Written by AbangNara | December 24th, 2009

Memey Suhaiza dan Norman Hakim memang layak untuk menang Anugerah Pasangan Paling Bahagia 2009. Terpancar sinar kegembiraan yang berlebih-lebihan daripada dua pasangan merpati sejoli nie. Seperti dunia ini mereka yang punya. Memang bahagia!!!

Buat Norman, cepat-cepatlah berkahwin. Memey tue cantik. Nanti ramai yang masuk mengorat. Anak-anak Norman pun nampak macam suka kat Memey. Kawin nanti leh la jadi mak ekspress. Tak gitu?

Cuma kami agak musykil tengok ada gambar Abby dlm majlis hari jadi anak mereka. Eh, memang patut Abby ada, dah anak dia kan. Tapi pada masa yg sama, gambar Memey dgn Norman yg memakai baju merah yg sama. Adakah? Adakah? Mungkinkah Abby & Memey ada pada masa harijadi iut. Oh tidak~~

[jetpack-related-posts]
TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

462 responses to (Lagi) Gambar Pasangan Paling Bahagia 2009

  1. avriL says:

    pergh..mmg bahagia..

    0

    0
  2. Kylesa says:

    wekkkkk………jgn kate memey,gue lagi gelikkkk..!!!

    0

    0
    • lanToK LeW says:

      kesian kat abby…pasti hati dia terguris ble nengok si sememeh bengong nie….paling aku ase klakar nengok rambut c normangok tuh….bentuk huruf M….
      wakakakakaka

      0

      0
  3. clipKertas says:

    1st ker???

    wah…. mesti abby bengang pic kissess tu…
    tapi kiss tu sekadar paksaan…..

    0

    0
    • clipKertas says:

      humm….. 1st lambat 2minutes jer…

      hati ibu mane tak panas,,, anak sndirik di pakse wat camtu…

      budak kecik beb…. aku pun ade anak la… suh pakse kiss…
      bile2 die nak..

      wahai memek…. jgn jdkn budak kecik tu mangsa sekadar ko nak tunjuk ko tu bhgian sgt…….sgt2
      pompan tak tau malu…. yerkssssss…..

      0

      0
  4. jus says:

    hu hu…

    0

    0
  5. ayienk says:

    mak adoiii buhsan tgk mkhlukk 2 ekor ni..khwin jer la kalo dh mcm tu. sllu jumpa depa ni kat ou.. c nh tu suka mkn nandos hehe

    0

    0
  6. EclipsE says:

    xjd aku nak blk…
    komen jap…
    waduh2…knp makin ari sememeh ney makin cantik?
    xmekap tue…dh cantik…
    ape dia pki ha?
    ker penangan si norman?huhuhu

    0

    0
  7. EclipsE says:

    abby out of shape…
    kna p slimming tue…
    nak compare dgn sememeh…mmg jauhlah…huhuhu

    0

    0
  8. nic@pet says:

    pesal cter pasal dia jer ari ni

    0

    0
  9. EclipsE says:

    licin kulit muka memey…mulus jer…
    suke lak aku tgk…heheheh…

    0

    0
    • blackberry00 says:

      KO NI KAN BB…
      MMG NAK KENE NIH….

      KO G TAK BN GATHER NNT…????

      0

      0
    • nic@pet says:

      mintak petua gan sepupu2 dia kot

      0

      0
    • clipKertas says:

      eclips… ko nak licin cam die kn,,,,
      die tiap malam tepek bedak sejuk… mcm tepuk gomak..
      bab tu belang2 jer,,, muke putih, leher gelap.. lengan putih ketiak plak gelap…

      kulit urg muda la eclips….. nak banding ngan kulit abby, lg cantik kulit abby… putih asli,,, anak2 die,,, putih menggepu..
      tengok mak die la beb….

      klu ko nak puji memek nie lebih2 kene ingat tau..
      ko kene ikhlas,,, klu tak same jer cam kitorg yg menyampah sgt banget2 kat memek nie…

