Written by AbangNara | January 22nd, 2011

gambar persandingan ayu raudhah zaquan adha

Memang cantik menarik tertarik betullah majlis persandingan Zaquan Adha dan Ayu Raudhah nie. Bunga lawa, pelamin sempoi, hiasan cantik dan baju memang da bom betul. Terima kasih kepada Piccalasso yang sudi berkongsi gambar-gambar sekitar majlis persandingan Zaquan dan Ayu Raudhah untuk tatapan pembaca BeautifulNara.

Lagi gambar hari bahagia Ayu Raudhah dan Zaquan dengan membaca entri ini sepenuhnya. Oh ye untuk pengetahuan, Rozita Che Wan turut hadir di majlis adiknya ini.

gambar persandingan ayu raudhah zaquan adha

gambar persandingan ayu raudhah zaquan adha

gambar persandingan ayu raudhah zaquan adha

gambar persandingan ayu raudhah zaquan adha

gambar persandingan ayu raudhah zaquan adha

gambar persandingan ayu raudhah zaquan adha

gambar persandingan ayu raudhah zaquan adha

gambar persandingan ayu raudhah zaquan adha

gambar persandingan ayu raudhah zaquan adha

209 responses to (LAGI GAMBAR)Majlis Persandingan Zaquan Adha Dan Ayu Raudhah

  1. nasrie says:

    mak oi..kalu ank kera tuh wt larik cincin tuh..bru kecoh..haha
    pape smt pgtin baru wt mempalai :))

    0
    0
    • nasrie says:

      aku 1st ke?..1st time..huahuahua

      0
      0
      • senduk kayu says:

        nak mengira pergi sekolah

        0
        0
      • UITT…ADE ANAK KERA LA TENGAH TIDUR …HEHEH :-)

        0
        0
        • non says:

          t dpt anak kenan [email protected]@pape je yg sepesis dgnnye.hukhuk…

          0
          0
        • Puteri bunian says:

          anak kera tu diberi makan ubat tidur…
          kezaliman ke atas binatang…
          nanti mesti anak kera tu sumpah pasangan ni…
          kot ye pn nak kawin jgn lah sampai zalim ke atas binatang tuh….takder akal tul lah Pemain Bola sepak and artis ni…

          0
          0
        • dumdum says:

          statement mcm org takde akal je si bunian ni….apa jadah nak bg ubat tidur..buang mase n buang duit…..da mmg anak kera tu tgh tido la..sempit tol otak ko ni…same sempit mcm otak udang….
          adi beradik die ni jodoh dengan wanita berusia….harap pasangan ni x jd macam pasangan rita….bercinta bagai nak rak.bile da dpt….mcm2 kisah nak terbangkit

          0
          0
        • Puteri bunian says:

          TO DumDum….
          Ko yang takder OTAK!!!!!
          Ko ingat ade ker anak kera tido smpai mcm tue?!
          Pikir logik lah…
          oppss,luper plak yg ko tu takder OTAK, cmner nak pikir erk….

          0
          0
        • sweetylucky says:

          sweeet…tema yang simplee..tp nampak comell…br le nampak mcm tema kayangan….untung adik beradik ni dpt isteri artis yang matang huhuhu

          0
          0
        • bb says:

          puteri bunian, klu tak tau ape2 jgn nak mengata org.monyet tu, zakuan punya.tu monyet pliharaan dia.aku ada tgok pasal zakuan ni kat tv tahun lpas.dlm nona tk silap.(tak ingat…).ni monyet pliharaan dn ksayangan dia.dia syg sgt, bkn nk mzalimi pun!dia mmg suke plihara bnatang.apa la awk ni..

          0
          0
        • muahaha says:

          kalau ada yang dengki tu, mcm2 cerita dia buat. start la nk wat gosip itu ini. ape pun, tahniah kat korang. great couple! semoga berbahagia.

          0
          0
        • adi says:

          rasenye mungkin jugak ank kere tu diberi ubt tido.. klw die xtido harus la mggangu majlis… kan e haru biru nme nye…. bapak aku keje kat zoo so aku tau la pasal ank monyet2 nie…

          0
          0
        • ayu says:

          kecoh r putri bunian nie…ank kera tue dgn ko adek bradek kew…law ank kera tue diberi ubt tido,kow pon trase nk tido skli kew…kow kembar eak dgn ank kera tue?hehe…

          0
          0
        • silentgirl says:

          unik gle letak cincin kat kera tu..cincin ayu cantek sgt..lawa la die..tp time sanding, litip xplak merah cm nikah..tbalik kot plak..huhuh.

