Written by AbangNara | November 18th, 2008

Nama artis di atas ini ialah Faeza Elai. Dengan jujurnya kami di BeautifulNara.com mengakui kami tak tahu langsung mengenai artis ini. Belum famous dah pakai macam ini. Kalau femes nanti, agaknya pakai macam mana ye? Apa nak jadi ye dengan artis Melayu Malaysia sekarang ini? Sumber dari SyokKahwin Blog.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

25 responses to Lagi Gambar Hangat Artis Melayu Malaysia

  1. zool says:

    Ala.. Yang tak artis pun sama… Pakai baju sampai nak terkeluar barang tu,..
    Wallahualam..

  2. anonymous says:

    well i think we shuldnt bother wutever dey wunt to wear..i mean it their own body anyways….biar la dia nak pakai apa dia suka..artis ke bukan artis ke apa nak kisah tak ganggu hidup org lain pun..nanti bila something bad happend to her nanti dia realise la sendiri..org punya life kita takyah nak sibuk la..diri sendiri pun tak terjaga..get a life people!!

  3. DEBAB! says:

    pape je laa…

  4. zola says:

    hmm…colorpink pun nampak…yerlah, skang dah 40% bukak,nanti lagilah byk yang bukak..hehehe….sajer nak wat kaum adam ni tgk puas2 bentuk body..dah kawen nanti, laki dier tgk skit jer lah…btul x?

  5. nyeh says:

    huh… bilalah nak jumpa artis malaysia yg tau tutup aurat ni,,

  6. girl says:

    mcm tatu je kat ateh suar bawah singlet dia tu..

  7. chenta says:

    ala minah n kan m0del dulu..
    lant0k pi la..btul la dieorg kte
    yg x artis p0on aku tgok over bebenau..

  8. yryt says:

    hai sayang i love uuuuuuuuuuuuuuuu…………..

  9. pulut says:

    macam pon……………jerk…………aku rasa dia ni mcm laki2 la……

  10. chantek says:

    cun la faezah ni…tapi selalu sgt die blakon ala2 tomboi tu…tu yg tak best…

  11. ni says:

    dia nih yg berlakon iklan celcom tu ke?
    yg dlm bot tuh….pastuh bot tu kene tarik…sbb mase dh abih

  12. flower says:

    x malu tunjuk2 kan..
    kalau aku la aku bkak jer trus..

  13. boxer hugo bosss says:

    da mmg pun model dulu kan..model iklan …so dreesing pephm je la…bior ler mak bapak die xbising wat kite nk bising..slagi xkawen..dose pegi kat bapak…pepndai la yek bwk diri kalo x cian ayh kat umh tue….:D

  14. nini says:

    nk wt cmne kn,dunia skang dah dekat2 kiamat

  15. erkkk says:

    tak payah sibuk hal baju..lain la kalo dia tak pakai baju

  16. raain says:

    muke da la mcm gampang

  17. chickyhot@ says:

    hot per die nie? biak arr

  18. Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

  19. porno izle says:

    This is a good piece of content, I was wondering if I could use this blog on my website, I will link it back to your website though. If this is a problem please let me know and I will take it down right away.

  20. It sounds like youre making complications yourself by attempting to resolve this problem rather than looking at whytheir is really a difficulty inside the 1st place

  21. Allegro says:

    This really answered my drawback, thank you!

  22. Better to meet a bear robbed of her cubs than a fool in his folly