      0

      0
  10. fifie says:

    gambr no 2 tu nmpak sgt memek mcm antu tetibe menjelma blakg nomiang..ekekeke muke pucat camtu

    0

    0
  11. aMmey says:

    kawin dh ka….
    emmmmmmm

    0

    0
  12. blackberry00 says:

    ARINI DYE BOLEH SENYUM SBB BERJAYA DAH RUNTUHKAN R/TANGGA ORG…INGAT DUNIA NI BULAT…SENTIASA BERPUTAR2…TAK SELAMANYA KO KAT ATAS MEMEK….

    ANAK2 NH NGN ABBY NI TAK TAW APE2
    2 YG DPT CAPTURED PHOTOS CAMTU
    BESOK2 KALO DORG DAH FIND OUT
    MMG MM AKAN KENE……

    0

    0
  13. EclipsE says:

    sekali tgk…cantik…
    2x tgk…
    cantik gak…
    wpon pucat…tp cantik gak tue…
    xmekap…
    cube artis len xmekap…cam jembalang tanah..hahahahah

    0

    0
  14. AG JUNIOR says:

    a’ah la abg nara..
    nape mase bestday ank dia tu memey ada abby pun ade
    mlm yg same rase nyer tu
    anak dia pun kan pake bj yg same
    kalo tgk gamba memey pake bj itam tu. norman pake bj merah mase bestday
    konfius!
    mungkinkah abby dan memey ada pada mlm yg same?
    atau…..

    0

    0
  15. nic@pet says:

    artis per pangkat bukan DATUK tau DATIN tp DURJAN

    0

    0
  16. Heroes season 1,2,3.... says:

    ai ag lme x nmpak ?????

    0

    0
  17. EclipsE says:

    bye korg…
    sori yea if korg xsuke dgn komen aku…
    aku sj nak hangatkan ari korg…heheheh…
    ..tata…

    0

    0
  18. blackberry00 says:

    OUT OF TOPIC….

    PET…KO SUGGEST TOPIC APER AR THARI NIH..?

    0

    0
  19. clipKertas says:

    dah bla ker… eclipse….. tak hangat ler…
    sbb ko sorang jer la yg memuji banget2 kat memek tu dlm BN nie..

    bye bye…

    0

    0
  20. aries_april says:

    cam na pic abby ada jg?

    0

    0
  21. nic@pet says:

    aku pun nak kuar makan ni nant petang juper lagi arap ader umah baru

    0

    0
  22. fifie says:

    jom makan…

    0

    0
  23. hantupensil says:

    sememeh lagi… hehehe

    0

    0
  24. pEnArI pOcO2 says:

    salam…
    fuuuhhh…penat…
    baru masuk ofis, atas meja dah ader surat arahan
    suh g KL bln jan 2010…
    uuuhhh…official duty…

    0

    0
  25. pEnArI pOcO2 says:

    saraa x muncul2 lg ker kesah sememeh nih…

    0

    0
  26. blackberry00 says:

    nape antu..??
    ko tak caye ke aq anak dh 2….

    hehehe…

    0

    0
  27. pEnArI pOcO2 says:

    aries…
    mane peginyer abg pet ko…
    kuar makan ker…

    0

    0
  28. HANNA says:

    ALAHAIIIIII… aku memang x suka r dgn sememeh ni… x sesuai.mcm budak2 sgt..norman hakim.. cr la wanita yang matang dan sesuai sikit nk buat bini..ini budak 20 tahun.. harap@jodoh norman dan abby masih ada.. untuk kbahagiaan ank2 mereka..mana tahu kan… suatu hari nanti…

    0

    0
  29. blackberry00 says:

    imanina00 at yahu dot com….