          0
          0
        • LONDON says:

          CUTE kera peliharaan Zakuan
          Siap tido hisap jari
          Bersih je

          TAHNIAH!
          Selamat Pengantin Baru

          0
          0
      • aku says:

        kpmbang hidong dpt 1st..amekla..

        0
        0
    • nasrie says:

      siap paki kn baju rooney MU lg kt kera tuh..MU the bes..chelsea boooo

      0
      0
    • EH ADE ANAK KERA LA …HEHEH :-)

      0
      0
    • aku says:

      tie si laki tu pki kertas ke?

      0
      0
    • Lipstick Hijau says:

      hahaha…..nasib baik monyet tu x bwa lari cincin tu…haha

      0
      0
      • lala says:

        sangat cantek mereka berdua,hee ayu chomel ngn baju tuh zaquan aish dulu ak rasa aidil lg hensem dari kau,tpi hari nie ak ckp ko hensem dari aidil,ary nie jerk lah hahah seyes mmng kacak zaquan,ohh monyet ko kena bius ye,hik2 xperk klu xbius jenuh nk kejar ank monyet nie dalam mjlis gara2 bawa larik cincin tuh haha

        0
        0
    • non says:

      rcw ker yg tnganga sambot bunga????huhu

      0
      0
    • GIGIHANGUS says:

      monyet tuh kembar zakuan jugak ke??

      aku tgk intim semacam..

      tingat plak nenek aku cite dulu2 ade kwn nenek aku kmbar ngn ular..

      0
      0
    • kata kau says:

      anak kera lapar susu tu,tu yang tak
      bt lari cincin tu/

      0
      0
    • kata kau says:

      kalau kera jd hantaran,orang belah sana nak
      balas dengan pebenda?

      0
      0
    • haha says:

      npe bsnding t’blik…plik je…tp xp bsnding xpnting…huhu…

      0
      0
    • yaya_yumi says:

      ape simboliknyer ank kera tue erk??

      0
      0
    • yinki says:

      kera tu bkn Beckham kew?dia ada belakon dlm film Zoo lakonan Lan pet-pet…

      0
      0
      • minah jambu 24 mengadap computer says:

        sebenar nya si monyet tu adek zakuan yg bungsu tau tak ! dia yg paling manja……tk paham2 lah kauorang ni!

        0
        0
  2. cik dara says:

    alolo..kiut je monyet tu..hehe hisap jari lg tidur.. kiter pon ade.

    0
    0
  3. dushhh bn says:

    sgt cantik dn sepadan.Alhamdulillah, tahniah!

    0
    0
  4. serynaena says:

    comel nye monyet tu

    0
    0
  5. bb says:

    ayu raudhah mmg cantik, suami kacak.harap jaga peribadi.tgok jer lpas ni, kat thread ni mmg bnyk kaki pengutuk.ada jer nnt tak kena.hehe.doakn kbhagian mereka, kahwin itu sunnah nabi.akn mngurangkn krosakan d muka bumi.

    0
    0
  6. senduk kayu says:

    makan hati tgk zaquan adha dah menikah…tak dapat ai merasa..

    btw..selamat pengantin baru..

    (mood:kecewa tak dipinang zaquan)

    0
    0
  7. Min Amir says:

    cantik.sepadan mereka br2.semoga brkekalan hngga ke akhir hyat.

    0
    0
  8. waniejjang says:

    smart r 2-2 pengantin ni.. ape kaitan monyet tu? dorg bela ek? cute giler,tido je lam smua gmbr..haha

    0
    0
  9. dayana says:

    ouchhhhhhhhh?monyet, ko wat pe kat sane???

    0
    0
  10. kayu hoki says:

    pngntin pompuan x cntek pn..laki je segak…
    urmm..xpe la..moga brkekalan..

    0
    0
    • liza surirumah says:

      kenapa ayu takde SERI???? tak nampak cantik…. lagi cantik dia masa dalam drama NURKASIH!!!

      cantik lagi RITA Rudaini!!! ha! ha!

