Written by AbangNara | January 8th, 2011

marsha

Kagum kami dengan mutu gambar yang diambil oleh Ashikin Abdullah ini. Marsha yang sememangnya cun makin bertambah cun. Betullah kata orang, kadang-kadang photographer memainkan peranan penting untuk menaikkan kecantikan wajah seseorang itu. Kalaulah Abang Nara yang ambil gambar si Marsha nie, confirm gagal 100%. Sebab itu Abang Nara jadi blogger je, tak jadi photographer.

Lagi gambar Marsha Milah Londoh dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kalau anda berminat nak lihat hasil fotografi Ashikin Abdullah lagi boleh lawat laman web di bawah:-

Website – www.ashikinabdullah.com
Flickr – www.flickr.com/photos/ashikinabdullah
Fb Page – http://www.facebook.com/AshikinAbdullahPhotography

P.S: Bayi dalam perut

marsha

marsha

marsha

marsha

marsha

marsha

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

104 responses to (LAGI GAMBAR)Marsha Milah Londoh Yang Bibirnya Menawan

  1. akira says:

    cantikkk

    • haha says:

      landoh??haha…londoh le abg nara…

    • huh says:

      menawan bibir dy?? kering jerk ak tgk.. haha

      • milix says:

        nk cite ckit..thn lepas g sabah…jumpe kuarge mertua for the 1st time…org sabah sstgah tu klu dh cun cun gile..tp klu tnya dorg kebykannye kaum suluk yg cunmlecun tu…tp ntahle…tp tgk mmg camtu klu dh cun mmg cun gile…

        • joyah says:

          bang nara asek expose artis ppuan je. kasi kua la cte artis laki yg bbakat dan kacak mcm nazim othman. sah x knl kan? BN ni suke research artis seksi je. kesian artis laki yg bgus2 tu sume. pliss

        • hehe says:

          btol tu..post la psl laki kacak..ley cuci mata..haha

        • kodiang says:

          sOKONG u OLsss~!!
          naK gaK tgK aRtis LeLaki2 kaT meSia ni yG kaCaK2,eNseM2,SwEEt2~!!
          Yg penTinG aDer BaKAT samEr..
          keh3!
          #PEaCe#

        • rien says:

          org sbh2 sbnarnya ramai yg cun2.cume tak pemes jer.bdarah hidung klu tgok gadis2 suluk, sungai,rungus dan dusun.muke mcm muke2 kristin hermosa gitu.

        • jack says:

          Nak lagi cun jom cari awek manila plak..lagi cun weh…..

        • SRi says:

          manila jauh sgt boss–susah nak balik raya!!hahahhahaa

        • ABARAGE says:

          KALO NAK AWEKS FILIFINA KAT MSIA PUN ADA.PEGILA CLUB MALAM KAT MSIA PUN RAMAI LA.GRO XPUN MAID FILIFINOPN RMAI.TU.KALO U NAK YG CUN MACAM ANGEL LOCSIN OR KRISTIN HERMOSA TU MAKE SURE POKET U PENUH..GERENTI DIAORG NAK.EVEN U XENSEM OR TUA.

        • zai says:

          yup,member2 aku yg asal sbh kbnyakannya cun2 n putih2 belaka.

        • zai says:

          zack, org suluk tu, atok moyang dorang mmg asal filipina la klu tk silap aku.cuma dorang dh lame menetap kat sbh.psl tu org suluk ni, cun2 blake

        • zaia says:

          betul2..ramai gile yg mmg betul2 cun cuma org biasa je..yg femes2 ni kbnyakan tkde la cun sgt..mana2 negeri pun mmg ade je awek lawa, tp kt sabah mmg senang gile nk jumpa awek lawa,mcm kt kelantan jugak la,senang nk jumpa awek yg muka lawa..tp kt sabah lain mcm cantik dorang wei,gebu2 tu satu hal,tp mmg sgt2 cun..raaamaaii..aku rsa dorang ni tk libatkan diri dlm dunia hiburan sbb masalah dr segi bahasa..majoriti lebih suka brbahasa melayu sabah atau inggeris..kalau yg brbahasa melayu semenanjung tu, biasanye mix melayu,atau yg dah biasa/lama menetap atau study kt sini

