Written by Bella | December 24th, 2015

Jika tadi kami sudah kongsikan 15 foto sekitar majlis malam berinai Nabila Huda dengan tema ala Hawaii yang berlangsung malam semalam,  sekarang kami bawakan lagi beberapa lagi gambar-gambar lain dengan kualiti tinggi daripada Ministry Of Moment khas buat tatapan anda.

Selalunya malam berinai pasti ada unsur tradisional, tetapi kali ini majlis berinai Abil tampak sungguh unik bukan? Seronok juga sekali-sekala ada kelainannya. Harapnya majlis pernikahan Abil dan pasangannya esok berjalan dengan lancar seperti yang dirancang.

Lagi 18 foto dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto: Ministry Of Moment

37 responses to Lagi 19 Gambar Majlis Malam Berinai Nabila Huda Dengan Tema Hawaii

  1. Anonymous says:

    nabila nmpk cantik…gigi dia putih…tpi badan itam

    0

    0
  2. Anonymous says:

    Bakal suami dia yg dlm gambar tu ke? Yg senyum lebar?

    0

    0
  3. shahz says:

    Okla.. nmpk happening and xde la seksi bagai wpon tema Hawaii. Keep it up.

    0

    0
  4. nok gebuzzz says:

    npk berseri2 muka abil….cantik

    0

    0
  5. Lara says:

    Ala berinai2 ni pun bukannya wajib dalam Islam cuma adat ikutan jer, and ok la dia buat gini sopan jugak pakaian mereka, eh ingat senang nak tengok Abil pakai sopan2? Ni dah bagus sangat dah ni. Keep it up Abil, Congratulations and all the best.

    0

    0
  6. Marimar says:

    Abil nmpk berseri sgt..cantik !but takott tgk mulut kilafairy..apesal mcm tu wey..disaster sgt..tula dh elok2 kejadian pi ubah..kn da nmpk weird sgt..tercongek smpi nmpk gigi..yg gmbr last tu cm rongak pun ade..nk sgt ikut mcm angelina jolie..kila oh kila??? hurmmm…

    0

    0
  7. Ann says:

    Tak nampak pun sopan…tgk gambar yg duduk beramai tu…nampak tempurung lutut.

    0

    0
  8. aptb says:

    kilafairy tu sumbing ke….maaf sekadar bertanya….huhuhu

    0

    0
    • apa pun tak bley says:

      Aku pun perasan mulut dia macam sumbing.. Perasan angelina jolie konon.. Mulut angelina jolie 1000 kali lebih cantik n seksi dari dia.. Bibir dia cam cacat jerk..

      0

      0
  9. reader says:

    nabila nampak cantik dan berseri2. boleh nampak yg dia benar2 bahagia melalui air mukanya. zarina zainuddin nampak muda sgt. mcm 20 an.

    0

    0
  10. Anonymous says:

    cantik nya nabila…. terserlah seri pengantin. semoga bahagia hingga ke syurga

    0

    0
  11. . says:

    Awek sumbing nak buat duckface mmg huduh jadinya.

    0

    0
  12. anon kerana benarrr says:

    muka nabila je yg natural beauty, berseri2 cantik..
    muka mak jemah2 yang lain???? bagai disuntik2…

    0

    0