      0
      0
  11. hunny nia says:

    wow!!so sweet….monkey pon somell..=)

    0
    0
  12. checkmate says:

    lepas ni jgn lupa letak gambar 1st nite dorang plak yer.. Huhuhu..

    0
    0
    • checkmate says:

      biasala, nama pon artis.. Semua benda kalau boleh public nak amik tau… Pasni gambar honeymoon.. Pastu gambar peknen.. Pastu gambo anak pulak.. Cerita psal artis x akan berhenti.. Never ending story :)

      0
      0
  13. agus says:

    mmang comel la ayu raudha & zakuan adha,,,mmang comel sgat la,,,

    0
    0
  14. hajimaru says:

    wah…yg paling vogue dlm banyak2 gmbo ni ialah cik beruk..ensem + comey..sesuai jd pengapit pngntin

    0
    0
  15. vavavoom says:

    anak monyet tu kene bius ke ape….

    0
    0
    • cik lya says:

      mcm da diberi dadah je ank kera tuh, maybe diorg worry if the monkey going nakal n bwk lari cincin tuh,…imposibble laa klau kera blh tido smpai mcm tuh skli, ….ape pendapat korg ???

      0
      0
      • Puteri bunian says:

        Aku dah ckp td, anak kera tu di beri ubat tido beb..
        ZALIM kan?! heran aku ngan pasangan ni, naper kene ada anak kera tu, menganiaya binatang tul lah….
        TAK ADA OTAK!!!

        0
        0
        • adi says:

          hadoi bg ubat tido je pun… bkn racun…kecoh sgt la… bkn hari2 die bg… time wedding je kn… tu pun xnk bg majlis tu rosak klw dak “comel” tu bawak lari cincin bling2, xpun dok atas kek!… sengal!!!

          0
          0
        • Puteri Sadong says:

          Adi, ko pn sengal jgk!!!
          Sengal TAHAP MAX….
          if taknak rosakkan majlis, naper nak kene bwak anak kera tu duk sama….tu lah CETEK AKAL name nyer……
          penganiayaan tetap penganiayaan…FULLSTOP!!!!

          0
          0
  16. sayalah says:

    Gambar monyet tu paling menarik perhatian. Comel!

    0
    0
  17. mira says:

    fuyoo!!!monyet tu siap pakai bayu MU tu….

    0
    0
  18. cun says:

    monyet

    0
    0
  19. BABY BERUK APE TU WEIIIII???????

    0
    0
  20. huhu says:

    motif sanding terbalik?

    anyway moge kekal ke hujung nyawa :)

    0
    0
  21. blacktie says:

    monyet gak yang glamer sama…akkaka

    0
    0
  22. lola says:

    comelnyeerr monkey 2……….suka sgt…..

    0
    0
  23. cinta says:

    monyet oh monyet…..

    0
    0
  24. moh says:

    npe ade monyet ahaha

    0
    0
  25. kaka says:

    kenapa ada monyet?

    x paham

    0
    0
  26. aaaaaaaaaaaaaaaa says:

    huhu

    0
    0
  27. kucing comel says:

    nape ada monyet

    0
    0
  28. Cik sitikus says:

    smua ok.. tp tang bersanding tu.. fail.. laki sblah kanan patutnye..

    0
    0
  29. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    kenape la ayu senyum cm gitu? senyum biasa2 lah kn cantek ….senyum sampai nampak urat leher takot lah minah jambu……anyway selamat berbahgia….

    0
    0
  30. Miakirana says:

    Monyet 2 Zaquan bela dari kecit kan..sampai sanding pun bwk sekali..Npk sgt zaquan lagi syg monyet 2 dari ayu!! hahaha…ayu Npk gemuk n boroi la..huhu..zaquan gak yg ensem!!tettt..

    0
    0
    • monyetcute says:

      ko ni mia.suka ati jek cakap org boroi n gemuk.dlm gambo mmg le nampak mcmtu..kat luar tak gemuk pon..ayat2 ko melambangkan org ngah jelesh sbb x dpt zaquan.apa salahnya ko doakan kebahagiaan dorang..?

      0
      0
      • Miakirana says:

        eh eh…aku x jeles Pun la ngn ayu tuh..sory sket ha…aku just bgtaw mmg ayu Npk boroi dgn baju 2..cer ko tgk dlm pic kat ats tuh…hadoilaa….n motif zaquan bwk monyet 2 sbb die syg kn monyet 2 sgt2..so nmpk sgt la ayu n monyet adelah same level di hati zaquan!!!hahahaha…

        0
        0
  31. chidori says:

    uishhh.. siap ada monyet lagiii..

