Written by AbangNara | January 22nd, 2011

gambar persandingan ayu raudhah zaquan adha

Memang cantik menarik tertarik betullah majlis persandingan Zaquan Adha dan Ayu Raudhah nie. Bunga lawa, pelamin sempoi, hiasan cantik dan baju memang da bom betul. Terima kasih kepada Piccalasso yang sudi berkongsi gambar-gambar sekitar majlis persandingan Zaquan dan Ayu Raudhah untuk tatapan pembaca BeautifulNara.

Lagi gambar hari bahagia Ayu Raudhah dan Zaquan dengan membaca entri ini sepenuhnya. Oh ye untuk pengetahuan, Rozita Che Wan turut hadir di majlis adiknya ini.

gambar persandingan ayu raudhah zaquan adha

gambar persandingan ayu raudhah zaquan adha

gambar persandingan ayu raudhah zaquan adha

gambar persandingan ayu raudhah zaquan adha

gambar persandingan ayu raudhah zaquan adha

gambar persandingan ayu raudhah zaquan adha

gambar persandingan ayu raudhah zaquan adha

gambar persandingan ayu raudhah zaquan adha

gambar persandingan ayu raudhah zaquan adha

209 responses to (LAGI GAMBAR)Majlis Persandingan Zaquan Adha Dan Ayu Raudhah

  1. nasrie says:

    mak oi..kalu ank kera tuh wt larik cincin tuh..bru kecoh..haha
    pape smt pgtin baru wt mempalai :))

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 73 Thumb down 0
    • nasrie says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 93
      • senduk kayu says:

        nak mengira pergi sekolah

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 59 Thumb down 14
        • Mem Besar says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 51
        • whatever says:

          nth…dh terexcited…. luar sedar tu…maafkan jelah….

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 11
        • minah murai says:

          errr..anak kera tu pun barang hantaran ke….?

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 64 Thumb down 4
        • http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

          tahniah ayu raudhah…. selamat berbiraskan rita rudaini…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 0
        • nasrie says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 28
        • saya la says:

          siapakah anak kera tu? anak mereka kah? kenapa beliau pon turut bersanding atas pelamin?

          Hot debate. What do you think? Thumb up 19 Thumb down 10
        • kurus says:

          sbab takot anak kera tu kecik ati..
          tp apa kah jantina dia ni ek?
          kalo pompuan sure jelez kt ayu..
          kalo lelaki..takot ngorat lak..kang zaquan ketuk2..ekekeke

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
      • UITT…ADE ANAK KERA LA TENGAH TIDUR ‚ĶHEHEH :-)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
        • non says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 22
        • Puteri bunian says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 43
        • dumdum says:

          statement mcm org takde akal je si bunian ni….apa jadah nak bg ubat tidur..buang mase n buang duit…..da mmg anak kera tu tgh tido la..sempit tol otak ko ni…same sempit mcm otak udang….
          adi beradik die ni jodoh dengan wanita berusia….harap pasangan ni x jd macam pasangan rita….bercinta bagai nak rak.bile da dpt….mcm2 kisah nak terbangkit

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 9
        • Puteri bunian says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 44
        • sweetylucky says:

          sweeet…tema yang simplee..tp nampak comell…br le nampak mcm tema kayangan….untung adik beradik ni dpt isteri artis yang matang huhuhu

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
        • bb says:

          puteri bunian, klu tak tau ape2 jgn nak mengata org.monyet tu, zakuan punya.tu monyet pliharaan dia.aku ada tgok pasal zakuan ni kat tv tahun lpas.dlm nona tk silap.(tak ingat…).ni monyet pliharaan dn ksayangan dia.dia syg sgt, bkn nk mzalimi pun!dia mmg suke plihara bnatang.apa la awk ni..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 2
        • muahaha says:

          kalau ada yang dengki tu, mcm2 cerita dia buat. start la nk wat gosip itu ini. ape pun, tahniah kat korang. great couple! semoga berbahagia.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
        • adi says:

          rasenye mungkin jugak ank kere tu diberi ubt tido.. klw die xtido harus la mggangu majlis… kan e haru biru nme nye…. bapak aku keje kat zoo so aku tau la pasal ank monyet2 nie…

          Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 12
        • ayu says:

          kecoh r putri bunian nie…ank kera tue dgn ko adek bradek kew…law ank kera tue diberi ubt tido,kow pon trase nk tido skli kew…kow kembar eak dgn ank kera tue?hehe…

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
        • silentgirl says:

          unik gle letak cincin kat kera tu..cincin ayu cantek sgt..lawa la die..tp time sanding, litip xplak merah cm nikah..tbalik kot plak..huhuh.

