Written by AbangNara | December 24th, 2009

Memey Suhaiza dan Norman Hakim memang layak untuk menang Anugerah Pasangan Paling Bahagia 2009. Terpancar sinar kegembiraan yang berlebih-lebihan daripada dua pasangan merpati sejoli nie. Seperti dunia ini mereka yang punya. Memang bahagia!!!

Buat Norman, cepat-cepatlah berkahwin. Memey tue cantik. Nanti ramai yang masuk mengorat. Anak-anak Norman pun nampak macam suka kat Memey. Kawin nanti leh la jadi mak ekspress. Tak gitu?

Cuma kami agak musykil tengok ada gambar Abby dlm majlis hari jadi anak mereka. Eh, memang patut Abby ada, dah anak dia kan. Tapi pada masa yg sama, gambar Memey dgn Norman yg memakai baju merah yg sama. Adakah? Adakah? Mungkinkah Abby & Memey ada pada masa harijadi iut. Oh tidak~~

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

462 responses to (Lagi) Gambar Pasangan Paling Bahagia 2009

  1. avriL says:

    pergh..mmg bahagia..

    0
    0
  2. Kylesa says:

    wekkkkk………jgn kate memey,gue lagi gelikkkk..!!!

    0
    0
    • lanToK LeW says:

      kesian kat abby…pasti hati dia terguris ble nengok si sememeh bengong nie….paling aku ase klakar nengok rambut c normangok tuh….bentuk huruf M….
      wakakakakaka

      0
      0
  3. clipKertas says:

    1st ker???

    wah…. mesti abby bengang pic kissess tu…
    tapi kiss tu sekadar paksaan…..

    0
    0
    • clipKertas says:

      humm….. 1st lambat 2minutes jer…

      hati ibu mane tak panas,,, anak sndirik di pakse wat camtu…

      budak kecik beb…. aku pun ade anak la… suh pakse kiss…
      bile2 die nak..

      wahai memek…. jgn jdkn budak kecik tu mangsa sekadar ko nak tunjuk ko tu bhgian sgt…….sgt2
      pompan tak tau malu…. yerkssssss…..

      0
      0
      • [email protected] says:

        lama x nampak ko clip

        0
        0
        • clipKertas says:

          mmg la ko tak nampak pet…
          aku tak letak pic…… heheeeee…

          ko pet, pic ko makin jelas dan terang…
          huhuhuuu

          0
          0
        • [email protected] says:

          aku kan xnak kawan2 aku pening tengk aku

          0
          0
  4. jus says:

    hu hu…

    0
    0
  5. ayienk says:

    mak adoiii buhsan tgk mkhlukk 2 ekor ni..khwin jer la kalo dh mcm tu. sllu jumpa depa ni kat ou.. c nh tu suka mkn nandos hehe

    0
    0
  6. EclipsE says:

    xjd aku nak blk…
    komen jap…
    waduh2…knp makin ari sememeh ney makin cantik?
    xmekap tue…dh cantik…
    ape dia pki ha?
    ker penangan si norman?huhuhu

    0
    0
  7. EclipsE says:

    abby out of shape…
    kna p slimming tue…
    nak compare dgn sememeh…mmg jauhlah…huhuhu

    0
    0
    • blackberry00 says:

      TP ABBY DH KUARKAN 3 ZURIAT
      MMG PATUT PUN OUT OF SHAPE….

      SI MEMEK TU DH KUARKAN AIR JER
      MAINTAIN ARRRR

      BESOK2 TAK TAW LA PLAKKKK

      0
      0
      • [email protected] says:

        huhuhu…. no komen

        0
        0
  8. [email protected] says:

    pesal cter pasal dia jer ari ni

    0
    0
    • blackberry00 says:

      A AH KANNN

      BOWING TOL LAAAAAA BN ARINI….
      TAKPUN CRK LA COUPLE LAIN…..

      0
      0
      • [email protected] says:

        tau xper

        0
        0
  9. EclipsE says:

    licin kulit muka memey…mulus jer…
    suke lak aku tgk…heheheh…

    0
    0
    • blackberry00 says:

      KO NI KAN BB…
      MMG NAK KENE NIH….

      KO G TAK BN GATHER NNT…????

      0
      0
    • [email protected] says:

      mintak petua gan sepupu2 dia kot

      0
      0
    • clipKertas says:

      eclips… ko nak licin cam die kn,,,,
      die tiap malam tepek bedak sejuk… mcm tepuk gomak..
      bab tu belang2 jer,,, muke putih, leher gelap.. lengan putih ketiak plak gelap…

      kulit urg muda la eclips….. nak banding ngan kulit abby, lg cantik kulit abby… putih asli,,, anak2 die,,, putih menggepu..
      tengok mak die la beb….

      klu ko nak puji memek nie lebih2 kene ingat tau..
      ko kene ikhlas,,, klu tak same jer cam kitorg yg menyampah sgt banget2 kat memek nie…

      0
      0
  10. fifie says:

    gambr no 2 tu nmpak sgt memek mcm antu tetibe menjelma blakg nomiang..ekekeke muke pucat camtu

    0
    0
  11. aMmey says:

    kawin dh ka….
    emmmmmmm

    0
    0
  12. blackberry00 says:

    ARINI DYE BOLEH SENYUM SBB BERJAYA DAH RUNTUHKAN R/TANGGA ORG…INGAT DUNIA NI BULAT…SENTIASA BERPUTAR2…TAK SELAMANYA KO KAT ATAS MEMEK….