    0
    0
  32. eiki says:

    ayu bukan suka sgt ank kera 2,tp terpaksa jag hati zaquan jea….yelah beb takut terlepas zaquan nanti….huhu….zaquan pun dah makin teruk prestasi main bola….asyik kemaruk katakan kih2

    0
    0
  33. pokerface says:

    husband dia ni bela monyet tu dari kecik lagi…so masa sanding dia bawa la sekali…

    0
    0
  34. Sweet_pink says:

    aku pon tak paham leh ade anak nyet lak… macam2 org sekarang ni nakkan kelainan… merepek2 pulak tu.. ish, ish, ish…. nasib baik anak nyet klu anak ****, lagi gempak.. kecoh satu dunia! heheheh..

    0
    0
  35. puteh says:

    i have nothing against ayu ni except die ni a bit sexy.tp pics kawen die x cantik sgt la.maybe die x fotogenik kot.

    0
    0
  36. Mysara says:

    cantiknya..semua cantik..saya sukaa…

    0
    0
  37. suffer8zine says:

    ape function anak monyet tu, hehhe

    Terkini : Pakwe Durjana Bakar Makwe

    0
    0
  38. min says:

    peliknye!

    0
    0
  39. tingkap says:

    siapla..dapat kenan anak kera pasni..lahir2 kuar kera…hahahaha LOL

    0
    0
  40. buek says:

    takde plak org nak kutuk ayu raudhah baling bunga kat belakang….kalau kawen nasa n marion habis kene kutuk ikut org puteh…ni zaquan pakai tux takde plak nak point out

    0
    0
    • tau takper.. says:

      ya..betul cakap kau buek..kata org kafir buruk perangai, tapi bab kahwin suma pun nak ikut cara kafir tu,,siap potong kek baling bunga bagai…huaaa huaaa manaer pegi islamic nyer???

      0
      0
    • juice says:

      ntahnyer..main baling2 bunga…dh tahu dia artis tp xyah la over…ish kalau kawin ngan org kampung ni sah2 kena ceramah ngan tok imam…kemodenan buat manusia lupa terutama artis…

      perasan x artis malaysia makin pelik kan..kdg2 naik malu nak tgk..tp tgk jgk sb dh terhidang menda2 camni…

      0
      0
  41. pening says:

    Moga jodoh mereka berkekalan hingga ke akhir hyt…moga Allah merahmati perjalanan hidup mereka berdua…InsyaAllah..

    0
    0
  42. zara says:

    dari jemput monyet tue bagus jemput aku ja..ada gak pekdahnya..

    0
    0
  43. Nanako says:

    comeylnye anak monyet tu..rasa mcm nak bela satu plak..congratulations again for both of them! :)

    0
    0
  44. checkmate says:

    awal2 dah ade mahkluk ke-3.. Kacau daun btul la monyet nih.. Dah pengantin xleh nak bergambo rapat2 atas pelamin.. Hehehe

    0
    0
  45. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    eh yg tengah2 ayu ngan zakuan tu monyet eh? tk perasan lah minah jambu….kenape asek tido je monyet tu kau bius dia ke ayu? jangan marah ye minah jambu gurau je ..no joke no fan…..no… f……no son…he he he …..

    0
    0
  46. jahat says:

    kenapa kena ada anak monyet tuh ..
    comel sey .. 1st time aku ckp monyet comel .. hehe

    0
    0
  47. snake says:

    monyet 2 fan rooney kot

    0
    0
  48. akuww says:

    dari jemput monyet tu bek panggil Rita

    0
    0
  49. BOB says:

    1. sanding terbalik ( x termasuk lggar hukum pun)
    2. knp nak kene baling bunga kat belakang? bgga benor ke ikut cara kristian tu? jahil..!!!

    0
    0
  50. rosila says:

    Cantik tu cantik la tapi pelik bawa monyet naik pelamin. Tak pernah dibuat orang melayu..

    0
    0
  51. annyss.. says:

    eh..rita xde ke?

