Written by AbangNara | June 10th, 2010

kekasih hati adi sixth sense

Kalau semalam kami dah keluarkan gambar kemesraan Adi Sixth Sense dan kekasih hatinya, kali ini kami tergerak hati untuk berkongsi gambar kekasih hatinya bersama anak-anak. Untuk pengetahuan, buah hati Adi ini adalah seorang janda anak dua yang berasal dari Kota Kinabalu.

Mulanya kami terfikir jugak kenapa Adi ingin bercinta dengan seorang janda. Tetapi dari gambar-gambar ini barulah kami dapat mengerti serba sedikit perasaan Adi Sixth Sense. Mungkin Adi terpikat dengan kelembutan dan sikap kasih sayang aweknya. Mungkin Adi sedar yang si chikaro boleh menjadi seorang ibu mithali.

Lagi gambar si kekasih hati Adi Sixth Sense dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Beranikah korang untuk melihat gambar mambang tanah yang sebenarnya?

kekasih hati adi sixth sense

kekasih hati adi sixth sense

kekasih hati adi sixth sense

kekasih hati adi sixth sense

86 responses to Lagi Gambar Kekasih Hati Adi Sixth Sense

  1. natts says:

    anak2 yang comel..harap dapat membimbing anak2 kearah kebaikan.mudah-mudahan

    0
    0
  2. pizza says:

    Bertuah…. dikurniakan sepasang anak2 yang comel dan sempurna sifat (pd pandangan mata kasar).

    0
    0
  3. red_warriors says:

    no komen..

    0
    0
  4. d says:

    cantek nye dia ni!

    0
    0
    • liana says:

      cantik ke???….
      plis lah….
      adi ni buta kot….
      siap ada parut lg cm gangster je aku tengok….

      0
      0
      • megahertz says:

        klu ade parut je, kira x canti ar???
        plzzz lh… ! cantik tukn perkara subjektif..

        0
        0
      • muna says:

        ukal0h..macam la muka kau lawa sangat..kira 0k la muka cam awek si adi nie..cun apa..parut tu bukan beerti dia cacat n tak lawa..apa daa..

        0
        0
      • hana says:

        cantik la awek dia ni..ko dengkikan x der parut cun mcm tu..

        0
        0
        • yana says:

          hahaha.. wat pa mau jeles gan parut gf adi tu… buang karen ja… hahaha.. btul ckp cik lopes.. pic dia gan adi cantik abz.. pic dia kat cniey besa ja pun… n lau btl dia ney wnita t’akhir malaysia.. napa jdi janda gak??? lau dia smpurna npa dia bdua2xan gan lelaki yg bkn suami dia?? so0o0o fikir sndri pada MAWAR!MUNA!N HANA..

          0
          0
  5. no name says:

    janda is still janda..anak dara belum tentu dara….

    0
    0
    • Kuwe says:

      I like this. Hahaa.

      0
      0
      • muna says:

        betul..anak dara skang bukan leh caya pun..murah2 jer belaka..b0d0 punya 0rang..

        0
        0
        • ada aku kisah says:

          btl2! janda kan da terbukti janda… yg mgaku masi dara btl ke?? apa pun setiap individu punya hak nak pilih pasangan hidup…… sepa2 pun bole brubah…. :)

          0
          0
        • yana says:

          xksh ar janda or ank dara.. yg penting pandai jaga mruah,nama keluaga,nama diri sndiri.. tp lg truk lau xpandai jaga mruah lpas tu bg bruk lg nama keluarga.. da wat salah,bla ada org komen n bruk kn tau mara.. tau malu… tu ar,fkir lu sblm wat sesuatu… tu muna,jan pandai cakap owg bodo.. cermin lu diri tu.. pandai da ka.. helo0o0o0!!