    ANAK2 NH NGN ABBY NI TAK TAW APE2
    2 YG DPT CAPTURED PHOTOS CAMTU
    BESOK2 KALO DORG DAH FIND OUT
    MMG MM AKAN KENE……

    0
    0
    • [email protected] says:

      nant esok aku gelakan tuk dia lak

      0
      0
  13. EclipsE says:

    sekali tgk…cantik…
    2x tgk…
    cantik gak…
    wpon pucat…tp cantik gak tue…
    xmekap…
    cube artis len xmekap…cam jembalang tanah..hahahahah

    0
    0
    • blackberry00 says:

      TAK KISAH CAM JEMBALANG TANAH KER API KER…
      JANJI TAK ROMPAK LAKI ORG…..

      0
      0
      • [email protected] says:

        huhuhu…. gan marah2 nant korang l;ak sakit percuma

        0
        0
  14. AG JUNIOR says:

    a’ah la abg nara..
    nape mase bestday ank dia tu memey ada abby pun ade
    mlm yg same rase nyer tu
    anak dia pun kan pake bj yg same
    kalo tgk gamba memey pake bj itam tu. norman pake bj merah mase bestday
    konfius!
    mungkinkah abby dan memey ada pada mlm yg same?
    atau…..

    0
    0
  15. [email protected] says:

    artis per pangkat bukan DATUK tau DATIN tp DURJAN

    0
    0
  16. Heroes season 1,2,3.... says:

    ai ag lme x nmpak ?????

    0
    0
    • [email protected] says:

      tadi ader

      0
      0
  17. EclipsE says:

    bye korg…
    sori yea if korg xsuke dgn komen aku…
    aku sj nak hangatkan ari korg…heheheh…
    ..tata…

    0
    0
    • Heroes season 1,2,3.... says:

      ala nk gi mner lak..
      tgor la aq dlu..

      0
      0
      • [email protected] says:

        dadada BB

        0
        0
    • fifie says:

      haha patotla..cayalah eclipse..mmg hangat dah nih

      0
      0
  18. blackberry00 says:

    OUT OF TOPIC….

    PET…KO SUGGEST TOPIC APER AR THARI NIH..?

    0
    0
  19. clipKertas says:

    dah bla ker… eclipse….. tak hangat ler…
    sbb ko sorang jer la yg memuji banget2 kat memek tu dlm BN nie..

    bye bye…

    0
    0
  20. aries_april says:

    cam na pic abby ada jg?

    0
    0
  21. [email protected] says:

    aku pun nak kuar makan ni nant petang juper lagi arap ader umah baru

    0
    0
  22. fifie says:

    jom makan…

    0
    0
  23. hantupensil says:

    sememeh lagi… hehehe

    0
    0
  24. pEnArI pOcO2 says:

    salam…
    fuuuhhh…penat…
    baru masuk ofis, atas meja dah ader surat arahan
    suh g KL bln jan 2010…
    uuuhhh…official duty…

    0
    0
  25. pEnArI pOcO2 says:

    saraa x muncul2 lg ker kesah sememeh nih…

    0
    0
  26. blackberry00 says:

    nape antu..??
    ko tak caye ke aq anak dh 2….

    hehehe…

    0
    0
  27. pEnArI pOcO2 says:

    aries…
    mane peginyer abg pet ko…
    kuar makan ker…

    0
    0
  28. HANNA says:

    ALAHAIIIIII… aku memang x suka r dgn sememeh ni… x sesuai.mcm budak2 sgt..norman hakim.. cr la wanita yang matang dan sesuai sikit nk buat bini..ini budak 20 tahun.. [email protected] norman dan abby masih ada.. untuk kbahagiaan ank2 mereka..mana tahu kan… suatu hari nanti…

    0
    0
  29. blackberry00 says:

    imanina00 at yahu dot com….

    0
    0
  30. aries_april says:

    poco ngan abg black…bak sni la aries nk add korang kat FB…

    0
    0
  31. AG JUNIOR says:

    ade org x……

    0
    0
  32. blackberry00 says:

    emel add aq kat atas 2 takde kaitan ngn FB…
    FB aq tak nak reveal ngn sembarangan org
    aq dh tekene sekali….

    korang emel je kat aq FB add korang..
    nnt aq reply…..

    0
    0
  33. tisu says:

    paling jijik’s di dunia…….