    0
    0
  52. Fairytopia says:

    setiap cnta pasti ada derita… pengorbanan ,cemburu dan air mata… cnta tak hadir dgn kekayaan dan kebendaan.. ttpi hadir dgn pengorbanan dan kesetiaan… eh pe benda aku merepek ni?

    0
    0
  53. dhiya diyla says:

    emm.. mmg la cantik.. sama cocok.. nice!

    0
    0
  54. hmm sincerely aku rasa cam pengantin lelaki nampak muda sgt utk pengantin pompuan

    0
    0
    • ATTENTION says:

      dah mmg lelaki tu muda lg dr pompuan tu pon….klu xclap ayu tua 3thn kan???? taste si kembar ni suma tua2 jer, huhuuuu… yg kawen gn miss J tu dh tentu J…yg kawen gn ayu ni mcm xber SERI jer muka dia, pinggang takdak cutting, besau sna cni, xpakai korset ker ayu oiiiiii…kembang jer aku tgk. soriiiii…. aku tgk kakak dia yg janda tu lg meletop..! RCW gojes la.

      0
      0
  55. fcukk says:

    kawin mahal2 lepas tu cerai… ni lah masalah ko org…

    0
    0
  56. :/ says:

    macam2 la komen yang buruk, ader je tak kena…anak monyet la, terkenan la, cerai berai la, gemok la, tualah, mudalah etc2…isk isk isk….

    0
    0
  57. Tiong says:

    Apesal aku tengok ppuan xder seri pengantin??emm..

    0
    0
  58. wuu says:

    comel je baby nyet 2 tido..siap isap jari lg..so cute..
    tahniah utk ayu & zaquan..

    0
    0
  59. nemuna says:

    ni org melayu ke omputes yg kawen?cnfius2..

    0
    0
  60. cik R... says:

    aku pun tgok same la..agk nye dh selalu tgok ayu tu mekap tebal kot….hahahhhj

    0
    0
  61. Ain Syuhada says:

    berok pon nak join majlis wedding nie . . hheheh :D
    btw , agak2 sape pmbaca beautifulnara plg muda ?
    aku 13 . . akulahh kott yg paling mude . .

    0
    0
  62. Piston Pecah says:

    selamat pengantin baru…

    0
    0
  63. Malisa says:

    erm..pic sanding baru nampak muka mcm rozita che wan si ayu ni..tp x berseri pun..make up nikah weird je..video blm kawin tu lg nampak sweet make up natural..
    RIta x dtg sebab tidak dijemput ye..haram kalau dtg majlis tuan rumah x jemput..jgn salah kan dia..lagi pun ibu mengandung..kurang sihat…

    0
    0
  64. wat to do says:

    xpyh la letak bunga purple ats kepala tu..cm mak dara la..tp totally blh thn la cntik..pelamin tu i loike…hehe

    0
    0
  65. eeeeee says:

    tak kisah la terbalik ke tak, bersanding tu adat jer. bknnye wajib pon.
    lgpun nampak mcm dorg tangkap gambar je atas pelamin tu.

    0
    0
  66. anne says:

    kenapa ngan berok sekor tueh?

    0
    0
  67. redcarpet says:

    untung jd monyet ni dpt dpeluk dgn ayu n zaquan…sbb tu ad ppatah ank kera dhutn dsusukn ank org????

    0
    0
  68. yus says:

    apahal ada anak monyet tu? apa motif?

    0
    0
  69. l.a says:

    rsanyer buat msa ni artis yg btl2 nmpk ada seri kawen siti nurhaliza n ummi aida jer kot…yg lain nmpk mcm kureng skit..huhu

    0
    0
  70. unknown says:

    sorry to say the bride mcm pondan…

    0
    0
    • ATTENTION says:

      bride mcm pondan?????hahahah…yeke, aku tgk mmg kurenggg seri pn tp xdela pulak mata aku ni tgk mcm pondan..hihi

      0
      0
  71. honey says:

    napa zaquan punya tie mcm tu?? burok bebenor..sorry to say la..but try tngk baik2 nampak x kemas pun..ayu pn muka xda seri pun..papun congrats 4 the weeding!! juz give my opinion..and also the little monkey so adorable!

    0
    0
  72. bob says:

    lain2 x der ker…ada lah skitt2 tp smlam yang mana satu muka ko….xpasan lak

    0
    0
  73. hangus says:

    apa punya adat yg depa bawa ni .. mcm main2 je .. apa motif ank beruk tu .. patung ke .. apa tu ..Tak ada seri penggantin langsung ..

