Written by AbangNara | May 5th, 2010

lagi gambar aim 17

Rasanya sesuai lagi kot kalau kami sharekan gambar-gambar sekitar malam Anugerah Industri Muzik 17 yang berlangsung Ahad lepas. Ushar 28 lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar ehsan Mstar.

vshubshare

P.S: vsHub sekarang dah ada vsHub Share. Selain dari bershopping, anda jugak boleh dapat duit apabila kawan-kawan anda sign up melalui link vsHub anda. Setiap kali kawan-kawan anda bershopping menggunakan vsHub, maka anda akan dapat komisennya. Ini barulah bershopping secara berhemah kan? Apa tunggu lagi. Sambil shopping sambil buat duit dengan vsHub Share. Klik sini untuk maklumat lanjut.

lagi gambar aim 17

lagi gambar aim 17

lagi gambar aim 17

lagi gambar aim 17

lagi gambar aim 17

lagi gambar aim 17

lagi gambar aim 17

lagi gambar aim 17

lagi gambar aim 17

lagi gambar aim 17

lagi gambar aim 17

lagi gambar aim 17

lagi gambar aim 17

lagi gambar aim 17

lagi gambar aim 17

lagi gambar aim 17

lagi gambar aim 17

lagi gambar aim 17

lagi gambar aim 17

lagi gambar aim 17

lagi gambar aim 17

lagi gambar aim 17

lagi gambar aim 17

lagi gambar aim 17

lagi gambar aim 17

lagi gambar aim 17

lagi gambar aim 17

lagi gambar aim 17

90 responses to (LAGI GAMBAR) Sekitar Malam AIM 17

  1. ryn says:

    nape muka vince cam tepung gomak???

  2. Lord Zara says:

    Faizal Tahir sangat best!
    Heart him so much!!

  3. eiki says:

    Aku perasan perut ct buncit ahhh….kot2 ct ngandung anak dato K kot…..ahaks

  4. iema ruslan says:

    comei nye shila~

  5. Dauspozi says:

    Apasal Yuna nampak mcm tua je… huhu

    P/s: Lagi Gambar semasa AIM 17

  6. Zu says:

    suit yang tomok pakai smart gila !!!!!

  7. perghh semua gempak-gempak.. tapi suka yuna..jangan buka tudung sudah. yuna oh yuna :)

    Cara Paling Best Nak Pekena Kawan Korang (Edisi Budak Universiti dan Kolej!) Hahahaha…

  8. Mki says:

    Adeh vs hub…sedihnye nak cite..dua kali dah beli brg via vshub..dua2 ako sgt tak
    berpuas ati dgn customer servicenye..dah la
    lembab…barang lak lambat sampai..3minggu brg baru sampai ape cerr..ako tak tau nak komplen kat mane…service diorang lembab..pastu sabtu ahad tak operasi..kurang2 reply la email customer wlupun tak operasi..pulak tu diorang nye base kat sini..bile sini tghari..kat us tgh malam..so vshub payah nak info kia pasal item kite kat sane..dah la tu lembab nak mampos..brg aku order dua..dah sampai satu brg..dia tak email2 pun bgtau brg aku dah smpi shga ako sendiri kene email diorang 2-3 kali baru reply minta tracking no sdgkan ako dah bg awal2 lg sblm tu..pastu 2-3 ari br bgtau dia bgtau dah trime tracking no ako sdgkan ako nak tau ia trime tak item ako tp smpi la ni dia tak bg tau pun..lemah sungguh la vshub ni..customer service very poor..sorry to say…ako still tak trime item ako sdgkan dah 2minggu lebih ako order dah…dan tak tau la brg tu lengkap tak ako trime

  9. kalo boleh sume nak tunjuk.... says:

    baju tok ti ntah pe2 la…melekat je kt bdn…sbg pmpuan rase malu je tgk tok ti pki gitu….huhu….

  10. SMilla says:

    FT n Yunamemang best … Tp apsal dia suka nganga mulut ek bila ambek gambo… X elok bebeno.. diri sblh yuna nampak pendek aa..ke dia mmg x tinggi in person?

