Written by AbangNara | March 24th, 2009

majlis cukur jambul anak nora danish

Seperti yang dijanjikan, lagi gambar terbaru anak Nora Danish, Putera Rayqal Ramli semasa majlis cukur jambul. Terlupa pulak nak beritahu yang bekas suami Nora Danish, si Rizal pun ada jugak semasa majlis tersebut.

Sila baca artikel ini sepenuhnya untuk menilai sendiri siapa yang lebih comel, anak Nora Danish atau Nora Danish. Kami perlukan pendapat anda kerana terlalu sukar bagi kami untuk membuat pilihan.

majlis cukur jambul anak nora danish

majlis cukur jambul anak nora danish

majlis cukur jambul anak nora danish

majlis cukur jambul anak nora danish

majlis cukur jambul anak nora danish

30 responses to (LAGI GAMBAR)Majlis Cukur Jambul Anak Nora Danish

  1. aku says:

    msti la comel mcm mamanya
    sama2 comel…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. lilies says:

    cm xcaye jer da de baby nora niyh..hikhikhik…neway both r so cutey..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. flower says:

    ske tgok nora ni..cute gler..
    plak 2 dh dpt ank lg la bertmbah cute..
    ank dia pon comel sgt..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. Isis says:

    setakat ni nora je la yg cute..baby dia belum cukup cute lagik..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. garfield_82 says:

    baby dia cam muka ayah dia ek..hmmmm…ok la 2…tapi nora gak yang pling comel nak compared ngan si sendat..kahkahkahkah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. ni says:

    comel sgt la anak dia…..mcm muke bapaknye….hope depa happy….n wish nora danish the best

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. syara says:

    cm ne lah si papa die tu bg susu…cian baby tuh….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. azma says:

    nora danish la yang comel. tapi anak die muka cam bapak die… air muka cam sedih je cam tau ape yang berlaku antara mak n bapak die…:-(

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. muda(nama sebenar) says:

    mcm bapak nyer……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. chantek says:

    a’ah…anak nora sebijik muka bapaknya….nora ttp comel la….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. girl says:

    muke ND lagi comel dr babynya sbb baby bnyak pada ayah yang playboy n hipo tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. Anonymous says:

    huhu.. mak lagi comel..
    anak terlebih gen bapaknye!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. ain says:

    sama sama comei…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. mawar says:

    comel-comel semuanya..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. anon says:

    pergh
    xcomel sial anak dia.
    mesti dari bapak dia punya baka ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. fasha sendat says:

    cuba korang tgk cara rizal bagi susu kat baby tu, mcm pelik jer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. ju.ju says:

    anak dia x comel..sbb mengikut muka bapak

    Nora cute!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. flower says:

    cepat2 la besar erk??
    x sabar nk tgok..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. garfield_82 says:

    HARAP2 LA ANAK DIA XIKUT PERANGAI AYAH DIA…SABAR LA NORA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. teja says:

    ya allah…comey bebenor mama baby ni….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. pun says:

    mama nya juah lagik comel dr baby. kawin ngan org lain plak nora, jgn balik ngan rizal ashram tu, rupa xderk perangai pon ampeh. harapnya ank xikut prangai bapak dia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. Hursheys says:

    nnti klu da kawen pun semangat nak jaga badan cam die ni gak…..
    huhuhu……
    cunnn….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. mywgfave says:

    nora danish ttp yg plg comey…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. NurfashaSandha Hasan says:

    I tak kesah pun kalo c Rizal dok dodoikan anak nora danish. Yg penting I punye tetap maintain ketat U. Sori Nora, u dah beranak.. longgar dah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • mulut becok says:

      kalau ketat tapi rampas laki orang…kat mata mak mentua pun ko x laku…..satu hari Allah bagi balasan….ko punye jantan pun orang kebas…baru tau rasa kena cerai….BARU PADAN MUKA…!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  25. shasha says:

    baby nora macam muka bapaknya..tapi tak boleh cakap dulu..pasal nanti dah besar muka akn berubah..harap2 ikut muka maknya..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. JILLS says:

    sama2 cute,moga ND dpt menjalani kehidupan sbg seorang ibu dgn ketabahan,bersama2 dgn anaknya.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. sayonara says:

    ape la rizal ni bg susu kt bby mcm tuh…
    kn tersedak budak tuh bru tau~~~~~
    xda gya mcm bapak lansung!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Microsoft is engaging in unlawful predatory practices that go well beyond the scope of fair competition. – Orrin Hatch

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0