        • zaia says:

          suluk tu bangsa kt sabah ke? klau tnye budak2 sabah,kebanyakan bgtau yg cantik2 tu dusun,sungai(kaum kerabat dusun jugak),sino kadazan.. tp mmg bnyk la aku nmpk yg cun cuma aku tk tau dorang kaum ape.aku tktau sbb aku tk tnye.hahaha

        • Lynn says:

          aihh milix terasa bangga plak aku jadi sabahan ahakss

        • beauty91 says:

          hahahahaha.. yer kew??kaum suluk cun melecun?? org kadazandsn la yg cantik…bkn lah suluk x cntik tp majority yang cun2 tue.. org kadazandsn.. rungus… bajau…n bru suluk….

        • remy says:

          ko bute agaknya .mmg kadazandusun cntik2.mcm muke cina.tp kbnykn hidung penyet.yg suluk ni plak, mata tak sepet.tp muke cun tahap plakon filipina pn aku pnah jmpe kat sbh tu..ramai!!terutama kat labuan, sndakan n kudat.hidung terpacak.mgkin yg ko nmpk tk cantik tu kat pasar filipina.-aku x ums-

        • Lipstick Hijau says:

          org sbh bnyk yg cun…putih2 lak tu…..org kadazan dusun, bisaya…huh..

        • lurvely says:

          sbnarnya kaum sabahan yg cun melecun adalah dr kaum dusun,kadazan n sungai..suluk mmg berasal dr filipina..sy sabahan..brbangsa sungai..:)

        • gienna says:

          n saya sbhn berbansa sungai/suluk/kadazan.huhuhu.

      • Tipah tetipu says:

        sokong huh.. kering je bibir dia ni.. ape yang seksi???

    • Leo says:

      dh bibior nye memang gini dari dulu lg.. merekah-rekah..

    • lurvely says:

      sy rasa sy lg cantik dr dia..hahaha..perasan..im sabahan too..sungai+jawa+chinese…

  2. sha says:

    nice marsha….

  3. AB says:

    wow..sexy n seksa…hehe..btw bang nara, its marsha Milan Londoh ye…not Marsha Milah Landoh.. ;)

  4. froggy says:

    suke dia berlakon

  5. cue t says:

    sexy bibir..tp sy x minat dia..

  6. mia says:

    Nice lower lips..yes..upper lips..naah..

  7. fie says:

    erk…menawan ke??

  8. Lisa Surihani's fans says:

    Pic 1 is so cool… fotografi yg interesting.

  9. moh says:

    aishh anak londoh nihh..bajet anjelina jolie lar tuh

  10. huha says:

    hurmm..leh laa..

  11. kaka says:

    nape bibir atas kering.. ni kena pakai heavy lip balm..

  12. miss_pinky says:

    bole la.

  13. tabuan juling says:

    Kakakakaka…… mulut macam yg kat situ je……..selepas termakan byk rojak cili api atau ada makan apa2 yg kasi that *allergic look * ke …kakakkakaka.

  14. yusenze says:

    Seksi seh marsha.. hahha.. seksa mata memandang..

  15. ehsan says:

    dia seksi xpe…dia tu bkn melayu…artis melayu lagi seksi…cohtohnye fasha sandha yg xthu dosa tu…mak bapak dia mmg xpndai nk ajar…mmg xguna mak bapak fasha tu….

  16. fcukk says:

    bibir dah kena kurap tu… ,mesti kuat blowjob ni…

  17. orang_letrik says:

    nice job shikin =)
    sabai2.

  18. MisstauruS...MisspocO says:

    iras Liaya Jasmay…

    papon…TAK MINAT…

  19. Diamond_La_Yang_Terbaik! says:

    gulpppp…geli ar tgk bibir dia..kering merekah..tak sihat langsung! menawan ke benda..Apepun fotografi mmg cantik

  20. belinda says:

    dia ni lahir dekat america

  21. gyuri says:

    erkk…bibir atas tu kenapa cmtu..berkutub kutub plak tgk…suka gigit bibir la tu kot…hehehhe

  22. salju rindu says:

    bibir marsha sme cm bibir liyana jasmay lak..