  11. penbiru says:

    diana danielle nye gaun lawaaaaa~ fabrik baju ct tu nampak mahal n kompem mahal… laki kaya la katakn

  12. Mki says:

    Kate standard shiiping 7-10 hari nape
    mkn mase smpi 2 minggu, dah tu nape tak bgi kite tracking number terus so dpt kite view..ade gak la org komplennpsl vshub ni..cube ushar kat LYN..tapi ako xnak komen pape la psal tu cume ako sikit kecewa la..email
    concierge japan ako smpi la ni tak berbalas…dan smpi skrg ako tnya ape item ako yg smpi dia tak jawab, dia just bg tau dh dpt tracking no je..dah tu ako track dari merchant brg ako dh smpi kat warehouse dia kat us tp tak dpt nk deliver sbb org takde..dah tu kene tgu keesokan hari baru courier try deliver balik..dah tu brg letak kat depan pintu je..sbb org takde..xde safety langsung..tu yg buat brg ako smpi
    lambat kot

  13. aizuddin says:

    sapelah yang jadi cyclop tu..

  14. fiezah says:

    lawa nye bju mila.. Stacy pn lawa gk.. Yuna best!

  15. noname says:

    dunia akhir zaman bila artis maksiat diagung-agungkan maka tunggulah bala dari Allah taala

  16. Piston Pecah says:

    performance malam tuh boleh dikira best cuma rasa macam singkat sangat masa dia..pening bila dengar gabungan aizat + yuna..nak jimat masa kot…ish

  17. pizza says:

    Bagi aku, Tomok has the smartest outfit. Sesuai dgn susuk tubuh kurus dia.

  18. manjalara says:

    aku setuju…memang pakaian tomok menarik dan elegant, CT n KD fesyen tah ape2

  19. eeaa says:

    apsal CT xpakai girdle cover perut dia yg buncit tu? too obvious!!

  20. Ana says:

    suke photoshoot utk sume pic ni . .
    credit to photographer yep….

  21. fcuk says:

    aku tengok punggong ct mantap lah… stim betul saya…. mesti air banyak ni…

  22. simon says:

    JACLYN VICTOR looks really elegant and classy ! love her make up and the dress and everything about her. Such a international style artist and i really love the gaun! SUPER AS HER VOICE ,.,,,, LOVE YOU JACCC

  23. simon says:

    JACLYN VICTOR looks really elegant and classy ! love her make up and the dress and everything about her. Such a international style artist and i really love the gaun! SUPER AS HER VOICE ,,, LOVE YOU JACCC

  24. hhh says:

    ASAL MUKA VINCE MACAM TU? LAWAK DOOWWWW..HAHA

  25. Gosipgurl_fea says:

    NTV7 tak berapa SESUAI ambik AIM mintak TV3 grab AIM untuk next season sebab entah apa2 prmosi tah , tak rasa lawak langsung dgn pengacara, pendek kata, tak rasa AURA AIM langsung2……………………………….

    • Izat says:

      aku setuju dgn ko.. aku pun rasa x lawak lngsng pengacara dia.. bosan lagi lah..

  26. pembaris says:

    astaga ct!!! mcm tk pakai tdung…bju ketat kt bontot :( ct.ct……..alahaii……..

  27. dida says:

    KD, napa lh aku x lawa mcm ko?????!!

  28. lulu says:

    buruknye muke ayu damit. takot aku

  29. lulu says:

    mila pendek nympah gile

  30. Azman says:

    VSHub mmg lembab.. tersangat lembab!!!
    Aku dah 3 kali pakai taktahan dah.. yang nie last la aku pakai . janji 6-8 hari lepas payment.. tapi average still 2-3 minggu baru sampai..

    takda sistem yg bagus.. tracking tu gimik jek mmg tak detail langsung.. korang takkan tau kat mana korang nye barang place by place..

    customer service mmg hampeh.. sabtu ahad dorg cuti.. baru2 nie aku tanya barang bile sampai tapi jawapan dia lebih 8 hari .. aku bayar 22/6 tapi dia despatch 25/6.. maksudnya taklah immediately after payment, ni email aku terima pada 1/7 :-

    “According to our system, your parcel has been despatched from US on 25 Jun 2010.
    It should be arriving at your doorstep next week.”

    Lagi satu.. kalau barang korang sampai kat hub dorg di US, korang kena tunggu lagi 2-3 hari utk dapat update yg barang korang dah sampai kat sana.. lagi 2-3 hari pulak baru dia kuar kan invoice utk korang boleh buat payment.. lagi 2-3 hari plak barang korang baru di-ship-kan.. lagi 2-3 minggu plak baru sampai..
    Bayangkanlah bape minggu baru sampai..