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
        • LONDON says:

          CUTE kera peliharaan Zakuan
          Siap tido hisap jari
          Bersih je

          TAHNIAH!
          Selamat Pengantin Baru

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • aku says:

        kpmbang hidong dpt 1st..amekla..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 11
    • nasrie says:

      siap paki kn baju rooney MU lg kt kera tuh..MU the bes..chelsea boooo

      Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 11
    • EH ADE ANAK KERA LA …HEHEH :-)

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
    • aku says:

      tie si laki tu pki kertas ke?

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
    • Lipstick Hijau says:

      hahaha…..nasib baik monyet tu x bwa lari cincin tu…haha

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
      • lala says:

        sangat cantek mereka berdua,hee ayu chomel ngn baju tuh zaquan aish dulu ak rasa aidil lg hensem dari kau,tpi hari nie ak ckp ko hensem dari aidil,ary nie jerk lah hahah seyes mmng kacak zaquan,ohh monyet ko kena bius ye,hik2 xperk klu xbius jenuh nk kejar ank monyet nie dalam mjlis gara2 bawa larik cincin tuh haha

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
    • non says:

      rcw ker yg tnganga sambot bunga????huhu

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • GIGIHANGUS says:

      monyet tuh kembar zakuan jugak ke??

      aku tgk intim semacam..

      tingat plak nenek aku cite dulu2 ade kwn nenek aku kmbar ngn ular..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 7
    • kata kau says:

      anak kera lapar susu tu,tu yang tak
      bt lari cincin tu/

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • kata kau says:

      kalau kera jd hantaran,orang belah sana nak
      balas dengan pebenda?

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • haha says:

      npe bsnding t’blik…plik je…tp xp bsnding xpnting…huhu…

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • yaya_yumi says:

      ape simboliknyer ank kera tue erk??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • yinki says:

      kera tu bkn Beckham kew?dia ada belakon dlm film Zoo lakonan Lan pet-pet…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • minah jambu 24 mengadap computer says:

        sebenar nya si monyet tu adek zakuan yg bungsu tau tak ! dia yg paling manja……tk paham2 lah kauorang ni!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. cik dara says:

    alolo..kiut je monyet tu..hehe hisap jari lg tidur.. kiter pon ade.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  3. dushhh bn says:

    sgt cantik dn sepadan.Alhamdulillah, tahniah!

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  4. serynaena says:

    comel nye monyet tu

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  5. bb says:

    ayu raudhah mmg cantik, suami kacak.harap jaga peribadi.tgok jer lpas ni, kat thread ni mmg bnyk kaki pengutuk.ada jer nnt tak kena.hehe.doakn kbhagian mereka, kahwin itu sunnah nabi.akn mngurangkn krosakan d muka bumi.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
  6. senduk kayu says:

    makan hati tgk zaquan adha dah menikah…tak dapat ai merasa..

    btw..selamat pengantin baru..

    (mood:kecewa tak dipinang zaquan)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 4
  7. Min Amir says:

    cantik.sepadan mereka br2.semoga brkekalan hngga ke akhir hyat.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  8. waniejjang says:

    smart r 2-2 pengantin ni.. ape kaitan monyet tu? dorg bela ek? cute giler,tido je lam smua gmbr..haha

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  9. dayana says:

    ouchhhhhhhhh?monyet, ko wat pe kat sane???

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  10. kayu hoki says:

    pngntin pompuan x cntek pn..laki je segak…
    urmm..xpe la..moga brkekalan..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 13
    • liza surirumah says:

      kenapa ayu takde SERI???? tak nampak cantik…. lagi cantik dia masa dalam drama NURKASIH!!!

      cantik lagi RITA Rudaini!!! ha! ha!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 8
      • adoi ai.... says:

        sbb seri tu dah kena amik ngan beruk zaquan…sbb tu la nampak beruk dia berseri….