    0
    0
  34. blackberry00 says:

    aries, double check jap…
    ko ke pakai baju hijau
    air KFC tuh…????

    0
    0
  35. khylle says:

    harap2 lelaki kt luar sana jgn tiru perangai si norman tuu!!
    bini tngh mengandung/berpantang dia plak sbuk
    nk cari ppuan lain..ppuan kt luar sana plak jgn mudah bg hati kt lelaki jenis mcm ni..gerammmm

    0
    0
  36. AG JUNIOR says:

    sume sibuk g FB la ni..
    xmo ar dok sini dah

    0
    0
  37. blackberry00 says:

    aries dear,
    please read my msg in your FB….

    0
    0
  38. aries_april says:

    abg…mn msj nya????????????
    xda pn…

    0
    0
  39. aries_april says:

    dh dpt abg…

    0
    0
    • AG JUNIOR says:

      org ade abg….
      aries, ape msj abg bg?
      share ar…

      0
      0
      • aries_april says:

        huhuhuhuhu…kn tnya dia la..

        0
        0
      • fifie says:

        fifie nk tau jugak..mehla share2
        sharing is caring maa :P

        0
        0
        • [email protected] says:

          korang semua dah ilang ker

          0
          0
  40. BumbleBee says:

    arghhhhhhhhhhh..minah ni lagik….

    sakit mata yg x sakit td nih….arghhhhhhhhhhhhh~

    0
    0
  41. [email protected] says:

    korang ader lagi x kat cni

    0
    0
    • AG JUNIOR says:

      dari td aku kat sini pet
      penunggu setia sampe ngantuk dah ni…………

      0
      0
      • [email protected] says:

        aku ader ni.. hehehe.. jom kita borak hehehehe… ko xkuar makan ker….
        AG umur ko berapa ek

        0
        0
        • AG JUNIOR says:

          ade meeting kat sini td
          mknn byk dorg segan nak mkn..
          aku mkn je labelen dorg tu
          lauk sdp2 xmo mkn plak..
          aku xkua pun td
          ko kua ke?
          aku sebaya ngan fifie ar..

          0
          0
        • fifie says:

          pet pon sbaye kite ke ag?ntah2 tua 2,3 thn dr kite..heheh

          0
          0
        • [email protected] says:

          sebaya gan PP pun aku xtau umur korang berapa…
          aku makan kat rtorens puteri HABSAH HASAN je tadi…

          0
          0
        • AG JUNIOR says:

          ntah dia tu..
          dia dekat2 30 kot…
          fie, pet tu da kwen ke?

          0
          0
        • fifie says:

          25 la pet..mude remaje lg..hehehe

          0
          0
        • [email protected] says:

          akak2 aku ler korang ni….
          panggil akak ler kat korang

          0
          0
        • fifie says:

          akak??euwww x sesuei la..haha
          tua sgt ke ktorg nih pet oii..cett

          0
          0
  42. meeka says:

    perghhh i hate this girl !!! sok suci lal lu memek !! sundal a lu !

    0
    0
    • [email protected] says:

      huhuhu…. usaha lagi meeka tuk kutuk dia……kutuk teruk2 l;agi

      0
      0
      • AG JUNIOR says:

        meeka…meeka…meeka…

        0
        0
        • AG JUNIOR says:

          ngantukkkkk……

          0
          0
        • [email protected] says:

          tadi cakap nak borak gan aku AG

          0
          0
      • blackberry00 says:

        aq nak p solat jap….
        mtk ampun sbb kutuk byk sgt arini..

        pastu aku cont. blk kutuk..
        boleh x camtu…?????

        nnt on on9 blk…

        0
        0
        • [email protected] says:

          aku tunggu ko ang BLACK

          0
          0
        • fifie says:

          bole jek bang black..pas kutuk mntak ampun..lg dan lg dan lg dan lg.. :P

          0
          0
        • pEnArI pOcO2 says:

          dua tanduk ker nih…
          huhuhuhu…

          0
          0
        • [email protected] says:

          PP aku ko xnak tegur pun

          0
          0
        • pEnArI pOcO2 says:

          aku ngan abg black dah puas mengumpat ko td…
          nak tegur per lg…
          huhuhu…

          0
          0
        • [email protected] says:

          bila ko kutuk aku

          0
          0
        • pEnArI pOcO2 says:

          td masa ko kuar makan…

          0
          0
        • [email protected] says:

          nant aku baca balik komen korang

          0
          0
        • pEnArI pOcO2 says:

          ko paham ker bhs kitorg…
          huhuhu…

          0
          0
        • [email protected] says:

          xfaham… korang kan guna bahasa orang asli serawak…hehehehhehe…
          gurau jer gan merajuk

