni…wekkkkkkkkkk

      • mbak says:

        helooooooo….
        ok cube korang tengok Model2 Islamik yg lain, pakai Tudung but stil pakai baju2 yg ketat sehingga menunjukan btk badan…n bdasarkan kajian I n I ade tengok 1 ceramah kat TB mengatakan Muslimin yg memakai tudung tapi pakai baju ketat2 stil seolah2 bertel***g…
        at least minah nie x ler pakai tudung but stil pakai baju ketat2…n for sure its up 2 her nak pakai baju ape ker kangkang ker…yg korang komen2 macam la skang nie ceramah Agama ape sal???if u al tue bagus sangat g ngaji nun!!!
        x yah nak menegakkan benang yg dah memang basah kuyup!!!
        n helooo i takde ler tengking sana sni…i juz nak cakap ape yg telintas dalam otak aku…same mcm korang sume…

        “Tetap Tak Suka said:aku tetap kata perbuatan dia tetap tak betul di sisi agama islam”
        Heloooo…bace gosip2 yg mengaibkan org nie halal ker d sisi mana2 agama???
        Renung2kan dan selamat beramalllll…huhuhuhu

  57. xkurukereksx says:

    BIASSEEE JER!! x cantik ponn :P

  58. CT says:

    alah..kejap jer nih..kalau org yg serius nak kerja dlm bidg seni x perlu wat camni..

  59. budop Qlate says:

    seksi sgt kot… tp pada dak negeri2 lain xsoh dop nop ngutuk la coz die asal klate…
    coz meme dak klate comey2 :) xdapat dinafikan disitu.. :)

  60. Sakit Mata Tengok says:

    Kelantan boleh!!!!! hahahaha

  61. luvlavender says:

    xyah la seksi2 sgt..skang ni dh bnyk sgt kes2 rogol..cabul sume..akibat ghairah tgk pmpuan beraksi seksi mcm ni la..

  62. gosipgurl_fea says:

    teringin nak tengok artis melayu bawa fesyen japan or korea, mybe taiwan’s? nampak cuteeeee sgt!

  63. misz wokk!!! says:

    ermm.. sian mak bapak kowg.. penat2 doakn untok kejayaan kowg tpi,, kowg wt die owg kcewe..
    mesti mak bapak you all xtau ann?? sian..

  64. iwa says:

    ya allah…

  65. fandiM says:

    aduh aduh aduh…
    sakit mata wei…

  66. balqiss says:

    hhhhhhhiiiii
    cm body i jee
    meletop satu malaya klu i pose cm nii
    lalalalalala

  67. dewi says:

    gmbr yg 1st je yg mcm cun..tp yg bwh2 tu dh macam ape..

  68. Tiffany says:

    Ntah le…takde la nampak lawanya pun. Biasa je, muka melayu biasa. Ramai lagi kot gadis-gadis Melayu yg lebih cantik dan sopan.

    Gambar terkangkang, dah macam pornstar. Orang suka ke tak FAKTA yang aku cakap, suka hati la, tp mmg dah mcm pornstar punya posing.

    Haih…ntah la…

  69. zaza90 says:

    adoyaiii……ape nk jdi daaa……

  70. mancai says:

    ish2.. sayangnya…

  71. Miss Cherie says:

    she’s really beautiful
    you bunch of low life haters
    jealous much??
    most importantly, she doesnt give a damn of what y’all say
    so keep on hating

  72. lola lolipop says:

    yes. sexy mmg dosa. yang you all mengata org, kutuk org dosa gak taw :)
    *bukak blog gossip pon dosa, i pon samalah ;p*
    at least she’s beauty with brain. pandai kot budak ni.
    maybe dia guna kecantikan dia dgn cara yang salah but we can’t jugde people by the way they dress je kan?
    ;) enough said.

  73. katak kodok says:

    Jeleslah korang tu…. Asyik kutuk budak ni. Korang pun kalau cantik & dpt pula jadi glamour mcm dia ni pun mesti tak hingat satu dunia dah…
    Org yg dok kutuk org ni pun dosa juga tau… Ingat tu… dosa free tu..

  74. lemonate says:

    beauty must cum wif brain n not necessary wif sexy!