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  11. hunny nia says:

    wow!!so sweet….monkey pon somell..=)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  12. checkmate says:

    lepas ni jgn lupa letak gambar 1st nite dorang plak yer.. Huhuhu..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 11
    • checkmate says:

      biasala, nama pon artis.. Semua benda kalau boleh public nak amik tau… Pasni gambar honeymoon.. Pastu gambar peknen.. Pastu gambo anak pulak.. Cerita psal artis x akan berhenti.. Never ending story :)

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  13. agus says:

    mmang comel la ayu raudha & zakuan adha,,,mmang comel sgat la,,,

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  14. hajimaru says:

    wah…yg paling vogue dlm banyak2 gmbo ni ialah cik beruk..ensem + comey..sesuai jd pengapit pngntin

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  15. vavavoom says:

    anak monyet tu kene bius ke ape….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    • cik lya says:

      mcm da diberi dadah je ank kera tuh, maybe diorg worry if the monkey going nakal n bwk lari cincin tuh,…imposibble laa klau kera blh tido smpai mcm tuh skli, ….ape pendapat korg ???

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
      • Puteri bunian says:

        Aku dah ckp td, anak kera tu di beri ubat tido beb..
        ZALIM kan?! heran aku ngan pasangan ni, naper kene ada anak kera tu, menganiaya binatang tul lah….
        TAK ADA OTAK!!!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 9
        • adi says:

          hadoi bg ubat tido je pun… bkn racun…kecoh sgt la… bkn hari2 die bg… time wedding je kn… tu pun xnk bg majlis tu rosak klw dak “comel” tu bawak lari cincin bling2, xpun dok atas kek!… sengal!!!

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
        • Puteri Sadong says:

          Adi, ko pn sengal jgk!!!
          Sengal TAHAP MAX….
          if taknak rosakkan majlis, naper nak kene bwak anak kera tu duk sama….tu lah CETEK AKAL name nyer……
          penganiayaan tetap penganiayaan…FULLSTOP!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
  16. sayalah says:

    Gambar monyet tu paling menarik perhatian. Comel!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  17. mira says:

    fuyoo!!!monyet tu siap pakai bayu MU tu….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  18. cun says:

    monyet

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  19. BABY BERUK APE TU WEIIIII???????

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  20. huhu says:

    motif sanding terbalik?

    anyway moge kekal ke hujung nyawa :)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  21. blacktie says:

    monyet gak yang glamer sama…akkaka

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  22. lola says:

    comelnyeerr monkey 2……….suka sgt…..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  23. cinta says:

    monyet oh monyet…..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  24. moh says:

    npe ade monyet ahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. kaka says:

    kenapa ada monyet?

    x paham

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  26. aaaaaaaaaaaaaaaa says:

    huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  27. kucing comel says:

    nape ada monyet

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  28. Cik sitikus says:

    smua ok.. tp tang bersanding tu.. fail.. laki sblah kanan patutnye..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  29. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    kenape la ayu senyum cm gitu? senyum biasa2 lah kn cantek ….senyum sampai nampak urat leher takot lah minah jambu……anyway selamat berbahgia….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  30. Miakirana says:

    Monyet 2 Zaquan bela dari kecit kan..sampai sanding pun bwk sekali..Npk sgt zaquan lagi syg monyet 2 dari ayu!! hahaha…ayu Npk gemuk n boroi la..huhu..zaquan gak yg ensem!!tettt..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 17 Thumb down 8
    • monyetcute says:

      ko ni mia.suka ati jek cakap org boroi n gemuk.dlm gambo mmg le nampak mcmtu..kat luar tak gemuk pon..ayat2 ko melambangkan org ngah jelesh sbb x dpt zaquan.apa salahnya ko doakan kebahagiaan dorang..?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
      • Miakirana says:

        eh eh…aku x jeles Pun la ngn ayu tuh..sory sket ha…aku just bgtaw mmg ayu Npk boroi dgn baju 2..cer ko tgk dlm pic kat ats tuh…hadoilaa….n motif zaquan bwk monyet 2 sbb die syg kn monyet 2 sgt2..so nmpk sgt la ayu n monyet adelah same level di hati zaquan!!!hahahaha…