    0
    0
    • bb says:

      tu monyet zakuan punya.ada dlm tv hari tu.dia plihara dri kecik.biarlah, ada seri ke takde sri, yg pnting hbungan dh halal.setan meraung, masjid dah terbina.doakn jer kbhgian drang.Aminnnn…

      0
      0
  74. shela says:

    kalo zakuan ni bela ayam, korg rse die letak tak kat tgh2 antara die ngn ayu…?hehe

    p/s : pgantin ppuan xde seri la.. neway hope berkekalan hendaknye… :)

    0
    0
  75. Yakboktam says:

    sama padan sama cantik..

    0
    0
  76. XsukasukiX says:

    ada upacara baling2 bunga gak ke?
    ke sekadar utk photoshoot je?

    0
    0
    • kurus says:

      suke suke jer tu sukasuki..
      adat omputih..
      org kstian kt sini.. pon tk buat kan..
      klu ader pon.. suka2 jer

      ha.. satu lg yg.. u may kiss the bride tu pon..
      aku da penah tengok, n tanya balik bbrapa org kistian..
      org sini tk dek la men comolot comolot tu..
      kiss kt dahi ker..kt pipi ker..kiss kt tepi bibir ker..ok lah
      bukan brkuluman bagai..
      derang ckap..kalo nak father tu boikot..haa.. buat lah..hahahha

      0
      0
      • XsukasukiX says:

        oww. . .
        ok. . .
        tp lbh baik jgn buat kan klu ini mjlis pernikahan islam. . .
        baik buat doa slmt. . .
        kn berkat

        0
        0
  77. wow says:

    ade anak monyet lakkkk?????moral nye ayu raudah nak dapat anak secomel anak monyet ni ke hihihi….tapi majlis die vouge..tahniahhhhh

    0
    0
  78. watever says:

    senyum pengantin pompuan sepesen jer..herot ke kanan..nak bagi sexy effect kot..watever..selamat pengantin baru =D

    0
    0
  79. mika says:

    aku pelik btol dgn org2 ya dok kutuk gambar perkahwinan dorg ni.ape salahnye doakan kebahagiaan.ni tak,mencari kesalahan dorg mcm permainan spot the difference pulak aku tengok.kelakar la!ayu senyum pelik pun jadi issue.dh hari perkahwinan dia,biarla dia pilih nak senyum cam mane.kang dia tak senyum,korg bising pulak.bg aku tu not a big a deal ler.lagi satu,ckp tie zaquan tak lawa,korg tau harga tie tu bape?psl anak monyet pulak,kutuk2 kenan monyet ler anak dorg nanti,kata2 itu suatu doa tau!berdosa!!haih,tak paham aku dengan og yg dengki2 ni..get a life la!!

    0
    0
    • Mak Limah says:

      pic2 ni suma msg2 tgk msg2 lah bg pndpt…biasalah mata kita x sama mnilai stiap org…suma org ikhlas bri pndpt msing2..yg nmpk x elok dia komenlah…yg rasa elok dia pujilah….fairlahkan…tak semestinya bla org komen tu sumanya jeles…kta suma komen dgn ikhlas..kalu dah kita nmpak x elok xkan nk kata elok..tu hipokrit nmanya….so…kalu awak rasa nk puji kcantikn n khnseman dorang kat sini x de sape nk halang…. tp xyah la nk mrhkn org lain nk komen…kalu x leh trima suma komen2 nih awk msk la blog lain…

      0
      0
    • ATTENTION says:

      klu tidak, xdela nk buat ruangan komen kt cni…..spoil jela mika nie, p masuk blog lain la…ini semua komen dr hati msg2 la..

      0
      0
  80. dart says:

    wakaka….mmg unik…siap d ank kera lg….good idea!!!!!!!pepun mmg cute!!!!!

    0
    0
  81. oopocot! says:

    pergh, kalau yang komen teruk2 semua dapat thumbs up banyak2, tak tahan…..!

    0
    0
  82. min says:

    seme cantik.. cuma tak pasti name guna anak monyet.. ade makna tertentu ke? pe pun selamat penganting baru

    0
    0
  83. wakanabeb says:

    aidil zafuan lg handsome la dr zaquan..syg je aku ade kat kl, klu x bleh terjah jap mjlis diorg kat alor setar..,anyway selamat pengantin br..moga kekal hngga akhr hayat ye hndknye..