          0
          0
  43. pEnArI pOcO2 says:

    yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuu…
    im back…

    errrrggggg…
    kenyang…

    0
    0
    • [email protected] says:

      makn ape poco

      0
      0
      • pEnArI pOcO2 says:

        ulam daun pegaga, jantung pisang…
        sayur nangka masak lemak,
        ayam goreng, sambal tumis kacang ikan bilis…
        huhuhuhu…
        makan x hengat dunia…

        0
        0
        • [email protected] says:

          ko memang spesis lembu kan poco…..
          semua ulam ko mkan.. heheh

          0
          0
  44. pEnArI pOcO2 says:

    makbpk saper yg bgambau ngan sememek tuh…

    0
    0
  45. AG JUNIOR says:

    pet, ko kate nak borak ngan aku..
    aku reply kat ats tu asal ko diam je

    0
    0
    • pEnArI pOcO2 says:

      yerrrkkkk…
      abg pet ko tgh meneran tuh…

      0
      0
      • [email protected] says:

        adik ler… heheheh
        BN blur cket… ader lagi ni

        0
        0
        • pEnArI pOcO2 says:

          kalo adik x der janggot…
          huhuhu…

          0
          0
        • [email protected] says:

          umur aku muda lagi

          0
          0
        • AG JUNIOR says:

          nmpk sgt ko ni da tua pet
          da b’janggut

          ko kate nak borak2 ngan aku
          pe ar ko ni pet

          0
          0
        • clipKertas says:

          dik pet….. ko jer ker mude kat sini?
          akak clip nak tanyer..

          mane pet yg dulu,,, suke komen mcm2…
          nape?? takut abg Nara sound ker…..

          tak best la pet.. ko jd cam ni…
          semangat la cikit..

          0
          0
    • fifie says:

      die majuk la..haha pet ni aku dah tgur ko ni.jwb2

      0
      0
      • [email protected] says:

        PP AG… bila korang nak kawin…. aku xder abg nak kenalkan gan korang

        0
        0
      • AG JUNIOR says:

        fie, sape yg majuk?
        si pet?
        ala, lg tua ar ko pet…

        0
        0
        • [email protected] says:

          muda lagi ler aku ni… mana ader tua

          0
          0
        • fifie says:

          muda tu bape?yg ade jggut biasenye org2 tua jek tau..heheh

          0
          0
        • AG JUNIOR says:

          pet, aku da kawen ar…
          ko je lmbt blm kawen lg..
          fie, ko da kawen blm?

          0
          0
        • [email protected] says:

          AG dah kawin ker…. huhuhuhu… dah ader BABY X

          0
          0
        • fifie says:

          fifie lom kawin la..coming soon..lorr cptnye ag kawin.x tggu fie pon..huhu
          baby dah ade lom?

          0
          0
  46. aries_april says:

    i all…
    ummuah…
    ciuman ptng aries tuk korang…

    0
    0
    • [email protected] says:

      anak sapa ni…..

      0
      0
      • aries_april says:

        ank mak midah….
        :-)

        0
        0
        • [email protected] says:

          cucu nek jah ek

          0
          0
        • aries_april says:

          ah2x..
          thu ja ko ni pet ya?
          :-)

          0
          0
      • pEnArI pOcO2 says:

        anak bapak…

        0
        0
    • fifie says:

      muahh jugak kt anak mak midah.. :)

      0
      0
      • [email protected] says:

        aku memang ambik tau semua kawan2 aku ni

        0
        0
  47. pEnArI pOcO2 says:

    korang…aku nk tanya skit…

    kalo korang kene fitnah, aper korang harus lakukan…

    0
    0
    • [email protected] says:

      suruh tanya kat BABY mcm cter nabi YUSOF

      0
      0
    • fifie says:

      perbetulkan blk keadaan…terus terang kat sume

      0
      0
      • [email protected] says:

        ko kener fitnah aper ni …. BASAH GAK KER

        0
        0
        • aries_april says:

          huhuhuhuhu..kering la pet….

          0
          0
        • [email protected] says:

          kering ker… xsyok ler kering2

          0
          0
        • aries_april says:

          lembab ok?

          0
          0
        • pEnArI pOcO2 says:

          hamba Allah tuh mmg mulut celupar…
          sembahyg pon x penah, umoq dah 40+…
          aku ingat nak ajak dier g sama2 jemaah kat masjid…
          asyik buat dosa jerk, fitnah dan kutuk org…

          0
          0
        • [email protected] says:

          dia kutuk ko ker poco

          0
          0
  48. AG JUNIOR says:

    muah3x..
    balasan ciuman ptg tuk aries..

    0
    0
    • aries_april says:

      ko gsk ggi x ni ag?

      0
      0
      • [email protected] says:

        lesbian korang ni

        0
        0
      • AG JUNIOR says:

        ala, xbek tau..
        kite cium gune bibir kat pipi ar..
        bkn gg..
        kalo gg bek gigit jek…

        0
        0
        • aries_april says:

          huhuhuhuh,….drh krng bbr aries klau ggit….

