Written by AbangNara | November 15th, 2008

Kalau dah cantik mengandung pun tetap hot jugak. Itu yang mampu dikatakan tentang artis janda hangat yang sedang mengandung 7 bulan sekarang, Nora Danish. Gambar posenya untuk Anugerah Skrin 2008 walaupun dengan perut yang semakin membesar ternyata masih berbisa.

Tak banyak gambar terbaru perut Nora Danish yang mengandung tetapi harap-harap 3 keping gambar ini dapat mengubat kerinduan peminat-peminat Nora Danish. Kami doakan agar Nora Danish sentiasa sihat dan kandungannya selamat dilahirkan tanpa sebarang masalah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

5 responses to Lagi Gambar Terbaru Nora Danish Mengandung

  1. chantek says:

    sekarang baby dah lahir…good for you…nora ttp comel sebelum, semasa mengandung dan selepas melahirkan..

    0
    0
  2. ni says:

    comel la baby dia….cute sgt

    0
    0
  3. flower says:

    cute gler..

    0
    0
  4. Anonymous says:

    wathever

    0
    0
  5. sakura says:

    2 wanita cantik yang telah dikhianati oleh suami masing2,,,x patut lah wanita secatik ini dipersia2kan…coz sangup berkorban tp sisuami…langsug x menghargai,,,memy dan fasha adalh org yang merosakkan rumah tangga dan kebahagian mereka….tgk bertapa angunnye mereka……

    0
    0