  23. Haha says:

    muke biase2 je bibir x menawan pon

  24. Ain Syuhada says:

    nasib baiklah cik Marsha nie bukan Muslim . . .
    Kalau dia muslim , dah lama kena hentam sebab pakai seksi sangat :P

    • misasasa says:

      tp dia x berbikini kan…kan…kan…kannn..x tayang peha dia kan..kan..kan….baik dr artis muslim yg 1 tuhhh~tu yg kena hentam tu sbb seksa sangat

  25. leen says:

    bibir merekah..normal kot..tp photog patot edit sharp ckit kasi x nmpk merekah :P

  26. jimmy says:

    bibir angelina jolie..

  27. Lolito says:

    alaaa..ckp ar abg nara nk letak die tuk jadi pngganti lisa surihani kan….

  28. gegeh says:

    bang Nara..sesuker jer boh nama orang.. nama penuh Marsha, Marsha Milan Londoh.. bukan Marsha Milah Landoh..hadoooooiiiiiii camnner leh jdi blogger yg xtau p[ape nih???

    • bang naha says:

      Standard la tu bang nara ni..cakap je lebih..tp habok pon tada..podahhh..

      nnt bnyak la alasan dia..type error la..tak sempat check la..itu la..ini la..dan mcm2 lg. kita tungguuuuu..ngehh2

  29. Jon says:

    Ini bukan foto ori ni..confirm edit pakai photoshop adobe

    • rocco says:

      mmg la ngok..mne de skg org publish gambar x edit pakai photoshop..ko duk dlm gua ke?
      sebut pun tunggang terbalik..haha

  30. panazzz says:

    nk kata bbir marsha mnawan pon agak2 r……kering jeeeee…………..lawak laaaa….byk da lakonan dia nmpk bbir kering…….

  31. lolyat gang says:

    ala budak ashikin ni aku kenai
    kwn kepada kwn aku,napie moksin

    btw marsha ni kekadang muke mcm yasin senario
    hahah

  32. BumbleBee says:

    bibir menawan?? hish..aku tngok rimas ade la tiap kali dier belakon(yg mana slalu jd pempuan jahat n rebut kekasih org)… kering n mcm mengerutu bbir atas tu… kene penjagaan lebih rapi lg ni…

  33. esparanza says:

    hai bro nara, cam berminat je nak jadikn marsha artis fav 2011. asyik post gmbr die je. hehe

  34. Desperate Virgin says:

    Ingin di buai mimpi basah?!
    Hubungi Saya di 0133781772 (Sal)
    ASAP!!!!!
    Kualiti terjamin….

  35. Amier says:

    Buat gaya-gaya jimnastik lagi bagus tu..

  36. berukindon says:

    bibir gurun sahara …cantik kah?….mcm itik adalah..gedek sgt…tak suka lakonan dia…

  37. aku ler says:

    ermmm setahu aku nama dia MARSHA MILAN LONDOH. bukan MARSHA MILAH LONDOH. Kat wikipedia pun tulis MILAN instead of MILAH. Kalo Milah ni teringat laks kat si MILA tu, SYARMILA JIRIN :)

  38. yus says:

    aku pernah jumpa dia kat zouk masa Calvin Harris datang Malaysia last year. Boleh tahan gak la minah ni. Tapi kalau tengok tanpa make up memang sebijik macam indon

    • mokcik says:

      a’ah.. aku pon pnah jumpe dia masa makan kt satu kdai time lunch.. aku rase dia br bngn tido kot.. x cun sgt pon n kuruss.. xde le notis bibir dia pon

  39. hasrulhassan says:

    Salam .. perghh memang mempesonakan … dah la cam manja2 gitu … hot hot

  40. wanida says:

    nothing special..cuma nampak cam kembar liyana jasmay je…

  41. aiyak aiyak aiyoo aiyo kazamboo says:

    mulut ikan :8

  42. hmm says:

    ni bibir org isap puting mase kecik

  43. zulfisat says:

    ..WOW…..bener-bener cantik beautiful….