          0
          0
        • [email protected] says:

          huhu mana aku tau… terang kan ler nak cium macm mana

          0
          0
        • aries_april says:

          malu la ko ckp gitu pet..
          huhuhuhhuhuh

          0
          0
        • clipKertas says:

          ko budajk kecik mane bleh main cium2 pet…

          bawah umur bahaye…
          kan jd cam memek nie, dah pandai kiss2
          bukan kiss jerk… lebih dr tu..
          huhuhuuuuu……

          budak lecik jgn main2

          0
          0
        • hantupensil says:

          ko xpndai cium ke pet?
          hahaha
          rugi la sape kawen ngan ko..
          hehe

          0
          0
    • hantupensil says:

      aku nak gak..
      hehehe

      0
      0
      • [email protected] says:

        atai antu…..pic ko baru aku nampak

        0
        0
      • AG JUNIOR says:

        antu; nak gak ke?
        mintak kat aries skit ye..
        fifie; pet tu mmg cetek minda er…
        pet; ko tu mmg.. hutak kunin

        0
        0
        • hantupensil says:

          aries ari2 da cium aku da..
          hehehe

          0
          0
        • AG JUNIOR says:

          antu; ko da kawen kan?
          ko kawen ngan aries ke?
          tahniah…

          0
          0
        • aries_april says:

          tuk antu mst ar kna ari2x…
          krng 1 KL dia kjr aries klau x cium dia…

          0
          0
        • AG JUNIOR says:

          abis ar sape kawen nagn pet nanti..
          pet xpande siyum2..
          rugi ar…
          antu; hang g ajar pet cane nak siyum sedap2..

          0
          0
        • [email protected] says:

          huhuhuhu,,,, aku jenis yang jujur n baik… xmain cium2 ni… dosa heheheh

          0
          0
        • hantupensil says:

          pet under age lagi..
          xsesuai nak ajar..
          hehehe

          0
          0
        • [email protected] says:

          malas ler nak cte pasl ciummmmmmmmmmmm2 ni

          0
          0
  49. violet says:

    weh
    ada org x nih

    0
    0
    • aries_april says:

      ramei ni…

      0
      0
      • [email protected] says:

        ramai sangat ni

        0
        0
      • BumbleBee says:

        ado ado..yang ado

        0
        0
      • AG JUNIOR says:

        aku pun ade ni vio

        0
        0
    • pEnArI pOcO2 says:

      diorg asyik ckp pasal ciom jerk…
      geli aaaarrrr…
      uwekkkk…

      0
      0
    • hantupensil says:

      xde worang la..hehhe
      weh ko xjd ke panjat bukit..

      0
      0
      • [email protected] says:

        BUKIT ker….. menuju puncak ek

        0
        0
      • AG JUNIOR says:

        ape yg comolot nye tu..
        sape yg bukak cite psl comolot tu

        0
        0
        • [email protected] says:

          cter pasal bender lain le pulak… boring aku

          0
          0
  50. aries_april says:

    mn ag bt citer aries bini antu ni….

    0
    0
  51. aries_april says:

    poco…
    ko bt x tau udh la kat iorng tu…
    jnji ko x gngu idup dia….

    0
    0
  52. clipKertas says:

    bang nara mane cite lain nieh….
    kitorg sume dah melalut dah tak der topik nie…

    dorang tak abis2 pasal cium da….
    mcm pet tu bawah umur…. tak sesuai nak sambung topik nie…

    jgn mare pet….. hwa hwuuuuu

    0
    0
    • fifie says:

      under age la sgt pet tu..

      0
      0
    • pEnArI pOcO2 says:

      pet tuh bawah umur…???
      huhuhuhu…
      dah sunat lum…?

      0
      0
    • hantupensil says:

      btul2,,,
      pet baru jek lepas sunat tuh…
      jadi xleh crita mende2 18sx bgan pet nih..

      0
      0
    • [email protected] says:

      dah 23 kira dah matang le 2…..
      pe korang petikaikan aku ni

      0
      0
      • AG JUNIOR says:

        pet, baru 23…
        ala..ala…ala….. tomei nyer..
        tecik2 je pet ni upenyer…

        0
        0
      • hantupensil says:

        cepat…buktikan kematangan ko..
        hahaha

        0
        0
        • [email protected] says:

          huhuhu,,,xyah buktikan semua orang dah tau

          0
          0
        • aries_april says:

          jgn la bkti kat sni…..

          0
          0
        • [email protected] says:

          huhu antu ko kener buktikan dulu

          0
          0
        • aries_april says:

          korang br2 ni…
          mn leh bkti kat sni….

          0
          0
      • fifie says:

        ooo 23..ingtkan 19.
        ok la tu xjauh pon dgn kite kan AG..
        so jgn nk be’kakak2′ plaks ek dgn ktorg..haha

        0
        0
  53. fifie says:

    bosannnnnnnnnnnnnn
    ngantukkkkkkkkkkkkkkkkkk
    ujannnnnnnnnnnnnnnnn
    sejukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
    huarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    0
    0
  54. pEnArI pOcO2 says:

    where are u abg black…?