    0
    0
  84. pedulik hapa says:

    apsal pompuan blah kanan pulak?? sudah terbalik ka??

    0
    0
  85. lolyat gang says:

    ayu ni kawen dgn beruk ke ?

    0
    0
  86. charming says:

    so sweet mereka…plus ank kera tu..sgt2 sweet..

    0
    0
  87. haha..ape kes beruk tu kat situ..huhuhu
    neway congrate to both of you.. :)

    0
    0
  88. Sweet_pink says:

    lepas ni ade la artis2 lain yg ngikut… anak ape pulak diaorg ajak sanding ek? entah2 anak ular sawa tak? belit kat leher pengantin!!! blum abis sanding dah ****….. hehheheheh…..

    0
    0
  89. abg_jantan says:

    anak kera tu spy je tu..
    nan ti malam anak kera rakam video…esok da bole google..
    ayu raudhah pnya besaaaaarrrrrr siallll…..mmg puas c zaquan ni…nnt men bola konpom pancit dah…..

    0
    0
  90. mee says:

    pelik benar..ape simboliknya ank kera tuh?

    0
    0
  91. Auta says:

    letak al-quran lagi bgus…xfaham nape nak letak anak kera? ke diorg bela?? haiwan peliharaan pun jgnla smpai mcm tu……..ish2x….

    0
    0
  92. Kema sepet says:

    Pesal leher ayu nampak urat terkeluar bnyk sgt????

    0
    0
  93. stiletto says:

    Sok jngan pulak masuk majalah cito korang begaduh sobab an ayu cemburu bona kek anak koro tu sudahhhh…….x pasal2 anak koro tu pulak yg femes dari ayu raudah…..muaahhahahahah….

    0
    0
  94. nina says:

    cantk nye kera tuh……….hikhik………………

    0
    0
  95. owhh..ada lg.. zzzzzzzzzzz

    0
    0
  96. juice says:

    camne si monyet tu leh tido ngan lena..sedangkan majlis camni sure bising terutama time pangantin bergambar..kalau x tido maybe xle posing ngan monyet tu..nanti hbs dia tarik rambut ayu…something fishy out there…

    0
    0
  97. zaza90 says:

    lain dr yg len..?? mmg kelainan teramat lah…siap ada anak kera lg tue… Uishhh… idop ke tdk anak kera tu..??

    0
    0
  98. […] to Beautifulnara dan Piccalasso Studio Share to Facebook innity_pub = "39461a19e9eddfb385ea76b26521ea48"; […]

    0
    0
  99. kurus says:

    hah… cenih lah mekap mata yang menyerlahkan mata ayu yg cantik tu..
    seme2 aku suka kt sini.. gaun, tiara, mekap, cincin, warna baju, viel..dewan.. seme2 lah..

    0
    0
  100. Qaseh De Persona says:

    agak2nya apa prasaan si aidil bla mana tgk majlis si zakuan ni indah n gemilang skali…????

    0
    0
    • kurus says:

      mestipun trkilan wlo pun sedikit..
      tp demi kerana cinta.. semuanya terobat jua..

      tapi, tk salah kalo derang buat majlis keluarga jerk.. majlis anniversary, memperbaharui jalinan ikatan gituuu.. siap anak jadi flower girl ker.. tentu best..

      0
      0
  101. siti fairos mohamad says:

    Ya Allah kau berkati lah kedua mempelai yg baru saje mendirikan masjid ini..
    Kau beri lah mereka keberkatan dariMu, rezeki yg melimpah ruah, Anak2 yg solehah.
    Aku sebagai umat Mu mendoakan agar mereka berdua bahagia dan bkekalan hingga ke Akhir hayat..
    Ya Allah kau ampunilah dosa2 mereka yg cemburu, iri hati,mkutuk ciptaanMu,takdirMu, kurniaan Mu yg terlalu istimewa ini..
    Kau sucikan la hati mereka…
    Amin Ya Rabal Alamin..

    0
    0
  102. mis na says:

    ayu cantek sgt….tp mase mlm berinai 2 tak brape nak cun,makeup tebal.ayu cantek kalo makeup nipis cam ni.slamat pengantin baru.jage suami leklok dan berdamailh ngan rita yg tak kurang juge cun melecun.

