Written by Bella | March 2nd, 2016

Pertama kali bergelar ibu bapa, ia merupakan saat yang cukup indah apatah lagi dikurniakan dengan sepasang anak kembar. Wah! Memang teruja betul bukan?

Pejam celik pejam celik, sekejap sahaja anak kembar Eina Azman iaitu Karl Kareef dan Arianna Aubrey sudah berusia 12 hari.

Jom kita layan beberapa lagi foto terkini Karl Kareef dan Arianna Aubrey dengan membaca entri ini sepenuhnya.

27 responses to Lagi 6 Foto Karl Kareef & Arianna Aubrey Anak Kembar Eina Azman

  1. Joyah says:

    Comel nye.. Mancung betul hidung.

    0

    0
  2. Iyeke says:

    Mancung

    0

    0
  3. lan says:

    comelnye..

    0

    0
  4. minah jambu terlajak habis says:

    cute nyeee sooo comel idung mancung macm mama n papa dia…ini lah anugerah Allah yg terbesar untok eina n suami semoga bahgia n god bless..lov uu..

    0

    0
  5. ikan says:

    Bestnye kembar x seiras.. ade genetik kembar ni.. anyway, rupenye kembar seiras semua org ade chance untuk dapat. X dipengaruhi faktor genetik. Kalau kembar tak seiras, baru la genetik memainkan peranan.

    0

    0
    • Anonymous says:

      yer ker u? I selalu berangan nak dapat anak kembar, konon sakit sekali harung jer hihihi.

      0

      0
  6. nur kaseh says:

    Syukur….sekali dpt satu boy satu girl…besttnyer…Anugerah Allah yg tak ternilai..Aku plak yg syok tengok…

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Semoga dgn adenya si kembar ni akan merapatkan kembali hubungan kekeluargaan dorang..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Kecik2 dah nampak hidung tu mancung… comel sangat2… tahniah.

    0

    0
  9. lain2 says:

    Bestnyer dpt kembar xseiras…n hidung mancung comel jer..alhamdulillah rezeki eina n suami

    0

    0
  10. Anonymous says:

    syukur Alhamdulillah.. tahniah eina. Suka tgk twin ni rajin jugak tengok ig eina skrg.. comel betul hidung mancung. Sempurna ciptaan Allah..

    0

    0
  11. Anonymous says:

    tahniah eina & husb. lembaran baru hidup & moga kekal bahagia..amin.

    0

    0
  12. Anonymous says:

    nak pinjam hidung boleh???

    0

    0
  13. fatimah busung says:

    tahniah ebby yus dan isteri!!!

    0

    0
  14. sukati aku jer says:

    rasa nk makan hidung dia! tajamnye… comel comel comellllllllllll

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Alhamdulillah… comeii sungguh…

    0

    0
  16. comei-comei says:

    alaaa tomeinya ank dia org ni…idung mancungggggg…untung ina..dpt ank kembar..lelaki n pompuan plk tu..tu le rezki namanya..

    0

    0
  17. afiq muiz says:

    omak aii mancungnya hidung kembau ni… mst dh besar hemsem n chantik..Alhamdulillah rezeki eina… suka dgn cara eina yg xsuka menunjuk2, time prgnnt pown xbg taw, evt dia taw akn dpt kembar… skunk stalk ig eina jerla.. ig cheta no.2.. hihiiiiiiiiii

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Nara boleh lah dapatkan cerita eksklusif eina…mcm mana pengalaman dia mengandung kembar dan bersalin kembar. Nk tau juga…huhu…eina ni bersalin normal ke caesar?

    0

    0
  19. yana says:

    mancung sgt hidung die…pnjm hidung boleh dik

    0

    0
  20. Anonymous says:

    comelnye baby…. :D

    0

    0
  21. india mix says:

    Hidung macam daddy dia sangatttt!!!

    0

    0
  22. siakap ikan keli says:

    comey sgt bby..semoga jadi anak soleh dan solehah syg2ku

    0

    0
  23. Anonymous says:

    alhamdulillah..bertuahnya awk eina..dpt kembar, husband loving..semoga berbahagia till jannah..seronok tgk kebahagian awk..

    0

    0