    0

    0
  30. aries_april says:

    poco ngan abg black…bak sni la aries nk add korang kat FB…

    0

    0
  31. AG JUNIOR says:

    ade org x……

    0

    0
  32. blackberry00 says:

    emel add aq kat atas 2 takde kaitan ngn FB…
    FB aq tak nak reveal ngn sembarangan org
    aq dh tekene sekali….

    korang emel je kat aq FB add korang..
    nnt aq reply…..

    0

    0
  33. tisu says:

    paling jijik’s di dunia…….

    0

    0
  34. blackberry00 says:

    aries, double check jap…
    ko ke pakai baju hijau
    air KFC tuh…????

    0

    0
  35. khylle says:

    harap2 lelaki kt luar sana jgn tiru perangai si norman tuu!!
    bini tngh mengandung/berpantang dia plak sbuk
    nk cari ppuan lain..ppuan kt luar sana plak jgn mudah bg hati kt lelaki jenis mcm ni..gerammmm

    0

    0
  36. AG JUNIOR says:

    sume sibuk g FB la ni..
    xmo ar dok sini dah

    0

    0
  37. blackberry00 says:

    aries dear,
    please read my msg in your FB….

    0

    0
  38. aries_april says:

    abg…mn msj nya????????????
    xda pn…

    0

    0
  39. aries_april says:

    dh dpt abg…

    0

    0
  40. BumbleBee says:

    arghhhhhhhhhhh..minah ni lagik….

    sakit mata yg x sakit td nih….arghhhhhhhhhhhhh~

    0

    0
  41. nic@pet says:

    korang ader lagi x kat cni

    0

    0
  42. meeka says:

    perghhh i hate this girl !!! sok suci lal lu memek !! sundal a lu !

    0

    0
  43. pEnArI pOcO2 says:

    yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuu…
    im back…

    errrrggggg…
    kenyang…

    0

    0
  44. pEnArI pOcO2 says:

    makbpk saper yg bgambau ngan sememek tuh…

    0

    0
  45. AG JUNIOR says:

    pet, ko kate nak borak ngan aku..
    aku reply kat ats tu asal ko diam je

    0

    0
  46. aries_april says:

    i all…
    ummuah…
    ciuman ptng aries tuk korang…

    0

    0
  47. pEnArI pOcO2 says:

    korang…aku nk tanya skit…

    kalo korang kene fitnah, aper korang harus lakukan…

    0

    0
  48. AG JUNIOR says:

    muah3x..
    balasan ciuman ptg tuk aries..

    0

    0
  49. violet says:

    weh
    ada org x nih

    0

    0
  50. aries_april says:

    mn ag bt citer aries bini antu ni….

    0

    0
  51. aries_april says:

    poco…
    ko bt x tau udh la kat iorng tu…
    jnji ko x gngu idup dia….

    0

    0
  52. clipKertas says:

    bang nara mane cite lain nieh….
    kitorg sume dah melalut dah tak der topik nie…

    dorang tak abis2 pasal cium da….
    mcm pet tu bawah umur…. tak sesuai nak sambung topik nie…

    jgn mare pet….. hwa hwuuuuu

    0

    0
  53. fifie says:

    bosannnnnnnnnnnnnn
    ngantukkkkkkkkkkkkkkkkkk
    ujannnnnnnnnnnnnnnnn
    sejukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
    huarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    0

    0
  54. pEnArI pOcO2 says:

    where are u abg black…?

    0

    0
  55. aries_april says:

    violet…
    kira kim salam kat ko…
    dia x nk msk sni…..

    0

    0
  56. kira-kira says:

    ish333……………………da jd cm ank memey lak..hahaha…..
    :-)

    0

    0
  57. nic@pet says:

    clipkertas ko p kat gravata. com….. ikut arahan

    0

    0
  58. ladybird says:

    assalammualaikum…….
    [x jwp dose tau]…
    hehehe….

    0

    0
  59. AG JUNIOR says:

    topik ari ni..

    sape yg ade sedara mare, kaum kerabat name taufik@topik?
    heeeeee…………

    hah, tanye dia ape topik ari ni..

