Written by serenity | June 6th, 2015

Kalau tadi kami dah kongsikan 18 gambar dari majlis resepsi Hanis Zalikha dan Hairul Azreen di Bukit Jelutong, kami bawakan lagi gambar-gambar lain untuk tatapan anda.


 photo 11358171_767146603404957_1986983515_n.jpg

Pasangan ini sama cantik sama padan dan kelihatan ceria serta tiada masalah berselfie bersama tetamu walaupun di hari bahagia. Sempoi habis! Majlis ini merupakan majlis resepsi pihak perempuan, majlis resepsi pihak lelaki akan dilangsungkan di Hotel Majestic 15 Jun ini.

Lagi 48 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Mari menyaksikan teater bangsawan ‘Kota Lukut’ pada 12, 13, 14 Jun ini di Auditorium DBKL, Jalan Raja Laut,Kuala Lumpur, pukul 8.30 malam. Untuk tempahan tiket, hubungi 03-2614 8262.

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Saturday, 6 June 2015


 photo 11357713_1627566594126548_1213753392_n.jpg
 photo 11372199_356573371216978_189861123_n.jpg
 photo 11357283_1573002579629053_719061912_n.jpg
 photo 11357589_744758128966481_1929465163_n.jpg
 photo 11355880_1613030722286463_1046436864_n.jpg
 photo 11355968_635802599889872_1812544022_n.jpg
 photo 11355182_401903566678059_1923219272_n.jpg
 photo 11352130_836631839739702_1730463975_n.jpg
 photo 11352319_376333399234560_1333464324_n.jpg
 photo 11348409_635783833224399_649886165_n.jpg
 photo 10254158_1594471787487899_2098705_n.jpg
 photo 11334682_1444398629196725_1756048523_n.jpg
 photo 11330770_875404505863480_1576837295_n.jpg
 photo 11333641_569297609877927_272143374_n.jpg
 photo 11330699_1512094632370495_1471595287_n.jpg
 photo 11327350_390708054454784_703906393_n.jpg
 photo 11326734_773738242724390_476183355_n.jpg
 photo 11325413_776689402450840_690671125_n.jpg
 photo 11313713_1456254754684762_863715041_n.jpg
 photo 11312286_445866652240876_976401163_n.jpg
 photo 11283371_1643268842584617_1447453207_n.jpg
 photo 11283269_479384585552680_39127502_n.jpg
 photo 11208202_1013105498701012_175547704_n.jpg
 photo 11192812_382046938668180_179215370_n.jpg
 photo 1739759_120955301569266_868511509_n.jpg
 photo 11243074_105850343086704_165864595_n.jpg
 photo 11272932_372686589597912_1858414726_n.jpg
 photo 1389109_461898363975324_1844197671_n.jpg
 photo 11424598_1381098265530652_1636395039_n.jpg
 photo 11420892_1598522870364727_1411047351_n.jpg
 photo 11420711_960238194006963_225367883_n.jpg
 photo 11420713_1441476296171320_1588183497_n.jpg
 photo 11386565_436757169826587_1652180006_n.jpg
 photo 11386580_978509365501895_935836377_n.jpg

 photo 11385167_1440392382933352_397585066_n.jpg
 photo 11381476_460810340745188_1578674029_n.jpg
 photo 11382597_103409909998572_1432218368_n.jpg
 photo 11379696_858610567510171_2016063602_n.jpg
 photo 11379015_376571825876642_330260176_n.jpg
 photo 11378841_648925308572422_2096464190_n.jpg
 photo 11378305_1603086063310436_1930607026_n.jpg
 photo 11376423_1088615604486363_1309493500_n.jpg
 photo 11376458_495716347242184_504079147_n.jpg
 photo 11376186_1628834527360918_693582443_n.jpg
 photo 11375981_870495689687837_578626636_n.jpg
 photo 11375962_879674018791469_1424114028_n.jpg
 photo 11374773_1648506152029478_2084494604_n.jpg

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

37 responses to Lagi Gambar-gambar Sekitar Majlis Resepsi Hanis Zalikha Dan Hairul Azreen

  1. Anonymous says:

    Selekeh nya pengapit laki tu. Tapi pengantin lawa!!! Cantik baju uols

    0

    0
    • Pokok Kelapak says:

      Betol … betol … betol …. muke hensem …. rambut sruper sabut kelaper ….