          0
          0
  6. Norulhuda says:

    erk!!! ade parut kat dahi…

    0
    0
  7. Piston Pecah says:

    memang dia suka budak kecik kot..senang..kahwin je dah ada anak…

    Panas Dan Sejuk Dalam Bahasa Melayu

    0
    0
  8. liah says:

    dah tau ada nak tu pangai mak nye biar la elok ckit
    x malu ke klau ank2 tgk amek gambo x senonoh cam gitu

    0
    0
    • muna says:

      liah, beng0ng jugak k0 nie ea..gamb0 camtu pun k0 kata tak sen0n0h..senget la k0 nie..

      0
      0
  9. ermm ntah.. adesss

    0
    0
  10. anne says:

    owh adi bercinta ngn org malaysia ek..ingt ngn indon gk..hoho

    0
    0
  11. rai says:

    ok la.. 2 anak.. menten lagik.. ingt senang nk carik cegitu.. muahahahha

    0
    0
  12. Janda pun kenala mantain.. baru ada orang nak.heheh

    0
    0
  13. wah biru matanya….

    0
    0
  14. bazooka penaka says:

    kejap lawa kejap x lawa..lawa x natural..bile mekap n mata kaler br sdap dipandang..
    ermmm…bile begamba ngan anak2 terserlah keibuannye..bile begamba atas bdn adi dlm bilik hotel terserlah kegatalan n kesangapan sbg mak janda…

    0
    0
  15. PASCUAL says:

    cntik ke?hrp kn rmbut kaler n mata warna warni je cntk.kalo hampeh..

    0
    0
  16. lara says:

    aku nmpk gamba2 yg kali ni tak cantik..she depends heavily on make up lar..kesian anak2 dia dpt mak yg gedik tahap gaban..gamba mak bepeluk n baring ngan pakwe atas katil kat hotel dah tersebar..mak dok pikir syok n sedap..aduh kesiannye anak2 menanggung malu!!

    0
    0
  17. PASCUAL says:

    agaknya anak2 dia kat mana ek ms mak diaorg sbuk berseronok ats katil?ksian la dpt mak mcm ni.

    0
    0
  18. mawar says:

    x baik kita judge org sedangkn kita x kenal siapa dia dan apa cerita d sebalik statusnya… sekarang mmg ramai bujang khawin dgn janda sbb apa?? janda lbh care n tau hal ehwal rumahtangga ne..
    yg janda sdh pasti jandanya,yg perawan betul perawanka??? apa statusnya x penting,yg penting hati… renung n pk dulu sblm komen.. jgnla d tambah dosa korang.. ckp2 mcm ne pun da kira fitnah.. semoga Allah ampunkan dosa kita semua…

    0
    0
    • muna says:

      ye betul..sape yang suka fitnah 0rang n lemparkan kata2 kesat kat kaum sendiri lebih layak digelar ‘babi’ jer..macam la diri sendiri baek sangat ea..

      0
      0
      • yana says:

        pada muna n mawar… npa nek angin eh??? lucu ar krng b’2 ney… len yg kna.. len yg mra… lau xmau wat dosa.. jan ar ikut komen… n npa mawar ckap’semoga Allah ampunkan dosa kita semua’.. like ada benda yg ko smbunyikan…. hahaha!!! fikirkan gurlz!!!

        0
        0
      • elti says:

        babi guling2…..lalallala

        0
        0
  19. tuperware says:

    yaa..aku sokong mawar! takyah la kta nk judge org. tengok dn jdikan pengajarn dhla. lagipun aku rasa byk lagi artis2 janda yg buat perkara haram p kta tak tengok lagi,sudah2 la tue ekkk

    0
    0
  20. neeta says:

    salah k janda bcinta? janda pn manusia juga kn….

    0
    0
  21. iera shaziera says:

    sapa la tlis blog nhe, kesiann.. Kota Kinabalu ?? hahahaha ! Lawak sgt la.Current City pn da sala.. Aku dr skola mnengah lg kwn ngn gf adi, aku tau smua story dya. Yg korg x tau apa2, diam. Jgn tmbh dosa. drpd korg sbuk psal org len,bek urus hal korg msng2,blum tntu bguz sgt pn kita nhe.. msng2 ad klmahn&kisah silam.