    0

    0
  60. AG JUNIOR says:

    baaaaaaa…….

    caaakkkkkkkkkk…..

    0

    0
    • weiya says:

      ag makin nakal sekarang ni…sape dah kahwin kat sini…nak tanya korang nak kahwin dulu tensyen tak ngan persiapan

      0

      0
      • AG JUNIOR says:

        AG..AG..AG da kawen…
        weiya nak kawen ae…
        mase time AG kawen lu, xar tension.. sonok sgt..
        lg2 bile time kawen nak dkt..
        dapdupdap asenyer..

        weiya jgn tension2..
        ilang seri kang muke tu

        0

        0
  61. aries_april says:

    ag…ako pndai ja ko kata aries ni kawen ya???????????

    nk tau tnya antu lah…

    0

    0
  62. aries_april says:

    jom……………

    0

    0
  63. blackberry00 says:

    i’m back…
    laaaa…. citer ni lagi ker…????
    aries, td aq call ko…nape org len yg jwb..???

    0

    0
  64. nic@pet says:

    korang cube teka pic kak lady 2 tme dia umur berapa

    1 lepas spm
    2 masa kenal bf dia
    3 masa tunag
    4 mula2 kawin
    5 tme mengandung
    6 tme ank 1
    7 anak 2
    8 PIC ARI NI

    0

    0
  65. blackberry00 says:

    SENYUMAN SI MEMEK NI ATAS TANGISAN WANITA LAIN..

    MEMANG TAK PATUT….

    0

    0
  66. ladybird says:

    sememeh ni muke cun mude lg…
    apsal lah nomiang gak yg die pilih?
    bkn nye encem pon nomiang 2…
    ramai lg yg bujang….
    ramai lg yg encem..

    0

    0
  67. pEnArI pOcO2 says:

    errrrmmmm…
    aku diarahkan g KL 3rd week of jan…on official duty…
    SULIT…jumpa menteri…

    0

    0
  68. Apin Opin says:

    uwekkk..belum kawin ko layan la anak si norman tu…nanti dah dapat batang ko tolak anak dia ke tepi…dasar perempuan gatal…

    0

    0
  69. aries_april says:

    ARIES OUT JAB…
    NNT JMPA G…
    UMMUAH…
    LOVE U ALL….

    0

    0
  70. nic@pet says:

    KAK LADY…. rindu bangat lama x chat gan kak lady….

    hafizi n danial sihat gak

    0

    0
  71. violet says:

    emm…
    weh sape ade nih

    0

    0
  72. nic@pet says:

    BN BLUR BANGAT ARI NI….

    xleh nak send komen

    0

    0
  73. AG JUNIOR says:

    mgu lps da g bukit merah..
    mgu ni nak g mane plak ae..
    wei, korg sok cuti 3hr xgi memane ke?

    0

    0
  74. pEnArI pOcO2 says:

    amboi kak lady…
    x sensored langsung aaaarrr…

    0

    0
  75. nic@pet says:

    poco2 ku sayang ko ader lagi ke dah ilang

    0

    0
  76. Kylesa says:

    Ari ni last kje….
    i’m wet in the grief with emanations joy,in this last day…..

    0

    0
  77. blackberry00 says:

    letihhhhhh……….

    0

    0
  78. EclipsE says:

    cantiknya la si memey ney…
    memey muka ko putih mcm kapas la….

    0

    0
  79. nic@pet says:

    BN SUNGGUH BLUR ARI NI….

    MALAS AH NAK KOMEN

    JOM YM SEMUA

    0

    0
  80. EclipsE says:

    memey sume xsuke ko kat cni…
    xpe…eclipse ade…jgn risau…
    aku xpenah kutuk ko setakat ney…
    nti2 xtau la…hikhikhik…
    comel memey ney…

    0

    0
  81. EclipsE says:

    jangan tglkan daku – memey ckp…heheheh

    0

    0
  82. clipKertas says:

    testing2…
    dah de pic lum?