  44. kerbau balau says:

    bibir kering, mulut besar……lubang tanduk, lambat game.
    kalau kail pendek, lautan dalam jangan dicuba,

  45. Mustang Mama says:

    Cantekk lagi bibir aku !

  46. kering je bibir dia

  47. kentut haram says:

    aku x berkenan lgsg ar ngn minah ni ..da la x lawa..berlakon pun x bes..ntah pape~
    nak menyanyi x laku pastu jadi bidan terjun pulak dalam bidang lakonan..pigi daaaa~

  48. pak mat tempe says:

    jilat sodap ni ..!!

  49. lely says:

    milah ke milan????

  50. labuci says:

    …rambut agk serabai sket…tp dia mmg cantekkk…suka!

  51. monalisa says:

    canteek ka???cam bibir berpenyakit jak tu….

  52. tukang sebat says:

    ha uh…. x seksi pun bibir die…..cam sakit je

  53. ATTENTION says:

    ape yg bibir sexy dan menwan…???
    aku tgk dia ni dh mcm mulut CENCOROT jer…belakon mcm kayu, menyanyi pn x kemana…xde sumbangan pn, harap pakai sexy n tergedik sna cni jer, cehhh xpyhla artis xberkualiti lgsg!!

    • SabahanBoy says:

      Pakai seksi n kegedikan je yg ko tau kan..Habis tu artis2 lain yang dok merampas suami orang , dtangkap berkhalwat n berbikini walaupun MUSLIM tu ko x kesah??! Sekurang2 kurangnya, yang memalukan negara MALAYSIA ni bukanlah artis yang berasal dari SABAH!! Ingat sikit tu!

  54. lylyezora says:

    bibir kering n kematu mcm tue di katakan seksi????
    giler apa!!!!
    dh mcm tumit kaki org yg pecah2 tu jer aku tgk…pleaselah nasihatkan dia jgn lupa n malas pakai lip gloss….xkan tu pn x reti!
    bakat mmg xde lgsung…harapkan tayang body yg ada time blh npk jerawat kt blkg body tue…nk pakai seksi x beringat…asal syok sdiri jer…pd hal org blkg takbir pn mgutuk ssama sdiri…hahahaha…wat malu jer…nasib baik kau nie kapir….!!!

  55. easy says:

    tak seksilaaaa….kalau dlm sains ni dah satu kecacatan…opss…jgn marah peminat dia ye…
    sabahan memang la cantik2 luarannye….

    • SabahanBoy says:

      Ecxuse me?? Luaran?? Cakap tu biarla kena sikit cik oi, ko tu dah lama ke tinggal kat Sabah, ntah2, pi kat Sabah pun x pernah, ade hati nak judge Sabahan pula, puii..! Kada pingulau2 hino ka, iya moti torikatan x tongosonong..Paham ke? X paham buat2 paham! XP

  56. umi eez says:

    menawan ke bibir tu? berkedut lah korang nih…tak nampak ker?

  57. SabahanBoy says:

    I bet those who commented negatively about Marsha are not Sabahan..( Obviously )..Well, to the blogger nice work there but one thing, korang yang komen x baik tu apesal ah? X MINAT SUDAHLA..X PAYAH DOK CARI KESALAHAN MARSHA PULA..Komen x baik pula, macamla dia tu sempurna sangat..Kate takut nanti x masuk syurga, perangai sah2 milik neraka!

  58. lelaki says:

    x menawan pon kita tgk..hehe

  59. kautekkacak says:

    apa ke jadah bibir marsha seksi… bibir dia mcm ikan flower horn & hidung pun mcm jambu air. muka pun penuh dgn tulang. aset dia kulit jer gebu. kalo berlakon mcm kayu & menyanyi pun tak ke mana. sll jer cari publisiti murahan.