    0
    0
    • [email protected] says:

      p solat

      0
      0
    • aries_april says:

      dia p solat…
      td bru msj aries….

      0
      0
      • pEnArI pOcO2 says:

        panjang nyer doa…

        0
        0
        • [email protected] says:

          banyak dosa panjang le doa

          0
          0
        • aries_april says:

          x da lah…
          dia doa tuk kita smua kat BN ni…
          tu yg lmbt abis….
          :-)

          0
          0
        • [email protected] says:

          dia memang banyk dosa gan korang pun……
          korang je x tau…. aku je yang tau…wah3

          0
          0
        • aries_april says:

          uhhuuhuhuh…aries pn tau….

          0
          0
  55. aries_april says:

    violet…
    kira kim salam kat ko…
    dia x nk msk sni…..

    0
    0
  56. kira-kira says:

    ish333……………………da jd cm ank memey lak..hahaha…..
    :-)

    0
    0
    • hantupensil says:

      anak segera…
      hehehe

      0
      0
    • pEnArI pOcO2 says:

      asal memey jerk ko muncul…

      0
      0
    • aries_april says:

      MAI PN ADK AKAK SRNG NI…
      SHAT KIRA?

      0
      0
    • [email protected] says:

      dia paksa anak dia tuk manja2 gan MEMEY… kalo x manja2 si memey ugut nak pijak ank abby

      0
      0
    • clipKertas says:

      mane pulak….
      kulit kaler tak same ok…

      anak abby tu putih gebu asli..
      memek kelabu…. tak kene langsung..

      0
      0
      • kira-kira says:

        ok2…sme mcm ko..heheh

        0
        0
        • clipKertas says:

          kira ko kate same cam aku?

          ko nampak muke aku ker cam ne?

          tera la ko kire….. ko ade kuase ajaib la… ko tau muke aku cam ne??

          hwhwhwaaaaaaaaaa….

          0
          0
      • hantupensil says:

        nanti taruk klorok same la tuh..
        hehhee

        0
        0
        • [email protected] says:

          huhuhu…..

          nak letap pic yang cantik mcm aku ker… heheheh

          antu ajar nant aku ajor dia pening pulak

          0
          0
        • [email protected] says:

          MEMEY SIAP LETAK PARANG LAGI KAT LEHER ANAK ABBY SURUH IKUT ARAHAN DIA>>>>>

          memey dah jadi mcm pengetua tadika dah…..

          0
          0
        • hantupensil says:

          pi kat gravatar.com..
          pastu nanti sigup guna email yg komen kat sini…
          ok?

          0
          0
        • kira-kira says:

          hehhehe..btol2..

          0
          0
        • BumbleBee says:

          sental dgn berus dawai pun ok gak..

          0
          0
  57. [email protected] says:

    clipkertas ko p kat gravata. com….. ikut arahan

    0
    0
  58. ladybird says:

    assalammualaikum…….
    [x jwp dose tau]…
    hehehe….

    0
    0
  59. AG JUNIOR says:

    topik ari ni..

    sape yg ade sedara mare, kaum kerabat name [email protected]?
    heeeeee…………

    hah, tanye dia ape topik ari ni..

    0
    0
    • [email protected] says:

      huhuhuhu….

      0
      0
  60. AG JUNIOR says:

    baaaaaaa…….

    caaakkkkkkkkkk…..

    0
    0
    • weiya says:

      ag makin nakal sekarang ni…sape dah kahwin kat sini…nak tanya korang nak kahwin dulu tensyen tak ngan persiapan

      0
      0
      • AG JUNIOR says:

        AG..AG..AG da kawen…
        weiya nak kawen ae…
        mase time AG kawen lu, xar tension.. sonok sgt..
        lg2 bile time kawen nak dkt..
        dapdupdap asenyer..

        weiya jgn tension2..
        ilang seri kang muke tu

        0
        0
  61. aries_april says:

    ag…ako pndai ja ko kata aries ni kawen ya???????????

    nk tau tnya antu lah…

    0
    0
  62. aries_april says:

    jom……………

    0
    0
  63. blackberry00 says:

    i’m back…
    laaaa…. citer ni lagi ker…????
    aries, td aq call ko…nape org len yg jwb..???

    0
    0
    • aries_april says:

      tul ker?

      0
      0
      • kira-kira says:

        operator tlg jwb r 2………………….heheh

        0
        0
      • [email protected] says:

        xnak ngaku lak… heheheh… dia tengah gayut gan BF dia

        0
        0
  64. [email protected] says:

    korang cube teka pic kak lady 2 tme dia umur berapa

    1 lepas spm
    2 masa kenal bf dia
    3 masa tunag
    4 mula2 kawin
    5 tme mengandung
    6 tme ank 1
    7 anak 2
    8 PIC ARI NI

    0
    0
  65. blackberry00 says:

    SENYUMAN SI MEMEK NI ATAS TANGISAN WANITA LAIN..