    0

    0
  83. nic@pet says:

    x layan FB le BLACK.. FS ader ler

    0

    0
  84. pEnArI pOcO2 says:

    poning…

    0

    0
  85. blackberry00 says:

    p umah sebelah…

    0

    0
  86. mail says:

    aaaaaaaaaaaaaaaa…..
    puitttttttttttttttt………..

    0

    0
  87. p.b says:

    adoi….kantoi…ketiak abby lecak….basah…. hahaha

    0

    0
  88. pinkypanthers says:

    tunggu ar 10 tahun akn dtg…

    0

    0
    • lanToK LeW says:

      x yah tggu 10 thun kak…tgk je 5-6 thn nnt….hah…..c normangok tuh bkn leh caye sangat….x pernah berubah dr sebelum n selepas kahwin…huh

      0

      0
  89. Doktor Terkilan says:

    penat penat Abby meneran 3 org… Ishk ishk bukannye senang nak lahirkan baby..sakit tau!!! .banyak komplikasi yang bole berlaku pada Abby..Alhamdullilah Abby selamat. Memey bole cuba teran sendiri yer…

    0

    0
  90. mail says:

    skrg nie semua nak segera….mcm mie segera katakan
    masuk air panas dah boleh makan…..betul tak

    0

    0
  91. Repled says:

    huhu…..semoga bahagia

    0

    0
  92. madam casper says:

    elok nikah jer ler….

    0

    0
  93. sufiey says:

    buduh pnyer mkhluk 2ekor nie..xabes2 nk interprem…naik myampahh!!

    0

    0
  94. syah says:

    askum semua kite sebagai mnsia jgn suka mylahkan org lain,kite x kan sedar kesalahan yg kite buat sebelum org lain sedarkan kita. Dlm kes memy,abby & norman ni kite x tau. Mcm saya, kenal dgn abby sbab dia selalu jgk dtg kat tpat keje saye kedai buku. Dia ini memang berlagak,sombong dan cakap dia memang kasar.mkin ptma kali dtg mkin masa tu dia ada mslah. Tapi kalau dah selalu mcm tu kite pun boleh mnilai. Lagi 1 masa dia dgn norman masih suami isteri boleh dia tarik tgn norman masa norman bckap dgn 1 staff saye. Nampak sgt x sopan.pikir2 kan lah kalau perangai mcm tu.Ini bkn rekaan tapi kebenaran kerana semua staff kat ctu dah kenal dia dan dah paham ciapa dia.Skrg nasib saya dah x kerja d ctu.pengalaman jgn kite tgok semua artis kat luar tu baik&ok sgt Sebenarnya sombong .

    0

    0
  95. […] terbaik gambar anda bersama anak Norman Hakim dan Abby Abadi. Apa motif anda letak gambar tue kat Facebook? Saja nak tunjuk anda dah mesra ngan anak-anak Abby […]

    0

    0
  96. zorro says:

    apapun adalah molek mereka berdua ni bernikah cpt2 drp melakukan lbh byk dosa kecil mahupun dosa besar, tak pyh la nak tyg kemesraan bagai suami isteri walhal anda berdua bknnya muhrim, lagi kebodohan dan kejahilan dlm hukum hakam agama islam ditunjukkan oleh mereka ini, org tua masing2 pun takut nak bukak mulut n tegur…apa sudah jadiii??? happy new year

    0

    0
  97. lady gigi says:

    huhu

    0

    0
  98. MAQLIES says:

    Gatal………………………………………………………………………………….

    0

    0
  99. yaya says:

    ala memey 2 setakat bdk felda jer..bdk felda dtng kt bndr dh gedik smscm jer..kire mke x de la cntik mne pn..biasa jer..aq lg cntik

    0

    0