Written by Bella | November 21st, 2015

Semalam Shukri Yahaya dan Tya Adnan telah sah bergelar pasangan suami isteri dengan sekali lafaz dan kami ada kongsi beberapa foto sewaktu majlis tersebut berlangsung di Masjid Tuanku Zainal Abidin, Putrajaya.

Ibarat pinang dibelah dua, Shukri dan Tya cukup anggun dan kacak mengenakan busana berwarna putih dan jelas terpancar cinta serta kebahagiaan di mata mereka.

Majlis resepsi mereka akann diadakan hari ini di  di A-Park, Kampung Pulau Meranti Puchong.

Sementara itu, kami kongsikan 65 lagi foto akad nikah mereka dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

Sumber Foto: Amir Naufal Photography

22 responses to Lagi 65 Gambar Akad Nikah Shukri Yahaya Dan Tya Adnan

  1. Anonymous says:

    family portrait is the nicest.. kuddos cik photographer..

    0

    0
  2. mak c kina says:

    gmbr kali ni lbh cntk dr yg smlm..bila pakai tudung tya rupe misha omar

    0

    0
  3. Anonymous says:

    mungkin dlm gambar bride lebih mature, tapi mybe in life she’s beautiful.
    anyway tahniah.

    0

    0
  4. nok gebuzzz says:

    cantik2 pic kat atas lagi2 yg dgn family,tahniah korang……..

    0

    0
  5. The truth says:

    Pelik lah. Salah pilih makeup artis ke.
    Takkan tak buat makeup test dulu before this? Even tho tya ni tak la cantik sgt tapi tetap sejuk mata memandang when i stalked her photos on instagram.
    Ada la juga rupa.. More to rita rudaini Chinese version.
    Tapi makeup kawin ni Allah..
    Baik tya makeup sdri lagi cantik kot?
    MUA tya kalau baca ni takyah nak dislike sgt eh, ramai yg agree she looks more matured, and sikit mcm bap*k (yg cantik la of course).

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ko xpyah la nk overr sgt. Dlm sesuatu majlis prkahwinan…smua org nk yg terbaik.lagi2 psgan pengantin…tp kdg2 ad sedikit kekurgan x mengapalah..aslkn dh selamat nikah..

      0

      0
    • Fiona says:

      Maaf ye janganlah salahkan mua tu. tya n MUA tu dua2 kawan saya. n mmg tya yang nak make up gini. jangan serkap jarang kalau tak tau hal sebenar ye cik/puan/encik.

      0

      0
  6. melati says:

    Saya suka tgk muka Dato Virda..lg menarik…..hehe

    0

    0
  7. to the truth says:

    no, i very like with the make up! nampak natural and cantik je. habistu nak suh mekap cane, letak gincu memerah or letak banyak2 warna atas mata? nonsense…natural is more better

    0

    0
  8. mar says:

    Tahniah tahniah!!
    Baju dia aku sukalah.

    0

    0
  9. anon says:

    Amboi banyaknya gambar, ade ke org yg nak tengok semua gambar2 ni. Hmm….aku tengok 4,5 keping yg atas je, pahtu tu scroll laju2 sb nak komen. Muka bini dia mcm siti nordiana….

    0

    0
  10. ichma says:

    mcm misha omar + rita rudaini + wan nor azlin :)
    tapi cantikkk

    0

    0
  11. una says:

    Tahniah both! Tya cantik sgt pkai tudung. Hrp terusla pkai..

    0

    0
  12. Tasly says:

    Tahniah semoga berbahagia kedua mempelai

    0

    0
  13. melat says:

    She looks more like her father la u all…barakallahu lakuma

    0

    0
  14. Anonymous says:

    gambar masa tgh doa tu lain sgt.. tp gambar lain ok la.. mebi dia ni kt luar cantik.. kalu x takkn shukri nk..

    0

    0
  15. melah says:

    amboi yg komen kemain lagik ye..
    acer tepek gmbor kawin korang..

    0

    0
  16. kona says:

    Jonggang sikit. Tya nmpak tua. Muka cam Nurul Izzah pon ader.

    0

    0
  17. Anonymous says:

    pompuan ni umo xmcm 23 pun….?

    0

    0
  18. awek comel says:

    baru 23 ke? aku 27 nampak mude lg pada die…muke maturedlh…tp pakai tudung lagi cantik dari free hair.

    0

    0