  75. budi says:

    sayang…kecantikan peribadi dipertontonkan kepada umum…ni kalau kulit ada ketayap tak de nyer nk pakai mcm ni…

  76. elynn says:

    pelik tul ngan manusia..x habis mengutuk orang jew..terimalah hakikat dier memang cantik…

  77. bunian says:

    nape musti kangkang?

  78. meera ameera says:

    dh macam……………..

  79. nur arin says:

    BAKPO MU JADI LAGU NI MEK WEI!!!! SIE KO MU!

  80. taksukeseksi says:

    sori laa aku xnmpak apa yg lawanya dier ni… biasa2 jek… lawa pacat sendat lagi… seksi je lebey, trkangkang2 eeeyuuiiii geliii ahh nk muntah tgok

  81. abarage says:

    dia cantik tp ksian make up artist n photographer kat msia ni amik gambar nmpak gambar murah n ntah apa2. mcm slut pon ada.xprofessional langsung.sapa la phtographer yg bodoh tu.ksian lofa ni…

  82. lemak kobis says:

    sian nye mak ayh dia….x nasihat kn ker???

  83. Kepoh says:

    ingat bila muka dia keluar dgn pakai mcm ni ,org suke ke..
    ntah 99% peratus x suka ..

  84. lia says:

    wey korang tak yah la gaduh2 dh..kpd yg kata neelofa ni cntek n we all jealous ngn die, it such a stupid statemet! X de masa nak jealous ngn die n wtf nk jeles!! cuma yg kita mara tu die terlalu over dlm berpakaian..mksd aku agak2 la kan malu taw laki tgk kangkang sana sini..aib wey aib!! Malu tau tak! mmg la tuntutan mjlh tp boleh mintak tuka dress yg lebih sopan lg!

  85. lolyat gang says:

    napie moksin kawan aku

  86. katak kodok says:

    Cantik budak kelantan ni… Bersyukurlah org kelantan punya anak dara secantik ni… agaknya kalau diberi free kat Nik Aziz & menantu dia dijadikan bini stok, kompom anak beranak dua org tu bergaduh berebutkan dia ni…huh…

  87. mina says:

    btul tu lia..uat pe nk jeles ngan org yg trdedah sna sni…buat malu kaum sndri je….

  88. wateva says:

    mcm gemuk jew tngk body dia…x hot..

  89. entah sape says:

    senang2 x pyh buat dah pertandingan dewi remaje tuh. semak~

  90. zullwell says:

    yang pasti pengomen x suka teramai adalah dikalangan kaum Hawa… huahhaha3…

    cun apa budak ni!….

  91. Manja82 says:

    Wat malu ore kelate je mek wei….hehehe

  92. cantik lagi Fiza Farhah yg menang Princess Masquerade tu.

  93. sss??? says:

    saya rasa dia ni cntik kerana mekap aje, kalau nak tau prmpuan tu cntik atau pun tidak suru dia letak gmbr dia yg tnpa secalit pun mekap silap2 cntik lgi jiran kita kat sebelah rumah tu..he..he..he…(jangan marah)

  94. salam,saya bangga dengan pencapaian beliau..tahniah dari berita-harian.net

  95. menyampah says:

    Maaf saya yang kerdil lagi hina ini ingin bertanya.. orang ni melayu ke kafir….????

  96. biskut says:

    2nd pic tu seksi betul..dah mcm antm versi msia dh ni ha..buat malu nik aziz je cik lofa ni..balik kelantan camni sure kene saman.hehe

  97. Marvelous says:

    I like this pic,she look beautiful (y)

  98. darlena says:

    lisa surihani lagi cantik ;-))

  99. haha says:

    aku ingATKAN. semua org kelantan baik2 sopan2. tapi ni???

  100. anti seksi says:

    apela terkangkang2 amik gambo..nak tunjuk sape? mane kesopanan gadis2 melayu skrg ni…….nak mengaku islam x rase besalahke???

  101. ngeh3 says:

    kesian aku tgk minah ni……
    dah nampak ‘sangap’ sgt ghupenye….mcm dah x tahan2…
    cuba bg pose yg profesional cket……
    pic camni menampakkan sgt kebodohan & rendahnya maruah diri awk ni….

  102. eel06 says:

    x lawa pn sgt.. x terharu or ad perasaan ap2 tgk gmbr die..
    boring.. typical rich spoil brat who is overconfident about her look…
    :D

  103. salmahayak says:

    INI DEWI PELACUR NAMANYA!!!!