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  31. chidori says:

    uishhh.. siap ada monyet lagiii..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  32. eiki says:

    ayu bukan suka sgt ank kera 2,tp terpaksa jag hati zaquan jea….yelah beb takut terlepas zaquan nanti….huhu….zaquan pun dah makin teruk prestasi main bola….asyik kemaruk katakan kih2

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
  33. pokerface says:

    husband dia ni bela monyet tu dari kecik lagi…so masa sanding dia bawa la sekali…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  34. Sweet_pink says:

    aku pon tak paham leh ade anak nyet lak… macam2 org sekarang ni nakkan kelainan… merepek2 pulak tu.. ish, ish, ish…. nasib baik anak nyet klu anak ****, lagi gempak.. kecoh satu dunia! heheheh..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • Wanida says:

      pasni aku kawin nak bawak anak beruang la..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • Sweet_pink says:

        nanti anak beruang tu ngap, baru kau ngep…… hehehehheh!!!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • GIGIHANGUS says:

          oo..kalo camtu nnti aku kawen nnti nk bawak anak burung la..soh duk tgh2..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kurus says:

          yg penting.. mandikan wangi2
          bg la dier makan awal2 dr waktu biasa..
          pastuh..suh dier poo poo awal2..
          pastuh..besihkan under dier..

          tk bek taw.. org sume wangi2.. dier duk sini sana ada odor..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  35. puteh says:

    i have nothing against ayu ni except die ni a bit sexy.tp pics kawen die x cantik sgt la.maybe die x fotogenik kot.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 4
  36. Mysara says:

    cantiknya..semua cantik..saya sukaa…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  37. suffer8zine says:

    ape function anak monyet tu, hehhe

    Terkini : Pakwe Durjana Bakar Makwe

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  38. min says:

    peliknye!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  39. tingkap says:

    siapla..dapat kenan anak kera pasni..lahir2 kuar kera…hahahaha LOL

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 10
  40. buek says:

    takde plak org nak kutuk ayu raudhah baling bunga kat belakang….kalau kawen nasa n marion habis kene kutuk ikut org puteh…ni zaquan pakai tux takde plak nak point out

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
    • tau takper.. says:

      ya..betul cakap kau buek..kata org kafir buruk perangai, tapi bab kahwin suma pun nak ikut cara kafir tu,,siap potong kek baling bunga bagai…huaaa huaaa manaer pegi islamic nyer???

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • juice says:

      ntahnyer..main baling2 bunga…dh tahu dia artis tp xyah la over…ish kalau kawin ngan org kampung ni sah2 kena ceramah ngan tok imam…kemodenan buat manusia lupa terutama artis…

      perasan x artis malaysia makin pelik kan..kdg2 naik malu nak tgk..tp tgk jgk sb dh terhidang menda2 camni…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  41. pening says:

    Moga jodoh mereka berkekalan hingga ke akhir hyt…moga Allah merahmati perjalanan hidup mereka berdua…InsyaAllah..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  42. zara says:

    dari jemput monyet tue bagus jemput aku ja..ada gak pekdahnya..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  43. Nanako says:

    comeylnye anak monyet tu..rasa mcm nak bela satu plak..congratulations again for both of them! :)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  44. checkmate says:

    awal2 dah ade mahkluk ke-3.. Kacau daun btul la monyet nih.. Dah pengantin xleh nak bergambo rapat2 atas pelamin.. Hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  45. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    eh yg tengah2 ayu ngan zakuan tu monyet eh? tk perasan lah minah jambu….kenape asek tido je monyet tu kau bius dia ke ayu? jangan marah ye minah jambu gurau je ..no joke no fan…..no… f……no son…he he he …..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      kau kikis rambut monyet tu ayu? ha ha ha tapi cute jugak…..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  46. jahat says:

    kenapa kena ada anak monyet tuh ..
    comel sey .. 1st time aku ckp monyet comel .. hehe

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  47. snake says:

    monyet 2 fan rooney kot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. akuww says:

    dari jemput monyet tu bek panggil Rita

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  49. BOB says:

    1. sanding terbalik ( x termasuk lggar hukum pun)
    2. knp nak kene baling bunga kat belakang? bgga benor ke ikut cara kristian tu? jahil..!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
  50. rosila says:

    Cantik tu cantik la tapi pelik bawa monyet naik pelamin. Tak pernah dibuat orang melayu..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  51. annyss.. says:

    eh..rita xde ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. Fairytopia says:

    setiap cnta pasti ada derita… pengorbanan ,cemburu dan air mata… cnta tak hadir dgn kekayaan dan kebendaan.. ttpi hadir dgn pengorbanan dan kesetiaan… eh pe benda aku merepek ni?