    0
    0
  22. iera shaziera says:

    p/s:yg korg mau judge k’cantikan wjah dea tue knp ehh?? korg cntik sgt?Cntik ka x bkn prsoalnny skrg nie. Apa laa..
    korg xpena tgk dea yg real,diam2 jaa la. sudah2 la tue, btul ckp tuperware, nmpk&jdkn pngajrn da la.

    0
    0
    • lara says:

      ko defend dia coz ko kwn dia..sukati kitorang lar nk kutuk dia ker nk bg komen yg sentap utk ko dan spesis yg same dgnnye..dia jadik janda takder sesape persoalkan..rupe pun x pnting asal akhlak elok..tp mslhnye minah nie elok ker prangai dia yg ko expect org puji n sanjung dia?

      jdik janda x slh asalkan pandai jage diri. tp kwn ko ni dok bekepit n landing atas bdn bf dlm bilik hotel..manis ker tu?ngalahkan laki bini..dah camni pun ko nak kitorng ckp yg baik2. ko nk kitorang subahat ker?

      mmg stiap org ada kelemahan n kisah silam..tp perlu ker kite nk bela org yg buat dosa scara terang2an? maybe ko rase gi hotel ngan bf tu nothing..tats why ko sentap org kutuk kwn ko..ko jlnkan t’jwb pd kwn ko..tp t’jwb pd agama camner???

      0
      0
      • mawar says:

        eh LARA.. ngko ne dah knp?? org x sentap ko pulak yg kecoh?? kata x kisah sal status dn rupa die,tp aku tgk dr td ko asyik ckp sal rupa n status die je.. ko tue pompuan,pk sket,x baik ngata org.. takot nnt ko ada anak pompuan terkena plak penan.. ingat apa aku kata ne smpai bila2..

        apa diorg buat d belakang,apa dosa diorg antara diorg dgn Allah.. sebagai islam kamu wajib menegur tp CARA kamu salah.. kamu aibkn n kemungkinan besar mmbuat fitnah,, islam x pernah mngajar umatnya BERMULUT JAHAT DAN BUSUK mcm kamu.. x malu ke ngaku islam tp mulut cam babs!

        P/S: korg yakin ke korg da baik sgt?? xpena buat silap even skali?? iman da teguh sebaik Rasul dan Malaikat ke??? korg ckp2 mcm ne pown da wat dosa tau

        0
        0
        • apis says:

          haha..aku rase mawar ni la minah gatal kat gambar tu. ataupun dia sedara mara minah tu. sejak kat atas lagi dia sbnrnye yg sentap smcm. kalau dia baik sgt dia tak kata org mulut cam babs..pendakwah songsang!! nak sound org terpercik kat muka sendiri. piiiiirah!! haha

          0
          0
        • mawar says:

          APIS i x kenal pun sape minah ni.. ckp bdasarkn sifat kemanusiaan.. korg nak tegur xda salah pun.. tp AYAT tue jaga sket.. mengagungkn nama ISLAM tp x fikir CARA menyampaikn.. sgt naif.. ckp lbh tp xtau fikir.. so,lu fikirla sndiri.. lg 1,i bkn pendakwah.. just brfikir dr sudut rasional.. i sentap?? biasa je kot:)

          0
          0
        • yana says:

          btul ckap apis.. npa mawar plak nk mara sangat ney ah?? kta tk kesah pun dia ney janda or pa..but yg kmi ckapkan ney tentang mruah n sikap dia.. lau ya pun nk bla gf adi tu.. ckap ar bgs2x.. ney x… siap maki lg.. so tu mawar.. fkir ar sndri.. kmi ckap gnie spyah drng sedar kslpan drng.. memng btl kmi ney pn wat dosa.. bab kmi manusia besa gak.. tp kmi bgi pndapt je.. lau btl ko ney [email protected] adi.. trma ar pkara sbnar yg nama kmu da bruk d slruh mayasia k..daa

          0
          0
  23. lis says:

    biase jer kot….