      Penganten Sngattttt Cantek … baju sngt cantim tp rimas tngk veil tu dah mcm tirai kat pelamin jer.

      0

      0
      • Pokok Kelapak says:

        Dua kali tngk rambut pengapit … rambut mcm kene Karen elektrik …

        0

        0
        • zara says:

          ni tema majlis kawin tahun 80an or 90 an ke? mak2 sedara aku yg kawin dulu2 pkai veil mcm si hanis ni la…

          0

          0
        • izawany@gmail.com says:

          tp lps ni kan mesti ramai org akan pakai balik veil macam ni…….rasa2nya la kan….dunia dh terkebelakang balik..heheheh

          0

          0
    • Anonymous says:

      Pengapit lelaki mcm pelakon dazrin kamarudin..dia kah???

      0

      0
    • minah kepoh says:

      disebabkan terpukau tgk kejelitaan keknis,tak perasan langsung pasal pengapit tu.haha..baju dia..masyaALLAH..cantik gler.body pun ehem..

      0

      0
  2. munah says:

    Ini saya punya review;
    1.baju , mkaeup cantikkkk
    2. hairul azreen..muka kampung tak boleh nak buat apa….
    3. Hanis zalikha ektra happy…sengehhhh panjang…harap faham puncanya.
    4. Pelamin, pelamin diulang pelamin, mcm istana pasir 2 butir cerita do re mi….
    5. Mana mak nani?
    Overall perkahwinan yang sederhana seperti yang dianjurkan islam…
    syabas dari saya,
    Pengkritik bebas berlesen.

    0

    0
    • munah says:

      Hoi lupa nak tambah
      6. Photograpy memang style gambar kualiti suratkhabar ke?

      0

      0
      • Pokok Kelapak says:

        Kakakaka munah … tak boleh tahan ketawa …. istana 2 buter doremi … Gambar smalam cantek … ni bkn photographer yg sama kot ….
        Mak nani dah low profile sbb smlm org dok kate dia tompang glamer. Mak penganten pon mmg lah kene glamer gak. Dia ada kat situ , dia sorok blakang tirai tu .. huhuhu

        0

        0
    • who says:

      Veil minnie mouse..kahkahkah.. hmmmm islam sgt kan..

      0

      0
    • Mak Non says:

      pengapit tu dazrin eh? Kahkah

      0

      0
  3. lalala says:

    kenapa ramai tak suka mak hanis eh? heran aku

    0

    0
    • Anonymous says:

      Sbb mak nani suka kondem org, kondem lauk kenduri org la, kutuk org bersila atas kerusi kat kedai makan la, pastu suka cerita benda buruk psl bapak hanis kt blog.. Tu aku rs sbb utama kenapa org x suka dia..

      0

      0
      • Pokok Kelapak says:

        Eh melampaulah nak burukkan somi sndri …. Dosa Besar tu .. apadaaa …

        0

        0
      • rianda says:

        Yesss. Rupanya bukan aku sorang fikir mak hanis lebih sudu dr kuah.paling x berkenan perangai suka kutuk majlis org tu n mcm dia je yg terbaik. Suami sendiri pon nk dikutuk. Dalam blog 1 dunia boleh view. Apa punya org la. Gila glamer.

        0

        0
      • munah says:

        Dia kutuk terang terangan chef yang buat kelas memasak marah dia sebab tengok demo masakan dia tapi tak register pun..akj rasa chef tu ada hak nak marah, kau tak bayar apasal sibuk nak tengok tengok…..tak adillah untuk pelajar2 lain yang bayar mahal2 yuran belajar…mak hanis out spoken sangat dulu, nak anak jadi glemer, anak boungsu bercita2 jadi cikgu disuruh upgrade jadi pensyarah mcm takde kelass jadi cikgu…laki dia selalu jugak jadi bahan luahan perasan di blog, mak kandung sendiri pun kena buka kain dia oleh mak hanis ni……

        tapi la ni..mak hanis mcm insaf banyak, mungkin berkat pembinaan masjid berdekatan memberj rahmat ke seluruh penduduk bukit jelutong termasuk mak nani.

