Written by AbangNara | February 21st, 2011

fazura duta lux

Ramai rasanya pembaca BeautifulNara adalah peminat Fazura. Abang Nara godek-godek Facebook Fazura sebentar tadi dan jumpa lagi beberapa keping gambar Fazura semasa majlis perlantikannya menjadi duta Lux. Jangan lupa ke Facebook Fazura untuk mengucapkan tahniah kepadanya.

Lagi gambar Fazura di sekitar majlis Lux dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Pernah tengok kedai basuh haiwan?

fazura duta lux

fazura duta lux

fazura duta lux

fazura duta lux

fazura duta lux

fazura duta lux

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

81 responses to (LAGI GAMBAR)Fazura Di Majlis Perlantikan Duta Lux

  1. Manis, dan pakaian pon kira okla… xseksi sgt. Mmgla xmenutup aurat, artis…. Tp ini kira alright la kan sbb xramai artis yg menutup aurat sepenuhnya. Yg penting jg diri sendiri….. jgn cbuk psl artis jer tp sendiri tah kemana….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

      lately aku suka minah ni….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • namaku AhMeng says:

        fazura ni mmg cantik. cute. oh cair aku weh~

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tranzerkid says:

        owh fazura~
        haha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • marishadania says:

          dia tak comel tapi sungguh jelita! i like u fazura!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • johan says:

          cantiknya..saya mensyukuri kecantikan ciptaan Tuhan :D cewah :)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pah bedah yooooo says:

          cantekkkkknyer…………………suke lak tgk die nie…
          bju die cm bju yg die pkai mase kt anugrah baru2 nie…
          yg lbh kureng ngn LJ tu… designer yg same ker??/

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lovelyvic says:

        Aku dari mula2 dia berlakon aku dah suka… tak peduli la isu mahkamah dia ngan nyonya tu…. aku tetap suka dia jugak. Especially skang bila dia semakin cun, comel, anggun…. bertambah2 suka.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • budi says:

          aku pun suka dia..tak tahu knp..tp mmg suka tgk dia..harap dia tak dedah2 dlm berpakaian..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kebaboommm says:

      yes..she’s awsome…always no1 in my list..die tlus, jujur, cantik, x plastik, cantik..pandai berlakon..matang n 1 thing for sure,,way better than si sendat iitteww!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kebaboommm says:

      yes!!!she’s always no 1 in my list….hot, cantik, meletops..jujur, telus, x plastik2…n 1 thing for sure..way better than si sendat itteww!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • akula first says:

        brp bnyk ko taip da…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kebaboommm says:

          hahaa..sorry babe n others…im just too excited and it is all becoz of my FAZ..hehhe..miss her so bad in G&G…really reminds my uni time..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mikan says:

        haah..aku pun suka..dulu pun dia dilanda kontroversi jugak mcm bergaduh dan clubing tp dia takla hipokrit n tunjuk sgt dia baik.. dia selamba n cool je..lagi best dia sgt pandai berfesyen.. dari si sendat yg masa tu punyala baik, sopan, konon2 suci last2 baru nampak true color dia, bukan stkt clubing bahkan rmpas laki org.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • IrShahrul says:

      lawa la pulak skang nie..huhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • khalid says:

      betul tu.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • TAURUS says:

      agak2 kalau pasah sundal baca komen2 pada fazura ni, mesti berpeluh ketiak dia…hahahaha….lebih ramai yg suka n minat fazura dr pasah sundal tue…. huh!! Pasah Sundal…pity her…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. lix says:

    1ST

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. lix says:

    first !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. Reez says:

    cantik….tp naper fashion fazura sama jer..macam trend lak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. Cip says:

    Cantik..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. akula first says:

    aaaaaaaaaaaaaaaa..lawa nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..nek giler ak d buat nye..muehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. wawa says:

    sangat cantik!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. tk says:

    suka gila kt fazura ni.cun sgt2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. diva no last says:

    aku suka FAZURA..tp aku lg suka FASHA SANDHA…=)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. raniaa_taugein br says:

    semakin berseri2 la fazura ni…suka sgt kt dye…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. seoul says:

    cantik sgt!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. suke2 says:

    seriously…cantik, anggun…ayu je…tapi baju cam ada yang tak kena…anyway…i impressed with her look..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. oopocot! says:

    sekarang ni memang pesen baju kain tingkat2 erk?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. leha says:

    aku suka fazura!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. black swan says:

    omg!u’re the most beautiful among others!i adore you fazura!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. ef..bee..ai says:

    simple but cantik, cute,gorgeous,manis,menawan, rupawan, jelita, photogenic,”marganda”, “chin sui”…..u name it and they are all for u fazura.. Of coz she is no perfect….but got taste and brain….
    Lux , it did’nt make a wrong choice.
    Lovely……..
    much much prettier than ms malaysia……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. ZZZ says:

    kakai penuh kurat boleh jadi duta..lawak sungguh…..hahahahah…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ef..bee..ai says:

      kaki kurat takpe…bole berubat. Tapi mulut kalo berkurat…parah dek noi …….jawabnya tak terubat.
      CooL baby….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • moin says:

      maybe sebab LUX xjumpa ngan ko lg kot
      diorang blom tgk kesempurnaan ko lg tu
      klu x,confem da dapat kat ko