    0
    0
    • kak nam says:

      sori terpaksa masuk campur n tegur awak, mawar. cakap mcm bagus tapi awak sndiri tak tau per yg awak tegur. tak salah teguran diorang ni. dah bende tu bende yg tak elok. awak emo naper?

      lagi satu, mungkin kalau awak nmpk gamba adik (contoh aje) awak berpeluk atas katil dgn lelaki dlm hotel, awak takkan marah kot.. sebab tak baik mengata..awak tu perempuan dan nanti akan ada anak perempuan jgn terkena plak penan..ingat aku pesan ni sampai bile2..diam2 sudah sbb jgn aibkan adik awak dan berkemungkinan bsr membuat fitnah..jgn jadik islam tp mulut mcm babs(dr sini nmpk sgt awak emo dan ckp x serupa bikin. sound org jgn mulut jht tp mulut sndri mcm mulut longkang)

      kdg2 ada sebab org mrh dan memberi komen negatif. hal agama tiada tolak ansur. kalau awak baik sgt, laman web ni pun awak takkan bukak langsung.

      0
      0
      • yana says:

        btl apa yg kak nam ckap tu… mcm dia plak kta komen.. to mawar…. LU FIKIR SENDIRI!!!!!!!!!! Jan wat2x pndai ckap sal agama lau diri sndiri xtau gna… malukn kaum wnita n owg islam je.. urzzzzzz…..

        0
        0
  24. lis says:

    biase jer kot….nk kt ctk sgt tk la..

    0
    0
  25. mcm kacukan je awek die ni….

    0
    0
  26. Lyna Dinda says:

    “MUNGKIN APA YANG KITA LIHAT TIDAK SEPERTI YANG KITA LIHAT DAN MUNGKIN APA YANG KITA DENGAR TIDAK SEPERTI YANG KITA DENGAR”

    Mari kita fikir sejenak…Orang yang baik tidak akan memikirkan perkara yang buruk pasal orang lain kerana yang ‘baik’ itu akan lahir dengan fikiran yang positif, manakala orang yang ‘jahat’ akan sentiasa memikirkan perkara yang buruk kerana sentiasa berfikiran negatif….. ~

    0
    0
    • lantak arrr says:

      aku sokong ko Lyna! tp zaman skg lbh banyak yg berfikiran -ve dr +ve… x sedar diri tue da betul ke x nak mengata org..

      0
      0
      • Lyna Dinda says:

        Dikehidupan kita sebagai insan biasa kita patut berhijrah dari pemikiran dan perwatakan kita sendiri agar kita ‘merdeka’ dari kekotoran batin yang kita miliki. Lihatlah dulu diri kita sebelum kita menggali lubang kehidupan orang lain. Suci sangatkah kita ni ????

        Jangan terlalu DEGIL, RIAK dan SOMBONG dengan hati dan kepercayaan sendiri ..”. Senang jak ko ckp minah ni gedik … mamat tu miang” tpi sbenarnya jari tu menunding kearah tuannya sndiri !! klu korang baik sngat bnyak lgi benda2 yg bfaedah yg blh korang serve .. dah krong klik blog ni jelas la mnunjuk kan Korang Bz Body … ” Penyibuk .. ~

        0
        0
        • naa says:

          org sabah mmg la sokmo nak backing perangai org negeri dia. u islam ke tak ni? bagus sgt ker kehidupan org islam tu kalau bergambar dgn lelaki bkn muhrim berdua2an atas katil.
          takkan diorg tgh buat photoshoot utk majalah kot. tgkp sendiri eh gmbr tu? atas katil je, xde modal ker? gile murahan majalah tu.

          aku beratus kali outstation sabah srawak, aku tau sgt la lifestyle korg kt sana, yg islam mcm bukan islam. pakai mcm pelacur pn ada. tp ada yg bagus, bagus sgt2 pn ada. ramai.

          p/s: ko pn click gak kt blog ni so kita sm2 penyibuk la kan??

          0
          0
  27. PASCUAL says:

    ada aku kesah?tp komen lynda dinda ni mmg xleh pkai.da trang2 gmbr mcm nk bercium n atas katil kot..