        0

        0
    • yahoo! says:

      aah dulu aku ingat parents hanis ni dah separate sebab mak nani kongsi cerita rumahtangga kt blog selamba jek. pastu suka puji anak sendiri. now macam dah xupdate blog. dah taubat kot..lgpun mak nani kena tone down a bit cuz anak2 public figure. kena jaga nama anak..

      0

      0
  4. melati says:

    aduiiii …ahtlit dukan SEA jer mereka ni…..next..

    0

    0
  5. who says:

    Hodohnya veil dia.. mcm ada bonjolan minnie mouse.

    0

    0
  6. mojo says:

    Kedingnya pengantin perempuan….

    0

    0
  7. saya disini says:

    mesti keknis dah penat sbb nmpk cam senyum ‘x ikhlas’…hihihihihiii keknis nmpk lg cantik masa tunang ngan nikah… ni nmpk cam serabut laa atas kepala tu..

    0

    0
  8. Unknown says:

    Ntah la dr dulu mcm tak bkenan dgn hairul azreen. Sejak drama setia hujung nyawa, watak dia beriya2 nak nelydia mcm tu la aku t’imagine dia skrg dgn keknis.

    0

    0
  9. Jasmine hanny says:

    Buerrrrkkkk nak muntoh aku nengok ..

    0

    0
  10. anon says:

    jantan kampong kawin gadis bandar,tak padan langsung sorryyy

    0

    0
  11. pening says:

    N guna kamera tahun berapa ni?? vintage sangat blur nya

    0

    0
  12. OhAku! says:

    hmmm aku smpi skrg tak rasa dorg ni cm pegantin nak2 si hanis tu. dah bese mekap tebal lor tk naik seri so sorry la fans kekmanis? kekchoc? ape? keknis? haaa. ini pendapat aku jer.

    0

    0
  13. PA KU DULI says:

    macam hantu POCONG jer aku tengok keknis tuuu..hehehe..trus terang..mcm seola2 die tengah dikafankan dan tiba2 mayat angkat hidup balik…hahaha..

    0

    0
  14. miss j says:

    veil !

    0

    0
  15. LittleApple says:

    Lawaa. Tapi veil tu macam kurang sesuai. Nampak style lama. Tudung tu pun pakai lace yang macam backdated. But apa2pun alhamdulilah majlis berjalan ngan lancar. Tahniah kak hanis :)

    0

    0
  16. BRIDAL says:

    VEIL LESUNG BATU KE TU.

    0

    0
  17. Anonymous says:

    hairul azreen budak serdang.. kampung kah? dia bukan budak kampung.. cuma dulu dia budak kl yg biasa2.. x stylo.. hanis plak.. wpun dia susah dulu (ikut cite dr blog mak dia) tp dia duk subang.. sekolah subang.. shah alam.. so mmg dia kwn2 dgn anak2 org kaya.. sbb tu hanis ckp omputih berhabuk.. dan dia stylo ada class.. sbb tu mcm x percaya hanis bole suka hairul nih.. tu la org kata .. jodoh.. selamat pengantin baru hairul n hanis.. dua2 cantik bagai pinang dibelah dua.. hehe..

    0

    0
    • anon says:

      betul. serdang ke kl 15 min je kot. kampung ke? pelik2 la diorang ni. hidup 30 tahun kat serdang ni tak rasa kampung pun. mall pun besepah.

      0

      0
  18. Si Putih says:

    Buruk gile muke si hanis dari tepi dah mcm witch sendu…dagu panjang kemain..besau nau muke mcm pinggan…geli aku tgk pasangan sendu perasan schawal ni bluekkkk….bakat tak kemane…tah ape yg org nampak pun aku tak paham…si hairul mcm pengantin kampung pakai shades bagai….hanis ckp english konon…jawa tempe tak sedo diri!!!!!!puiiii

    0

    0