    MEMANG TAK PATUT….

    0
    0
    • hantupensil says:

      dah2 abg black… relax2…

      0
      0
    • [email protected] says:

      ko memang anti gan memey kan

      0
      0
  66. ladybird says:

    sememeh ni muke cun mude lg…
    apsal lah nomiang gak yg die pilih?
    bkn nye encem pon nomiang 2…
    ramai lg yg bujang….
    ramai lg yg encem..

    0
    0
    • hantupensil says:

      duit ma… muke xpndang…
      janji ade duit…

      0
      0
    • pEnArI pOcO2 says:

      yeke cun…?

      0
      0
      • [email protected] says:

        kak lady lagi CUN

        0
        0
    • kira-kira says:

      da jodoh dye la 2…

      0
      0
      • fifie says:

        bkn beduit sgt pon nomiang nih..

        0
        0
      • Apin Opin says:

        bukan sebab duit sangat…sebab memang gatal nak runtuhkan rumah tangga orang…memang setengah perempuan ni taste dia suami orang….saja jer suka tgk rumah tangga orang runtuh…perempuan gedik kalau camni..

        0
        0
        • BumbleBee says:

          btul la..aku dh byk kali jumper pempuan yg mmg sengajer nk test power cuber rampas suami org… mental btul. reason diorg kebanyakan nyer ‘kepuasan’ bler dpt menang ngan wanita lain…

          0
          0
  67. pEnArI pOcO2 says:

    errrrmmmm…
    aku diarahkan g KL 3rd week of jan…on official duty…
    SULIT…jumpa menteri…

    0
    0
    • hantupensil says:

      nape… ko nak cari enjin jet F-5E tu ke?
      hahaha… ntah ko yg sorok poco2

      0
      0
    • AG JUNIOR says:

      ko keje ape poco..
      xnak share lgsg ae..

      0
      0
      • ladybird says:

        poco ada alat sulit menteri kot
        hehhehe..

        0
        0
        • [email protected] says:

          bung3

          0
          0
        • blackberry00 says:

          wakakah…..

          0
          0
        • [email protected] says:

          kak lady xder YM ker

          0
          0
      • pEnArI pOcO2 says:

        gomen…bab politik…

        0
        0
  68. Apin Opin says:

    uwekkk..belum kawin ko layan la anak si norman tu…nanti dah dapat batang ko tolak anak dia ke tepi…dasar perempuan gatal…

    0
    0
  69. aries_april says:

    ARIES OUT JAB…
    NNT JMPA G…
    UMMUAH…
    LOVE U ALL….

    0
    0
    • [email protected] says:

      muah3 jugak

      0
      0
    • fifie says:

      jap je tau aries.4min jek

      0
      0
    • hantupensil says:

      see uu… muahh2..

      0
      0
  70. [email protected] says:

    KAK LADY…. rindu bangat lama x chat gan kak lady….

    hafizi n danial sihat gak

    0
    0
  71. violet says:

    emm…
    weh sape ade nih

    0
    0
    • fifie says:

      fifie…

      0
      0
    • hantupensil says:

      ko ni dari tadi tanye jek..
      komen x pun… huhuhu

      0
      0
    • violet says:

      time aku msuk x der org

      0
      0
    • AG JUNIOR says:

      AG ade

      0
      0
      • [email protected] says:

        pet pun ader

        0
        0
        • [email protected] says:

          jom semua layan lagu baru MAK CIK ELLA

          0
          0
  72. [email protected] says:

    BN BLUR BANGAT ARI NI….

    xleh nak send komen

    0
    0
  73. AG JUNIOR says:

    mgu lps da g bukit merah..
    mgu ni nak g mane plak ae..
    wei, korg sok cuti 3hr xgi memane ke?

    0
    0
    • [email protected] says:

      xder topik lain ker AG

      0
      0
    • pEnArI pOcO2 says:

      bukit itam lak…

      0
      0
    • hantupensil says:

      xpg la…xde bonus taun nih..
      melancong kat astro je la…

      0
      0
  74. pEnArI pOcO2 says:

    amboi kak lady…
    x sensored langsung aaaarrr…

    0
    0
  75. [email protected] says:

    poco2 ku sayang ko ader lagi ke dah ilang

    0
    0
  76. Kylesa says:

    Ari ni last kje….
    i’m wet in the grief with emanations joy,in this last day…..

    0
    0
    • [email protected] says:

      nant stady rerajin

      0
      0
  77. blackberry00 says:

    letihhhhhh……….

    0
    0
  78. EclipsE says:

    cantiknya la si memey ney…
    memey muka ko putih mcm kapas la….

    0
    0
  79. [email protected] says:

    BN SUNGGUH BLUR ARI NI….