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  53. dhiya diyla says:

    emm.. mmg la cantik.. sama cocok.. nice!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  54. hmm sincerely aku rasa cam pengantin lelaki nampak muda sgt utk pengantin pompuan

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • ATTENTION says:

      dah mmg lelaki tu muda lg dr pompuan tu pon….klu xclap ayu tua 3thn kan???? taste si kembar ni suma tua2 jer, huhuuuu… yg kawen gn miss J tu dh tentu J…yg kawen gn ayu ni mcm xber SERI jer muka dia, pinggang takdak cutting, besau sna cni, xpakai korset ker ayu oiiiiii…kembang jer aku tgk. soriiiii…. aku tgk kakak dia yg janda tu lg meletop..! RCW gojes la.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  55. fcukk says:

    kawin mahal2 lepas tu cerai… ni lah masalah ko org…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  56. :/ says:

    macam2 la komen yang buruk, ader je tak kena…anak monyet la, terkenan la, cerai berai la, gemok la, tualah, mudalah etc2…isk isk isk….

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  57. Tiong says:

    Apesal aku tengok ppuan xder seri pengantin??emm..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  58. wuu says:

    comel je baby nyet 2 tido..siap isap jari lg..so cute..
    tahniah utk ayu & zaquan..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  59. nemuna says:

    ni org melayu ke omputes yg kawen?cnfius2..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  60. cik R... says:

    aku pun tgok same la..agk nye dh selalu tgok ayu tu mekap tebal kot….hahahhhj

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  61. Ain Syuhada says:

    berok pon nak join majlis wedding nie . . hheheh :D
    btw , agak2 sape pmbaca beautifulnara plg muda ?
    aku 13 . . akulahh kott yg paling mude . .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 6
  62. Piston Pecah says:

    selamat pengantin baru…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  63. Malisa says:

    erm..pic sanding baru nampak muka mcm rozita che wan si ayu ni..tp x berseri pun..make up nikah weird je..video blm kawin tu lg nampak sweet make up natural..
    RIta x dtg sebab tidak dijemput ye..haram kalau dtg majlis tuan rumah x jemput..jgn salah kan dia..lagi pun ibu mengandung..kurang sihat…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  64. wat to do says:

    xpyh la letak bunga purple ats kepala tu..cm mak dara la..tp totally blh thn la cntik..pelamin tu i loike…hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  65. eeeeee says:

    tak kisah la terbalik ke tak, bersanding tu adat jer. bknnye wajib pon.
    lgpun nampak mcm dorg tangkap gambar je atas pelamin tu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. anne says:

    kenapa ngan berok sekor tueh?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. redcarpet says:

    untung jd monyet ni dpt dpeluk dgn ayu n zaquan…sbb tu ad ppatah ank kera dhutn dsusukn ank org????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. yus says:

    apahal ada anak monyet tu? apa motif?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. l.a says:

    rsanyer buat msa ni artis yg btl2 nmpk ada seri kawen siti nurhaliza n ummi aida jer kot…yg lain nmpk mcm kureng skit..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  70. unknown says:

    sorry to say the bride mcm pondan…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    • ATTENTION says:

      bride mcm pondan?????hahahah…yeke, aku tgk mmg kurenggg seri pn tp xdela pulak mata aku ni tgk mcm pondan..hihi