    0
    0
    • Lyna Dinda says:

      Ada aku kisah ???
      klu benar ko tak kisah …. tak kan ko punya komen ada tertera kat board ni , atau ko saja2 … atau pun ko tak sedar diri time ni … hahahaha ,

      0
      0
    • yana says:

      memeng ada… harap kekal kan ar sifat keibuan tu..

      0
      0
    • naa says:

      semua prmpn pn pasti ada gaya keibuan ble dh ade anak sendiri. bkn pompuan ni sorg je.
      seganaz2 mn pmpn tu pon, ble dh ade anak, mesti akan terbit rasa keibuan tu.
      unless, klu dia jenis heartless, tu kes mslh psikologi la kot.

      0
      0
  28. bazooka penaka says:

    ruangan ni utk org bg komen..jgn lar expect org komen yg baik2 aje w’pun atas sesuatu yg bertentangan dgn agama. kdg2 golongan2 sosial ni perlu ditegur. aku tak slhkan org yg marahkan pompuan ni. firstly dia gi hotel n baring2 atas katil dgn bkn muhrim pn dh haram. fitnah ker kalo org ada anggapan buruk kt dia?takkan lar gi hotel baring2 camtu skadar utk amik gambar aje? gune akal lar..dia sndiri tak pandai jage maruah n dia sndri yg aibkan diri dia..kenape org lain sebok nak membela n berdakwah pd pihak yg menegur pompuan yg berperangai camni?

    yg slh harus dipersalahkan..bkn dibela dan disanjung!!

    0
    0
  29. Aiman.blog says:

    comeynye anknyeeee….
    kekasih hati selalu di jiwa….
    6sixtensense download free

    0
    0
  30. boleh tahan cunnya….mata pon biru

    0
    0
  31. Reena says:

    Harap contact lense and rambut karat je la..

    0
    0
    • muna says:

      macam la k0 cantek sangat..

      0
      0
      • yana says:

        muna…. muna… npa?? ko plak n gf adi tu cntik ke?? hahaha…. aq rasa kn ko ney GF ADI…. kan?? xpaya nk smbunyi2x… hahahahaha… wat malu je ko ney tau…

        0
        0
      • elti says:

        weyy muna ko ingat ko cantik ker name da laa muna mcm name janda… ko tahu x…jande mulut beyrot….senang cite senget laaaaaa….hahahahhaorg yg name muna nie name nenek jer….ko kalo nk comment org name bio laaa name 2 howt staff sikit…nie name muna….ala2 nenek gitu…ya Allah xhot langsung name…maybe u ar kampung girls…..lalalalalala~~~ ops!! mara kerrrrrr………jgn mara tau nati name u jadi tua…

        0
        0
  32. Reena says:

    Kalo tak cantek, takkan la ada org nak. Ada lak yg jeles bajet bagus..

    0
    0
  33. lyka says:

    dgar kbr dia ni org Twu,ex husband sorg penguatkuasa betugas kat Twu juga.

    0
    0
  34. elti says:

    emmm,,,cute

    0
    0
  35. anis says:

    hmm…..arts zmn skrng nk enjoy smpai x ingat dnia ps2 wt mksiat….wlaupn kterrr x nmpk ttpi d ats 2 yg nmpk

    0
    0
  36. Thanks friend. It has been fun knowing

    0
    0
  37. One thing I would really like to comment on is that fat reduction plan fast can be achieved by the proper diet and exercise. Ones size not simply affects the look, but also the overall quality of life. Self-esteem, major depression, health risks, plus physical abilities are afflicted in extra weight. It is possible to just make everything right but still gain. In such a circumstance, a condition may be the root cause. While a lot of food instead of enough exercising are usually the culprit, common medical conditions and widely used prescriptions might greatly enhance size. Thanks a bunch for your post in this article.

    0
    0
  38. Jeanette528 says:

    You really make it seem really easy along with your presentation but I to find this matter to be really something that I feel I’d never understand. It kind of feels too complex and extremely broad for me. I’m taking a look ahead in your subsequent submit, I’ll try to get the grasp of it!

    0
    0