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kakak odah cik wei says:

      cantik ke kau?? kurap kat ketiak…. aku tau ke aku kawan kau….. dah kau tu busuk tak gosok gigi… perangai bagai fasha sendat….. angau ….. semacam……

      kau ingat kau cantik!!! kau tu duta sabun cap kapak pun tak mau…. tau!!! ha! ha!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • joyah_sp0rt says:

      ZZZ ni mcm celaka! dy ade kurap ke kayap ke, dy still jd DUTA..! ko??? layak jd DUTA KURAP je kot.. hahaha..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. eddikl says:

    Siapa setuju samada Nur Fazura ini sangat cantik dan menawan? Saya setuju…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. edsassin says:

    fazura kadang2 nampak cerah, kadang2 nampak gelap.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kakak odah cik wei says:

      cerah lepas ambik wuduk…. kalau gelap tu datang bulan le kot…….

      daripada artis yang wajah malap…. umpama terowong buat pe…………

      hati busuk!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. syifa says:

    saya suka fazura….she deserve it..congrate!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. chot says:

    she has natural beauty…. x payah pkai mekap tebal pn dh cantik… tak la cam c sendat 2, muka penuh mekap tebal tak jg cantik mana…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. eiman says:

    mantap fazura dapat jadik duta lux..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. gyulee gyuri says:

    fazura suka design baju mcm ni ek..hari tu yg cheongsam pn design cmni gak..cuma kat bahagian dada lain..tp cantik..mcm princess…mmg sesuai kalau jadi duta produk2 health & beauty…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. jue_loffa says:

    comelnyer dyer……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. zaqyah says:

    apa2 pun, fazura nmpak sgt cute+manis dlm dress purple nih..dgn rmbutnya..cm kena jer dgn ltar belkang+light..suka la gmbar2 dia ni.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. Piston Pecah says:

    owh..masih ayu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. sarah says:

    fazura memg cantik..
    big fan on her… <3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. pasha says:

    dulu aku tak suka fazura ni,tapi sebab dia da kurangkan “kereknya” ,dah berubah,so aku pun tabik la kat dia,harap pasha panda tu amik inisiatif nak berubah gak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. wa says:

    bekas bohsia pekan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. akula first says:

    fazura lau jd duta sabun papaya lg ok…sbun mlayu tu..dia pon pure mlayu..muehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. pocoyo says:

    fazura ni cun tapi spoilt part hidung penyet haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. adinda says:

    gaun tu nampak die gemook laaaaaaaaaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. TAURUS says:

    Fazura 10 kali ganda lebih cantik dr artis2 lain…kecantikan dia natural….suka lakonan dia…sangat gojes…i like fazura

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. lavender says:

    dress die same design with the turqoise one she wore..yang cheong sam tu kan..??btw,she’s gorgeous..!!! soooo like her..n congrats faz..!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. joyah_sp0rt says:

    fazura cantik….. lbh cantik drpd lisa,nora danish,fasha sandha & artis2 ppuan kt m’sia ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. cikedi says:

    alahai fazura…aku yg pompuan pun cair tengok…tambah2 la lelaki…indah sungguh ciptaan allah nii…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. ZAS says:

    Simply gorgerous. Gaun tingkat2 is back ye.. Teringat zaman budak2 dulu. Lukis princess mesti pakai gaun tingkat2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. fieza says:

    sangat cantik kan dia ni. dan wanita yg paling lama jadi kekasih TMJ Johor…hope jodoh diorang panjang…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. what the? says:

    lindsay lohan malaysia – her style just like lohan.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. chely says:

    tak baik kau org ckp yang bukan pasal fzaura nie…dosa kau org menghina tau…tengok dulu muka sendiri sblom nak menghina org…yang penting kite beri sokongan mane2 artis yang nak berjaya..kan dapt pahala…yang penting sekali aku nak ckp… I LOVE YOU FAZ..I AKN SOKONG U SAMPAI BILA2 K….MUAHHHHHHHHHH:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. juls says:

    faz!!!!!!!! u mmg cantek.. sgt simple..no need to be sexy lorh..dh bosan tgok artis sexy2 ni..kipidap! i akan sokong u smpai bile2..pe yg jd mmg byk hkmah..see.. masuk ni dh bape byk u jd duta..congratz dear!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. uzbek says:

    xcantik, muka biasa2 aja tp manis tu ada dan juga menarik dan simple

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. non says:

    aku suke fazura

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. diya says:

    cantiknya si fazura nih..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. ahli fikir says:

    million dollar smile. ! =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Akoo says:

    demm gorgeous.. perghhhh!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. dinna diana says:

    design bj lebih kurang sama ngan cheongsam hijau tp yg tu ader rambu bulu2 hehe….tp cntikkk sehh…nk bt gak la bj cmnie…hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. foz says:

    tunggu fazura masuk PAS lak.. Hidup PAS!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. jad says:

    nose operation?? lain je nampak.. tul ke?? acer cite..cer cite…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. Good article. It is extremely unfortunate that over the last ten years, the travel industry has had to handle terrorism, SARS, tsunamis, bird flu virus, swine flu, and also the first ever real global economic depression. Through everything the industry has really proven to be effective, resilient in addition to dynamic, locating new ways to deal with trouble. There are usually fresh problems and opportunities to which the sector must yet again adapt and answer.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0