  104. sebelah jr hantu says:

    sorg lagi gadis melayu mendedahkan auratnya….plz dont delete dis statement……jgn tersentap k

  105. pose bau ketiak sendiri..hahaha

  106. syasya says:

    tunjuklah muka dia tanpa make up.. baru la kite tau org tu betul2 cantik ke tak? apa benda pon dlm dunia ni klu kena make up semuanya cantik! hehheheh….

  107. nana says:

    seksa gila la minah kelate ni! geli aku..kampung!

  108. duda says:

    aku pun geli muka ala kampung zombie ni hehehehhehehe

  109. shahrul says:

    huh..aku kenal lofa ni…besfrend aku same skolah ngan dia..prangai bitchy nak mampus.tp terer gila blakon. depan org, nampak mcm ‘gadis kacukan terakhir’.. yg aku tahu, dulu dia ni ada 1 geng laki2 yg secure dia, utk cover dia time nak wat maksiat(berdating) ngan pakwe dia(every year tukar).. pas tu, klu nak jadi geng dia, kena loaded(kaya) n kulit putih(lawa), also xktinggalan,klu boleh free hair. bila aku dengar nama minah ni, aku mmg menyampah la..mula2 masuk mrsm, pakai tudung,sopan,malu2, lepas setahun,pindah je kl,perangai galak tu menjadi2. tengok sekarang je la.. apapun, aku mmg xsuka tgk org memuja org mcm lofa ni, xbleh dibuat ikon..

    skrg ni, dia baik la ngan sume org,xkire status…layan je, pasal nak mintak undi..apedaaa. mmgla artis n manusia lain pun banyak xbtul,tp xkan benda klu kita da tau terang2nya salah,kita nak btulkan jugak. aishhh…pelik2.
    kecantikan tu 1 anugerah,bila2 masa Tuhan boleh tarik balik nikmat…

    cuma mungkin org yg pernah jadi mangsa2nya malas nak berdendam n catch up pasal perkembangn minah ni..ko x caya,aku boleh bagi list bebudak yg cover dia dulu(mmg samseng kat sekolah). dia hinanya ex-rumate dia dulu, pasal budak tu miskin n selekeh. dia dating kat dlm klas ngan pakwe dia, with her gang jaga pintu n class hallway, she cant never accept losing to sum1,till she threw her shoes to sum girls in a rum full of her gang n peers who r scared of her power.. well, unlike me, innocent people may choose to let by gone be by gone. but 2 me, she is still the queen of mask bitches.

    moga2 dia insaf je lah…aminn

    hah..pandai sgtla minx scholar petronas pun xdpt

    • mamarazi says:

      erm tula ek.. nama pn ppuan cantik (cantik ke?). so diorg akn guna kecantikan utk ape saje.. especcially utk dptkn smtg! mcm ko kata td, nk dpt undi peminat bagai.. tp lau tgk muka si lofa ni btul2, mmg ade ciri2 sombong bongkak & mcm GOOD2 je.. yaks! lau sombong, mmg x kemana la ko dlm industri seni ni. hrp muka cantik je wtpe..

  110. pemuda says:

    Tahniah!!Ciri2 ahli NERAKA..klu ank gini mak ayh lbh kurang gak.

  111. jusohrowi says:

    malu weh ado jugok ore kelate hok lagu nie..mai kapung aku pasir mah ni..berdozen lg hok lawa dari dio 2..kiro hebak la 2 menang dewi remaja walaupun ambik gambar srupo telanjang..KHAK puiiiiiii…

    • aku luuupppaaaaaa.... lupa lupa says:

      dah pegi pasir mas, xder pun yg lawa, kota bharu baru ramai awek cun, rambang mata aku

  112. tarbowi says:

    org pure kl pon x mcm ni..bertudung elok jer..ni dh kes terbalik kod ni…

  113. hayun says:

    tok guru tlgla nasihat ckt kt org kg mu ni…gedikk

  114. HantuRaya says:

    Apapasalaa minah ni masuk pertandingan maksiat niii. banyak lagi pertandingan lain yang lebih berfaedah. Bukanya pertandingan mcam jual diri. Malu laa ckt. Kitakan oreng melayu. Biarkan bangsa lain yang masuk pertandingan tu. Karangkraf satu hal pulakkk. BUat laa pertandingan yang lebih berfaedah. kalau dah rasa banyak sangat duit derma dermalaa kat rumah orang tua kerr, anak yatimm kerrr lebih baik dari buat acara maksiat tuuu. Tak ada untungnya. Merosakan Anak bangsa jerrrr. Orang lain dok sibuk nak membetulkan akhlak. karangkaraf dok merokkan ………. apa laaaaaaa.

