Written by AbangNara | March 29th, 2009

Dulu kami dah letakkan gambar terkini Faizal Tahir dengan imej berambut pendeknya. Kali ini kami nak memuaskan lagi hati die hard fans Faizal Tahir dengan pose istimewa dari Faizal Tahir dengan rambut terbarunya.

Dengar khabarnya single terbaru dari Faizal Tahir yang bertajuk “Bercinta” mendapat sambutan hangat macam goreng pisang panas. Nanti kalau ada kesempatan kami akan cari MP3 lagu “Bercinta” untuk anda semua download.

Layan lagi gambar terbaru Faizal Tahir dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Sekali tengok gambar Faizal Tahir dengan rambut pendeknya ini macam Takuya Kimura pun ada jugak.

74 responses to (GAMBAR)Kehenseman Faizal Tahir Terserlah

  1. zaza says:

    mana ada muka takuya kimura…haha

    0
    0
  2. pim says:

    aku yg pertama la….lagu faizal mmg best giler…

    0
    0
  3. jiji says:

    bodohnye pakaian(pompuan tu)

    ade ke pakai legging dengan baju ketat. orang korea pon pakai legging dengan baju labuh paras lutut. adeih… macam suit menyelam dah jadinye. buta pesen sungguh

    0
    0
  4. boss says:

    korang ni rabun ar ……mana ada hensem aku nengok dia nie !

    0
    0
  5. ni says:

    oklah…kemas n sopan sikit….

    0
    0
  6. lilies says:

    look smart..bru ar seem equal wif his brain hehehe..rmbut pnjg seem too relaks..

    0
    0
  7. ain says:

    HAAA ni br nmpk rupa ckit
    segak n kemas
    kekal kn imej cmni

    0
    0
  8. garfield_82 says:

    speechless…i luv u so muchhhhhhhhhhh

    0
    0
  9. pun says:

    xensem pon. biasa jeeerrr. kn g buat facial dia nih

    0
    0
  10. muda(nama sebenar) says:

    BENGONG

    0
    0
  11. chantek says:

    hensem!

    0
    0
  12. Zaza Muhammad says:

    aisey… dah cam muke bdk skolah le plop….

    0
    0
  13. fiza224 says:

    em, blehla… tp watpe kan,die dah khwin.. eh,asal plak tibe2 sesat nita tu?

    0
    0
  14. ello says:

    salam all..

    rasanya tajuk lagu baru Faizal Tahir ‘Bencinta’ bukan Bercinta, taken from combination of Benci dan Cinta. Admin sila semak semula yer..
    : )

    0
    0
  15. rozy says:

    oh camtu pulak…bancinta

    0
    0
  16. lollipop says:

    mmg la ok rmbt pendek…tp muka dia cm nmpk tembam…

    0
    0
  17. hanz says:

    teruskan usaha…

    0
    0
  18. flower says:

    aku suka tengok dia rmbut pnjg gak..
    haha..

    0
    0
  19. qish says:

    weh..tak nak up cerita adik faizal tahir ke?

    anas tahir?

    0
    0
  20. mama says:

    serious hensem

    0
    0
  21. jenab says:

    ohh Faizal Tahir!

    0
    0
  22. GlamGucci says:

    Aku memang minat Faizal Tahir dari mula lagi di nyanyi lagu Maha Karyacinta…vocalnya mantap sungguh dan best giler.. Keep it up Faizal go on and go on

    0
    0
  23. Anonymous says:

    kalau rambut dah pendek muka mcm Anuar Zain pun ada.

    0
    0
  24. rina_kecHik says:

    rambut da ok…encem gler..
    tp muke??

    0
    0
  25. Rin says:

    aku suka sgt tgk faizal tahir perform live! skg rmbut pndek + spek aviator mmg nmpak nsem sgt! ekekee

    0
    0
  26. anak raja says:

    aku suke faizal tahir rambut panjang..

    lagi baik kalau pakai spender kat luar mcm superman heheh.

    0
    0
  27. aleya says:

    ak minat gler FT nie..yg ak kurng sket die nye panas baran..huuuhuhh..hidop superman!!!

    0
    0
  28. pungkokhang says:

    takuya kimura lah sgt…ujung kuku pon xde..puih

    0
    0
  29. sue-cyg says:

    ak x tkejut pn.ak
    da lame sedo akan kekacakan
    yg dimiliki olh faizal tahir
    slame ni….huhuhu
    go faizal go .go.

    0
    0
  30. ashieykeiyn says:

    skarang faizal tahir mmg encem gile2… serious dowh aq ckp,,,,,,,,,,,, tapi rmbut dlu x ley d ketepikan,,,,,,senang ckp dia always encem…….

    0
    0
  31. girl5072 says:

    faizal tahir mmg ensem…kowg sumer x taw ke?kesian nyer kowg!!!

    0
    0
  32. FNK baby cuty says:

    faizal tahir terlalu hensem……… smpai terlalu byk gambar dia d dlm blk……….. smpai xleh nk lekat lg!!!

    0
    0
  33. cabai says:

    lu tau mlm td aku mimpi bercinta ngn pejal ni..hensem gileeeeer beb.I LUV U POREBER…PEJAL

    0
    0
  34. rose says:

    faizal mmg hansem & cute tk kira rambut camana pun..anak2 aku yg masih kecik pun minat gila kt dia dr oiam lg.good luck, faizal!! jaga rmhtgga & anak baik2..

    0
    0
  35. nasir brutal says:

    aku minat gile faizal tahir beb..hensem sial~! hikhik (^^,) -nasir brutal’10

    0
    0
  36. nasir manja says:

    gile populariti..nak mati syahid diam2 sudey..nk btau sme org apehal..tunjuk bagus sgt..menggelabah..ulama pun x de nk announce cm tu..kate nk mati syahid amek gamba bekepir ngan ppuan..wat malu je – nasir manja

    0
    0
  37. Jacklyn Ruby says:

    Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

    0
    0
  38. Legalsounds says:

    I just couldnt leave your website before saying that we really enjoyed the useful information you offer to your visitors… Will be back soon to check up on new posts

    0
    0
  39. Keven Ounsy says:

    I agree together with your submit. Nonetheless, do you have any sources I can cite for my paper?

    0
    0
  40. Have you considered applying to be a magazine writer? Extremely winderful grammar!

    0
    0
  41. This actually answered my problem, thanks!

    0
    0
  42. Tayna Magana says:

    Hello I am so grateful I found your site, I really found you by error, while I was researching on Askjeeve for something else, Anyhow I am here now and would just like to say thanks a lot for a tremendous post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have time to look over it all at the minute but I have book-marked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the superb work.

    0
    0