Written by AbangNara | April 7th, 2010

abpbh 2009

Banyak sungguh gambar-gambar artis di Malam Anugerah Bintang Popular 2009 (ABPBH 2009). Minggu nie asik letak gambar diorang jer. Yang penting korang kena layan ~~~~

ipad vshub

Di atas ialah gambar iPad yang tengah laris macam pisang goreng panas kat US sana. Setakat nie tak dijual lagi kat Malaysia nie. Tapi jangan risau sebab ada vsHub yang akan membantu anda memiliki iPad.

Dengan vsHub Concierge, korang boleh beli iPad nie dengan mudah sekali. Anda cuma perlu isikan maklumat pasal Ipad yang korang nak beli di Apple Store menggunakan laman web vsHub Concierge.Lepas tue check email anda, buat pembayaran dan pihak vsHub Concierge akan setelkan segala urusan pembelian dan penghantaran. Korang goyang kaki je.

Senang kan? Nak tau lebih lanjut sila terjah vsHub.

abpbh 2009

abpbh 2009

abpbh 2009

abpbh 2009

abpbh 2009

abpbh 2009

abpbh 2009

abpbh 2009

abpbh 2009

abpbh 2009

abpbh 2009

abpbh 2009

58 responses to (LAGI GAMBAR)Artis-Artis Di Malam ABPBH 2009

  1. fury says:

    @!@

    0
    0
  2. Lim Tat says:

    1st

    0
    0
  3. erm.. says:

    most beautiful dress mlm 2 patut LJ yang dpt… pape pun LS mmg cute sgt…

    0
    0
  4. ctzen says:

    yey yey dapat duk atas
    kira atas ler jugak nih

    0
    0
  5. erm.. says:

    erm..yg dress purple tu sape ek?

    0
    0
  6. Mira says:

    so sweat liyana jasmay…. :)

    0
    0
  7. Mira says:

    kesian nabila huda..rasanya x patut buat dialog camtu,,dia kan tengah pregnant..kalau jadi betul2 kan susah…kesian dia…

    0
    0
    • cik karma says:

      yelah, tak ada perikemanusiaan langsung buat dialog macamtu

      0
      0
    • pizza says:

      She asked for it what? Nak tiru stail Hollywood ker, tgh sarat pun masih x dpt kontrol nafsu nak berpesta. Tak ingat yang anak dlm perut tu anytime boleh due.

      0
      0
  8. ayu says:

    i like nbila…wlaupn tngah sarat ttap mntain cun n vouge…mama hot in the year…yeahhhh

    0
    0
    • pizza says:

      Kesian anak dia, belum jengah dunia lagi dah diasuh berpakaian tak tahu malu mcm tu. Patutnya duduk rumah beramal, berzikir dan solat sunat untk keselamatan bersalin kelak dan kesihatan anak dalam kandungan. Awak tu tengah menunggu hari. Buatlah cara mcm org nak beranak, ndak2 beranak sulung. Keinginan nafsu duniawi kalau dilayan memang x abih.

      0
      0
  9. AnneDeSilva says:

    alahaii..

    0
    0
  10. mia says:

    anak nabila huda ni macam lelaki..

    0
    0
  11. makin kembang idung aizat says:

    Idung aizat makin kembang menang
    bgambar dgn awek muka cam takut2..hahaha

    0
    0
  12. AGIRL says:

    request: nak tgk gambar watie masa abpbh yg org kata sexy tu….

    0
    0
  13. cik alia says:

    cantik nyer..

    0
    0
  14. cik alia says:

    watie elite mmg sexy..tkut la tgk..berani tol…

    0
    0
  15. diana says:

    Nabila mmg seksi. tapi cantik.. muka berseri2 jek.. Hot mama…

    Watie elite cam hampeh! Slalu nk create kontroversi dgn pakaian macam tu… ntah apa2 dia tuh…

    Liyana Jasmay, so sweet…

    Tiz Zaqyah, comeyy…

    0
    0
  16. hantupensil says:

    kalo beli kat vs hub ni nnti nak masuk melesia still kena AP sirim gak ke pastu tax kastam kena skali x?

    0
    0
  17. bungateratai says:

    yg menang sume pakai sopan2..yang x menang malah xde pencalonan pun yg lebih2 plak..tahniah kpd pemenang!

    0
    0
  18. zzzzzz says:

    eeeee….

    0
    0
  19. Fiqrul berani b'suara!!!!! says:

    Yang si mamat pakai spek tue ader unsur nak tiru style lady gaga…..tapi yg die x tahu ialah die sebenarnya x pandai nak gayakan(macam manik pd baju yang b’lebihan)..cam perempuan lak!!!si Aril tue plak, memberikan contoh negatif dan TIDAK SESUAI LANGSUNG UNTUK DIJADIKAN IKON para remaja….p/s lihat cincin pada ibu jari si aril…..sedih kan? tiru imej YAHUDI….artis mcm nie hanya mempromosikan imej Yahudi SEDANGKAN DIA TU ISLAM!!!agama dibelakangkan, hidup x sempurna…

    0
    0
  20. ozman says:

    pic ainul : fokus nipple nmpak hak3

    0
    0
  21. akula says:

    padan muka MU fan….wakakakaka….

    0
    0
  22. hBz says:

    aku ada baca. yang ipad ni cam kureng sikit la. nant aku check balik, apa yang kureng tu.haha

    0
    0
  23. awekMAS says:

    nice pic..cute nya nabila

    0
    0
  24. rosh says:

    aku suke ngan kak engku ngan shahirah…
    mmg dorang nie selamba jer…
    happening jer…

    0
    0
  25. FTNer says:

    ibu-ibu ngandung, pakai la elok sikit..adoiii..
    yang pakai spek tu..sah fanatik cerita Jidin kut..hahaha

    0
    0
  26. Y says:

    aril tue mcm wukong gaya dia muahahahha….

    0
    0
  27. eeaa says:

    takde ke pic watie elite?

    0
    0
  28. opah kepoh says:

    tp opah tgk yg artis perempuan sume dedah2 belaka..ish3

    0
    0
  29. selamat says:

    ku tunggu2 pic diana danielle tp mana oi

    0
    0
  30. memey says:

    ariel skali tengok cam badut la….

    0
    0
  31. ana says:

    ngeri tengok watie elite…. tak takut api neraka ke… dan tak puas2 nak cipta kontroversi… insaf la dik… kiamat makin dekat….

    0
    0
  32. Lalu says:

    uikkk.sexsi nye cumer

    0
    0
  33. cili says:

    erm…apa2 pun, fesyen berkemban yg meloyakan yg dibanggakan artis tuh dah xde nampaknya. bagussss.

    0
    0
  34. Great information! I’ve been looking for something like this for a while now. Thanks!

    0
    0
  35. Well, this was kind of boring but whatever.

    0
    0
  36. Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

    0
    0
  37. I was really happy to find this web site on google.I had to say thank you to you with regard to this wonderful article.

    0
    0
  38. Es el pensamiento simplemente excelente

    0
    0
  39. duke nukem apk I’ve been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. Personally If all webmasters and bloggers made good content as you did, the web will be a l…

    I’ve been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. Personally If all webmasters and bloggers made good content as you did, the web will be a lot more useful th…

    0
    0
  40. I like the valuable info you provide in your articles.
    I will bookmark your weblog and check again here regularly. I’m quite sure I will learn many new stuff right here! Best of luck for the next!
    Best Regards Agata

    0
    0