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  71. honey says:

    napa zaquan punya tie mcm tu?? burok bebenor..sorry to say la..but try tngk baik2 nampak x kemas pun..ayu pn muka xda seri pun..papun congrats 4 the weeding!! juz give my opinion..and also the little monkey so adorable!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  72. bob says:

    lain2 x der ker…ada lah skitt2 tp smlam yang mana satu muka ko….xpasan lak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. hangus says:

    apa punya adat yg depa bawa ni .. mcm main2 je .. apa motif ank beruk tu .. patung ke .. apa tu ..Tak ada seri penggantin langsung ..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • bb says:

      tu monyet zakuan punya.ada dlm tv hari tu.dia plihara dri kecik.biarlah, ada seri ke takde sri, yg pnting hbungan dh halal.setan meraung, masjid dah terbina.doakn jer kbhgian drang.Aminnnn…

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  74. shela says:

    kalo zakuan ni bela ayam, korg rse die letak tak kat tgh2 antara die ngn ayu…?hehe

    p/s : pgantin ppuan xde seri la.. neway hope berkekalan hendaknye… :)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  75. Yakboktam says:

    sama padan sama cantik..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  76. XsukasukiX says:

    ada upacara baling2 bunga gak ke?
    ke sekadar utk photoshoot je?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • kurus says:

      suke suke jer tu sukasuki..
      adat omputih..
      org kstian kt sini.. pon tk buat kan..
      klu ader pon.. suka2 jer

      ha.. satu lg yg.. u may kiss the bride tu pon..
      aku da penah tengok, n tanya balik bbrapa org kistian..
      org sini tk dek la men comolot comolot tu..
      kiss kt dahi ker..kt pipi ker..kiss kt tepi bibir ker..ok lah
      bukan brkuluman bagai..
      derang ckap..kalo nak father tu boikot..haa.. buat lah..hahahha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • XsukasukiX says:

        oww. . .
        ok. . .
        tp lbh baik jgn buat kan klu ini mjlis pernikahan islam. . .
        baik buat doa slmt. . .
        kn berkat

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  77. wow says:

    ade anak monyet lakkkk?????moral nye ayu raudah nak dapat anak secomel anak monyet ni ke hihihi….tapi majlis die vouge..tahniahhhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • adi says:

      ye comel je kn… bulu kening tebal, bulu tgn lebat…. pendek kate seksi yooo….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. watever says:

    senyum pengantin pompuan sepesen jer..herot ke kanan..nak bagi sexy effect kot..watever..selamat pengantin baru =D

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  79. mika says:

    aku pelik btol dgn org2 ya dok kutuk gambar perkahwinan dorg ni.ape salahnye doakan kebahagiaan.ni tak,mencari kesalahan dorg mcm permainan spot the difference pulak aku tengok.kelakar la!ayu senyum pelik pun jadi issue.dh hari perkahwinan dia,biarla dia pilih nak senyum cam mane.kang dia tak senyum,korg bising pulak.bg aku tu not a big a deal ler.lagi satu,ckp tie zaquan tak lawa,korg tau harga tie tu bape?psl anak monyet pulak,kutuk2 kenan monyet ler anak dorg nanti,kata2 itu suatu doa tau!berdosa!!haih,tak paham aku dengan og yg dengki2 ni..get a life la!!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
    • Mak Limah says:

      pic2 ni suma msg2 tgk msg2 lah bg pndpt…biasalah mata kita x sama mnilai stiap org…suma org ikhlas bri pndpt msing2..yg nmpk x elok dia komenlah…yg rasa elok dia pujilah….fairlahkan…tak semestinya bla org komen tu sumanya jeles…kta suma komen dgn ikhlas..kalu dah kita nmpak x elok xkan nk kata elok..tu hipokrit nmanya….so…kalu awak rasa nk puji kcantikn n khnseman dorang kat sini x de sape nk halang…. tp xyah la nk mrhkn org lain nk komen…kalu x leh trima suma komen2 nih awk msk la blog lain…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • ATTENTION says:

      klu tidak, xdela nk buat ruangan komen kt cni…..spoil jela mika nie, p masuk blog lain la…ini semua komen dr hati msg2 la..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  80. dart says:

    wakaka….mmg unik…siap d ank kera lg….good idea!!!!!!!pepun mmg cute!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  81. oopocot! says:

    pergh, kalau yang komen teruk2 semua dapat thumbs up banyak2, tak tahan…..!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  82. min says:

    seme cantik.. cuma tak pasti name guna anak monyet.. ade makna tertentu ke? pe pun selamat penganting baru

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  83. wakanabeb says:

    aidil zafuan lg handsome la dr zaquan..syg je aku ade kat kl, klu x bleh terjah jap mjlis diorg kat alor setar..,anyway selamat pengantin br..moga kekal hngga akhr hayat ye hndknye..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  84. pedulik hapa says:

    apsal pompuan blah kanan pulak?? sudah terbalik ka??

