Written by AbangNara | November 18th, 2008

Nama artis di atas ini ialah Faeza Elai. Dengan jujurnya kami di BeautifulNara.com mengakui kami tak tahu langsung mengenai artis ini. Belum famous dah pakai macam ini. Kalau femes nanti, agaknya pakai macam mana ye? Apa nak jadi ye dengan artis Melayu Malaysia sekarang ini? Sumber dari SyokKahwin Blog.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

25 responses to Lagi Gambar Hangat Artis Melayu Malaysia

  1. zool says:

    Ala.. Yang tak artis pun sama… Pakai baju sampai nak terkeluar barang tu,..
    Wallahualam..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  2. affuan says:

    erk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. anonymous says:

    well i think we shuldnt bother wutever dey wunt to wear..i mean it their own body anyways….biar la dia nak pakai apa dia suka..artis ke bukan artis ke apa nak kisah tak ganggu hidup org lain pun..nanti bila something bad happend to her nanti dia realise la sendiri..org punya life kita takyah nak sibuk la..diri sendiri pun tak terjaga..get a life people!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
  4. DEBAB! says:

    pape je laa…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  5. zola says:

    hmm…colorpink pun nampak…yerlah, skang dah 40% bukak,nanti lagilah byk yang bukak..hehehe….sajer nak wat kaum adam ni tgk puas2 bentuk body..dah kawen nanti, laki dier tgk skit jer lah…btul x?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. nyeh says:

    huh… bilalah nak jumpa artis malaysia yg tau tutup aurat ni,,

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  7. girl says:

    mcm tatu je kat ateh suar bawah singlet dia tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. chenta says:

    ala minah n kan m0del dulu..
    lant0k pi la..btul la dieorg kte
    yg x artis p0on aku tgok over bebenau..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. yryt says:

    hai sayang i love uuuuuuuuuuuuuuuu…………..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  10. Anonymous says:

    A

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. pulut says:

    macam pon……………jerk…………aku rasa dia ni mcm laki2 la……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. chantek says:

    cun la faezah ni…tapi selalu sgt die blakon ala2 tomboi tu…tu yg tak best…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. ni says:

    dia nih yg berlakon iklan celcom tu ke?
    yg dlm bot tuh….pastuh bot tu kene tarik…sbb mase dh abih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. flower says:

    x malu tunjuk2 kan..
    kalau aku la aku bkak jer trus..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. boxer hugo bosss says:

    da mmg pun model dulu kan..model iklan …so dreesing pephm je la…bior ler mak bapak die xbising wat kite nk bising..slagi xkawen..dose pegi kat bapak…pepndai la yek bwk diri kalo x cian ayh kat umh tue….:D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. nini says:

    nk wt cmne kn,dunia skang dah dekat2 kiamat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. erkkk says:

    tak payah sibuk hal baju..lain la kalo dia tak pakai baju

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. raain says:

    muke da la mcm gampang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. chickyhot@ says:

    hot per die nie? biak arr

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. porno izle says:

    This is a good piece of content, I was wondering if I could use this blog on my website, I will link it back to your website though. If this is a problem please let me know and I will take it down right away.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. It sounds like youre making complications yourself by attempting to resolve this problem rather than looking at whytheir is really a difficulty inside the 1st place

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Allegro says:

    This really answered my drawback, thank you!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. Better to meet a bear robbed of her cubs than a fool in his folly

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0