    0
    0
  103. mis na says:

    suke tengok muke rita rudaini,nampak lembut jek.walpun lebih berusia dr suami(zafuan)tapi rita tetap nampak mude…

    0
    0
  104. Reena says:

    Lengan gaun pengantin tu kantoi sket..

    0
    0
  105. non says:

    Spoil la kera ni.hahahahaha…lawak!

    0
    0
  106. ghadisk says:

    mak aiii…
    klako nye…
    berok pon join sanding same…
    tau le tu pets si zaquan…
    but agak2 la weh…

    0
    0
  107. suraya says:

    hai bertuahnya badan jadi org smulajadi cun mcm ni. dpt pulak suami sgt hensem. cincin dia tu! woooooowwwww!

    apsal rita tak datang? siapa tau? tp tak boleh nak salahkan rita kalau ada rasa iri, sbb ayu tu sgtla cantik lain mcm, dapat pulak cincin besar cantik, majlis pun sgt vogue.. sian pulak kat rita

    0
    0
    • rain says:

      lawakla rita nak iri ngan ayu. ayu tu muda tp nak bertanding lawa dgn rita. mmg cun gila la rita sampai budak2 terlupa umur rita berapa disebabkan wajah rita yg cun tu. tgk rita terus jeles sampai terlupa yg rita lagi tua dari ayu. ayu menghina diri-sendiri la nak bertanding lawa dgn kakak2. beza umur baper yer? memang tercantikla RITA!

      0
      0
  108. MiSz NoNi says:

    COUGAR!!!

    0
    0
  109. MiSz NoNi says:

    COUGAR!!

    0
    0
  110. sue says:

    comelnye anak beruk tu…lg comel dr pengantin…ops sory…

    0
    0
  111. ayit says:

    aku tgk mcm rozita cik wan pun ader haha

    0
    0
    • ATTENTION says:

      mmg la dia ada, dh adek bradek mesti la ada…. aku suka kt RCW n RITA rudaini, ayu kurengggg gemar la…pesal yg miss J lg cun dan berseri2 dr si ayu tu hah???

      0
      0
  112. sebatang pen says:

    ha3, sayangnya..org melayu skrg lebih suka mendoakan yg buruk, bercakap yg buruk, mengomen yg buruk dari yg baik..mcm diri tu perfect sgt..choiii, doakan yang baik2 sudah..apala yg depa dapat dr mengutuk ni..ermm pahala byk sgt la tu, nk tambah skit dosa bg seimbang..opss terlebih sudah..

    apepun, happy wedding for ayu & zaquan..semoga kalian kekal bahagia hingga ke akhir hayat. =) -peace-

    0
    0
  113. ara says:

    eh korg stiap insan ada klemhn n klebihn,so jgnla nak cite yg x bek tentg org len…fkir pa akn jd gan dri kta akn dtg,,,apa pun,,semoga korg buka2 la minda 2 k..jgn nak ktuk org jak..dosa blsnnya..salam

    0
    0
  114. ayien says:

    semoga perkhawnn ayu n zaquan berkekalan hgga hayat mereka,,,,

    hopefully pasni zaquan men bola dgn lebh bersmgt la….coz dh de istri yg bole beri semgt n dorgn kn….

    chomel sgt nyet tuh.. style abis,,,,knsep yg unik :)

    xbek ckp bnde2 yg negatif, x slh kn kite pkirkan yg positif,,,nk beri pndpt pon bia la bertmpt… stp org de prsn,,,so nilai dri sndri dlu ye,,,,,

    :)

    0
    0
  115. baru kawin says:

    bg puteri bunian,lau ye pun dyorg tu bg ubat tdo kt kera tu,ko xpyh la nk persoalkan cz itu hak dyorg.kera dyorg.xde kne mgene ngn kau..zaquan tu sbenarnye dh bg pghormatan kt kera tu cz dy xlupe kera tu wlupun dh kawin.aq xphm knp ko ckp dy zalim pdhal dy cume nk brkongsi jer kbhagiaan dy tu..lg 1, ko sbenarnya yg xde otak..ade..tp letak kt tpk kaki tuk d pijak2..patutla ko bodo n cbuk hal dyorg..bangang, xbrilmu n mulut cm per jer…

    0
    0