  115. minahgosip says:

    dari ape yg aku dga..msa kat dewi remaja,si lofa ni berperang dgn anzalna..n dorang berdue mmg xngam.prasan x msa die menang,other dewi mne ade peluk die..sume g kat ixara and shar,pdhal die yg juara.mulut die ni mmg bitch!mnyampah aku.n xsilap die ni gf kpd model iklan yg cute tu..nabil,yg wat iklan vitagen tu,ank org kaye as usual ye.ntah2 da rosak.sbb si nabil tu pun mmg mat buaya.drink siap bgai..

  116. shahrul says:

    tau tak pe minah gosip.. pelik sungguh,dari luaran nampak manis je..tp dalaman, hampeh… memang ironi la.. patutla susah sekarang ni nak cri org yg betul2 ikhlas n sopan..semua makin hanyut..
    soking ngan hantu raya, buat pertandingan cam tu wat apa la,menghabihkan duit sungguh, padahal banyak lagi org yg miskin kat malaysia nie..sedey2

  117. d4w005 says:

    xbek la korang judge orng masuk neraka ke x..kita bukan tuhan

  118. miss says:

    lawa sgt ke? biase je tgk

  119. miss says:

    biase je, x la lawa sgt

  120. aku luuupppaaaaaa.... lupa lupa says:

    kesiannya gambar dia, tidak satu pun menyerlahkan kecantikannya (kalau cantik…)

  121. darian says:

    jupo jugok kawe cari gambar neelofa…tuptup dapat baca skali nga komen jugok..haha…lucu-lucu la komen-komen tuh.kalu tok suko ore wanita muslim jadi seksi, so tak yoh duk beli la majalah remajo tu, biarnyo tok laku.kalu tok laku tak dop la pertandingan hok supo lofa masuk neh. hok majalh lain tu ambo tok leh nok kato gapo gomen lah sekat tok wi masuk mesia.bo bo lah duk upload gambar seksi dio walau dio suko, ore lain suko.gambar individu adalah hak individu. adakah anda mendapt kebenaran dari tuan dalam gambar?kalu dapat kebenaran tuan empunya gambar wak gapo jah memey dio bagi free sebab bukey dio hok dalam gambar keno kutuk kena puji.

  122. shahezy shima says:

    kmnangan lofa sbgai dewi rmaja smmgnya x adil coz dia sbgai seorg mdel psti dah ada bnyak pngalaman so x ssh dia nk mnang,sputnya pncarian dewi rmaja hnya utk bkat2 bru yg x prnah terlibat dlm dunia peragaan.lau mcm 2 bru adil…

  123. ada aku kisah says:

    kalau nk tahu seorang wanita itu betul2 cantik @ tak tengok muka die lepas bgn tido..cantik ke x..kalau cantik mmg natural beauty la die..setakat tempek bedak bebyk org xlawa pon bole lawa…atau pun suh die jgn makeup pastu terus wat photoshoot tanpa editing..ada berani???bole jual ke xleh jual???

  124. NABA says:

    DASAR KODOK OTAK SEMPIT .

  125. srimas says:

    saye sekali… ore comel rupa lawa..tapi dedah sana-sini..macam takdok nilai tubuh dio bui ore lain tengok..malu la muko tok guru pok nik aziz…malu lagi ahli keluarga…kelate celop dah tu buke asli…

  126. gudemo gukawe says:

    meme come meme lawa seksi lagi. kalu nok wak bini molek doh. kemah cukut sore. takdok cacat takdok rusok. tapi ingat nok jadi tok laki dio keno kuat serbo serbi kayo kiri kane putih come lawa lua dale. hok peting skali jiwa mau kental macam besi macam batu …poket mau penuh semuo skali…..terpenting skali iman mau tebal kuat dan ngak bisa tumbang.

  127. saadon says:

    I lebih suka lisa surihani.