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  85. lolyat gang says:

    ayu ni kawen dgn beruk ke ?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  86. charming says:

    so sweet mereka…plus ank kera tu..sgt2 sweet..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  87. haha..ape kes beruk tu kat situ..huhuhu
    neway congrate to both of you.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. Sweet_pink says:

    lepas ni ade la artis2 lain yg ngikut… anak ape pulak diaorg ajak sanding ek? entah2 anak ular sawa tak? belit kat leher pengantin!!! blum abis sanding dah ****….. hehheheheh…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  89. abg_jantan says:

    anak kera tu spy je tu..
    nan ti malam anak kera rakam video…esok da bole google..
    ayu raudhah pnya besaaaaarrrrrr siallll…..mmg puas c zaquan ni…nnt men bola konpom pancit dah…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 6
  90. mee says:

    pelik benar..ape simboliknya ank kera tuh?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  91. Auta says:

    letak al-quran lagi bgus…xfaham nape nak letak anak kera? ke diorg bela?? haiwan peliharaan pun jgnla smpai mcm tu……..ish2x….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  92. Kema sepet says:

    Pesal leher ayu nampak urat terkeluar bnyk sgt????

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  93. stiletto says:

    Sok jngan pulak masuk majalah cito korang begaduh sobab an ayu cemburu bona kek anak koro tu sudahhhh…….x pasal2 anak koro tu pulak yg femes dari ayu raudah…..muaahhahahahah….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  94. nina says:

    cantk nye kera tuh……….hikhik………………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. owhh..ada lg.. zzzzzzzzzzz

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. juice says:

    camne si monyet tu leh tido ngan lena..sedangkan majlis camni sure bising terutama time pangantin bergambar..kalau x tido maybe xle posing ngan monyet tu..nanti hbs dia tarik rambut ayu…something fishy out there…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. zaza90 says:

    lain dr yg len..?? mmg kelainan teramat lah…siap ada anak kera lg tue… Uishhh… idop ke tdk anak kera tu..??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. […] to Beautifulnara dan Piccalasso Studio Share to Facebook innity_pub = "39461a19e9eddfb385ea76b26521ea48"; […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. kurus says:

    hah… cenih lah mekap mata yang menyerlahkan mata ayu yg cantik tu..
    seme2 aku suka kt sini.. gaun, tiara, mekap, cincin, warna baju, viel..dewan.. seme2 lah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. Qaseh De Persona says:

    agak2nya apa prasaan si aidil bla mana tgk majlis si zakuan ni indah n gemilang skali…????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kurus says:

      mestipun trkilan wlo pun sedikit..
      tp demi kerana cinta.. semuanya terobat jua..

      tapi, tk salah kalo derang buat majlis keluarga jerk.. majlis anniversary, memperbaharui jalinan ikatan gituuu.. siap anak jadi flower girl ker.. tentu best..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  101. siti fairos mohamad says:

    Ya Allah kau berkati lah kedua mempelai yg baru saje mendirikan masjid ini..
    Kau beri lah mereka keberkatan dariMu, rezeki yg melimpah ruah, Anak2 yg solehah.
    Aku sebagai umat Mu mendoakan agar mereka berdua bahagia dan bkekalan hingga ke Akhir hayat..
    Ya Allah kau ampunilah dosa2 mereka yg cemburu, iri hati,mkutuk ciptaanMu,takdirMu, kurniaan Mu yg terlalu istimewa ini..
    Kau sucikan la hati mereka…
    Amin Ya Rabal Alamin..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  102. mis na says:

    ayu cantek sgt….tp mase mlm berinai 2 tak brape nak cun,makeup tebal.ayu cantek kalo makeup nipis cam ni.slamat pengantin baru.jage suami leklok dan berdamailh ngan rita yg tak kurang juge cun melecun.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  103. mis na says:

    suke tengok muke rita rudaini,nampak lembut jek.walpun lebih berusia dr suami(zafuan)tapi rita tetap nampak mude…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  104. Reena says:

