Written by Bella | April 5th, 2017

Hari Ahad lepas, pengantin baru Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila tampil cukup eksklusif di majlis resepsi mereka ibarat putera dan puteri raja di singgahsana.

Sharnaaz begitu segak menggayakan sut rekaan Cosry dan Noor Nabila pula anggun memakai busana serba putih hasih rekaan Datuk Radzuan Radziwill.

Khas buat anda yang masih belum puas melihat suasana perkahwinan mereka, berikut kami sertakan beberapa lagi foto sekitar majlis resepsi perkahwinan Sharnaaz dan Noor Nabila dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : Bcreative Productions

29 responses to Lagi 22 Gambar Sekitar Majlis Resepsi Perkahwinan Sharnaaz Ahmad Dan Noor Nabila

  1. Anonymous says:

    hensemnya shanazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    20

    1
  2. liwa says:

    i like de last pic……….;-)

    35

    0
  3. geng_najib says:

    siakk btol..dia ni balaci jidin ke..mohon sume peminat industri ban mangkok ni..

    0

    64
  4. aku says:

    cantik…semua dah ok & berseri2..
    tp ttp nak kena tegur jgk la, in term of protocol, gambar dgn Tan Sri Muhyiddin tu tak kena. suppose Tan Sri &isteri yang duduk apit pengantin, parent pengantin kena berdiri apit Tan Sri dan isteri. kedua, neelofa tak sepatutnya berdiri di tgh2, in fact pasangan pengantin jgn ‘dipisahkan’ dlm mana2 gambar ..so dalam kes ni neelofa sepatutnya berdiri di sebelah nabila/shahnaz. ni teguran utk semua la bila nak bergambar…tak yah nak kecam sgt komen aku ni.

    14

    35
  5. nok gebuzzz says:

    semua gambar cantik..lagi2 yg bersama family masing2 tu.

    6

    0
  6. @.@ says:

    Udah2 ler ulang tayang gambar2 dorg nih..cari je citer lain..

    1

    12
  7. liz says:

    tak yah la nak komen sapa bdiri sapa duduk..bkn kita ada di majlis tu. kita tak tau pun perbualan di antara mereka…atau ni sebahagian dr gambar2 yg ditunjuk. ada le kot pic tan sri duduk. chill je la…relax.

    26

    0
  8. Anonymous says:

    tp si neelofa di tengah2 tu nape? macam dia plak pengantin..hihihi!

    4

    5
  9. ninie says:

    yg nabila peluk tu ayah kandung ke?

    0

    5
  10. Anonymous says:

    lopa jugak yg cantik ,kiut miut

    4

    3
  11. Anonymous says:

    yg gambar masing2 cium pasangan tu, ayah lopa ke yg kurus tu tgh cium mak lopa?

    2

    2
  12. Doauntuksayajuga says:

    Sejujur dan seikhlasnya sangat2 cantik! Saya cukup teruja,cantiklah nabila tk nampak over sgt(kot komen aku yg terover) hehe sharnaz pun hensem..ya allah hnsem sgt sama cntik sma padan moga allah akan merahmati rumhtgga korang bdua..hingga anak cucu amin amin..

    15

    0
  13. Anonymous says:

    cantikkkk…
    tapi…cukup2 lah tu.
    gi jer kat Instagram boleh tgk puas2.

    2

    0
  14. Fidot says:

    Muka lopa sebijik mcm muka mak dia…dh tua nti muka camtu. Lawa biru, leh jd idea wane utk raye nti. huhu

    3

    0
  15. Tahniah mempelai says:

    seriously mcm luar negeri punya royal wedding ..pasangan pun masya Allah..handsome couple…aku pun tak paham kenapa org kata Nabila nampak tua sebelum ni..

    7

    0
  16. abg B says:

    hensem bro..kumis tu mahal..abg b pn ada skit2 harap dapat jodoh mcm nabila jugak..hehe

    0

    0
  17. anon says:

    Nabila takda la cantik mana…dia muka garang…tapi ni kuasa mekap, lighting, surrounding mmglah nampak cantik…toksah gadoh-gadoh

    2

    0
  18. Najibgor says:

    Pedang Istiadat siapa dia sebat nih..

    0

    0

Leave a Comment

Optional