    INI PENGALAMAN AKU 3 KALI GUNA DAN KECEWA SANGATTT!!!!… VSHUB SUCKS!!!

  31. ??? says:

    I understand the 2concern,I am very x sad to hear that you got your Supra fixed. I remember reading about some of your problem4x !.

  32. Awesome post and must say it got my attention. I was browsing online and saw your site and am glad i found it.

  33. Well written post, good researched and useful for me in the future.I am so happy you took the time and effort to make this. Best of luck

  34. Beware of one who has nothing to lose.

  35. cornhole says:

    Can’t wait to come back. I’ve added this to feedburner so I can check out more.

  36. I’m having a tiny problem I can’t seem to be able to subscribe your rss feed, I’m using google reader by the way.

  37. porno izle says:

    Terrific piece of content, this is very similar to a site that I have. Please check it out sometime and feel free to leave me a comenet on it and tell me what you think. Im always looking for feedback.

  38. Legalsounds says:

    Pretty good article. I just came across your site and wanted to say that I have really enjoyed reading your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your feed and I hope you post again soon.

  39. […] bike BMX game alans BMX ride BMX BMX museum This entry was posted in BMX Parts. Bookmark the permalink. ← Flick […]

  40. […] BMX mongoose BMX BMX extreme BMX racing BMX stunts This entry was posted in BMX Parts. Bookmark the permalink. ← Bmx […]

  41. […] videos BMX parts BMX games online BMX bikes for sale we the people BMX This entry was posted in Extreme BMX. Bookmark the […]

  42. […] stunts BMX games BMX bikes BMX master BMX videos This entry was posted in BMX Games. Bookmark the permalink. ← BMX […]

  43. […] BMX racing BMX stunts BMX games BMX bikes BMX master This entry was posted in BMX Parts. Bookmark the permalink. ← 3/8″ Children Kid Bmx Bike Bicycle Alloy Axle Foot Pegs […]

  44. […] BMX museum BMX bike games BMX forum winstanelys BMX colony BMX This entry was posted in Extreme BMX. Bookmark the permalink. ← 3/8″ Children Kid Bmx Bike Bicycle Alloy Axle Foot Pegs […]

  45. […] BMX parts BMX games online BMX bikes for sale we the people BMX BMX bike This entry was posted in BMX Parts. Bookmark the permalink. ← 3/8″ Children Kid Bmx Bike Bicycle Alloy Axle Foot Pegs […]

  46. […] BMX game alans BMX ride BMX BMX museum BMX bike games This entry was posted in BMX Games. Bookmark the permalink. ← 3/8″ CHILDREN KID BMX BIKE BICYCLE ALLOY AXLE FOOT PEGS […]

  47. Awesome post! Can’t wait to come back!

  48. Wow, superb internet site layout! How long have you been blogging for? you make blogging look painless. The overall appear of your web site is brilliant, let alone the content!

  49. Phil says:

    yfs Phil Cannella!

  50. true

    that is what i was guessing as well

    its rather apparent if we do think about it

  51. A lot of thanks for your own work on this web page. My aunt really likes working on investigation and it’s really obvious why. We learn all regarding the compelling method you provide good ideas on your web site and in addition boost response from the others on that concept plus my girl is in fact being taught so much. Enjoy the remaining portion of the year. You have been performing a terrific job.

  52. This really answered my problem, thank you!

  53. audi lebanon says:

    I like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon.

  54. Would you be thinking about exchanging links?

  55. You made some decent points there. I looked on the internet for the issue and located most individuals will go together with along with your website.

  56. Your place is valueble for me. Thanks!…

  57. It’s already been essential however exactly how must i save this particular?

  58. Unusual blog post you have hereabouts. I hadn’t studied this.

  59. A powerful share, I simply given this onto a colleague who was doing a bit of similar analysis on this. He in fact bought me breakfast because I found it for him.. smile.

  60. Thanks for any other excellent article. Where else may anybody get that kind of information in such a perfect manner of writing? I’ve a presentation next week, and I am on the search for such information.

  61. Superb blog! Do you have any tips and hints for aspiring writers? I’m hoping to start my own blog soon but I’m a little lost on everything. Would you propose starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m totally confused .. Any ideas? Cheers!

  62. pilates biz says:

    Thanks for sharing, Im always amazed by what I come across on the web