    MALAS AH NAK KOMEN

    JOM YM SEMUA

    0
    0
  80. EclipsE says:

    memey sume xsuke ko kat cni…
    xpe…eclipse ade…jgn risau…
    aku xpenah kutuk ko setakat ney…
    nti2 xtau la…hikhikhik…
    comel memey ney…

    0
    0
    • [email protected] says:

      BB ko dah angau ker… p YM… ym gan aku

      0
      0
    • pEnArI pOcO2 says:

      dah bertaubat ko yerk eclipse…?
      alhamdulillah…

      0
      0
  81. EclipsE says:

    jangan tglkan daku – memey ckp…heheheh

    0
    0
  82. clipKertas says:

    testing2…
    dah de pic lum?

    0
    0
    • clipKertas says:

      pet…. tak kuar pun?

      aku dah buat dah.. nape tak kuar yerk…

      0
      0
      • blackberry00 says:

        clip… ko ikut jer arahan
        takpun ko off pc tu pas tu on blk…

        0
        0
      • [email protected] says:

        mungkin lambat cket kot… nat tanya poco2 pic ko keluar ke tak// kalo pc aku selepas 24 jam baru pic keluar

        0
        0
  83. [email protected] says:

    x layan FB le BLACK.. FS ader ler

    0
    0
  84. pEnArI pOcO2 says:

    poning…

    0
    0
  85. blackberry00 says:

    p umah sebelah…

    0
    0
  86. mail says:

    aaaaaaaaaaaaaaaa…..
    puitttttttttttttttt………..

    0
    0
  87. p.b says:

    adoi….kantoi…ketiak abby lecak….basah…. hahaha

    0
    0
  88. pinkypanthers says:

    tunggu ar 10 tahun akn dtg…

    0
    0
    • lanToK LeW says:

      x yah tggu 10 thun kak…tgk je 5-6 thn nnt….hah…..c normangok tuh bkn leh caye sangat….x pernah berubah dr sebelum n selepas kahwin…huh

      0
      0
  89. Doktor Terkilan says:

    penat penat Abby meneran 3 org… Ishk ishk bukannye senang nak lahirkan baby..sakit tau!!! .banyak komplikasi yang bole berlaku pada Abby..Alhamdullilah Abby selamat. Memey bole cuba teran sendiri yer…

    0
    0
  90. mail says:

    skrg nie semua nak segera….mcm mie segera katakan
    masuk air panas dah boleh makan…..betul tak

    0
    0
  91. Repled says:

    huhu…..semoga bahagia

    0
    0
  92. madam casper says:

    elok nikah jer ler….

    0
    0
  93. sufiey says:

    buduh pnyer mkhluk 2ekor nie..xabes2 nk interprem…naik myampahh!!

    0
    0
  94. syah says:

    askum semua kite sebagai mnsia jgn suka mylahkan org lain,kite x kan sedar kesalahan yg kite buat sebelum org lain sedarkan kita. Dlm kes memy,abby & norman ni kite x tau. Mcm saya, kenal dgn abby sbab dia selalu jgk dtg kat tpat keje saye kedai buku. Dia ini memang berlagak,sombong dan cakap dia memang kasar.mkin ptma kali dtg mkin masa tu dia ada mslah. Tapi kalau dah selalu mcm tu kite pun boleh mnilai. Lagi 1 masa dia dgn norman masih suami isteri boleh dia tarik tgn norman masa norman bckap dgn 1 staff saye. Nampak sgt x sopan.pikir2 kan lah kalau perangai mcm tu.Ini bkn rekaan tapi kebenaran kerana semua staff kat ctu dah kenal dia dan dah paham ciapa dia.Skrg nasib saya dah x kerja d ctu.pengalaman jgn kite tgok semua artis kat luar tu baik&ok sgt Sebenarnya sombong .

    0
    0
  95. […] terbaik gambar anda bersama anak Norman Hakim dan Abby Abadi. Apa motif anda letak gambar tue kat Facebook? Saja nak tunjuk anda dah mesra ngan anak-anak Abby […]

    0
    0
  96. zorro says:

    apapun adalah molek mereka berdua ni bernikah cpt2 drp melakukan lbh byk dosa kecil mahupun dosa besar, tak pyh la nak tyg kemesraan bagai suami isteri walhal anda berdua bknnya muhrim, lagi kebodohan dan kejahilan dlm hukum hakam agama islam ditunjukkan oleh mereka ini, org tua masing2 pun takut nak bukak mulut n tegur…apa sudah jadiii??? happy new year

    0
    0
  97. lady gigi says:

    huhu

    0
    0
  98. MAQLIES says:

    Gatal………………………………………………………………………………….

    0
    0
  99. yaya says:

    ala memey 2 setakat bdk felda jer..bdk felda dtng kt bndr dh gedik smscm jer..kire mke x de la cntik mne pn..biasa jer..aq lg cntik

    0
    0