    Lengan gaun pengantin tu kantoi sket..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. non says:

    Spoil la kera ni.hahahahaha…lawak!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  106. ghadisk says:

    mak aiii…
    klako nye…
    berok pon join sanding same…
    tau le tu pets si zaquan…
    but agak2 la weh…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  107. suraya says:

    hai bertuahnya badan jadi org smulajadi cun mcm ni. dpt pulak suami sgt hensem. cincin dia tu! woooooowwwww!

    apsal rita tak datang? siapa tau? tp tak boleh nak salahkan rita kalau ada rasa iri, sbb ayu tu sgtla cantik lain mcm, dapat pulak cincin besar cantik, majlis pun sgt vogue.. sian pulak kat rita

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
    • rain says:

      lawakla rita nak iri ngan ayu. ayu tu muda tp nak bertanding lawa dgn rita. mmg cun gila la rita sampai budak2 terlupa umur rita berapa disebabkan wajah rita yg cun tu. tgk rita terus jeles sampai terlupa yg rita lagi tua dari ayu. ayu menghina diri-sendiri la nak bertanding lawa dgn kakak2. beza umur baper yer? memang tercantikla RITA!

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
      • XsukasukiX says:

        wow. . .
        kao ni mnaip ikut sedap je suraya. . .
        ada bau longkang sikit. . .

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  108. MiSz NoNi says:

    COUGAR!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  109. MiSz NoNi says:

    COUGAR!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  110. sue says:

    comelnye anak beruk tu…lg comel dr pengantin…ops sory…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  111. ayit says:

    aku tgk mcm rozita cik wan pun ader haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ATTENTION says:

      mmg la dia ada, dh adek bradek mesti la ada…. aku suka kt RCW n RITA rudaini, ayu kurengggg gemar la…pesal yg miss J lg cun dan berseri2 dr si ayu tu hah???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  112. sebatang pen says:

    ha3, sayangnya..org melayu skrg lebih suka mendoakan yg buruk, bercakap yg buruk, mengomen yg buruk dari yg baik..mcm diri tu perfect sgt..choiii, doakan yang baik2 sudah..apala yg depa dapat dr mengutuk ni..ermm pahala byk sgt la tu, nk tambah skit dosa bg seimbang..opss terlebih sudah..

    apepun, happy wedding for ayu & zaquan..semoga kalian kekal bahagia hingga ke akhir hayat. =) -peace-

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  113. ara says:

    eh korg stiap insan ada klemhn n klebihn,so jgnla nak cite yg x bek tentg org len…fkir pa akn jd gan dri kta akn dtg,,,apa pun,,semoga korg buka2 la minda 2 k..jgn nak ktuk org jak..dosa blsnnya..salam

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  114. ayien says:

    semoga perkhawnn ayu n zaquan berkekalan hgga hayat mereka,,,,

    hopefully pasni zaquan men bola dgn lebh bersmgt la….coz dh de istri yg bole beri semgt n dorgn kn….

    chomel sgt nyet tuh.. style abis,,,,knsep yg unik :)

    xbek ckp bnde2 yg negatif, x slh kn kite pkirkan yg positif,,,nk beri pndpt pon bia la bertmpt… stp org de prsn,,,so nilai dri sndri dlu ye,,,,,

    :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  115. baru kawin says:

    bg puteri bunian,lau ye pun dyorg tu bg ubat tdo kt kera tu,ko xpyh la nk persoalkan cz itu hak dyorg.kera dyorg.xde kne mgene ngn kau..zaquan tu sbenarnye dh bg pghormatan kt kera tu cz dy xlupe kera tu wlupun dh kawin.aq xphm knp ko ckp dy zalim pdhal dy cume nk brkongsi jer kbhagiaan dy tu..lg 1, ko sbenarnya yg xde otak..ade..tp letak kt tpk kaki tuk d pijak2..patutla ko bodo n cbuk hal dyorg..bangang, xbrilmu n mulut cm per jer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0